irenaka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='AMIGA']No co Ty, ja się pośpieszylam tak tylko dlatego, że mnie "oświergolilaś" za pracę po nocach :-)[/QUOTE] A nie miałam racji?;) Jesteś taka jak Majqa ( o czym Majqa jeszcze nie wie):evil_lol: Gdybym miała Was obie podsumować, to bym napisała : świrusy;) [quote name='majqa']Bardzo dziękuję Dziewczyny za pomoc! :loveu: Co do Dorci, sunia marzenie, nie wierzę, by się miała zasiedzieć, bo to tylko brać, całować, miętolić i sobą zadręczać. :loveu:[/QUOTE] Ty nie dziękuj;), Ty lepiej wpadnij do księdza i daj na mszę;), żeby te świrusy spadły z tego wątku:evil_lol::evil_lol: Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Smyku']Amiga serdecznie dziękuję , poproszę o adres e-mail to wyślę do końca tygodnia fotki i opisy .[/QUOTE] [email][email protected][/email] Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='AMIGA']Służę pomocą. Ale musialabym dostać zdjęcia fantow i proponowaną cenę wywoławczą[/QUOTE] Dziękuję AMIGO i Smyczku... :-) Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='irenaka'] Ty lepiej wpadnij do księdza i daj na mszę;), żeby te świrusy spadły z tego wątku:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Chciałabyś.... a figa Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dziewczyny ratunkuuuuu!!!! moj Lesiu szalony od kilku dni grzebie w doniczkach z kwiatkami....zajada ziemie z kwiatkow doniczkowych.......co mam robic?moze zachorowac?.............. Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Moja Amiga też tak dawniej zajadala ziemię ze skrzynek na balkonie. Potem wymiotowała. Trzeba jakoś uniemożliwic mu dostęp do ziemi Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 no cholercia jasna no wlasnie tak sobie mysle, ze moze przez te ziemie byl chory zaraz na poczatku jak do mnie przybyl...cala noc wymiotowal mi.........ja tak teraz kojarze ze byc moze, uczepil sie wsciekle juki ktora stoi na podlodze i dzis kaktusa.........przypalam gowniarza Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 pal szesc jakies tam sprzatanie ale boje sie ze bedzie chory..... Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 O cholercia, ewakuuj kwiatki, ziemia mu nie posłuży, a bodaj kawałeczki kwiatków/ roślin mogą się okazać trujące (to akurat zależy od rodzaju rośliny). Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 hahahaha coby sobie ktos nie pomyslal ,ze go przypalam tak mi sie dziwnie napisalo tylko mialo byc PRZYłapałam! :) Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 sama z siebie sie smieje, jak to jedna literka moze zmienic sens zdania:::) Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Elu, juka jest wymieniana jako trująca roślina, zerknij sobie proszę w podane linki: [URL]http://www.vetopedia.pl/article25-1-Trujace_rosliny.html[/URL] [URL]http://tresura-psow.blogspot.com/2010/09/trujace-rosliny.html[/URL] Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Może jak przypalisz, to się oduczy :evil_lol: Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='majqa']Elu, juka jest wymieniana jako trująca roślina, zerknij sobie proszę w podane linki: [URL]http://www.vetopedia.pl/article25-1-Trujace_rosliny.html[/URL] [URL]http://tresura-psow.blogspot.com/2010/09/trujace-rosliny.html[/URL][/QUOTE]...dziekuje Ci bardzo zaraz poczytam...... Quote
ela020 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='AMIGA']Może jak przypalisz, to się oduczy :evil_lol:[/QUOTE]..hahahahahahah no wiesz co to jest pomysl...trzeba chlopaka przypalic ...::))))) Quote
AMIGA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ela020']..hahahahahahah no wiesz co to jest pomysl...trzeba chlopaka przypalic ...::)))))[/QUOTE] Przypal, a kwiaty przenieś na wysokość nieosiągalną dla diabołka - parapety czy na jakieś stojaki Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='irenaka'](...) Przelew już zrobiony, kwota 150,00 ( w opisie :bazarek - Zoran - zimowe ciuszki od Eli) (...) [/QUOTE] Potwierdzam otrzymanie i serdecznie dziękuję! :-) Quote
majqa Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Dziękuję serdecznie Smyku :loveu:, która zaoferowała pomoc w opłaceniu pakietu 60 ogłoszeń (1 pakiet = 15zł) na bazarku zorganizowanym przez Paja. Wszelkie info na ten bazarek są już wstawione. Quote
ela020 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Zoranku jestem u Ciebie pieseczku........za uszkiem drapie Quote
sylwiaso Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Proszę podziwiać jak pieknie wyglądam!!!! Quote
ela020 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 az mi sie gęba śmieje , szczesliwe Twoje psy...........a Ty kochana istota:loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Elu zapraszam!!!!!!!!!!!!w te łowickie klimaty!!! Quote
ela020 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jakie cudo!!!!!!!.......w ubranku......Sliczny Zoranek...Sylwusia cudne fotki, krajobraz bajeczny ...moge tam pobiegac razem z pieskami???????????????????? Quote
ela020 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='sylwiaso']Elu zapraszam!!!!!!!!!!!!w te łowickie klimaty!!![/QUOTE]...no wlasnie piekne sa te łowickie klimaty, dziekuje za zaproszenie.....pozdrawiam Julie i Amelcie.....(czy druga corcia to Amelia?, nie pomylilam sie?) Quote
Recommended Posts