Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki Warszawianki i okoliczne czy to Wam coś mówi:
"spod Warszawy, 25km droga na Siedlce, wieś Cisie."
Gdybym pilnie potrzebowała kogoś na wizytę, to do kogo "uderzać"?

Posted

Elmira, bardzo dziękuję za ogłoszenia!!! :loveu:

[quote name='Jasza']Ciotki Warszawianki i okoliczne czy to Wam coś mówi:
"spod Warszawy, 25km droga na Siedlce, wieś Cisie."
Gdybym pilnie potrzebowała kogoś na wizytę, to do kogo "uderzać"?

hmmm abrakadabra chyba po tamtej stronie Warszawy mieszka... i anitahappy, ale pewności nie mam :(

Posted

Wieści z DT:

Wszystko ok. Ta suczka jest urocza. Ochrzaniłam moje dziecko, bo biegały we dwie z Gacka mało im głowy się nie pourywały. Po przeszło godzinie miałam dość:smile: Gacka jest bardzo grzeczna. Dzisiaj została na 30 min w domu i nic nie zrobiła. Jest trochę spanikowana moimi psami, ale wszystko bez agresji. Po prostu jest odrobinę skołowana, jak czwórka koło niej bryka:smile:

I zdjęcia :)

Gacka pojawila się też na stronie znajomej fundejszyn - Biszkopt znalazł właśnie z niej dom :)

Jeśli nie będzie żadnego efektu w postaci dzwoniących domków - w następny czwartek Gacula będzie w ursynowskim tygodniku PASMO - dzięki doti i jej TZ - właścicieli mojego ex-Szokosława :)

Dotarły pieniądze od Romki i mamanabank - razem 40zł :) Baaaardzo, baaaardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu:
E-S - bardzo mocno kibicuję Tinie i Fabianowi - bo póki co to jedyny "majątek" Gacki :roll:

Dziewczyny, ja się jutro rano jeszcze pojawię, ok. 12 wyjeżdzam i wracam w piątek wieczorem. Nie pozwólcie proszę, żeby wątek umarł :(
Telefony będę mogła odbierać (jakby co będę oddzwaniać), maila też postaram się ogarnąć przez telefon. Jakby co to kontakt do DT ma jostel, ale akurat o małą to jestem całkowicie spokojna, bo wiem, że jest w super rękach :)

Posted

[quote name='Borówka16']Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-dług-Muszki-!!-52-OGŁOSZENIA-ZA-JEDYNE-8ZŁ!!!-DO-28.02!!**?p=16280035#post16280035
Całkowity dochód z niego będzie przeznaczony na Muszkę.
Pakiet 52 ogłoszeń kosztuje tylko 8zł! :)

Na wątku bazarku Borówka napisała, że ogłoszenia będą dziś w nocy / najpóźniej jutro...
Więc zamówiłam.

[quote name='jostel5']Zrobiłam obiecany przelew-20 zł +mały bonusik ;) 10 zł.

Jostel, bardzo dziękuję :loveu:
Jak jutro dojdzie to uzupełnię - jak nie to dopiero w piątek :)

PS.Ale cholera z tego Bezika... :shake:
:angryy:

Posted

[quote name='jostel5']No,cholera z Bezika...Mam problem i to poważny.

Chyba trzeba szukać innego miejsca... :(
Dla tych co nie wiedzą - Bezio na tymczasie u Paji pogryzł ja poważnie drugi raz (ledwo jej się zdążyły ręcę zagoić...)
wklejam końcówkę wątku...
http://www.dogomania.pl/threads/195991-Bezio-w-dt-u-Paji.Bestia-gryzie-potrzebna-pomoc-behawiorysty!!!?p=16279607&viewfull=1#post16279607
To jest naprawdę trudny przypadek na DT...

Posted

Śledzę pilnie wszystkie poczynania z Kudłatymi Tymczasami i jestem pod ogromnym wrażeniem tempa zmian u Andzike :D
Jak nie Nasa, to Marcel z zamianą na Gaculę i Nelka oczywiście zawsze, i....mnóstwo innych! Genialnie i pozytywnie zakręcony dom!

Posted

Funky napisał(a):
Śledzę pilnie wszystkie poczynania z Kudłatymi Tymczasami i jestem pod ogromnym wrażeniem tempa zmian u Andzike :D
Jak nie Nasa, to Marcel z zamianą na Gaculę i Nelka oczywiście zawsze, i....mnóstwo innych! Genialnie i pozytywnie zakręcony dom!

Gacula nie u mnie, bo do mnie już dwa psy czekają "na już" - Gacula w PDT, na który zbieram niestety kasę... :(

Dziewczyny, ja za dwie godziny uciekam, jeśli do końca dnia nie pojawią się ogłoszenia od Borówki, to bardzo proszę napiszcie do niej. Zamówiłam je pod warunkiem, że będą ekspresowo :)
Na dogo zaglądać nie będę, ale jakby co to jestem pod telefonem :)
I zaglądajcie tu proszę, jak ktoś ciekawy zadzwoni na pewno poinformuje smsem :D

Posted

Miejmy nadzieję, że Gacula szybko znajdzie domek.
Andzike proszę o podanie nr konta do Agucha i powołaj się na mnie - likwidowany jest mikro-bank i moją wpłatę podzieliłam na dwa cele.
Jednym z nich jest GACULA :)
Wpadnie więc ode mnie 50 zł.

Posted

Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo :)

Akrum:loveu::loveu::loveu:

EDIT: wysłałam już do Aguchy nr konta.

Właśnie aktywowałam sporo ogłoszeń - Borówka działa ;)

Posted

Akrum napisał(a):
Ja nie zapominam o tych, którzy mi pomogli - żałuję, że nie mogę więcej i tylko póki co w taki sposób mogę się odwdzięczyć...

Akrum, bardzo mi w ten sposób pomagasz - z moich obliczeń wychodzi, że mamy już na dwa tygodnie pobytu Gacki w DT ;)

matrioszka2 napisał(a):
Andzike, nie spóźnisz się aby ?:cool3:

Już jedną nogą jestem za drzwiami ;) zbiórka za pół godziny, więc jeszcze Wam tu pojęczę, żebyście pilnowały Gacki ;)