Smyku Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Nie bije się słabszego . Temp. mnie wciągnęła pod kocyk . Quote
Isadora7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='majqa']... bo to z jedną? Bukiet pał, ot co! No dobra to jak bukiet pał to proszę (tonfa to tez pała) Quote
irenaka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Smyku napisał(a):Nie bije się słabszego . Temp. mnie wciągnęła pod kocyk . Mamunia:loveu:, a ja mam problem, bo opisów brak. Dasz radę dwa słowa mi wysłać co jest na tych ostatnich zdjęciach? Jak nie dasz rady, to zrobię jutro drugi bazar;) Quote
Smyku Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Irenko , polecę ino z śynusiem na szybkie sii i już piszę . Quote
majqa Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Smyku napisał(a):Nie bije się słabszego . Temp. mnie wciągnęła pod kocyk . Nie bierz mnie na litość. Howgh! Quote
irenaka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Nie wiem jak to się stało;), ale udało mi się zrobić w końcu bazarek dla Zorana. Obecność ( jak zwykle) obowiązkowa;): http://www.dogomania.pl/threads/199418-Cude%C5%84ka-dla-Zorana-Bazarek-do-dnia-10.01.2011-godz.20.00?p=16035399#post16035399 Zapraszam serdecznie dziewczyny!!!!:loveu::loveu: Quote
majqa Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Dziękuję Irenko :loveu:, dziękuję Smyku! :loveu: Quote
irenaka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 majqa napisał(a):Dziękuję Irenko :loveu: Ty się dzisiaj drugi raz prosisz , żeby dostać w ucho;) Konto jak rozumiem, mogę podawać od razu Twoje? Quote
majqa Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Tylko byś biła i biła... foch. A juści, że moje. ;-) Hm... ale w przypadku kosztów wysyłki Smyczka. Quote
sylwiaso Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Majciu kupiłam koraliki u Irenki miałam wysłać kasę,a Irenka mówi,żebym nie wysyłała bo to będzie kasa dla Zoranka i co tej Irence zrobić?czyli 25zł od cioci sylwiaso proszę doliczyć,odliczyć jak Wam wygodnie! Quote
majqa Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 OK, to ja sobie te 25zł jakoś oznaczę na 1 stronie. Dodam je jako wpływ z bazarku do kwoty. 3maj te pieniążki u siebie. Quote
IVV Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 szkoda ,ze nie moge nic na tych bazarkach kupowac :( mam straszna slabosc do filizanek ! Quote
irenaka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 majqa napisał(a):OK, to ja sobie te 25zł jakoś oznaczę na 1 stronie. Dodam je jako wpływ z bazarku do kwoty. 3maj te pieniążki u siebie. Może potraktuj tą kwotę, jako moją wpłatę? Nie będzie lepiej? Kwota z bazarku Ci się nie rozjedzie. IVV napisał(a):szkoda ,ze nie moge nic na tych bazarkach kupowac :( mam straszna slabosc do filizanek ! Moim zdaniem dobrze, że nie możesz kupować;). Całkiem z torbami byś już poszła Iwonko:evil_lol: Quote
majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Nic mi się nie rozejdzie! :-) Wsio już zaszeregowane w poście rozliczeniowym, a przepływ między mną a Sylwią to już inna inszość. ;-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Moim zdaniem dobrze, że nie możesz kupować;). Całkiem z torbami byś już poszła Iwonko:evil_lol: Masz absolutną rację Irenko :eviltong:- IVV musiałby sie wtedy przenieś do mnie (co może generalnie nie jest wcale głupim pomysłem ;))... Quote
sylwiaso Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A Zoranuś Kocha wszystkie cioteczki za ich SERDUCHA!:iloveyou::calus::buzi: Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 sylwiaso napisał(a):A Zoranuś Kocha wszystkie cioteczki za ich SERDUCHA!:iloveyou::calus::buzi: ... a cioteczki kochają Zoranusia, itd., itp.... uwielbiam wątki na których miłość lata pomiędzy lokatorami .... ;=) Quote
IVV Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Masz absolutną rację Irenko :eviltong:- IVV musiałby sie wtedy przenieś do mnie (co może generalnie nie jest wcale głupim pomysłem ;))... z torbami to pol biedy ,ale ja to sie tylko pod most kwalifikuje ;) Quote
Mariat Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 IVV napisał(a):z torbami to pol biedy ,ale ja to sie tylko pod most kwalifikuje ;) Przyjedz do nas. Tu pod mostem cieplej. Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 IVV napisał(a):z torbami to pol biedy ,ale ja to sie tylko pod most kwalifikuje ;) IVV -przestań "pitolić" z tym podmostem :shake:... nigdy byśmy na to nie pozwolili z Lulem :mad:... a inni - proszę nie ględzić, że u Was cieplej (pierdoły jakieś, noooooooooooo :eviltong:)... IVV - ZAWSZE jesteś mile widziana pod naszym dachem!!! To tak na marginesie... :evil_lol: Ale kochana... to może deczko przystopuj, co? Dla właśnego dobra ;););) Hihihih, zaraz dostanę po głowie (za "dobre" rady)... zobaczycie sami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
majqa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):(...) zaraz dostanę po głowie (za "dobre" rady)... zobaczycie sami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A gdzież tam, nie wierzę, dobre rady zawsze w cenie. :-) Quote
IVV Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 to jak sytuacja Zoranka wyglada:evil_lol: hmmm- Portland lub Australia.....zaczynam wszystko wysprzedawac :p Quote
Mariat Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 IVV napisał(a):to jak sytuacja Zoranka wyglada:evil_lol: hmmm- Portland lub Australia.....zaczynam wszystko wysprzedawac :p Pod mostem sie nie da.Sprawdzilam, miejsca pod mostami zajete, albo przeganiaja.:-( Mam za to wolny pokoj. Mozesz zamieszkac . Za darmo.:lol: Bedzie towarzystwo:loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mariat napisał(a):Pod mostem sie nie da.Sprawdzilam, miejsca pod mostami zajete, albo przeganiaja.:-( Mam za to wolny pokoj. Mozesz zamieszkac . Za darmo.:lol: Bedzie towarzystwo:loveu: No to IVV masz już tzw. szerokie opcje życiowe :loveu: Quote
majqa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 A ja? A ja? Nie łaska mi zaproponować choćby szansy na przycupnięcie na krawężniku w pobliżu Waszych zagramanicznych domostw? ;-) Wredne Zołzeńce! :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts