wiga138 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 wiga138 napisał(a):jestem na zaproszenie Obraczus87. Napiszcie co natychmiast jest potrzebne ! Kasa napewno - poprosze konto, jakieś koce? miski ? karma ? ponawiam pytanie Quote
tripti Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Wiga, to wszystko potrzebne, tylko, że narazie leżymy logistycznie. Fajnie jakby nie musiały jeść ze śniegu a miały miskę, koce pewnie przydałby się do osłonięcie desek, żeby nie wiało. Karma - coś innego niź chleb muszą jeść. Tylko na chwilę obecną nie ma jak tego przetransportować, przede wszystkim też to liczę po cichu, że one tam nie będą musiały po szczepieniach czekać, tylko znajdą się jakieś chwilowe lub dłuższe dt. Na chwilę obecną wychodzi, że muszą tam zaczekać do poniedziałku, a później wróci osoba najbardziej związana ze sprawą i podejmie się jakieś decyzje. Bardzo dziękujemy Ci za pomoc. Quote
Salo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Kto się zajmuje tymi pieskami? Ktoś do nich jeździ i je karmi ?? Quote
Salo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nr konta i danych do przelewu nadal nie dostałam :( ... Quote
tripti Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 ja chciałam tylko napisać, że jakiekolwiek pieniążki będą zbierane na konto maalvy - Malwiny, Ona będzie bodajże dopiero w poniedziałek, także trzeba poczekać spokojnie. Szczeniaki są w Duczkach, nie wiem czy ktoś z Wołomina bywał u nich pod nieobecność Malwiny. Dziś chyba miały zostać odberane środki na odrobczenie od Natalki - fajnie by było to od razu zaaplikować. Musimy jeszcze cierpliwie zaczekać, mam nadzieję, że cała psia rodzinka przetrwała hałas sylwestrowy. Dziękuje wszystkim (konkretnie dwóm osobom :)), które zgłosiły chęć pomocy pieskom w postaci dt, narazie nie przedstawiam opcji na wątku, ale mam nadzieję, że już w poniedziałek wszystko się wyklaruje i rodzinka szczęśliwie opuści to straszne miejsce jak najszybciej. Quote
Marycha35 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 hurrrra i to są wieści na które czekamy:) DOBRE!!!! Quote
tripti Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 niby dobre, ale wiecie, że to jeszcze transporty trzeba zorganizować itd. Quote
Marycha35 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 damy jadę, jak mawia jeden mój 3-letni znajomy;) Quote
Kinia1984 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 moj tz niestety dzis nie mogl odebrac srodkow od Natalii...jest kilkadziesiat kilometrow od warszawy i nie zdarzy juz dzis chyba...moze da rade jutro... Quote
tripti Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 to trudno, może jutro, psiaki gdziekolwiek by nie pojechały muszą zostać jak najszybciej odrobaczone, wiadomo co jedzą i jak żyją, to można się domyślić co w nich siedzi. Jak tą suczynkę złapać :( Quote
malvaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 wróciłam, przeczytałam to co było pisane i tak... jeśli chodzi o transport (po rzeczy dla psiaków lub do dt) ja się deklaruje. powiedzcie mi o ktorej mam być na sggw i gdzie dokładnie? numer konta i dane zaraz powysyłam. a co z tymi dt? prosimy więcej info bo już się niecierpliwie :) Quote
malvaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 nr konta porozsyłałam... Myślę że jeśli znalazły się dt to najbardziej potrzebujemy karmy. kurcze z tą sunią będzie ciężko, o nią martwię się najbardziej, jeśli chodzi o złapanie to pan z psiego anioła powiedział że może pomóc w złapaniu, ale gdzie ją umieścić, to jest pytanie... Quote
obraczus87 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Astaroth']czy ktoś tam do nich jeździ? Mogę dać Fenbenat do odrobaczenia i jakieś chrupki dla szczeniąt. Niestety miejsca nie mam. I nie mam jak zawieźć tych rzeczy do Wołomina. Wielkie dzięki. :loveu: [quote name='Isadora7']Banerki podlinkowane: Isadorko dziekuje! [quote name='Tattoi']A wirus panował w Fundacji czy w Wołominie? W Klembowie tez wśród szczeniaków coś jest "nie tak"... jakas zaraz panuje.. wiec oddanie ich tam jest dla nich wyrokiem. [quote name='wiga138']jestem na zaproszenie Obraczus87. Napiszcie co natychmiast jest potrzebne ! Kasa napewno - poprosze konto, jakieś koce? miski ? karma ? Kochana wszystkiego brakuje.... dziekuję za obecnosc! Ja dopiero wróciłam. Mam nadzieję, że jutro rano zaczniemy podejmowac jakies kroki. Dziekuję wszystkim za obecnosc... Quote
obraczus87 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ELLIG a czy na FB kase może zbierac prywatna osoba czy tylko organizacja?? Quote
malvaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ja też dziękuję za obecność i banerki ;] umówię się zaraz na odebranie rzeczy dla szczeniaków... Quote
malvaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 a są potrzebne lepsze zdjęcia czy to dopiero ewentualnie do ogłoszeń już? Quote
Kana Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć dziewczyny! Ale fajne psiaki... O!O! Ja chce tego !!! Quote
obraczus87 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 malvaaa napisał(a):ja też dziękuję za obecność i banerki ;] umówię się zaraz na odebranie rzeczy dla szczeniaków... Malvaaa juz jest umowiona na odbior rzeczy od Astaroth. Dziekujemy Astaroth! malvaaa napisał(a):a są potrzebne lepsze zdjęcia czy to dopiero ewentualnie do ogłoszeń już? Zdjecia lepsze jesli dasz rade zrobic to byloby super. Musimy tez wiedziec czy to sa psiaki czy sunie oraz ile waża :) o ile oczywiscie Ci sie uda to wszystko sprawdzic :) Trzeba szukac miejsca dla szczeniakow i dla doroslej suni... musimy miec jakis plan jak zlapac suke. Quote
obraczus87 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kana napisał(a):Cześć dziewczyny! Ale fajne psiaki... O!O! Ja chce tego !!! Czesc Ciotka :) To co szykowac transport ??:) Quote
tripti Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ufff jak to dobrze, że już wszyscy są... Kana mamy taki sam gust, też wybrałabym to prosiątko :) szczaniak, któremu nic nie znajdziemy może dojechać do innych szczeniaków na dt do Tattoi (Józefów), trzeba ustalić jeszcze warunki. Kasia może zabrać pieska/pieski na dt, lokalizacja to 70 km od Poznania w kierunku przeciwnym niż Wawa, moim zdaniem najlepiej jak byłby to jeden piesek lub szczeniak z matką, więcej to będzie za dużo. Kasia ma aktualnie sporadyczny dostęp do netu, ale wysłała mi pw i mam Jej numer komórki. Kana to Trójmiasto, piesek wybrany ;))) Jeszcze jedno MATKA nie może tam zostać, musi wyjechać razem ze szczeniakami, tylko potrzeba pomocy w złapaniu. Quote
Recommended Posts