majqa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='irenaka'] (...) I sprawdź przedział czasowy za jaki wysłałaś przelew (...) [/QUOTE] Poprawione. Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A my Dziękujemy z całego serca pieniążki doszły 300zł za hotelik!!!! Quote
majqa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Cieszę się, że zaksięgowanie poszło piorunem. Dobranoc Zoranku... Quote
irenaka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ku mojemu zdziwieniu:crazyeye: koleżanka;) Iza nic się tutaj na mnie nie żali. Uprzejmie więc donoszę;), że bazarek dla Zoranka z przytulankami od Elusi został zakończony: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200933-Przytulanki-dla-naszych-najm%C5%82odszych-%28-cho%C4%87-nie-tylko%29-bazarek-do-dnia-31.01.2011?p=16231508#post16231508"]http://www.dogomania.pl/threads/200933-Przytulanki-dla-naszych-najmłodszych-(-choć-nie-tylko)-bazarek-do-dnia-31.01.2011?p=16231508#post16231508[/URL] Dziękuję pięknie wszystkim za udział i licytację:loveu::loveu:. Oto zwycięzcy i kwoty licytacji: [FONT=Verdana][B]Nr 2/ Misiu Smyku:loveu: 40,00 [/B] [B]Nr 3/ Misiu Sylwiaso :loveu:15,00[/B][/FONT] [FONT=Verdana] [B]Nr 5/ Miś Kocurek :loveu:10,00[/B][/FONT] [FONT=Verdana] [B]Razem 65,00 [/B]Od kwoty 65,00 odjęłam 15,00 które zostaje u Sylwii w skarpecie. Czyli przelew powinien być 50,00 a przelałam 60,00, bo mi się strasznie nie podoba minusik na rozliczeniach;). [/FONT] Quote
majqa Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='irenaka']Ku mojemu zdziwieniu:crazyeye: koleżanka;) Iza nic się tutaj na mnie nie żali.(...) [/QUOTE] ... bo nie ma powodu. Quote
majqa Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Jusia&Szila']zapisze go na razie tylko :([/QUOTE] A witamy i dziękujemy za odwiedziny! :-) Edit: Dotarła wpłata z bazarku - 60zł. 75zl dopisane do rozliczenia. Quote
jogolcia@pdx Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='sylwiaso']A my Dziękujemy z całego serca pieniążki doszły 300zł za hotelik!!!![/QUOTE] Sylwio - wyczyść skrzynkę proszę Quote
irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Kolejny bazarek dla Zoranka:loveu::loveu: zakończony: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200982-%C5%9Apiesz-si%C4%99-zimowe-ciuszki-na-utrzymanie-w-hotelu-Zorana-do-1.II.2001[/URL] Zrobiłam podsumowanie, bo jak zwykle;-) przelew wysyłam w zaokrągleniu nic się nie zgadza. 1/ Sweterek irenaka – 45,00 2/Sweterek biały z szalowym kołnierzem irenaka – 50,00 3/ Kurteczka czerwona- przejściowa jogolcia@pdk -30,00 4/Kurteczka w zieleni Aldrumka -20,00 [B]Razem 145,00[/B] Przelew już zrobiony, kwota 150,00 ( w opisie :bazarek - Zoran - zimowe ciuszki od Eli) Kiedy SZEFOWO:loveu::loveu: mogę robić następny bazarek? Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='irenaka'] (...) Przelew już zrobiony, kwota 150,00 ( w opisie :bazarek - Zoran - zimowe ciuszki od Eli) Kiedy SZEFOWO:loveu::loveu: mogę robić następny bazarek?[/QUOTE] Dziękuję Ireno. :-) Co do kolejnego bazarku... To nie jest tak, że jego zrobienie, pilnowanie nie ma swojej ceny. Jest nią zmęczenie, to więcej niż pewne, zatem... Może po prostu chwilę odpoczniesz, a może do głowy Ci przyjdzie inny psiak, w jeszcze bardziej palącej niż Zoran potrzebie? Tu decyzja oczywiście należy do Ciebie i pewno Eli, darczyńcy fantów. Quote
irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='majqa']Dziękuję Ireno. :-) Co do kolejnego bazarku... To nie jest tak, że jego zrobienie, pilnowanie nie ma swojej ceny. Jest nią zmęczenie, to więcej niż pewne, zatem... Może po prostu chwilę odpoczniesz, a może do głowy Ci przyjdzie inny psiak, w jeszcze bardziej palącej niż Zoran potrzebie? Tu decyzja oczywiście należy do Ciebie i pewno Eli, darczyńcy fantów.[/QUOTE] Izuś:loveu:, bazarki nie są tak wyczerpujące jak dobijające mnie wątki;) Na bazarkach można złapać oddech i to w doborowym towarzystwie:loveu: Inne psy są już w kolejce do bazarków, to fakt, ale myślę, że jak uporam się z wysyłką fantów i zrobię kilka innych bazarków, to znowu się przywalę;) do Zoranka. Oki? Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='majqa']Dziękuję Ireno. :-) Co do kolejnego bazarku... To nie jest tak, że jego zrobienie, pilnowanie nie ma swojej ceny. Jest nią zmęczenie, to więcej niż pewne, zatem... Może po prostu chwilę odpoczniesz, a może do głowy Ci przyjdzie inny psiak, w jeszcze bardziej palącej niż Zoran potrzebie? Tu decyzja oczywiście należy do Ciebie i pewno Eli, darczyńcy fantów.