malvaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jeśli chodzi o kase to jasne może być na moje konto. Quote
tripti Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 malvaaa napisał(a):po powrocie zrobię jakieś inne zdjęcia, kurcze ja myślę ze one nie będą duże... jeden piesek wydaje się ze będzie "niskopodłogowy", ma najkrótsze łapki, reszta ma dłuższe, wiec może takie jak mama... tytuł jak najbardziej w porządku, od razu rzuca się w oczy ;] a jeszcze daj znać jaka płeć? ten biały to piesek? a te rude to suczki? Quote
Marycha35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 obraczus87 dzięki za info, jestem, Chryste Panie co za bidy, dietę mają jak Małysz kiedyś! Oczywiście dorzucę ile zdołam na to stadko przeurocze, acz biduśne! Quote
obraczus87 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Malvaa ustal prosze z PSim Aniolem kwestie zbiorki kasy na ich konto z FB... ja jakos nie lubie zbierac na konto Fundacji, bo zawsze jakies cyrki sa z udostepnieniem gotówki później... Quote
malvaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 a jak ja mam to z nimi ustalić? nigdy tego nie robiłam... jak są jakieś cyrki to jest to konieczne? ja do nich jeżdżę dawać im jeść, mieszkam parę ulic od tego miejsca gdzie się znajdują. muszę ustalić płeć bo na razie nie miałam możliwości zajrzenia im tam, muszę któregoś dnia dłużej tam posiedzieć i namówić ich na bliższy kontakt. dziewczyny po powrocie wszystko ustalę dokładnie, nie chce teraz tego robić na biegu. wyjeżdżam o 3 wiec na razie was zegnam i dziękuje za pomoc jeszcze raz. jak tylko wrócę to biorę się do roboty i działamy. maluchy wytrzymają te 3 dni. pozdrawiam i do zobaczenia Quote
viola005 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Malvaa ustal prosze z PSim Aniolem kwestie zbiorki kasy na ich konto z FB... ja jakos nie lubie zbierac na konto Fundacji, bo zawsze jakies cyrki sa z udostepnieniem gotówki później... jestem na zaproszenie obraczusia jestem daleko od polskiej rzeczywistosci,wiec pomyslu nie podsune, moge jedynie wyslac pare groszy, wiec prosze malve o nr konta na pw ale blagam scigajcie mnie, bo jest tyle watkow ze nie wiem kiedy tu znowu zajrze, Lu Gosiak ma ze mna kontakt gg w razie czego powodzenia,dziewczyny! Quote
malvaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 a i jakiekolwiek rzeczy dla pisaków mogę odebrać z warszawy w poniedziałek... Quote
Marycha35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 dobrze, czyli czekamy na wieści jak wrócisz, podaj proszę wtedy również namiary na przelanie kasiorrry:) Quote
mala_czarna Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Chyba umknął post Natalii. Proponuje środki na odrobaczanie i chrupki dla szczeniąt. Quote
Tattoi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A wirus panował w Fundacji czy w Wołominie? Quote
Salo Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 O Jezusku i tu też szczeniaki i psia matka... Co robić??? Ja aktualnie zajmuję się psiakami tymi ze stodoły, kupiłam im dziś karmę 3 kilo, zostało mi jeszcze 37 zł na karmę do piątku, ale może dam połowę z tego, czyli 18 zł. Więcej nie dam rady na razie ... :'( . Podajcie mi ten numer konta. Quote
tripti Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Astaroth napisał(a):czy ktoś tam do nich jeździ? Mogę dać Fenbenat do odrobaczenia i jakieś chrupki dla szczeniąt. Niestety miejsca nie mam. I nie mam jak zawieźć tych rzeczy do Wołomina. malvaaa napisał(a):a i jakiekolwiek rzeczy dla pisaków mogę odebrać z warszawy w poniedziałek... Natalia mieszka w Brzezinach pod Warszawą, Malva czy miałabyś możliwość odebrania tych rzeczy dla psiaków? Uda się to jakoś zgrać? Tattoi napisał(a):A wirus panował w Fundacji czy w Wołominie? wirus czy cokolwiek było/jest w Fundacji. Quote
