Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie no, oczom nie wierzę, no przegięcie na max ten wpis. :-)
A propos, właśnie zarzucę Ci łgarstwo! Kucharka żadna? Błahahahaha, byłam, widziałam, próbowałam. Mój mąż i jego kumpel też na wspomnienie królewskiego podjęcia ich na wejściu do dziś głaszczą się po brzuchach! :-)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
No to ja przygotuję kilka słodkości (i nie tylko słodkości) wirualnych, i jakąś odpowiednią muzę...To kiedy ta imprezka, w Piątek, czy w Sobotę (nie wiem na jak długo zostajesz w Kr.)? Bo trza będzie porozsyłać zaproszenia...ale jeszcze nie wiemy czy Irenka się zgadza...

Oj Ty - Aparatko! :-)

Posted

no tak ! troche mnie nie bylo ,a tu imprezka sie szykuje ,a ja ic o tym nie wiem FOCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
z Calgarkowa az do Krakowa

Posted

IVV - ależ oczywiście będziesz honorowym gościem na imprezce karnawałowej , tylko że pomysł dopiero został rzucony, i nawet nie jestem pewna czy zaakceptowany przez ważne osobistości

No nie bucz już i czekaj na zaproszenie

Posted

no ,ale ja nawet juz nic psinkom Majqusiowym nie pomagam i jesli mowa o dziadzie kalwaryjskim to bardziej calgaryjskim...nawet nie bede mogla nic kupic z tych torcikow wirtualnych buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

majqa napisał(a):
IVV, to Ci się udało! :-) Dziad calgaryjski! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

... świetna ta prafraza IVV - ale chyba nie jest aż tak źle, co? nie strasz, bo tam pojadę (i to z kotem mającym ataki paniki w samochodzie....)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
No to ja przygotuję kilka słodkości (i nie tylko słodkości) wirualnych, i jakąś odpowiednią muzę...To kiedy ta imprezka, w Piątek, czy w Sobotę (nie wiem na jak długo zostajesz w Kr.)? Bo trza będzie porozsyłać zaproszenia...ale jeszcze nie wiemy czy Irenka się zgadza...

Oczywiście, że się zgadzam. Wchodzę w ciemno w każdą taką propozycję:-).
Pytanie tylko czym to grozi?:D:D
Dam Ci znać kiedy Iza będzie u mnie, ale pewnie dopiero wieczorkiem uda mi się pogwarzyć z Izunią na ten temat.

majqa napisał(a):
Nie no, oczom nie wierzę, no przegięcie na max ten wpis. :-)
A propos, właśnie zarzucę Ci łgarstwo! Kucharka żadna? Błahahahaha, byłam, widziałam, próbowałam. Mój mąż i jego kumpel też na wspomnienie królewskiego podjęcia ich na wejściu do dziś głaszczą się po brzuchach! :-)

Czyżby mi się udało i nikogo tym razem nie podtrułam?:evil_lol:
Wiesz, może jakiś tam dar z niebios był mi dany;), ale z całą pewnością nie jest to umiejętność gotowania. Już nie wspomnę o pieczeniu ciast, bo nawet piekarnika nie mam. Jednym słowem staram się, ale mi nie wychodzi i trzeba się z tym pogodzić:evil_lol:

Posted

Zoranek odwieziony!!!nie chciał zostać u p.doktor!!!on ma lęk przed pomieszczeniami zamkniętymi tak jak ja!! Cioteczki p.doktor podjęła decyzje o badaniu krwi za 66zł bo to nigdy nic nie wiadomo co się może wydarzyć!Zoranku trzymaj się za trzy doby jestem po ciebie!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Zoranek odwieziony!!!nie chciał zostać u p.doktor!!!on ma lęk przed pomieszczeniami zamkniętymi tak jak ja!! Cioteczki p.doktor podjęła decyzje o badaniu krwi za 66zł bo to nigdy nic nie wiadomo co się może wydarzyć!Zoranku trzymaj się za trzy doby jestem po ciebie!!!

Rany:crazyeye:, to Zoranek zabrany przez zaskoczenie, tak jak ja. Myślałam, że trochę przesuniecie to odjajczenie w czasie.
Mocno teraz trzymam kciuki!!! Jak będą jakieś wieści, to daj znać, bo mnie nerw zjada:shake:

Posted

[quote name='sylwiaso'](...) Cioteczki p.doktor podjęła decyzje o badaniu krwi za 66zł bo to nigdy nic nie wiadomo co się może wydarzyć!Zoranku trzymaj się za trzy doby jestem po ciebie!!!
Sylwio, przelałam Ci 31zł, bo u siebie miałaś już z puli Zoranka 35zł, czyli uregulowałam z Tobą koszt badania. W rozliczeniu oczywiście odjęłam pełną kwotę 66zł.

Z kwot dodanych - wpłata Smyku :loveu: 61zł, dodana w poście rozliczeniowym.

Posted

A my przedstawiamy superowski kubrak zimowy dla naszego Zoranka,cioci Irenko i ciociu Majciu z całego serca DZIĘKUJEMY nie mogę przesłać zdjęć może wieczorem mi się uda!

Posted

Smyku napisał(a):
Zoranku , jak się miewasz ? boli ała ?

Mam nadzieję, że nic nie boli, że Pani wet dba o chłopaka:shake:.

A ja mam dobrą wiadomość, wszystkie dziewczyny już wpłaciły pieniądze z bazarku ( z wyjątkiem oczywiście Sylwii, bo wpłatę rozliczyła Iza z pobytu)Żeby było jeszcze bardziej zawile i skomplikowanie;), to ciocia WiosnaA wpłaciła 10,00 więcej dla Zoranka.
Wobec czego z bazarku miałam mieć wpłaty:
94,00
-10,00 Sylwia
+10,00 WiosnaA
Kwota się nie zmieniła, mam nadzieję, że jest jasność.
Zmienił się natomiast przelew ode mnie, bo zaokrągliłam kwotę do 100,00
Jak ja tak lubię;), nic się nie zgadza, ale mam nadzieję, że wyjaśnienie jasno napisałam?:evil_lol:

Posted

Dzięki Irenko. :-) Kubraczek bomba! Zoranek miał zostać 3-4 nocki w lecznicy, zależnie od jego formy i zdania pani wet w tej sprawie (czyli jak z Bingo i Iksem).