Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Nie mam nic przeciw zakupowi drugiego. Chciałam tylko wiedzieć, w czym jest robiony błąd, że go ściąga i zjada i w jakim stanie, czy już zupełnie nieużywalny, jest pierwotny.
Sylwia nie ma szansy non-stop czuwać nad Zoranem bez kołnierza. Wiem, że ja bym w takich okolicznościach nie ryzykowała i nie uspokoiłby mnie fakt, że doraźnie widzę sytuację OK, czyli, że Zoran nie pracuje nad szwami.

OK, to mamy sprawę jasną. Trzeba kupić drugi kołnierz, może tego nie zniszczy;).
Sywuś:loveu:, koniecznie sprawdź, czy to nasze szczęście nie ma zbyt luźno założonego tego kołnierza.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki kochane już jestem!Z kołnierzem to była sprawa chyba taka że nasz cholera najinteligentniejszy pies na świecie dawał jakimś cudem do gryzienia ten kołnierz Niuni i mojej Fionie i one go obgryzły bo on by nie dał rady zauważyłam to z okna, jak on to im kazał robić nie wiem ale mu gryzły!chodził dziś bez kołnierza ale i uważałam na niego nie zauważyłam ani razu żeby sobie tam lizał,ale kołnierz już załatwiłam nie jest nowy ale mu wieczorem założyłam, ledwo bo mi uciekał!oglądałam jajeczka nic się nie dzieje to już 8dni po zabiegu już chyba nic się nie stanie?!

Posted

Sylwuś, jak to załatwiłaś? Pożyczyłaś, czy... kupiłaś? Kupiłaś to ile mam przelać?
Cwane pomagierki! ;-)
Mam nadzieję, że nic się nie stanie... Kiedy wizyta u pani doktor?

Posted

Majciu jutro albo w sobotę!I jeszcze jedna sprawa bo przez ten kołnierzyk mi umknęła wczoraj.Zoranek tak jak wcześniej pisałam nie jest w kojcu tylko przy domu i śpi z dziewczynami z czego jest bardzo zadowolony ,bo kiedy chce to wyjdzie ,a kiedy chce to poleży tylko jedna sprawa mnie niepokoi od jakiegoś czasu kiedy daje jedzenie np.w trzech miskach bo biegają trzy sunie to nasz Skarb biega od jednej do drugiej miski i nie pozwoli dojść!najpierw myślałam,że tak na niby chce pokazać kto na podwórku rządzi,ale tak jak wczoraj atak był na serio!A jak biorę miskę i idę dalej kilkanaście metrow to biega tak daleko!Tak oprócz może tej troski o jedzenie to nie ma żadnych problemów z Zorankiem.Ciociu Majciu kołnierzyk był mój pożyczyłam Zorankowi;)

Posted

Sylwio, on niejednokrotnie był głodny, szukał jedzenia, a jak dorwał to nie dojadał albo też zjadał ochłap zdobyczy. Przypomnę może, że biegał w większej grupie psów. W jego głowie wciąż było parcie myślowe - jeść, jeść, jeść. Nie wyglądał źle, bo starsza pani, dokarmiała go indywidualnie, jeśli tylko na niego trafiła. I co się teraz stało?
Zoran raz, że pokazuje suniom, kto tu rządzi, dwa, chce zjeść na zapas, a jeśli nie zdoła będzie biegał od michy do michy i pilnował. Miałam u siebie podobną sytuację.
Miałam Ci opisać co zrobić ale odpuszczam, wyjdzie litania. Zadzwonię, wyjaśnię. Będzie dobrze. Nie martw się.

