Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Freya73 napisał(a):
Hey, jestem i tutaj bo mi ciocia irenaka kazala. :siara:

Poszly srodki i dla Zorana - 55 zlotych.

Pdzr, Magda

Boshhh, dziękuję... :loveu: Kazała??? :-o

Posted

majqa napisał(a):
Boshhh, dziękuję... :loveu: Kazała??? :-o

Cioteczka irenaka stosuje rozne metody "przemawiania do rozsadku".

A tak na serio, to dziekuje Irenko za wskazanie watkow.

Pieniazki, zarowno dla Niuni jak i Zorana zagospodarowala Irenka, to jej naleza sie hymny pochwalne.

Posted

Freya73 napisał(a):
(...) Pieniazki, zarowno dla Niuni jak i Zorana zagospodarowala Irenka, to jej naleza sie hymny pochwalne.

Nic innego nie robię tylko je wyśpiewuję od momentu poznania Irenki. :-)

Posted

majqa napisał(a):
Nic innego nie robię tylko je wyśpiewuję od momentu poznania Irenki. :-)
......hahahaha :loveu::loveu::loveu::loveu:śpiewaj hymny na czesc Irenki nadal.....no bo gdzie taka druga |Irenka jest ???? no gdzie???????????????//:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No pięknie:bigcry:;) Znowu gdzieś mnie "szkalują", a mnie nie ma:evil_lol:
Gdyby ktoś nie wiedział;), to Freya 73, czyli Madzia:loveu::loveu: jest jak zwykle na posterunku i jest jedną z nielicznych osób, które śmiem prosić o pomoc na swoich wątkach lub zaprzyjaźnionych.
Bardzo serdecznie Ci dziękuję za pomoc:Rose::Rose:

Posted

majqa napisał(a):
Wiesz, że ja w tytule przelewu mam też napisane, że z Twojego polecenia? :-)

Chyba żartujesz:evil_lol::evil_lol:
Madzia:loveu: przegła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak naprawdę, to wpadłam na moment, bo wspólny tekst popełniłam:oops: dla Niuni i Zorna ( miał być chyba w piątek):oops:.
Dzisiaj zrobię korektę i wrzucę wieczorem na wątek. Uprzejmie proszę;) o wyrozumiałość:evil_lol:
Dobra wiadomość jest taka, że wspólne allegro dla tej parki, zrobi Isadora:loveu::loveu::loveu:.
W sobotę, nie śmiała mi odmówić niczego;):laugh2_2::laugh2_2:
Jak strzeli focha, to jadę do Warszawy;)

Posted

irenaka napisał(a):
(...) wspólny tekst popełniłam:oops: dla Niuni i Zorna (...). Dzisiaj zrobię korektę i wrzucę wieczorem na wątek. (...)

Czekamy, czekamy!!! :-)

Sylwuś, dasz radę podziałać z fotkami? Oczywiście cierpliwie poczekam aż przybędą ich wspólne. Zależy mi na kilku (tylko Zoran i Niunia na nich), by można było wybrać z nich dobrych około 5. To już by było coś! :-)

Posted

Co?!ciocia Irenka do Warszawy!!!!!!!!!!!!to zaraz na drogę idę i stoję i ciocie cap do "lasku"obiecała mi w Krakowie,że przyjedzie!!!A z ciocią Irenką pobyć w Krakowie to sam MIÓD!!!Izuniu zdjęcia zrobię jak najszybciej tylko to muszą być specjalne fotki a z nimi nie zawsze jest łatwo najlepiej z ukrycia wczoraj robiłam,ale zawsze jakiś psiak podchodzi.Spróbuję dziś!!!

Posted

irenaka napisał(a):
Chyba żartujesz:evil_lol::evil_lol:
Madzia:loveu: przegła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak naprawdę, to wpadłam na moment, bo wspólny tekst popełniłam:oops: dla Niuni i Zorna ( miał być chyba w piątek):oops:.
Dzisiaj zrobię korektę i wrzucę wieczorem na wątek. Uprzejmie proszę;) o wyrozumiałość:evil_lol:
Dobra wiadomość jest taka, że wspólne allegro dla tej parki, zrobi Isadora:loveu::loveu::loveu:.
W sobotę, nie śmiała mi odmówić niczego;):laugh2_2::laugh2_2:
Jak strzeli focha, to jadę do Warszawy;)

No to jak to ma być warunek Twojego przyjazdu to czuj się strzelona fochem:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a reszta się zgadza :)