kasiek. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mam info od speców ,ze tu trzeba uważać z odrobaczaniem! Ogloszone na FB Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 1.karmy jest 3kg plus środki na odrobaczenie w proszku. 2.skąd trzeba odebrać te kocyki? 3.wysłałam numer konta ale jeśli nie masz to wyślę znowu, Marta ty masz na pewno mój nr konta wysyłałam przed wyjazdem a jak nie to też wyślę. 4. jesli chodzi o lapanke to bedzie jeszcze moj Piotrek i zapytam dwoch kolezanek czy mialyby czas troche pomarznac ale to nikt doswiadczony, ale moze sie przydadza. Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 o co chodzi z tą p.Jolą? mam dzwonić i wyjaśnić jej gdzie to jest, tak? przyjedzie na pewno? Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Malvaaa ja mialam Twoj numer, ale ja dziennie dostaje okolo 25 -30PW, wiec na bieżaco kasuje skrzynke. Teraz wysle sobie na maila. Dziekuje. Tak, do Pani Joli trzeba zadzwonic i wytlumaczyc gdzie to jest dokladnie, tak aby mogla w razie czegos dojechac... / Pani Jola opiekuje sie kilkunastoma psiakami i kociakami w Rasztowie. Musi znac trase z Rasztowa do Duczek.. Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 może Kinga zadzwoniłaby do tej Pani rano żeby zwabiła te szczeniaki do tego niby ogródka, tam byłoby je łatwiej złapać. Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ok, już wysłałam drugi raz ;) zadzwonię i wytłumaczę. Quote
Abrakadabra Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Tripti, dostałam Twoje PW, niestety ja jutro jadę w przeciwną stronę - do Halinowa, z Pauliną 78. Umówiłyśmy sie juz jakiś czas temu, więc nie możemy nawalić... Co do transportu, dam znać telefonicznie (na razie nic mi nie przychodzi do głowy, ale wiesz jak to jest). Dzisiaj brak pomysłu, a jutro może coś się znajdzie). Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Tattoi']Bo Kinia dzwoniła, że właśnie sama z mężem ma łapać. nie z mezem tylko z malwiną:) kontener juz mam dla suki , z Panem Arkiem umowilam sie na 9. Plan jest taki ze ja z nim sama podjezdzam , narazie nie wysiadamy z auta i obczajamy teren...pozniej strzelamy...jesli sie nie uda za pierwszym razem to za kazda strzalke 70 zł...plus koszty paliwa... dziewczyny to bardzo wazne...nie podjezdzamy pod sama dzialke samochodami , spotykamy sie pod stacja w Zagoscincu. To bardzo wazne zeby nie wyploszyc suki!! Dopoki ja z Panem Arkiem suki nie ustrzelimy nie podjezdzamy pod posesje! Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mogę być twoim mężem :P czyli umawiamy się o 9 pod stacją, tak? to tylko ja będę pod tą stacją? pisałam do koleżanki, też jest chętna do pomocy :) Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 moja siostra moze bedzie ale nie na pewno bo ma chorego tymczasowicza... Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Trzymam kciuki za ta akcje dziewczyny! Czyli miejscem spotkania jest Zagościniec? Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 malvaaa napisał(a):A Ajlii wie o tym transporcie w piątek? no wlasnie ktos dzwonil do ajlii i do jubu zeby jutro odebrali wieczorem psiaki? Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 kurcze wypadło mi to z głowy, zaraz dzwonię. Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 uf, przyjadą po nią w czwartek wieczorem. Tylko Ania chciała jeszcze dokładny adres tego Grodziska i numer tel do tej osoby, żeby z nią ustalić kiedy będzie mniej więcej na miejscu. Ja nie mam tego adresu ani tel mógłby ktoś jej wysłać na pw? Quote
Ellig Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Maria Ulatowska z FB wplaci pieniadze w piatek na konto fundacji. Quote
tripti Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 malvaaa napisał(a):uf, przyjadą po nią w czwartek wieczorem. Tylko Ania chciała jeszcze dokładny adres tego Grodziska i numer tel do tej osoby, żeby z nią ustalić kiedy będzie mniej więcej na miejscu. Ja nie mam tego adresu ani tel mógłby ktoś jej wysłać na pw? czyli jutro nie ma wyjazdu, ok to dam znać Bambino, jeszcze kim jest Ania, przesłałabym nr telefonu do Bambino na pw. To jest 16 km od Grodziska, ale Bambino gdzieś wyjedzie w jakiś punkt, żeby nie szukać. Quote
alfa i omega Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a kim jest ten Pan Arek który ma łapać sunię. dlaczego jest taki tani , bo to duża różnica ten drugi chce 500czy 600 Quote
alfa i omega Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 to ja też będę do pomocy . rozumiem ,że w Duczkach przy przejeździe o 9 Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 to jest chyba zagosciniec-stacja... jak jest skret z szosy jadowskiej jadac od strony Wołomina w lewo jest drogowskaz na Zagosciniec i stacja jest Zagosciniec ale to tak naprawde jeszcze duczki:)alfa i omega podaj na pw nr telefonu do ciebie. W razie gdybysmy nie mogli sie znalezc. Pan Arek to hycel , zajmuje sie odlawianiem psow...A tamci nie wiem czemu chcieli 500 trzebaby ich zapytac...moze za dojazd...nie mam pojecia... Mam troche szmat, wsadzilam do kontenerka, kupilam tez jedna obroze dla suki. Eko patrol czy eko straz za przyjazd do wolomina czyli nie w rejon wawy chce okolo 1000 zł... Quote
tripti Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 kurcze a my właśnie minęłyśmy się z transportem, dziewczyny z innego wątku wyjeżdżają jutro do poznania, ale tak około 5.30 -6.00, bo na 11 muszą być w obornikach :( szkoda :( już taką nadzieję miałam... Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 do poznania będą jechać w piątek, Ajlii to chyba Ania, jak coś przekręciłam to sorka, chodziło mi o Ajii. jak może gdzieś wyjechać to niech już one uzgadniają ze sobą, jak im będzie wygodnie. a ten kontenerek od Agi ktoś go przywiezie? Kinia ale tobie chodzi o to żeby się spotkać przy tych szlabanach czy tam dalej, gdzie jest tylko przejście? Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 przy szlabanach. Kontenerek od Agi ja przywioze tzn kontener bo on gigant:) Quote
tripti Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ale wiecie, że w piątek na miejscu za Poznaniem to po 16 stej dopiero, nie rano. Quote
Recommended Posts