Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
a ja chciałam takie bużki jak Ty i czekam bo plik sie cały czas ładuje!ale zaszpanuje jak mi sie ściągną:razz:!!A ten nasz Zoranuś oj urobił mnie urobił!:oops:Jeszcze napisze bo dzwoniłam już do p.wet.że Zoranuś może przyjechać nawet jutro na odjajeczkowanie tylko co robimy jakie badania!!!p.doktor zrobiła duży upust dla "lasku"normalnie po podwyżce 180zł kastracja my mamy 155zł i szpitalik zostaje po 20zł!Kochana ta p.Doktor!!!:iloveyou::sweetCyb::buzi:

Super wiadomość - a to będzie bezszwowe odjajczanie?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bardzo przepraszam ,że sie wtrancam,ale tak jakos zrozumiałam,że Zoranek będzie juz miał kubraczek od cioci Irenki,tak? Czyli w zwiazku z tym nie muszę trzymać się już wymiarów Zoranka,tak?

Posted

[quote name='sylwiaso']Majciu czyli -35zł już jesteśmy rozliczone!!!!Jutro jade z Zorankiem 8-9 na odjajczanie i czy robimy krew przed zabiegiem?!
Jedziesz ale niekoniecznie jutro, a wtedy jak się wykurujesz... :-( :mad:Jeśli Zoranek ucieszy się klejnotami parę dni dłużej nic się nie stanie.

Krew - Zoran jest młody, podejrzeń chorób, niedomogów jakiś istotnych nie mamy ale... Sylwio, zróbmy tak... Niech tu może zaważy słowo/ zdanie pani doktor, czy brnąć w badania. Np. z podobnych przyczyn (wiek i to co widzę) nie robiłam badań Cackowi.

[quote name='Smyku']Izu , z bazarku planowałaś kastracje ?
To wpłacam Tobie 61,oo i na ciachnięcie jest uzbierane .
Nie wiem tylko co Zoran na to ?
Nawet nie próbuj! Nie dość, że fanty??? :-(

[quote name='kaja69']Ja bardzo przepraszam ,że sie wtrancam,ale tak jakos zrozumiałam,że Zoranek będzie juz miał kubraczek od cioci Irenki,tak? Czyli w zwiazku z tym nie muszę trzymać się już wymiarów Zoranka,tak?
Super, że się wtrancasz. Wybacz mi proszę :oops:, dopiero planowałam do Ciebie napisać PW. Bardzo mi głupio. :oops: Tak, oczywiście nie trzeba się 3mać wymiarów.

[quote name='jogolcia@pdx']Super wiadomość - a to będzie bezszwowe odjajczanie?

Raczej szwowe (co do bezszwowych mam mieszane uczucia, bywa tak, że psy mają uczulenie na rozpuszczalne nici, inna inszość, że nie wiem, czy pani doktor robi odjajczanie bezszwowe).

A poza tym... czekajcie Samowolne acz Kochane Wiedźmy (te co trzeba wiedzą, które to)... Zmyję tylko łeb z przenoszonej farby (może mi włosy z czepkiem nie zejdą) i się z Wami osobno rozprawię. :chainsaw: :wallbash: :grab: :buzi:

Posted

[quote name='majqa']
A poza tym... czekajcie Samowolne acz Kochane Wiedźmy (te co trzeba wiedzą, które to)... Zmyję tylko łeb z przenoszonej farby (może mi włosy z czepkiem nie zejdą) i się z Wami osobno rozprawię. :chainsaw: :wallbash: :grab: :buzi:

Po pierwsze, mam cichą nadzieję, że na tym wątku nie ma żadnych samowolnych wiedźm;)
Po drugie, mam nadzieję, że tym razem robisz się na różowo:evil_lol::evil_lol:
Po trzecie, jeżeli robisz się na rudo:mad:;), to może oznaczać tylko jedno, znowu mi chcesz psikusa zrobić i przyjeżdżasz do Krakowa w rudościach których nie znoszę:wallbash:

Posted

irenaka napisał(a):
Po pierwsze, mam cichą nadzieję, że na tym wątku nie ma żadnych samowolnych wiedźm;)
Po drugie, mam nadzieję, że tym razem robisz się na różowo:evil_lol::evil_lol:
Po trzecie, jeżeli robisz się na rudo:mad:;), to może oznaczać tylko jedno, znowu mi chcesz psikusa zrobić i przyjeżdżasz do Krakowa w rudościach których nie znoszę:wallbash:

Irenko - jak sie ta Majqa panoszy tutaj, i ustawia wszystkich po kątach :lol::angryy::crazyeye:...Jeżeli przyjedzie ruda (głosuję na wściekły róż :eviltong:), to od razu na kanapę z Nią - i masz spokój :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Miodowy brąz Ci on zacz. Na Ciebie mam też już sposób - opiszę jak spłuczę łepetynę z odżywki i zaliczę Miśkę z odpryskiem.

