Smyku Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Izunia , Ty się najpierw wybierz za granicę swojego województwa , chociażby do Poznania , a dopiero potem w inne landy . Quote
majqa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 To prawda, że należy mierzyć siły na zamiary i cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie. ;-) Racja Smyku :loveu:, racja! Najpierw bliżej, później dalej. :lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 majqa napisał(a):To prawda, że należy mierzyć siły na zamiary i cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie. ;-) Racja Smyku :loveu:, racja! Najpierw bliżej, później dalej. :lol: ... a jak przyjdzie czas na dalej ( bo dla IVV to jest jednak bliżej), to ja serdecznie zapraszam ;) - Luluś zawsze chętny do miziania i wycałowywania :kociak: (a i ja nie pogardzę drapkowaniem po kiziu :glaszcze:) Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ja już nic nie napiszę!bo ten piękne krainy daleko od nas!!! Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 "lasek brzozowy"biały, sarenki dokarmiamy i tak czas zimowy powoli płynie!!!Nawet pieski już na sarenki nie szczekają mądre te ciocine Skarby!!! Quote
majqa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Ależ Ci zazdroszczę takich widoków. :-) Dziękuję, że ucieszyłaś nam oko! :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ale byście nie myślały, że tylko u Was tak piknie, to pokazuję naszego jelonka - na pierwszym zdjęciu widok z mojego ganku na parking (pierwszy dach to mojego samochodu), a drugie zrobiłam jelonkowi z odległości ok. 10 metrów - skubał krzaczki i patrzył tymi wielkimi ślepiami bez jakiegokolwiek strachu ( od tego czasu, mamy regularnych gości sarenkowo - jelonkowo - szopowo-praczowo- jastrzębiowych)... Ciekawe jest to,że te budynki w oddali to jest samuśkie centrum Portland (miasta z populacją ponad 1 miliona ludzi)... Quote
IVV Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ja jak sie naucze wstawiac zdjecia ( Majqus juz podsylal matolowi jak sie to robi:oops: ) to tez przedstawie nasze losie ,kozice gorskie ,jelenie ,coyoty,niedziwiedzie...i mojego bialego krolika ktorego dokarmiam :eviltong: Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 IVV napisał(a):ja jak sie naucze wstawiac zdjecia ( Majqus juz podsylal matolowi jak sie to robi:oops: ) to tez przedstawie nasze losie ,kozice gorskie ,jelenie ,coyoty,niedziwiedzie...i mojego bialego krolika ktorego dokarmiam :eviltong: IVV - to możemy przerobić za 5 minut :multi: - naprawdę nic skomplikowanego :eviltong: skype me soon and we will talk :evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 A to ja jeszcze może dołożę jedną wieellllllllllllllllkąąąąąąąąąąą gębusięęęęęęęęęęę ( już maupa przyprowadziła dwie następne do kawiarenki u Jolki, hiihhihi) .......proszę państwa...... koleżanka Rudzia (jak najznamienitszy cyrkowiec podkradająca ziarenka dla ptaszków): Quote
irenaka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Rany, to wszystko masz Jo w środku miasta?:crazyeye: Ależ cudnie!!! :multi::multi: Izuś, wczoraj poszedł przelew w imieniu Marylki:loveu: dla Zorna. Quote
majqa Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Widziałam, info wstawione, dodam tylko na 1 stronie, że w imieniu Marylki, bo nie wiedziałam, czy mam to wstawić. Fotki cudniaste. Jejku! Fakt, IVV, skype Jo immediately and learn imageshack! ;-) Quote
majqa Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Ogłoszenia Zorana podciągnięte o kolejne strony. :-) Quote
IVV Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):IVV - to możemy przerobić za 5 minut :multi: - naprawdę nic skomplikowanego :eviltong: skype me soon and we will talk :evil_lol: ok ;) !!!!!!!!!!!!! Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 IVV napisał(a):ok ;) !!!!!!!!!!!!! Jestem w pogotowiu bojowym IVV :cool3:, szczególnie, że sama chce zobaczyć dzikuski z Twoich okolic :eviltong: Majqa - no własnie to jest cudowne, że moje mieszkanie jest na zboczu górki, która jest cała zalesiona ( pewnie i grzyby są, bo pachniało mi tak swojsko jesienią, ale nie miałam czasu tym razem żeby sprawdzić), więc zwirzaków mamy pod dostatkiem :evil_lol: Zoranek - do domku :multi: Quote
sylwiaso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ciociu jogolciu oj pieknie to ci u Was w tej krainie!!Ale daleko masz do nas i pewnie tęsknisz za nami tak jak cioteczka IVV!!!Buziaki od Zoranka!!!:buzi::buzi::buzi: Quote
sylwiaso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 cioteczki jeszcze jedna ważna sprawa p.doktor podwyższyła koszty zabiegów czyli kastracja 180zł i szpitalik 30zł(VAT poszedł w górę) ja mam nadal nadzieję,że dla nas będzie chociaż za hotelik 5zł taniej za dobę jak wcześniej było jutro jadę z Maksiem na zabieg to wszystkiego się dowiem! Quote
majqa Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 To czekam Sylwio na pełną wycenę - zabieg, kołnierz, koszt pojedynczej doby. Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 sylwiaso napisał(a):ciociu jogolciu oj pieknie to ci u Was w tej krainie!!Ale daleko masz do nas i pewnie tęsknisz za nami tak jak cioteczka IVV!!!Buziaki od Zoranka!!!:buzi::buzi::buzi: Za dobrymi ludziami i psiutami zawsze tęsknię...ale za resztą (pozostawię tę słodką tajemnicę dla siebie; kot jeszcze sie nie wygadał) ;=) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dla Zoranka za uszkiem drapanka... ;) Ale nieciekawe te wieści o podwyżkach, kurka no :-(:shake: Quote
majqa Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 W Polsce ogólnie bombnęło podwyżkowo, cyrk w sklepach, cyrk w usługach... nanoszenie nowych cen. Quote
IVV Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 a ja tam zawsze tesknie ;) wszedzie ceny poszly do gory ...dzis placilam 1.02$ za litr benzyny ... Quote
jogolcia@pdx Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 IVV napisał(a):a ja tam zawsze tesknie ;) wszedzie ceny poszly do gory ...dzis placilam 1.02$ za litr benzyny ... ... a ja $3.17 za galon, tylko ja głównie chodzę (:eviltong:) .... a i tak w najlepszych czasach bywało 99 centów za galon (galon = 3.75 litra) :crazyeye:... no dobra, wystarczy tych przeliczników... mam świetny przepis na czerwoną kapustkę, troszkę podkiszaną, a troszkę marynowaną - cudo, po prostu... Quote
Recommended Posts