Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy to jest Arek G. ten o którym pisałyście w wątku klembowa . ten od Biedrzyckiej i Klamczyńskiego?? To ja czegoś nie rozumiem , najpierw opisujecie jaki on jest zły i niedobry a potem prosicie go o pomoc

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pisałyście? tzn kto konkretnie i co konkretnie?
poza tym tu chodzi o psa i na psie sie skupmy...
duzy kontener jest na sunie i szczeniaka...ja mam jeszcze maly wiec pozycze ci na czas podrozy. A ja swojego szczyla ktorego wioze do tattoi wezme w rękę;)
Tripti , ja mysle ze jak ajlii wyjedzie w piatek rano to i tak bedzie okolo 16 na miejscu...ja w lato do zielonej jechalam 8h...

Posted

np.Ty kiniu . nawet nie sprawdziłaś w jakich gminach oprócz Klembowa Golański pracuje tylko wyliczałaś jakieś wołominy , radzyminy.pleciecie na tym forum różne głupoty jedna przez drugą . kółko wzajemnej adoracji .może macie jakieś pytania do Golańskiego bo Golański to Ja

Posted

alfa i omega napisał(a):
np.Ty kiniu . nawet nie sprawdziłaś w jakich gminach oprócz Klembowa Golański pracuje tylko wyliczałaś jakieś wołominy , radzyminy.pleciecie na tym forum różne głupoty jedna przez drugą . kółko wzajemnej adoracji .może macie jakieś pytania do Golańskiego bo Golański to Ja

tak, mam jedno pytanie :) czy jutro aktualne?:)

Posted

No to się porobiło!
Dziewczyny normalnie pozabijam wirtualnie jak dziewczyny będą musiały same łapać psy!
Malvaa nie wiem czy PW doszło adresem.
Wysłałam Ci adres, może być jutro nie ma problemu!
Trzymam kciuki!

Posted

kasa się sypie jak nie wiem co :P a tak poważnie to kurcze jest moje jedyne zmartwienie - pieniądze. kurcze taki mróz na dworzu a one siedzą w tych deskach, ale na szczęście już nie długo :D

Posted

rozliczenie w poście nr 2, malvaa jak będą jakieś wpływy to pisz na wątku, będę wrzucać do drugiego postu. Nie wiemy ile wpłaciła Pani Hania i wiga, ale na chwilę obecną jest pewnych 175 zł - prawie na palmera. Nawet jak kundelkowa skarbonka pomoże, nie starczy nawet na transport. Jak będzie płatny transport? bo ajlij wyłoży pieniążki już w piątek, więc jak to oddać szybko?

Posted

ja narazie nie mam żadnych innych wpłat oprócz violi i marychy. ale czekamy, powinny przyjść lada dzień. napisałam do ajliij pw czy możemy dać jej pieniążki w ratach, a jutro wieczorem przy odbiorze suni dam jej tyle ile będę miała.

Posted

Kochani, musimy ustalic kolejnosc splacania dlugow :( dziwnie to brzmi :( najpierw palmer czy najpierw transport suki i szczyla??

Malvaaa nie ja jestem wielka, tylko idea Kundelkowej Skarbonki oraz ludzie ktorzy wplacaja tam pieniazki :)