Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki byliśmy z Zorankiem na zdjęciu szwów wszystko pięknie się zagoiło!i decyzja p.doktor była taka,aby odrobaczyć Zoranka i pozostałe psiaki dawką trzy dniową są to tabletki na robaki i na wszelkiego typu robactwo!nazywa się Quanifen odrobaczam wszystkie psiaki bo nie byłoby sensu tylko kilka bo za chwilę znów będą robaki także sama musiałam zadecydować i kupiłam też dla Niuni koszt 42zł i Zoranek 42zł

+Q

Posted

Wiecie co pomyślałam oglądając zdjęcia Niuni i Zoranka?
Jak cudownie by było, gdyby poszli razem do jednego domu.
Wiem, moja naiwność jest wielka:oops:, ale pierwsza myśl była właśnie taka.

Posted

[quote name='Isadora7']Coś mnie nie widać na tym wątku. Muszę trochę zadymę porobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Najwyższa pora, bo coś zbyt spokojnie się zrobiło:evil_lol:. To roboty, kobitko;)

A ja tymczasem zapraszam na kolejny bazarek dla Zorana.
Szczególnie zapraszam tych, którzy nie mają się do kogo przytulić;):
http://www.dogomania.pl/threads/200933-Przytulanki-dla-naszych-najm%C5%82odszych-%28-cho%C4%87-nie-tylko%29-bazarek-do-dnia-31.01.2011

Posted

majqa napisał(a):
Przeogromnie dziękuję Elu, Irenko za pomoc! :iloveyou:
....cala przyjemnosc.....................................:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Szczęka potoczyła mi się pod stół...
Nie wiem jak dziękować... :loveu: Elu, AMIGO... :Rose::Rose:

Lepiej na szczękę uważać - u mnie by zaraz zostala potraktowana jak patyczek do aportowania

Posted

AMIGA napisał(a):
Lepiej na szczękę uważać - u mnie by zaraz zostala potraktowana jak patyczek do aportowania

Łeee, no u mnie też musiała być szybko zebrana. :evil_lol: Moje Odkurzacze nie odpuszczają takich okazji. :eviltong:

Posted

Dziewczyny zrobiłam rozliczenie bazarku nr 2 dla Zorana ( nr 3 Amigi i nr 4 mój) jeszcze trwają, więc zapraszam:multi::

Ciuszki:
http://www.dogomania.pl/threads/200982-Śpiesz-się-zimowe-ciuszki-na-utrzymanie-w-hotelu-Zorana-do-1.II.2001?p=16191081#post16191081

Przytulanki:

http://www.dogomania.pl/threads/200933-Przytulanki-dla-naszych-najmłodszych-(-choć-nie-tylko)-bazarek-do-dnia-31.01.2011

Z poprzedniego bazarku ( cudowności od Smyku:loveu:) wysłałam przelew ( zaokrąglony) do Majqi- kwota 50,00

Otrzymałam przelew od Almy2 35,00
Doliczyłam Gametę 10,00
Odjęłam licytację Majqi -10,00 ( doliczy do skarpetki Zorana)
Razem 45,00

Izuś, czy tak może być?
Oczywiście standardowo "utarg" z bazarku nie zgadza się z wpłatą, ale musisz się przyzwyczaić:evil_lol:.

Posted

Jakoś trudno mi się przyzwyczaić... :roll: :mad:
Irenko, czyli wpisuję na Zoranie wpływ tego co przelałaś jako Twój bazarek z fantami od Smyku w wysokości 50zł + moje 10zł, łącznie 60zł.
Dobrze załapałam???

Posted

majqa napisał(a):
Jakoś trudno mi się przyzwyczaić... :roll: :mad:
Irenko, czyli wpisuję na Zoranie wpływ tego co przelałaś jako Twój bazarek z fantami od Smyku w wysokości 50zł + moje 10zł, łącznie 60zł.
Dobrze załapałam???

Dobrze załapałaś:loveu:( jak zwykle), łącznie powinno być 60,00