Miodowy brąz;) A to mi nowina:evil_lol:
Dziewczyny:loveu:, Izunia zrezygnowała z rudości, trzeba piernikiem to zapisać w kalendarzu;)
Idź się płukać a ja strzelę;) bazarek dla Zoranka w tzw. międzyczasie.
I zdjęcie prosimy z tym miodowym brązem, bo nie uwierzę na słowo:evil_lol:

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Irenko - jak sie ta Majqa panoszy tutaj, i ustawia wszystkich po kątach :lol::angryy::crazyeye:...Jeżeli przyjedzie ruda (głosuję na wściekły róż :eviltong:), to od razu na kanapę z Nią - i masz spokój :evil_lol:

Żebyś wiedziała, że się panoszy i do tego jakaś pyskata się zrobiła;)
Kuźwa;), ale jak się nie zrobiła na rudo, to znaczy, że do Krakowa nie jedzie:placz:. A w końcu by się przydało, bo obiecała mi wizytę w listopadzie i do dzisiaj cisza.
A kanapa czeka i Iza dobrze wie, czym to grozi:evil_lol::evil_lol: Może dlatego nie przyjeżdża:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):

Super, że się wtrancasz. Wybacz mi proszę :oops:, dopiero planowałam do Ciebie napisać PW. Bardzo mi głupio. :oops: Tak, oczywiście nie trzeba się 3mać wymiarów.

No dobra wybaczę :)

Posted

[quote name='kaja69']A Irenka to teraz tylko Zoranek i Zoranek...do moich juz nie zajrzy...a co moje psiury od macochy,czy co ??:-(

Biję się w piersi, ledwo wyrabiam na zakręcie po tej przerwie którą miałam na dogo:shake:.
Ale żebyś sobie nie myślała, że nic nie wiem;), to Ci napiszę, że z dobrze poinformowanych źródeł;) wiem o Twoich planach i mocno im kibicuję:kciuki::kciuki::kciuki:.
Odrobię się z zaległościami i wskakuję na wątek Twoich piesków, obiecuję.

A teraz bazarek dla Zorana.
Liczę na obecność wszystkich dziewczyn i pomoc w jego prowadzeniu.
Haneczko:loveu:, pięknie dziękuję za fanty:Rose::Rose:

http://www.dogomania.pl/threads/200010-Masz-szans%C4%99-pom%C3%B3c-Zorankowi-zapraszam-na-bazarek-do-dnia-21.01.2011-godz.20.00?p=16090121#post16090121

Posted

Kaju, naprawdę bardzo, bardzo przepraszam. :lol: Dzień miałam jak nie co dzień, a od wywinięcia orła na własnym podwórku (psy rżały ze śmiechu) to już się w ogóle porobiło...

A więc Zołzeńce Moje! :loveu: :loveu: :loveu:
Irenko, Jo, Smykolku! :loveu:

Przeginacie Wszystkie 3! Qrna, 3ca się dobrała! :loveu:
Nie jest wesoło ale jakoś muszę sobie sama radzić, mam nadzieję, że i ktoś nowy do wątku Zoranka dołączy i zechce wspomóc psiaka... Nie mogę się ciągle opierać na już ledwusiem dychających filarach... :-( Po prostu źle mi z tym... :-(

1. Irenko :iloveyou:, miałam dostać kasę na kubraczek. Chciałam zrzutki z Tobą. Widzę, że pal sześć, że kawał dogo będzie ze mnie kwiczeć, że moim wkładem jest aż 1zł!!! :flaming: Chyba sobie wrzucę w podpis - Otom i ja, Dziad Kalwaryjski!
OK, niech i tak będzie, zatem umieszczam info w wydatkach: kubraczek zrzutkowy:
Irenaka 100zł, majqa 1zł. Zaje......, ma się rozumieć zajefajnie.

Ale... ale...
Przelałaś mi 150zł (jakby jeszcze mojej sromoty było mało). Wobec tego 100zł idzie na kubraczek (wrzutka w wydatki), 50zł ze 150zł dodaję do Zorana i sama dopisuję do stanu posiadania SWOJĄ WPŁATĘ NA ZORANA 50zł. Wolno mi? Ano wolno!:bigcool:

2. Jo :Rose:, no tu też jest bonanza... Właśnie, cudownie przypączkowała Jo kasa (rzekomo prawdziwe wytłumaczenie mam na PW), dobrała się więc owa Jo do mojego maila i paypalem zawitało mi 50zł, bo Jo ma mój mail (w przeciwieństwie do Irenki, która ma moje konto).