Awit Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 O Jezu, kolejne szczeniaki. Mróz, drogi zasypane, a kolejne szczeniaki zaczynają życie Quote
zuzka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 O rany następne psie dzieciaki na mrozie Quote
Ellig Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 tripti napisał(a):zdjęcia przesłałam do Eli, takiego tekstu do ogłoszeń to nie ma jeszcze i kontakt to też nie ustalony :( dziękuję obraczus za fotosika, wstawię później jeszcze trochę zdjęć. Elig Fundacja to Psi Anioł. OK ale kto to ustalil i jaki ma byc dopisek? Quote
Astaroth Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 będę w poniedziałek w Warszawie na SGGW, jeśli to ułatwi odebranie rzeczy Quote
tripti Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Ellig dzwoniła tam Malwina, Ona teraz wyjechała, pieski muszą zaczekać 3 dni. Co do zbierania pieniażków na FB to jeszcze był pomysł, żeby może Vivę poprosić o pomoc z nimi taki jakiś lepszy kontakt. Natalka to bardzo ratuje sytuację na pewno te SGGW tylko teraz nie wiem czy Malwina zajrzy, poniewaz trzeba Was jakoś umówić - dziękuje :) Ja to bym najchętniej nie oddawała ich do Psiego Anioła, to tylko trzy szczeniaki no i mamusia, ale może chociaż dla szczeniaków znajdziemy miejsca wśród dogo. Ja założyłam wątek, bo Malwina jest nowa i później ten wątek zostanie przepisany, ale sama wiem malutko. Quote
Kinia1984 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja wysle Tza do natalii moze w niedziele ok? Natalia moze tak byc. On mieszka w Halinowie to chyba korona mu z glowy nie spadnie jak podjedzie pare kilometrow:) Quote
Ellig Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 tripti napisał(a):Ellig dzwoniła tam Malwina, Ona teraz wyjechała, pieski muszą zaczekać 3 dni. Co do zbierania pieniażków na FB to jeszcze był pomysł, żeby może Vivę poprosić o pomoc z nimi taki jakiś lepszy kontakt. Natalka to bardzo ratuje sytuację na pewno te SGGW tylko teraz nie wiem czy Malwina zajrzy, poniewaz trzeba Was jakoś umówić - dziękuje :) Ja to bym najchętniej nie oddawała ich do Psiego Anioła, to tylko trzy szczeniaki no i mamusia, ale może chociaż dla szczeniaków znajdziemy miejsca wśród dogo. Ja założyłam wątek, bo Malwina jest nowa i później ten wątek zostanie przepisany, ale sama wiem malutko. Rozumiem w takim razie zrobie wydarzenie jak bedzie wszystko wiadomo, bo nie wiem co odpowiadac jak ludzie pytaja i wtedy to jest nie powazne no, i jeszcze tekst nie wiadomo jaki teraz wpisac, czy szczeniaki pojada do Fundacji? Quote
wiga138 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jestem na zaproszenie Obraczus87. Napiszcie co natychmiast jest potrzebne ! Kasa napewno - poprosze konto, jakieś koce? miski ? karma ? Quote
Astaroth Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kinia1984 napisał(a):Ja wysle Tza do natalii moze w niedziele ok? Natalia moze tak byc. On mieszka w Halinowie to chyba korona mu z glowy nie spadnie jak podjedzie pare kilometrow:) jasne, przygotuje na niedziele paczuszke. Mam 15kg worek nutry puppy dla moich podopiecznych, odsypie trochę dla biedaków. Odrobaczenie jest w proszku ale chyba sobie poradzicie, można posypać jedzenie albo ulepić kulkę. Quote
tripti Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Kinia a Ty nie mogłabyś zajrzeć do nich na czas nieobecności Malwiny? Quote
Recommended Posts