Posted

majqa napisał(a):
Sylwio, on niejednokrotnie był głodny, szukał jedzenia, a jak dorwał to nie dojadał albo też zjadał ochłap zdobyczy. Przypomnę może, że biegał w większej grupie psów. W jego głowie wciąż było parcie myślowe - jeść, jeść, jeść. Nie wyglądał źle, bo starsza pani, dokarmiała go indywidualnie, jeśli tylko na niego trafiła. I co się teraz stało?
Zoran raz, że pokazuje suniom, kto tu rządzi, dwa, chce zjeść na zapas, a jeśli nie zdoła będzie biegał od michy do michy i pilnował. Miałam u siebie podobną sytuację.
Miałam Ci opisać co zrobić ale odpuszczam, wyjdzie litania. Zadzwonię, wyjaśnię. Będzie dobrze. Nie martw się.

Jednym słowem, wprowadzamy odrobinę dyscypliny w życie Zorana. Sylwia się pewnie zapłacze;).

Posted

Sylwia:loveu: przestań płakać i melduj się;) na wątku.
Może nie będziemy już takie zołzy i ciut rozbestwić Zorana pozwolimy;)

Edit:
Sylwia:loveu:, czy jesteś w stanie zrobić mi parę zdjęć Zoranka i Bingo, ale solo, bez innych psów?
Nie strzelaj, ale potrzebuję je na jutro wieczór:oops:

Posted

Irenko na jutro postaram się o piękne zdjęcia a zobacz Bingusia jak jeżdzi na łyżwach po lodzie może z wątków coś ściągnąć!A Zoranek po telefonie cioci Majci:oops::oops::oops:dzięki której myslę,że powinnam przejść pożądne szkolenie dla dobra swojego i moich Skarbów.......no dobrze zrobie tak ja mi mówiła!!!!Sunki najedzone osobno i Zoranek osobno .....najedzony!!Co mam zrobić jak Niunia i Zoranek....Kochamy się!!!A Miłość jest czasami ślepa!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Irenko na jutro postaram się o piękne zdjęcia a zobacz Bingusia jak jeżdzi na łyżwach po lodzie może z wątków coś ściągnąć!A Zoranek po telefonie cioci Majci:oops::oops::oops:dzięki której myslę,że powinnam przejść pożądne szkolenie dla dobra swojego i moich Skarbów.......no dobrze zrobie tak ja mi mówiła!!!!Sunki najedzone osobno i Zoranek osobno .....najedzony!!Co mam zrobić jak Niunia i Zoranek....Kochamy się!!!A Miłość jest czasami ślepa!

Sylwuś, jeszcze raz przepraszam, że te zdjęcia tak na gwałt:shake:.
Ja już przetrzepałam wątki : Niuni, Bigusia, Cacka i Zoranka, ale część zdjęć mi odpadło a potrzebuję ich dużo.
A za miłość nie przepraszaj, to najpiękniejsze uczucie jakie może być!!!:loveu::loveu:

jogolcia@pdx napisał(a):
Mizianka dla rozpieszczonego Zoranka - ja daleko to mi nikt nie nastuka

Kurna noga jaka ulga:shake:.
Dobrze, że jesteś Jo:loveu:, bo już się martwiłam:shake:

Posted

Smyku napisał(a):
Melduję , że jestem wrócona , będę zaglądać .
Jak się miewa nasz ulubieniec w kołnierzu ?

Dobrze że jesteś, bo nasz przystojniak próbuje dominować, Sylwia płacze okrutnie;), bo trzeba rygor wprowadzić a nad nimi stoi Majqa która pilnuje i pasem towarzystwo ciągnie:evil_lol:

Posted

Żeby nie moje cioteczki kochane to psiaki niedługo ciotke sylwie w kojcu by zamknęły i w miseczce tłuścioszki dawały!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:i na spacerek mnie wyprowadzały:painting:

Posted

irenaka napisał(a):

Kurna noga jaka ulga:shake:.
Dobrze, że jesteś Jo:loveu:, bo już się martwiłam:shake:

Irenko - ależ ja jestem wszędzie - może dlatego mnie nie widać bo "sputnikuję" dookoła :huh: Od kilku dni wpadam w przerwach drzemkowych moich dużych "dzieci" (Starsi wracaja do PL wew Wtorek , to będzie więcej czasu:thumbs:)

Buziole - złego :evil_lol: nie biorą, podobno