[/QUOTE]......Izuniu ja poprostu bazarki kłade na wasze barki kochane:loveu::loveu::loveu:....Irence daje wolna rękę bo ona w porozumieniu z wami dziewczyny wie co komu potrzebne najpilniej........:loveu::loveu::loveu::loveu:.... Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='ela020'] (...) Irence daje wolna rękę (...) [/QUOTE] Dziękuję z całego serca Elu. :-) Nie mam cienia wątpliwości, że Irenka dobrze zagospodaruje fanty. Jeśli przypadną w udziale innemu psiakowi (niż mnie leżącemu na serduchu), ba... jeśli za nimi pójdzie kaaasa, też się będę bardzo cieszyć. Tych biedaków w potrzebie jest tyle, że mała głowa... strach gdzieś kliknąć, wejść na wątek, bo z niemocy można tylko złapać większego doła (niż standardowy ;-)). Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zoranku kochany a Ty merdaj ogonkiem ,ja cie miziam za uszkiem Quote
irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ela020']......Izuniu ja poprostu bazarki kłade na wasze barki kochane:loveu::loveu::loveu:....Irence daje wolna rękę bo ona w porozumieniu z wami dziewczyny wie co komu potrzebne najpilniej........:loveu::loveu::loveu::loveu:....[/QUOTE] Dziękuję Eluś:loveu: pięknie za pomoc z fantami i dobrą zabawę na bazarkach:loveu::loveu:. Staram się klepać ile mogę :shake: [quote name='majqa']Dziękuję z całego serca Elu. :-) Nie mam cienia wątpliwości, że Irenka dobrze zagospodaruje fanty. Jeśli przypadną w udziale innemu psiakowi (niż mnie leżącemu na serduchu), ba... jeśli za nimi pójdzie kaaasa, też się będę bardzo cieszyć. Tych biedaków w potrzebie jest tyle, że mała głowa... strach gdzieś kliknąć, wejść na wątek, bo z niemocy można tylko złapać większego doła (niż standardowy ;-)).[/QUOTE] Izuś:loveu:, spróbuję dzielić sprawiedliwie, ale mi to nie wychodzi:evil_lol: Dlatego Ela czuwa;) Fantów u mnie dość, tylko brak CZASU i SIŁ:shake: I dlatego tak często myślę o urlopie:shake:, ale tych szkrabów w potrzebie nie ubywa. Wywaliłam z subskrypcji wszystko co zbędne, a na to miejsce ( jakimś cudem;)) wchodzą następne. Paranoja:evil_lol: Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A ja nie mam sil, zdrowia jak wlaze na kolejne watki, patrze na te biedactwa.....czuje niemoc i lapie jeszcze wieksze dola niz ten standardowy jak mowi majqa....... Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Z ust mi to Waćpanny wyjęłyście. Ileż to ja już razy mówiłam sobie, - koniec, koniec i jeszcze raz koniec. Ja w moim wieku to powinnam się usadowić w fotelu bujanym i zabrać się za moje ukochane gobelinki. No ale się nie da. No bo co, jak wciąż się coś czlowiekowi napatoczy?? To ja zapraszam na bazarek dla takiej co mi się napatoczyła = szorściaczki Dorci [url]http://www.dogomania.pl/threads/201478-Walentynkowe-filmy-i-%C5%9Bwieczuszki-na-5-miesi%C4%99czn%C4%85-szor%C5%9Bciaczk%C4%99-Dor%C4%99-do-10.II.?p=16238152#post16238152[/url] Quote
Smyku Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jako , że ja w te klocki bazarkowe nie kumata jestem to oferuję tylko fanty , gdyby któras z dziewczyn bazarek dla Zorana kleciła. Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Smyku']Jako , że ja w te klocki bazarkowe nie kumata jestem to oferuję tylko fanty , gdyby któras z dziewczyn bazarek dla Zorana kleciła.[/QUOTE] Służę pomocą. Ale musialabym dostać zdjęcia fantow i proponowaną cenę wywoławczą Quote
irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='AMIGA']Służę pomocą. Ale musialabym dostać zdjęcia fantow i proponowaną cenę wywoławczą[/QUOTE] Spryciara:mad:;), ubiegłaś mnie;) Na dodatek jeszcze widzę filmiki na Twoim bazarku dla CUDA;) Przy Twoim tempie wystawiania bazarków ja wymiękam:evil_lol: Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Smyku']Jako , że ja w te klocki bazarkowe nie kumata jestem to oferuję tylko fanty , gdyby któras z dziewczyn bazarek dla Zorana kleciła.[/QUOTE]....no widzisz i ja nie kumata jesli chodzi o bazarki, dlatego rzucam to na bary innych ......:loveu::loveu::loveu:......fanty bede darowala Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='irenaka']Spryciara:mad:;), ubiegłaś mnie;) Na dodatek jeszcze widzę filmiki na Twoim bazarku dla CUDA;) Przy Twoim tempie wystawiania bazarków ja wymiękam:evil_lol:[/QUOTE] No co Ty, ja się pośpieszylam tak tylko dlatego, że mnie "oświergolilaś" za pracę po nocach :-) Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Bardzo dziękuję Dziewczyny za pomoc! :loveu: Co do Dorci, sunia marzenie, nie wierzę, by się miała zasiedzieć, bo to tylko brać, całować, miętolić i sobą zadręczać. :loveu: Quote
Smyku Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Amiga serdecznie dziękuję , poproszę o adres e-mail to wyślę do końca tygodnia fotki i opisy . Quote
Recommended Posts