Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

salo napisał(a):
Czemu? Idzie już do nowego domku?

Nie mam w zwyczaju oplacac hotelu czy Dt "na zapas". Do konca stycznia jeszcze troszke czasu. A moze znajdzie sie w tym czasie domek? A placac na zapas, potem trzeba zwracac kase itd. Za duzo zamieszania.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ale momencik. My na pewno nie bedziemy placic teraz za pobyt Malinki juz za luty.

Jesli Tattoi moze to niech wystawi fakture za szczepienie, (odrobaczenie?? było?) i za pobyt Malinki w styczniu za ktory my mamy zaplacic.
Fakture prosze wyslac na adres podany na pierwszej stronie (adres fundacji).

za luty myślę, że jeszcze nie, jest duża szansa, że wkrótce odezwie się jakiś dom. Tylko wtedy jak to będzie, Tattoi obniży następny rachunek dla salo o część za Malinkę zapłaconą w styczniu? Czy fundacja zgadza się na fakturę za pobyt psa w dt?

Posted

Mam jeszcze dostęp do netu ze starego mieszkania, wiadomość od tripti odsłuchałam. Przeprowadzka się udała a dalszy remont ( weranda na zewnątrz ) zaczął się od dzisiaj. Na zdjęcia jeszcze za wcześnie. Przy gwałtowniejszym ruchu ( np. błysk lampy) Mika i Melba od razu uciekają za sedes. Ale Mika ( mama) już powoli pozwala się pogłaskać. Wygląda to właściwie tak, że obie są przyklejone albo do ściany albo do poduszki i takie nieruchome głaszczę jedną ręką oba psy. A z lepszych rzeczy: jak otworzę drzwi od łazienki, to powolutku ciekawie wychodzą i oglądają mieszkanie. :lol: Najbardziej im się podoba lustro-stoją przed nim machają ogonkami i się cieszą, że są 2 dodatkowe pieski- ale jak się z nimi zapoznać???. :evil_lol::evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jak to czerwony?? Co to za pies??

Kinia tekst super jak dla mnie :)

No czerwony- rudy lis. Śliczny, przylepny, kochany. Siedział na stacji to go zabrałam. Co miał tam tak sam siedzieć...
Spajk go nie lubi.

Dowiedzcie się, czy mam pisać za szczepienie tylko, czy za hotel też? Fakturę.

Posted

Manta ogłoszona.
Jakby któraś nie mogla się dodzwonić dom nie na orange, niech dzwoni na Erę - bo orange nie ma zasięgu w pracy :)
Dlatego specjalnie dla Manty kupiłam drugi telefon :)

Posted

Kana napisał(a):
Manta ogłoszona.
Jakby któraś nie mogla się dodzwonić dom nie na orange, niech dzwoni na Erę - bo orange nie ma zasięgu w pracy :)
Dlatego specjalnie dla Manty kupiłam drugi telefon :)

Super :) czekamy na pierwszy odzew w sprawie Manty :)

Posted

Kinia i tak zaszalałaś :) jest zainteresowanie szczeniakami na całe szczęście, a przypomnijcie jeszcze ile Malinka waży i ile mają miesięcy, chyba było ok 3 miesięcy? i jakie są prognozy co do wagi Malinki w dorosłości, tak poniżej 10 kg?

Posted

oki, dziękuje :) ta "moja" Mania waży lekko ponad 1 kg, ma dwa miesiące z kawałkiem i szacują ją na 6 kg, ale bezpieczniej mówić poniżej 10 kg, bo to to różnie może być :)

a Manta to wykapana moja własna Melcia :)