Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
Zdjęcia wysłane do ladySwallow i do MaDi, mam nadzieję, że niebawem coś wrzucą na wątek :) Ja teraz nie dam rady, bo mam jeszcze sporo innych zdjęć z dzisiaj do oporządzenia.

Tu też nie zdążyłam:mad:
Muzzy jak było na marszu? Gdzie można zobaczyć zdjęcia?

Posted

Wschodząca psia gwiazda, za sprawą fotografa - jej osobistego
Rozświetla nasze szare dni samym uśmiechem pysiola ślicznego

A ponieważ jest wdzięcznym materiałem do fotografowania
Czy w szpitaliku, czy na resztkach śniegu, wzbudza w nas ogromną chęć kochania

A gdy jeszcze spojrzeć w te je filuternie rozbawione oczy
Nie ma mowy - żaden dogolubny człowiek Szansy nie przeoczy

Posted

Good morning moja słodka suńko (powiem ci w sekrecie, że znowu gram na loterii, a nuż się zdarzy, i wtedy będziesz moja - no dobra,w razie czego 'przekupię' cioteczki, żebyś była moja...) ...

A tak na marginesie - Muzzy, jeżeli mógłbyś i mnie (całkowicie niefotogenicznej, jak nikt inny) zrobić takie gwiazdorskie zdjęcia jak Szansuni, to w trakcie pobytu w PL na pewno wybrałabym się do Lublina ;-) ;-);-)

Posted

MaDi napisał(a):
Muzzy jak było na marszu? Gdzie można zobaczyć zdjęcia?

Samego marszu nie fotografowałem, tylko trochę Aferę z Mafim jak się tam kitwasili, jedno zdjęcie jest u Dropka, jak zawsze zapraszam :) A na marszu było dość głośno i tłoczno (czyli dużo ludzi i bębny :) ), psiaki się z początku trochę bały, ale szybko się przyzwyczaiły. Sporo było mediów, myślę, że zamierzony efekt, czyli rozgłos, został osiągnięty.
jogolcia@pdx napisał(a):
Muzzy, jeżeli mógłbyś i mnie (całkowicie niefotogenicznej, jak nikt inny) zrobić takie gwiazdorskie zdjęcia jak Szansuni, to w trakcie pobytu w PL na pewno wybrałabym się do Lublina ;-) ;-);-)

Zwykle focę bardziej psy niż człowieki, ale spróbować zawsze można :)

Posted

Piękna, uśmiechnięta owieczka!
Już nie wiem, czy to Muzzy taki zdolny, czy Ona taka urocza!?

[FONT=Book Antiqua]Jest tyle ciepła
W twym głosie - miła
Że nawet lodowiec
Z torbami byś puściła

Jest tyle wiary
W twej duszy - droga
Że Ocean Spokojny
Boso przejść byś mogła

Jest tyle żaru
W twych słowach - piękna
Że ogień z ogniska
Dałby ci się opętać

Jest tyle światła
W twych śladach - mroczna
Że po krach lodowych
Też do mnie byś doszła

Jest tyle czułości
W twych gestach - urocza
Że z każdej naszej chwili
Musi coś pozostać

Jest tyle mądrości
W twym serdecznym palcu
Że kwiaty pokojowe
Nie pozwolą zasnąć

Jest tyle miłości
W twym sercu - mała
Że późny listopad
W lipiec byś zamieniała

Jest tyle błękitu
W twoich oczach - jasna
Że pójdę za tobą
Aż na koniec świata....
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua]("Jesteś" SDM)[/FONT]

Posted

Wysłałem wczoraj zdjęcia Szansy i Zuzi do Pani Redaktor z "MM Lublin" i z "Dziennika Wschodniego". Niedawno dostałem odpowiedź:
"Na pewno coś ukaże się w czwartek w MM Lublin. A jak dobrze pójdzie, to damy to też do Magazynu Dziennika Wschodniego, ale jeszcze nie wiem na bank kiedy, więc dam Ci znac :)"
Nie wiem które suczydło pokażą, mam nadzieję, że obie :) A za kontakt z Panią Redaktor dziękuję ladySwallow, Evel i MaDi :)

Posted

dziewczyny pomóżmy malawaszce a tym samym dajmy szansę pechowemu Kleksowi z naszego schronu! TO TEN CO MIAŁ MIEĆ JUŻ DT A DALEJ PRZEZ LUDZKĄ POMYŁKĘ JEST W SCHRONIE

Bardzo Was proszę o głosowanie na nr 17 jeśli wygram to chciałabym dla Kleksika te pieniążki przekazać
http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16315586&viewfull=1#post16315586

Posted

zapytalam zamojskiej Szansy czy pozwoli żeby wszystkie zamojskie dogomanki i ich psiapsółki oddały głos na kasę dla zamojskiego Kleksa-bazarek fotograficzny -malawaszka nr17. link w poście 1443 ,wyżej.

Szansa -chrześnica jogolci -tyle dostala od dobrych ludzkich serc że oddaje sekundkę swojego czasu na Kleksowe kliknięcie-chora zamojszczanka -dla chorego zamojszczaka .TO SIĘ NAZYWA łańcuch psich srec:)

Posted

sonia71 napisał(a):
zapytalam zamojskiej Szansy czy pozwoli żeby wszystkie zamojskie dogomanki i ich psiapsółki oddały głos na kasę dla zamojskiego Kleksa-bazarek fotograficzny -malawaszka nr17. link w poście 1443 ,wyżej.

Szansa -chrześnica jogolci -tyle dostala od dobrych ludzkich serc że oddaje sekundkę swojego czasu na Kleksowe kliknięcie-chora zamojszczanka -dla chorego zamojszczaka .TO SIĘ NAZYWA łańcuch psich srec:)

No pewnie- Szansa umie się dzielić swoim szczęściem... i zaraziła nawet swoją "chrzestną" matkę --- głos oddany na zjawiskowego sznupka.....

Posted

Co prawda widziałm zdjęcia Szansy, ale tu na wątku nie zachwycałam się jeszcze, a są warte podziwiania:lol:
Szansa taka uśmiechnieta, chciałabym wycałowac ten cudny pycholek:loveu:
Bardzo dziekujemy za tak radosna niespodziankę:lol:
Martwi mnie trochę ta cisza z ogłoszeń, czas leci..
Czarujmy wszystcy, czaryjmy, bo sunieczka musi miec gdzie wracac, a najlepiej do swojego domu.