matrioszka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Oj, coś słabo jęczałaś ... Gacka, ty się nie leń :mad:, tylko podskakuj i wypatruj domku ! Quote
as_ko Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Odnowiłam Gaculi wyróżnione allegro, jeśli coś trzeba dopisać albo zmienić to dajcie znać: http://allegro.pl/show_item.php?item=1454608229 Quote
matrioszka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Pomyliłaś się :"Chętnie oddamy ją do domu ..." sprawdź to zdanie. 4 zdjęcie od dołu powinno być obrócone bardziej w prawo, bo Gacula ma stać, a nózki czyjeśtam mają być w pionie, nie ?:evil_lol: Quote
as_ko Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 matrioszka2 napisał(a):Pomyliłaś się :"Chętnie oddamy ją do domu ..." sprawdź to zdanie. 4 zdjęcie od dołu powinno być obrócone bardziej w prawo, bo Gacula ma stać, a nózki czyjeśtam mają być w pionie, nie ?:evil_lol: Poprawiłam to zdanie. Oj tam, a to zdjęcie to tak dziwnie zrobione jest po ukosie, że już tak zostanie. Quote
Florentynka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wpadam do Gacki na wizytację. Jak tam, Gacka? Wszystko w porządku? Nie leń się, suko, szukaj domu! Quote
malagos Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Florentynka napisał(a):Wpadam do Gacki na wizytację. Jak tam, Gacka? Wszystko w porządku? Nie leń się, suko, szukaj domu! Jejku, jejku, Florentynko, ale stanowczo jej nagadałaś :crazyeye: :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja pójdę dalej:nie leń się, ty suko bura.A co !:eviltong: Andzike, jak już wrócisz do dogomaniackiej rzeczywistości i gacowatej sponiewieranej przez coponiektóre :diabloti:, to informuję Cię stanowczo i raz na zawsze , że papiury już dla Gacki są w ręku mem i bardzo poproszę o adresik ( i nie ma to być adresik na wp :mad: ). Quote
Florentynka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No, póki Andzike nie ma, to sobie przynajmniej możemy Gackę poponiewierać. Rzadka okazja i rzadka przyjemność ;) Quote
malagos Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Zacytuję fragment mojej z korespondencji z panem Mariuszem - tak sobie mejlujemy (a co ;)) jeszcze od czasu mojej Leoni - z tym, ze Leonia już była zaklepana przez panią z Krakowa. Od tego czasu podrzucam panu różne wątki -chodzi o małą rozczochraną sunię dla towarzystwa Molly -to astka adoptpwana z fundacji AST. Dom sprawdzony i bardzo dobry. Przesłałam też watek Gaculi - Figi: Tak jak wspomniałem wcześniej Figa jest bardzo ciekawym psiakiem. Czy jest szansa na wizytę by psiaki się poznały? Ze względu że Molly jest psem terytorialnym najwłaściwszą chyba metodą jest poznanie na terenie Molly no i najważniejsze w domu. Od samego początku Molly napotyka na słabo wychowane psy które ją atakowały. Do niedawna Molly była bardzo obojętna wręcz uciekała ale nabrała pewności siebie i stara się bronić. Oczywiście nie jest agresywna, świetnie dogaduje się z wieloma psiakami, bawi się, biega . Pracujemy nad jej ekscytacją w kierunku ludzi i psów, wszystko traktuje jak dobrą zabawę. Dodam jeszcze że mieszkamy w Ursusie. to co, może to szansa? :roll: :cool3: Quote
Florentynka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No, to brzmi jak szansa! I skoro w Ursusie, to pewnie nie będzie jakichś straszliwych trudności, żeby się psiny spotkały. A Gacka chyba się nadaje do domu z innym psem. Oto co Andzike napisała i wkleiła ileś postów temu: Jedyne zdjęcia, które nie były rozmazane, bo nie załapał się na nie tylko kawałek ogona ;-) Gacka zdecydowanie nadaje się do domu z innym psem ;-) No to trzymamy kciuki i znosimy jajo, Andzike, wracaj i działaj! Quote
matrioszka2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nie rozumiem, jak można mieszkać w kombajnie ? :eviltong: :diabloti: I jeszcze się tym chwalić.:evil_lol: Quote
mamanabank Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 gorzej, Ursus to nie kombajn a traktor! Jeszcze mniejszy metraż :-) Quote
matrioszka2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Sorki, jak ja mogłam się tak pomylić ! :splat: Z Bizonem pokićkałam.:oops: No właśnie - mały metraż, to gdzie tam dwa psy się zmieszczą . Praktycznie cały czas na polu.:evil_lol: Quote
mamanabank Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Pewnie silnik wysiadł i psy potrzebne, żeby ciągnik chodził ;-) Quote
Florentynka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 mamanabank napisał(a):gorzej, ursus to nie kombajn a traktor! Jeszcze mniejszy metraż :-) suki na traktory!!! Quote
mamanabank Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Florentynka napisał(a):suki na traktory!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Akrum Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 i ja odwiedzam watek Gaculi, co by na dół nie spadł i by Andzike nie wyzywała jak wróci :evil_lol: Quote
E-S Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A mnie wszystko opadło ... Ani Tina ani Fabian do DS nie idą ... Pani chętna na Fabiana rozpłynęła się jak szary osioł we mgle ... Pan zakochany w Tinie wydzwania do kierownika schronu czując jakowyś wstręt do kontaktowania się z nami ... a Tiny nie ma w schronisku, pan chce chyba uniknąć umowy i wizyty. Gacka, sory ... Quote
matrioszka2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A mnie moje stare kości coś mówią, że będzie dobrze... :cool3: Quote
majuska Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Łolaboga co tu się wczoraj działo:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: suki na traktory:megagrin::megagrin::megagrin: No trzymam kciuki za rozczochraną :) Quote
Florentynka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dobra, koniec śmichów- chichów. Przechodzimy do spraw poważnych. Andzike - puściłam przelew na małe co nieco z adnotacją, że dla Gacki i Marcela - oczywiście dziel wedle uznania, albo i nie dziel i wszystko przeznacz na jedną sztukę. Ale może Gacka dostanie swój traktor i nie będzie już potrzebowała zbierać kasy, czego jej życzę ze wszystkich sił. Quote
Romka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 No to ja zapytam inaczej...czy terierowata w końcu Gacka nadaje się do innej suczki,która jest amstaffem?Charakterki mają obie... Quote
mamanabank Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wiele, z całą pewnością, zależy od świadomości Pana, jeśli potrafi pracować z psami to sobie poradzi, a jeśli nie, no to nie :-) Czyli ryzyk - fizyk ;-) Quote
Recommended Posts