Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To prawda, że należy mierzyć siły na zamiary i cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie. ;-) Racja Smyku :loveu:, racja! Najpierw bliżej, później dalej. :lol:

Posted

majqa napisał(a):
To prawda, że należy mierzyć siły na zamiary i cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie. ;-) Racja Smyku :loveu:, racja! Najpierw bliżej, później dalej. :lol:

... a jak przyjdzie czas na dalej ( bo dla IVV to jest jednak bliżej), to ja serdecznie zapraszam ;) - Luluś zawsze chętny do miziania i wycałowywania :kociak: (a i ja nie pogardzę drapkowaniem po kiziu :glaszcze:)

Posted

Ale byście nie myślały, że tylko u Was tak piknie, to pokazuję naszego jelonka - na pierwszym zdjęciu widok z mojego ganku na parking (pierwszy dach to mojego samochodu), a drugie zrobiłam jelonkowi z odległości ok. 10 metrów - skubał krzaczki i patrzył tymi wielkimi ślepiami bez jakiegokolwiek strachu ( od tego czasu, mamy regularnych gości sarenkowo - jelonkowo - szopowo-praczowo- jastrzębiowych)... Ciekawe jest to,że te budynki w oddali to jest samuśkie centrum Portland (miasta z populacją ponad 1 miliona ludzi)...

Posted

ja jak sie naucze wstawiac zdjecia ( Majqus juz podsylal matolowi jak sie to robi:oops: ) to tez przedstawie nasze losie ,kozice gorskie ,jelenie ,coyoty,niedziwiedzie...i mojego bialego krolika ktorego dokarmiam :eviltong:

Posted

IVV napisał(a):
ja jak sie naucze wstawiac zdjecia ( Majqus juz podsylal matolowi jak sie to robi:oops: ) to tez przedstawie nasze losie ,kozice gorskie ,jelenie ,coyoty,niedziwiedzie...i mojego bialego krolika ktorego dokarmiam :eviltong:

IVV - to możemy przerobić za 5 minut :multi: - naprawdę nic skomplikowanego :eviltong:
skype me soon and we will talk :evil_lol:

Posted

A to ja jeszcze może dołożę jedną wieellllllllllllllllkąąąąąąąąąąą gębusięęęęęęęęęęę ( już maupa przyprowadziła dwie następne do kawiarenki u Jolki, hiihhihi)

.......proszę państwa...... koleżanka Rudzia (jak najznamienitszy cyrkowiec podkradająca ziarenka dla ptaszków):

Posted

Widziałam, info wstawione, dodam tylko na 1 stronie, że w imieniu Marylki, bo nie wiedziałam, czy mam to wstawić.
Fotki cudniaste. Jejku!
Fakt, IVV, skype Jo immediately and learn imageshack! ;-)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
IVV - to możemy przerobić za 5 minut :multi: - naprawdę nic skomplikowanego :eviltong:
skype me soon and we will talk :evil_lol:

ok ;) !!!!!!!!!!!!!

Posted

IVV napisał(a):
ok ;) !!!!!!!!!!!!!

Jestem w pogotowiu bojowym IVV :cool3:, szczególnie, że sama chce zobaczyć dzikuski z Twoich okolic :eviltong:

Majqa - no własnie to jest cudowne, że moje mieszkanie jest na zboczu górki, która jest cała zalesiona ( pewnie i grzyby są, bo pachniało mi tak swojsko jesienią, ale nie miałam czasu tym razem żeby sprawdzić), więc zwirzaków mamy pod dostatkiem :evil_lol:

Zoranek - do domku :multi:

Posted

cioteczki jeszcze jedna ważna sprawa p.doktor podwyższyła koszty zabiegów czyli kastracja 180zł i szpitalik 30zł(VAT poszedł w górę) ja mam nadal nadzieję,że dla nas będzie chociaż za hotelik 5zł taniej za dobę jak wcześniej było jutro jadę z Maksiem na zabieg to wszystkiego się dowiem!

Posted

sylwiaso napisał(a):
ciociu jogolciu oj pieknie to ci u Was w tej krainie!!Ale daleko masz do nas i pewnie tęsknisz za nami tak jak cioteczka IVV!!!Buziaki od Zoranka!!!:buzi::buzi::buzi:

Za dobrymi ludziami i psiutami zawsze tęsknię...ale za resztą (pozostawię tę słodką tajemnicę dla siebie; kot jeszcze sie nie wygadał) ;=) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dla Zoranka za uszkiem drapanka... ;)

Ale nieciekawe te wieści o podwyżkach, kurka no :-(:shake:

Posted

IVV napisał(a):
a ja tam zawsze tesknie ;)
wszedzie ceny poszly do gory ...dzis placilam 1.02$ za litr benzyny ...

... a ja $3.17 za galon, tylko ja głównie chodzę (:eviltong:) .... a i tak w najlepszych czasach bywało 99 centów za galon (galon = 3.75 litra) :crazyeye:... no dobra, wystarczy tych przeliczników... mam świetny przepis na czerwoną kapustkę, troszkę podkiszaną, a troszkę marynowaną - cudo, po prostu...