majqa Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Nie no, oczom nie wierzę, no przegięcie na max ten wpis. :-) A propos, właśnie zarzucę Ci łgarstwo! Kucharka żadna? Błahahahaha, byłam, widziałam, próbowałam. Mój mąż i jego kumpel też na wspomnienie królewskiego podjęcia ich na wejściu do dziś głaszczą się po brzuchach! :-) Quote
majqa Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):No to ja przygotuję kilka słodkości (i nie tylko słodkości) wirualnych, i jakąś odpowiednią muzę...To kiedy ta imprezka, w Piątek, czy w Sobotę (nie wiem na jak długo zostajesz w Kr.)? Bo trza będzie porozsyłać zaproszenia...ale jeszcze nie wiemy czy Irenka się zgadza... Oj Ty - Aparatko! :-) Quote
IVV Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 no tak ! troche mnie nie bylo ,a tu imprezka sie szykuje ,a ja ic o tym nie wiem FOCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH z Calgarkowa az do Krakowa Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 IVV - ależ oczywiście będziesz honorowym gościem na imprezce karnawałowej , tylko że pomysł dopiero został rzucony, i nawet nie jestem pewna czy zaakceptowany przez ważne osobistości No nie bucz już i czekaj na zaproszenie Quote
IVV Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 no ,ale ja nawet juz nic psinkom Majqusiowym nie pomagam i jesli mowa o dziadzie kalwaryjskim to bardziej calgaryjskim...nawet nie bede mogla nic kupic z tych torcikow wirtualnych buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
majqa Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 IVV, to Ci się udało! :-) Dziad calgaryjski! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 majqa napisał(a):IVV, to Ci się udało! :-) Dziad calgaryjski! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... świetna ta prafraza IVV - ale chyba nie jest aż tak źle, co? nie strasz, bo tam pojadę (i to z kotem mającym ataki paniki w samochodzie....) Quote
irenaka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):No to ja przygotuję kilka słodkości (i nie tylko słodkości) wirualnych, i jakąś odpowiednią muzę...To kiedy ta imprezka, w Piątek, czy w Sobotę (nie wiem na jak długo zostajesz w Kr.)? Bo trza będzie porozsyłać zaproszenia...ale jeszcze nie wiemy czy Irenka się zgadza... Oczywiście, że się zgadzam. Wchodzę w ciemno w każdą taką propozycję:-). Pytanie tylko czym to grozi?:D:D Dam Ci znać kiedy Iza będzie u mnie, ale pewnie dopiero wieczorkiem uda mi się pogwarzyć z Izunią na ten temat. majqa napisał(a):Nie no, oczom nie wierzę, no przegięcie na max ten wpis. :-) A propos, właśnie zarzucę Ci łgarstwo! Kucharka żadna? Błahahahaha, byłam, widziałam, próbowałam. Mój mąż i jego kumpel też na wspomnienie królewskiego podjęcia ich na wejściu do dziś głaszczą się po brzuchach! :-) Czyżby mi się udało i nikogo tym razem nie podtrułam?:evil_lol: Wiesz, może jakiś tam dar z niebios był mi dany;), ale z całą pewnością nie jest to umiejętność gotowania. Już nie wspomnę o pieczeniu ciast, bo nawet piekarnika nie mam. Jednym słowem staram się, ale mi nie wychodzi i trzeba się z tym pogodzić:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zoranek odwieziony!!!nie chciał zostać u p.doktor!!!on ma lęk przed pomieszczeniami zamkniętymi tak jak ja!! Cioteczki p.doktor podjęła decyzje o badaniu krwi za 66zł bo to nigdy nic nie wiadomo co się może wydarzyć!Zoranku trzymaj się za trzy doby jestem po ciebie!!! Quote
irenaka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 sylwiaso napisał(a):Zoranek odwieziony!!!nie chciał zostać u p.doktor!!!on ma lęk przed pomieszczeniami zamkniętymi tak jak ja!! Cioteczki p.doktor podjęła decyzje o badaniu krwi za 66zł bo to nigdy nic nie wiadomo co się może wydarzyć!Zoranku trzymaj się za trzy doby jestem po ciebie!!! Rany:crazyeye:, to Zoranek zabrany przez zaskoczenie, tak jak ja. Myślałam, że trochę przesuniecie to odjajczenie w czasie. Mocno teraz trzymam kciuki!!! Jak będą jakieś wieści, to daj znać, bo mnie nerw zjada:shake: Quote
majqa Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='sylwiaso'](...) Cioteczki p.doktor podjęła decyzje o badaniu krwi za 66zł bo to nigdy nic nie wiadomo co się może wydarzyć!Zoranku trzymaj się za trzy doby jestem po ciebie!!! Sylwio, przelałam Ci 31zł, bo u siebie miałaś już z puli Zoranka 35zł, czyli uregulowałam z Tobą koszt badania. W rozliczeniu oczywiście odjęłam pełną kwotę 66zł. Z kwot dodanych - wpłata Smyku :loveu: 61zł, dodana w poście rozliczeniowym. Quote
sylwiaso Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A my przedstawiamy superowski kubrak zimowy dla naszego Zoranka,cioci Irenko i ciociu Majciu z całego serca DZIĘKUJEMY nie mogę przesłać zdjęć może wieczorem mi się uda! Quote
sylwiaso Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Juz piszę Zoranek przebudził się wszystko jest dobrze badania krwi są super!!!:multi::loveu::multi: Quote
majqa Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Wiadomo o ile jest lżejszy? Klejnoty poszły na wagę? ;-) Quote
irenaka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Smyku napisał(a):Zoranku , jak się miewasz ? boli ała ? Mam nadzieję, że nic nie boli, że Pani wet dba o chłopaka:shake:. A ja mam dobrą wiadomość, wszystkie dziewczyny już wpłaciły pieniądze z bazarku ( z wyjątkiem oczywiście Sylwii, bo wpłatę rozliczyła Iza z pobytu)Żeby było jeszcze bardziej zawile i skomplikowanie;), to ciocia WiosnaA wpłaciła 10,00 więcej dla Zoranka. Wobec czego z bazarku miałam mieć wpłaty: 94,00 -10,00 Sylwia +10,00 WiosnaA Kwota się nie zmieniła, mam nadzieję, że jest jasność. Zmienił się natomiast przelew ode mnie, bo zaokrągliłam kwotę do 100,00 Jak ja tak lubię;), nic się nie zgadza, ale mam nadzieję, że wyjaśnienie jasno napisałam?:evil_lol: Quote
irenaka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale cudo:crazyeye: A kiedy Sylwio:loveu: wraca do Ciebie Zoranek, żeby mógł paradować już w nowym kubraczku? Quote
majqa Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Dzięki Irenko. :-) Kubraczek bomba! Zoranek miał zostać 3-4 nocki w lecznicy, zależnie od jego formy i zdania pani wet w tej sprawie (czyli jak z Bingo i Iksem). Quote
Recommended Posts