majqa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Skubana, jaka cudna... Wdzięczny materiał do fotografowania. :-) Quote
muzzy Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 majqa napisał(a):Wdzięczny materiał do fotografowania. :-) Oj taaak :) Quote
IVV Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dzieki Muzzy za ta porcje niedzielnego usmiechu :) Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 muzzy napisał(a):Zdjęcia wysłane do ladySwallow i do MaDi, mam nadzieję, że niebawem coś wrzucą na wątek :) Ja teraz nie dam rady, bo mam jeszcze sporo innych zdjęć z dzisiaj do oporządzenia. Tu też nie zdążyłam:mad: Muzzy jak było na marszu? Gdzie można zobaczyć zdjęcia? Quote
de_sade Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 pamiętam zdjęcia ze schroniska...to nie może być ta sama Szansa :) wygląda promiennie, naprawdę zaczęło się dla niej nowe życie :) Quote
jogolcia@pdx Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Wschodząca psia gwiazda, za sprawą fotografa - jej osobistego Rozświetla nasze szare dni samym uśmiechem pysiola ślicznego A ponieważ jest wdzięcznym materiałem do fotografowania Czy w szpitaliku, czy na resztkach śniegu, wzbudza w nas ogromną chęć kochania A gdy jeszcze spojrzeć w te je filuternie rozbawione oczy Nie ma mowy - żaden dogolubny człowiek Szansy nie przeoczy Quote
jogolcia@pdx Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Good morning moja słodka suńko (powiem ci w sekrecie, że znowu gram na loterii, a nuż się zdarzy, i wtedy będziesz moja - no dobra,w razie czego 'przekupię' cioteczki, żebyś była moja...) ... A tak na marginesie - Muzzy, jeżeli mógłbyś i mnie (całkowicie niefotogenicznej, jak nikt inny) zrobić takie gwiazdorskie zdjęcia jak Szansuni, to w trakcie pobytu w PL na pewno wybrałabym się do Lublina ;-) ;-);-) Quote
muzzy Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 MaDi napisał(a):Muzzy jak było na marszu? Gdzie można zobaczyć zdjęcia? Samego marszu nie fotografowałem, tylko trochę Aferę z Mafim jak się tam kitwasili, jedno zdjęcie jest u Dropka, jak zawsze zapraszam :) A na marszu było dość głośno i tłoczno (czyli dużo ludzi i bębny :) ), psiaki się z początku trochę bały, ale szybko się przyzwyczaiły. Sporo było mediów, myślę, że zamierzony efekt, czyli rozgłos, został osiągnięty. jogolcia@pdx napisał(a):Muzzy, jeżeli mógłbyś i mnie (całkowicie niefotogenicznej, jak nikt inny) zrobić takie gwiazdorskie zdjęcia jak Szansuni, to w trakcie pobytu w PL na pewno wybrałabym się do Lublina ;-) ;-);-) Zwykle focę bardziej psy niż człowieki, ale spróbować zawsze można :) Quote
Jasza Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Piękna, uśmiechnięta owieczka! Już nie wiem, czy to Muzzy taki zdolny, czy Ona taka urocza!? [FONT=Book Antiqua]Jest tyle ciepła W twym głosie - miła Że nawet lodowiec Z torbami byś puściła Jest tyle wiary W twej duszy - droga Że Ocean Spokojny Boso przejść byś mogła Jest tyle żaru W twych słowach - piękna Że ogień z ogniska Dałby ci się opętać Jest tyle światła W twych śladach - mroczna Że po krach lodowych Też do mnie byś doszła Jest tyle czułości W twych gestach - urocza Że z każdej naszej chwili Musi coś pozostać Jest tyle mądrości W twym serdecznym palcu Że kwiaty pokojowe Nie pozwolą zasnąć Jest tyle miłości W twym sercu - mała Że późny listopad W lipiec byś zamieniała Jest tyle błękitu W twoich oczach - jasna Że pójdę za tobą Aż na koniec świata....[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]("Jesteś" SDM)[/FONT] Quote
muzzy Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Wysłałem wczoraj zdjęcia Szansy i Zuzi do Pani Redaktor z "MM Lublin" i z "Dziennika Wschodniego". Niedawno dostałem odpowiedź: "Na pewno coś ukaże się w czwartek w MM Lublin. A jak dobrze pójdzie, to damy to też do Magazynu Dziennika Wschodniego, ale jeszcze nie wiem na bank kiedy, więc dam Ci znac :)" Nie wiem które suczydło pokażą, mam nadzieję, że obie :) A za kontakt z Panią Redaktor dziękuję ladySwallow, Evel i MaDi :) Quote
LadyS Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zuzia już była w MM ogłaszana, w tym tygodniu będzie Czekoladka, a następnie Cinek - mam wysyłać regularnie jednego psa tygodniowo. Quote
animalon Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :bigcool::bigcool::bigcool:SZANSUNIU .... twój "uśmiech" BEZCENNY i mówi wszystko ... Quote
sonia71 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 dziewczyny pomóżmy malawaszce a tym samym dajmy szansę pechowemu Kleksowi z naszego schronu! TO TEN CO MIAŁ MIEĆ JUŻ DT A DALEJ PRZEZ LUDZKĄ POMYŁKĘ JEST W SCHRONIE Bardzo Was proszę o głosowanie na nr 17 jeśli wygram to chciałabym dla Kleksika te pieniążki przekazać http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16315586&viewfull=1#post16315586 Quote
MaDi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zapraszam na oglądanie dzisiejszego wydania UWAGI w TVNie o 19.50. Quote
sonia71 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 zapytalam zamojskiej Szansy czy pozwoli żeby wszystkie zamojskie dogomanki i ich psiapsółki oddały głos na kasę dla zamojskiego Kleksa-bazarek fotograficzny -malawaszka nr17. link w poście 1443 ,wyżej. Szansa -chrześnica jogolci -tyle dostala od dobrych ludzkich serc że oddaje sekundkę swojego czasu na Kleksowe kliknięcie-chora zamojszczanka -dla chorego zamojszczaka .TO SIĘ NAZYWA łańcuch psich srec:) Quote
jogolcia@pdx Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 sonia71 napisał(a):zapytalam zamojskiej Szansy czy pozwoli żeby wszystkie zamojskie dogomanki i ich psiapsółki oddały głos na kasę dla zamojskiego Kleksa-bazarek fotograficzny -malawaszka nr17. link w poście 1443 ,wyżej. Szansa -chrześnica jogolci -tyle dostala od dobrych ludzkich serc że oddaje sekundkę swojego czasu na Kleksowe kliknięcie-chora zamojszczanka -dla chorego zamojszczaka .TO SIĘ NAZYWA łańcuch psich srec:) No pewnie- Szansa umie się dzielić swoim szczęściem... i zaraziła nawet swoją "chrzestną" matkę --- głos oddany na zjawiskowego sznupka..... Quote
Tola Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Co prawda widziałm zdjęcia Szansy, ale tu na wątku nie zachwycałam się jeszcze, a są warte podziwiania:lol: Szansa taka uśmiechnieta, chciałabym wycałowac ten cudny pycholek:loveu: Bardzo dziekujemy za tak radosna niespodziankę:lol: Martwi mnie trochę ta cisza z ogłoszeń, czas leci.. Czarujmy wszystcy, czaryjmy, bo sunieczka musi miec gdzie wracac, a najlepiej do swojego domu. Quote
Recommended Posts