Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Taaa, jasne, już ja sobie wyobrażam jak po cichu sobie ze mnie zgrzewacie. :evil_lol:

No zgrzewamy, zgrzewamy (chyba niedługo pójdę na kurs polskiego, bo po 22 latach poza mogę się tylko domyślać znaczenia niektórych "polonizmów", hihihihi) - a to radocha taka...

Posted

ciocia jogolcia!napisałaś o Zoranku to co ja chciałam napisać skąd wiedziałaś?on własnie taki jest męski z klasą za duzo nie mówi nie jest namolny prawdomówny!i dlatego wymiękłam musicie mi wybaczyć,Zoranuś nie śpi w kojcu ja nie chciałam Was martwić,ale on popłakiwał w nim!

Posted

ale wyczuwałam tą psinkę mimo wszystko,że przeskoczył przez ten płotek do mnie to on mi dał znać że pokona i ten drugi ale on nie chce uciekać dawał mi i inne znaki dwa dni temu sąsiad wchodził i pierdoła nie domknął furtki ja zamarłam a Zoranek spojrzał podszedł rozerzał sie i tył zwrot na podwórko!i pomyslałam Zoranku kochasz wolność to niech mnie cioteczki opierniczą zostań na podwórku i śpi teraz w budynku z moimi suńkami!!!!jest bardzo zadowolony!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']ciocia jogolcia!napisałaś o Zoranku to co ja chciałam napisać skąd wiedziałaś?on własnie taki jest męski z klasą za duzo nie mówi nie jest namolny prawdomówny!i dlatego wymiękłam musicie mi wybaczyć,Zoranuś nie śpi w kojcu ja nie chciałam Was martwić,ale on popłakiwał w nim!

Jak to skąd??? Ja siem znam na prawdziwych menach - takich jak Zoranek ( ale Cię urobił lovelas jeden, Sylwiaso - tylko skoro nikomu nie przeszkadza taki układzik, to niech sobie Królewicz gości doopkę w domostwie, hihihiihhii)

Posted

[quote name='sylwiaso']ale wyczuwałam tą psinkę mimo wszystko,że przeskoczył przez ten płotek do mnie to on mi dał znać że pokona i ten drugi ale on nie chce uciekać dawał mi i inne znaki dwa dni temu sąsiad wchodził i pierdoła nie domknął furtki ja zamarłam a Zoranek spojrzał podszedł rozerzał sie i tył zwrot na podwórko!i pomyslałam Zoranku kochasz wolność to niech mnie cioteczki opierniczą zostań na podwórku i śpi teraz w budynku z moimi suńkami!!!!jest bardzo zadowolony!!!

ZADOWOLONY??????????? On Ciebie kocha do szaleństwa, za to co mu dałaś Sylwiaso (żeby nie było wątpliwości - na emoticonie robisz za przymilnego kota -hłehłehłe)

Posted

a ja chciałam takie bużki jak Ty i czekam bo plik sie cały czas ładuje!ale zaszpanuje jak mi sie ściągną:razz:!!A ten nasz Zoranuś oj urobił mnie urobił!:oops:Jeszcze napisze bo dzwoniłam już do p.wet.że Zoranuś może przyjechać nawet jutro na odjajeczkowanie tylko co robimy jakie badania!!!p.doktor zrobiła duży upust dla "lasku"normalnie po podwyżce 180zł kastracja my mamy 155zł i szpitalik zostaje po 20zł!Kochana ta p.Doktor!!!:iloveyou::sweetCyb::buzi:

Posted

Czy mnie się wydaje Izuś, czy z naszej poważnej;) dysputy ktoś sobie na tym wątku jajca robi:evil_lol::evil_lol:
Poszedł przelew dla Zorana na 150,00 a teraz idę jeszcze podsumować bazarek.
Rozumiem, że wersja ostateczna jest taka, że mam Ci jedną kwotą przelać całość za bazarek?
I jeszcze jedno, nad drugim bazarkiem zaczynam myśleć;), jak dzisiaj nie wsiąknę z szukaniem małej uciekinierki, to zrobię go jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro.

Posted

[quote name='irenaka']Czy mnie się wydaje Izuś, czy z naszej poważnej;) dysputy ktoś sobie na tym wątku jajca robi:evil_lol::evil_lol:
Poszedł przelew dla Zorana na 150,00 a teraz idę jeszcze podsumować bazarek.
Rozumiem, że wersja ostateczna jest taka, że mam Ci jedną kwotą przelać całość za bazarek?
I jeszcze jedno, nad drugim bazarkiem zaczynam myśleć;), jak dzisiaj nie wsiąknę z szukaniem małej uciekinierki, to zrobię go jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro.
Jakbyś mogła to przelej mi proszę więcej, ciutkę więcej, odkupię sobie klawiaturę. Krótko mówiąc jesteś mi ją właśnie winna, z kawy jej nie wypłuczę. :angryy: Parsknęłam, bo...
Jak to 150zł!!!!!!!!!!!!??????? Kubrak zdrożał????????????? :-(

Ani chybił trafił drą z nas łacha równo. To się kłania pod zaraportowanie postów o nękanie. :mad:

Tak, poproszę z bazarku całość, jeśli mogę Irenko. :oops: To mi ułatwi ogarnięcie się.

Jeśli masz jeszcze z czego byłoby super z drugim bazarkiem. Dziękuję. :lol:

Ja dziś kopię szafy, szuflady też a konto bazarku. :roll:

Oj, qrczę, czyli się bida nie znalazła. :-( 3mam kciuki mocno! Niech Wam się uda!

Posted

Sylwio, na bazarku kupiłaś aniołka za 10zł. Oczywiście tej kasy nie przelewaj, bo i tak miałaby wrócić do Ciebie. Robimy więc tak jak, jeśli pamiętam, z koralami za 25zł.
Dopisuję w poście rozliczeniowym 10zł, czyli u Ciebie jest już 35zł. Jak będziemy się rozliczały, w rozliczeniu odejmę daną kwotę, a Tobie realnie przeleję pomniejszoną o 35zł.

Edit:
Allegro już opłacone - koszt 20.50zł.