alfa i omega Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a czy to jest Arek G. ten o którym pisałyście w wątku klembowa . ten od Biedrzyckiej i Klamczyńskiego?? To ja czegoś nie rozumiem , najpierw opisujecie jaki on jest zły i niedobry a potem prosicie go o pomoc Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 on jest dla mnie czy na tą sunie i szczeniaka? bo się okaże że zostane bez i co ja z tym szczylem zrobię ;) Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 pisałyście? tzn kto konkretnie i co konkretnie? poza tym tu chodzi o psa i na psie sie skupmy... duzy kontener jest na sunie i szczeniaka...ja mam jeszcze maly wiec pozycze ci na czas podrozy. A ja swojego szczyla ktorego wioze do tattoi wezme w rękę;) Tripti , ja mysle ze jak ajlii wyjedzie w piatek rano to i tak bedzie okolo 16 na miejscu...ja w lato do zielonej jechalam 8h... Quote
alfa i omega Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 np.Ty kiniu . nawet nie sprawdziłaś w jakich gminach oprócz Klembowa Golański pracuje tylko wyliczałaś jakieś wołominy , radzyminy.pleciecie na tym forum różne głupoty jedna przez drugą . kółko wzajemnej adoracji .może macie jakieś pytania do Golańskiego bo Golański to Ja Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 oho, nie dyskutujmy tu bez sensu, prosze was. Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 alfa i omega napisał(a):np.Ty kiniu . nawet nie sprawdziłaś w jakich gminach oprócz Klembowa Golański pracuje tylko wyliczałaś jakieś wołominy , radzyminy.pleciecie na tym forum różne głupoty jedna przez drugą . kółko wzajemnej adoracji .może macie jakieś pytania do Golańskiego bo Golański to Ja tak, mam jedno pytanie :) czy jutro aktualne?:) Quote
alfa i omega Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 robie to tylko dlatego że Ania mnie prosiła, więc aktualne Quote
Isadora7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Trzymam już dzisiaj kciuki za udaną akcje Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 alfa i omega napisał(a):robie to tylko dlatego że Ania mnie prosiła, więc aktualne ok, do zobaczenia Quote
Kana Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No to się porobiło! Dziewczyny normalnie pozabijam wirtualnie jak dziewczyny będą musiały same łapać psy! Malvaa nie wiem czy PW doszło adresem. Wysłałam Ci adres, może być jutro nie ma problemu! Trzymam kciuki! Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cioci Lu Gosiak wyslala mi info, ze przeleje na psiaki 20zł - serdecznie dziekuje :) juz wyslalam Lu numer konta Malvy :) Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 kasa się sypie jak nie wiem co :P a tak poważnie to kurcze jest moje jedyne zmartwienie - pieniądze. kurcze taki mróz na dworzu a one siedzą w tych deskach, ale na szczęście już nie długo :D Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Udało sie otrzymac pomoc z Kundelkowej Skarbonki :) dzisiaj zostalo wyslane 250zł! Podzial to: 200zł na szczepienia dla szczeniakow i mamusi oraz 50zl na transport. Quote
tripti Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 rozliczenie w poście nr 2, malvaa jak będą jakieś wpływy to pisz na wątku, będę wrzucać do drugiego postu. Nie wiemy ile wpłaciła Pani Hania i wiga, ale na chwilę obecną jest pewnych 175 zł - prawie na palmera. Nawet jak kundelkowa skarbonka pomoże, nie starczy nawet na transport. Jak będzie płatny transport? bo ajlij wyłoży pieniążki już w piątek, więc jak to oddać szybko? Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Obraczus jesteś wielka ;) czekam na kase... Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ja narazie nie mam żadnych innych wpłat oprócz violi i marychy. ale czekamy, powinny przyjść lada dzień. napisałam do ajliij pw czy możemy dać jej pieniążki w ratach, a jutro wieczorem przy odbiorze suni dam jej tyle ile będę miała. Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Kochani, musimy ustalic kolejnosc splacania dlugow :( dziwnie to brzmi :( najpierw palmer czy najpierw transport suki i szczyla?? Malvaaa nie ja jestem wielka, tylko idea Kundelkowej Skarbonki oraz ludzie ktorzy wplacaja tam pieniazki :) Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Kana napisał(a):Czy szczepienia obejmują także moją Mantę? Zostalo przyznane po 50zł na psiaka czyli obejmuja :) Quote
mala_czarna Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 A ja sobie zaglądnęłam tutaj, bo przy okazji innego tematu wtrącam: Lenka mi się dodała, że udział wezmę, ale nie mogę wydarzenia do tablicy FB dodać :( Quote
tripti Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Marta najpierw palmer, tak obiecaliśmy Kindze. W poście 2 rozliczenie, powinno być lada chwila 425 zł plus jeszcze cosik. Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no właśnie co najpierw, żebym tam nic nie pomieszała. mam nadzieję że dojdzie reszta tych pieniędzy jutro to będzie jasność ile na tą chwile mamy. Quote
Kana Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dobra to zamówię sobie tylko jeszcze karmę i wyprawkę mam gotową :) Quote
Recommended Posts