3. Smyku :buzi:, a tu czort swoje i pop swoje. Skąd się kurczę to 61zł wzięło? Aha, jeszcze jedna ważna sprawa, Smyku do mnie dzwoni i za każdym razem tłumaczy, że stres mi nie służy. W ramach więc uspokojenia mnie nie chce wywalić mojego konta ze swojego kompa i również robi z niego użytek (jakby mało było, że podarowała fanty i wysyłkę robi na swój koszt). Na świeżo jestem po smsie, że przelew już mam zrobiony. To wszystko służy rzekomo mojej spokojności? Tak???

No to ze mnie ciutkę zeszło... Seee teraz polecę do posta z rozliczeniem, ucieszyć oko, załamać dumnego ducha.

Aha, odpatyczkować się od mojego kolorka! :mad: Wyszedł miodowy brąz, a że chwilowo z zaciekami to już inna inszość. :evil_lol:

Tak Irenko, beeedem w Kraku, w pt, zawozi mnie brat.
Mama nie wypuści męża z rąk, musi z nią siedzieć, dyżurować przy zwierzach, dźwigać i wyprowadzać Miśkę. Jemu i mamie robię autentycznie rozpiskę dnia i zwierzyny, mamie dodatkową rozpiskę jak ma i o której dyrygować mężem. :roll:
Oszaleję... :shake:

Posted

kaja69 napisał(a):
A Irenka to teraz tylko Zoranek i Zoranek...do moich juz nie zajrzy...a co moje psiury od macochy,czy co ??:-(

A ja mogę zajrzeć? Mogę poprosić o link? :-)

Posted

Jo :Rose:, no tu też jest bonanza... Właśnie, cudownie przypączkowała Jo kasa (rzekomo prawdziwe wytłumaczenie mam na PW), dobrała się więc owa Jo do mojego maila i paypalem zawitało mi 50zł, bo Jo ma mój mail (w przeciwieństwie do Irenki, która ma moje konto).

No to ze mnie ciutkę zeszło... Seee teraz polecę do posta z rozliczeniem, ucieszyć oko, załamać dumnego ducha.

:

Hihihi, bonanza na miarę Wild West to jest
bo u nas dzieńgi czasami pączkują (chyba zależne od pogody)
a Irenkę to MUSISZ ode mnie wycałować w Kraku (zazdraszczam, bo to moje ulubione miasto)

Posted

[quote name='majqa']
Przeginacie Wszystkie 3! Qrna, 3ca się dobrała! :loveu:
Nie jest wesoło ale jakoś muszę sobie sama radzić, mam nadzieję, że i ktoś nowy do wątku Zoranka dołączy i zechce wspomóc psiaka... Nie mogę się ciągle opierać na już ledwusiem dychających filarach... :-( Po prostu źle mi z tym... :-(

1. Irenko :iloveyou:, miałam dostać kasę na kubraczek. Chciałam zrzutki z Tobą. Widzę, że pal sześć, że kawał dogo będzie ze mnie kwiczeć, że moim wkładem jest aż 1zł!!! :flaming: Chyba sobie wrzucę w podpis - Otom i ja, Dziad Kalwaryjski!
OK, niech i tak będzie, zatem umieszczam info w wydatkach: kubraczek zrzutkowy:
Irenaka 100zł, majqa 1zł. Zaje......, ma się rozumieć zajefajnie.

Ale... ale...
Przelałaś mi 150zł (jakby jeszcze mojej sromoty było mało). Wobec tego 100zł idzie na kubraczek (wrzutka w wydatki), 50zł ze 150zł dodaję do Zorana i sama dopisuję do stanu posiadania SWOJĄ WPŁATĘ NA ZORANA 50zł. Wolno mi? Ano wolno!:bigcool:

Wszystko Ci wolno na tym wątku;), tylko dalej nie rozumiem, dlaczego ten kubrak który obiecałam kupić próbujesz kupić sama:evil_lol:. Może ustalmy, że jako szefowa;) tego wątku zadecydujesz na co pójdzie moja wpłata i będzie OK:evil_lol:

[quote name='majqa']

Aha, odpatyczkować się od mojego kolorka! :mad: Wyszedł miodowy brąz, a że chwilowo z zaciekami to już inna inszość. :evil_lol:

Tak Irenko, beeedem w Kraku, w pt, zawozi mnie brat.
Mama nie wypuści męża z rąk, musi z nią siedzieć, dyżurować przy zwierzach, dźwigać i wyprowadzać Miśkę. Jemu i mamie robię autentycznie rozpiskę dnia i zwierzyny, mamie dodatkową rozpiskę jak ma i o której dyrygować mężem. :roll:
Oszaleję... :shake:

Biorę wszystkie dziewczyny na tym wątku na świadków, żem bardzo cierpliwy człowiek i kijami Cię nie obijam:evil_lol:. Dla zmyłki se ;) Izunia zrobiła tym razem miodowy brąz i jeszcze śmie napisać, że jedzie do Kraka a ja nic nie wiem. Nie ze mną te numery Bruner;)
Meldujesz się w piątek u mnie i robimy imprezkę!!!

Posted

irenaka napisał(a):
Wszystko Ci wolno na tym wątku;), tylko dalej nie rozumiem, dlaczego ten kubrak który obiecałam kupić próbujesz kupić sama:evil_lol:. Może ustalmy, że jako szefowa;) tego wątku zadecydujesz na co pójdzie moja wpłata i będzie OK:evil_lol:

Biorę wszystkie dziewczyny na tym wątku na świadków, żem bardzo cierpliwy człowiek i kijami Cię nie obijam:evil_lol:. Dla zmyłki se ;) Izunia zrobiła tym razem miodowy brąz i jeszcze śmie napisać, że jedzie do Kraka a ja nic nie wiem. Nie ze mną te numery Bruner;)
Meldujesz się w piątek u mnie i robimy imprezkę!!!

Słuchajcie, a może zrobić imprezkę wirtualną z Kraka - jak już dziewczyny sie wyściskają i nagadolą (tak jak miała kiedyś Ulcia Dziabągulcia urodzinową) - i sprzedawać kawałki tortu, ciasta, i insze różności (oczywiście wirtualnie) na nasze psiaki... Coooooooooooooo?

Posted

Irenko... nie wiem, o której dotrę w pt. ale... Czy będziecie mnie mogli zgarnąć z hotellla i zwrotnie dostarczyć? Moja forma jest, że tak się wyrażę, nie dość dobra..., a w sb. młyn i ciąg burzy mózgów od rana. :-( Jakby to miało nie dojść do skuuutka, się nie obrażę. Będę miała czas na odespanie.
Miałam Ci jutro dać znać toś wywlekła rudzizny i ich powiązania z moimi wyjazdami. :evil_lol:

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Słuchajcie, a może zrobić imprezkę wirtualną z Kraka - jak już dziewczyny sie wyściskają i nagadolą (tak jak miała kiedyś Ulcia Dziabągulcia urodzinową) - i sprzedawać kawałki tortu, ciasta, i insze różności (oczywiście wirtualnie) na nasze psiaki... Coooooooooooooo?

Ja się zawyję to się znaczy mieć pomysł... :-)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):

Ja jestem za, tylko ze mnie kuchara żadna:oops:. Nie da się czegoś upchnąć ( dla zmyłki) ze sklepu;) na tą imprezę?

majqa napisał(a):
Irenko... nie wiem, o której dotrę w pt. ale... Czy będziecie mnie mogli zgarnąć z hotellla i zwrotnie dostarczyć? Moja forma jest, że tak się wyrażę, nie dość dobra..., a w sb. młyn i ciąg burzy mózgów od rana. :-( Jakby to miało nie dojść do skuuutka, się nie obrażę. Będę miała czas na odespanie.
Miałam Ci jutro dać znać toś wywlekła rudzizny i ich powiązania z moimi wyjazdami. :evil_lol:

Wywlekła rudzizny?:evil_lol: Słowa o rudziznach tu nie było, tylko miodowy brąz z zaciekami;).
A ja Cię Izuś nawet na rękach mogę donieść do mnie do domu, byle byś dotarła.
Przy okazji dementuję pogłoski krążące po dogo, żeś jest gruba i pyzata:evil_lol: Bo jeszcze nie jestem na tyle szalona, aby pyzatą kobitkę nosić na rękach:evil_lol:. Kolejny mit upadł;)

Posted

majqa napisał(a):
Ja się zawyję to się znaczy mieć pomysł... :-)

No to ja przygotuję kilka słodkości (i nie tylko słodkości) wirualnych, i jakąś odpowiednią muzę...To kiedy ta imprezka, w Piątek, czy w Sobotę (nie wiem na jak długo zostajesz w Kr.)? Bo trza będzie porozsyłać zaproszenia...ale jeszcze nie wiemy czy Irenka się zgadza...