Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Smyku napisał(a):
Nie bije się słabszego .
Temp. mnie wciągnęła pod kocyk .

Mamunia:loveu:, a ja mam problem, bo opisów brak. Dasz radę dwa słowa mi wysłać co jest na tych ostatnich zdjęciach? Jak nie dasz rady, to zrobię jutro drugi bazar;)

Posted

Majciu kupiłam koraliki u Irenki miałam wysłać kasę,a Irenka mówi,żebym nie wysyłała bo to będzie kasa dla Zoranka i co tej Irence zrobić?czyli 25zł od cioci sylwiaso proszę doliczyć,odliczyć jak Wam wygodnie!

Posted

majqa napisał(a):
OK, to ja sobie te 25zł jakoś oznaczę na 1 stronie. Dodam je jako wpływ z bazarku do kwoty. 3maj te pieniążki u siebie.

Może potraktuj tą kwotę, jako moją wpłatę? Nie będzie lepiej? Kwota z bazarku Ci się nie rozjedzie.

IVV napisał(a):
szkoda ,ze nie moge nic na tych bazarkach kupowac :( mam straszna slabosc do filizanek !

Moim zdaniem dobrze, że nie możesz kupować;). Całkiem z torbami byś już poszła Iwonko:evil_lol:

Posted

Moim zdaniem dobrze, że nie możesz kupować;). Całkiem z torbami byś już poszła Iwonko:evil_lol:

Masz absolutną rację Irenko :eviltong:- IVV musiałby sie wtedy przenieś do mnie (co może generalnie nie jest wcale głupim pomysłem ;))...

Posted

sylwiaso napisał(a):
A Zoranuś Kocha wszystkie cioteczki za ich SERDUCHA!:iloveyou::calus::buzi:

... a cioteczki kochają Zoranusia, itd., itp.... uwielbiam wątki na których miłość lata pomiędzy lokatorami .... ;=)

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Masz absolutną rację Irenko :eviltong:- IVV musiałby sie wtedy przenieś do mnie (co może generalnie nie jest wcale głupim pomysłem ;))...

z torbami to pol biedy ,ale ja to sie tylko pod most kwalifikuje ;)

Posted

IVV napisał(a):
z torbami to pol biedy ,ale ja to sie tylko pod most kwalifikuje ;)

IVV -przestań "pitolić" z tym podmostem :shake:... nigdy byśmy na to nie pozwolili z Lulem :mad:... a inni - proszę nie ględzić, że u Was cieplej (pierdoły jakieś, noooooooooooo :eviltong:)...
IVV - ZAWSZE jesteś mile widziana pod naszym dachem!!! To tak na marginesie... :evil_lol:

Ale kochana... to może deczko przystopuj, co? Dla właśnego dobra ;););)
Hihihih, zaraz dostanę po głowie (za "dobre" rady)... zobaczycie sami :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
(...) zaraz dostanę po głowie (za "dobre" rady)... zobaczycie sami :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A gdzież tam, nie wierzę, dobre rady zawsze w cenie. :-)

Posted

IVV napisał(a):
to jak sytuacja Zoranka wyglada:evil_lol:
hmmm- Portland lub Australia.....zaczynam wszystko wysprzedawac :p

Pod mostem sie nie da.Sprawdzilam, miejsca pod mostami zajete, albo przeganiaja.:-(
Mam za to wolny pokoj. Mozesz zamieszkac . Za darmo.:lol:
Bedzie towarzystwo:loveu:

Posted

Mariat napisał(a):
Pod mostem sie nie da.Sprawdzilam, miejsca pod mostami zajete, albo przeganiaja.:-(
Mam za to wolny pokoj. Mozesz zamieszkac . Za darmo.:lol:
Bedzie towarzystwo:loveu:

No to IVV masz już tzw. szerokie opcje życiowe :loveu:

Posted

A ja? A ja? Nie łaska mi zaproponować choćby szansy na przycupnięcie na krawężniku w pobliżu Waszych zagramanicznych domostw? ;-)
Wredne Zołzeńce! :obrazic::obrazic::obrazic: