Freya73 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Hey, jestem i tutaj bo mi ciocia irenaka kazala. :siara: Poszly srodki i dla Zorana - 55 zlotych. Pdzr, Magda Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Freya73 napisał(a):Hey, jestem i tutaj bo mi ciocia irenaka kazala. :siara: Poszly srodki i dla Zorana - 55 zlotych. Pdzr, Magda Boshhh, dziękuję... :loveu: Kazała??? :-o Quote
Freya73 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 majqa napisał(a):Boshhh, dziękuję... :loveu: Kazała??? :-o Cioteczka irenaka stosuje rozne metody "przemawiania do rozsadku". A tak na serio, to dziekuje Irenko za wskazanie watkow. Pieniazki, zarowno dla Niuni jak i Zorana zagospodarowala Irenka, to jej naleza sie hymny pochwalne. Quote
majqa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Freya73 napisał(a):(...) Pieniazki, zarowno dla Niuni jak i Zorana zagospodarowala Irenka, to jej naleza sie hymny pochwalne. Nic innego nie robię tylko je wyśpiewuję od momentu poznania Irenki. :-) Quote
ela020 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 majqa napisał(a):Nic innego nie robię tylko je wyśpiewuję od momentu poznania Irenki. :-)......hahahaha :loveu::loveu::loveu::loveu:śpiewaj hymny na czesc Irenki nadal.....no bo gdzie taka druga |Irenka jest ???? no gdzie???????????????//:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Potwierdzam zaksięgowanie wpłaty od Freya73! :loveu: Quote
irenaka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 No pięknie:bigcry:;) Znowu gdzieś mnie "szkalują", a mnie nie ma:evil_lol: Gdyby ktoś nie wiedział;), to Freya 73, czyli Madzia:loveu::loveu: jest jak zwykle na posterunku i jest jedną z nielicznych osób, które śmiem prosić o pomoc na swoich wątkach lub zaprzyjaźnionych. Bardzo serdecznie Ci dziękuję za pomoc:Rose::Rose: Quote
majqa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Wiesz, że ja w tytule przelewu mam też napisane, że z Twojego polecenia? :-) Quote
irenaka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 majqa napisał(a):Wiesz, że ja w tytule przelewu mam też napisane, że z Twojego polecenia? :-) Chyba żartujesz:evil_lol::evil_lol: Madzia:loveu: przegła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak naprawdę, to wpadłam na moment, bo wspólny tekst popełniłam:oops: dla Niuni i Zorna ( miał być chyba w piątek):oops:. Dzisiaj zrobię korektę i wrzucę wieczorem na wątek. Uprzejmie proszę;) o wyrozumiałość:evil_lol: Dobra wiadomość jest taka, że wspólne allegro dla tej parki, zrobi Isadora:loveu::loveu::loveu:. W sobotę, nie śmiała mi odmówić niczego;):laugh2_2::laugh2_2: Jak strzeli focha, to jadę do Warszawy;) Quote
majqa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Do żartów mi daleko. Tytuł wpłaty to tytuł wpłaty! :-) Quote
ela020 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zoranku przytulam i caluje kochana mordeczke Quote
majqa Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 irenaka napisał(a):(...) wspólny tekst popełniłam:oops: dla Niuni i Zorna (...). Dzisiaj zrobię korektę i wrzucę wieczorem na wątek. (...) Czekamy, czekamy!!! :-) Sylwuś, dasz radę podziałać z fotkami? Oczywiście cierpliwie poczekam aż przybędą ich wspólne. Zależy mi na kilku (tylko Zoran i Niunia na nich), by można było wybrać z nich dobrych około 5. To już by było coś! :-) Quote
sylwiaso Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Co?!ciocia Irenka do Warszawy!!!!!!!!!!!!to zaraz na drogę idę i stoję i ciocie cap do "lasku"obiecała mi w Krakowie,że przyjedzie!!!A z ciocią Irenką pobyć w Krakowie to sam MIÓD!!!Izuniu zdjęcia zrobię jak najszybciej tylko to muszą być specjalne fotki a z nimi nie zawsze jest łatwo najlepiej z ukrycia wczoraj robiłam,ale zawsze jakiś psiak podchodzi.Spróbuję dziś!!! Quote
Isadora7 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 irenaka napisał(a):Chyba żartujesz:evil_lol::evil_lol: Madzia:loveu: przegła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak naprawdę, to wpadłam na moment, bo wspólny tekst popełniłam:oops: dla Niuni i Zorna ( miał być chyba w piątek):oops:. Dzisiaj zrobię korektę i wrzucę wieczorem na wątek. Uprzejmie proszę;) o wyrozumiałość:evil_lol: Dobra wiadomość jest taka, że wspólne allegro dla tej parki, zrobi Isadora:loveu::loveu::loveu:. W sobotę, nie śmiała mi odmówić niczego;):laugh2_2::laugh2_2: Jak strzeli focha, to jadę do Warszawy;) No to jak to ma być warunek Twojego przyjazdu to czuj się strzelona fochem:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a reszta się zgadza :) Quote
mamanabank Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Tymczasem zdjęcia niedzisiejsze ;-) i tylko Zorana od Sylwii Quote
Recommended Posts