Kapsel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Eufrazyna jest wspaniałą osobą, która pomaga bassetom i Miła od Gucia ja bardzo dobrze zna. Osobiście rozmawiałam z nią przez telefon. Dobrze, że wszyscy sa czujni, bo różnie bywa i Eufrazyna tez zdaje sobie z tego sprawę. W każdym bądź razie Eufrazyna i Pan Michał są jak najbardziej porządnymi ludźmi. Akurat traf sprawił, że Ninka ten link wstawiła na którymś jakiś potwór naigrywał się z nieszczęścia psa. Na szczęście nie dotyczy to Pabla i cieszmy się, że ktoś chce pomóc biedaczkowi. Quote
tatankas Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Super,my też bardzo się cieszymy w takim razie.Dziękujemy Eufrazynie:) Quote
eufrazyna Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Właśnie wysłałam maila z prośbą o numer telefonu do Pana Michała, ale jakby co, to my się i tak z psami na podwórku spotkamy :) pan Michał ma namiary na mnie, teraz ma także i na Kapselka :) Mam nadzieję, że się uda, cuda się zdarzają, dowody siedzą w domu mojej Mamy (Bobik i Misia :) ). Mnie na dogo zaprosiła koleżanka z "Naszych bassetów", Paulina. Jeżeli potrzebujecie mnie jakoś sprawdzić, to proszę, pytajcie o co tylko chcecie :) Jeśli potrzeba poręczenia, to Miła od Gucia na pewno potwierdzi, że nie jestem trollem ;) Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wieczorem będzie więcej informacji. Jak tylko czegoś więcej się dowiem, to dam Wam znać. Quote
Kapsel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Wątpliwości zostały rozwiane, zatem czekamy na wieści od Eufrazyny :):):) Quote
andegawenka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Zobaczcie co się dzieje, jest ich wiecej; to jest post , zaraz wkleję link "kupcie mu okulary, moze zacznie widziec" [url]http://www.dogomania.pl/threads/182876-14-letni-Mi%C5%9B-Yogi-Anik-w-hoteliku-u-zuziM-%29-Prosi-o-wsparcie-finansowe-i-og%C5%82oszenia?p=15869341#post15869341[/url] Przepraszam, jeśli kogoś obraziłam:shake: Quote
jostel5 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Nie pisałam (choć czytałam -WSZYSTKIE boksiowe wątki :)) ,bo byłam trochę zaabsorbowana-również psychicznie-naszym Beziem. Andegawenko-tak sobie myślę,że gówniarstwem typu BetlejM nie trzeba się przejmować- w sensie tutaj i teraz. Oni są problemem,bo taka bezduszność i prymitywizm przekładają się w bezduszne i prymitywne zachowania w realnym świecie,ale teraz ,kiedy pojawiają się na wątkach-trzeba lekceważyć te wpisy i prosić modów o ich kasowanie.Nasze zdenerwowanie tylko ich nakręca,więc nie przestana. Nawiasem mówiąc-oni są "odważni" anonimowo bądź w grupie...:) Głupie gnojki i tyle! Quote
Nutusia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Co za gówniarze, no! Dobrze, że mod czuwa i dał bana - rozumiem, że to oznacza blokadę w pisaniu durnowatych postów, tak? Dokładnie - takich "pyskaczy" najbardziej wnerwia ignorowanie ich zaczepek:razz: Quote
andegawenka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jeśli będziemy milczały miedzy nami, inni dadzą się prowokować. Na wątku Majki wyszedł nawet z propozycją adopcji na szczęście przestałyśmy tracić czas bo ostrzegła nas osoba z innego watku.. Quote
jostel5 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Więc ja ,gdy spotkam gdzieś wpis takiego trolla,będę pisała krótko i treściwie :" Sp........ ,gnoju!" Bez wykropkowywania!:p Quote
Anastazja2009 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ja mowie o tym Staff czytalam jego wypowiedzi az sie zagotowalam! nie którym ludzia bardzo sie nudzi Quote
marta0731 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Skąd tacy debile wogóle wiedzą o dogomani.......???:shake: Szkoda na nich czasu i prądu:angryy: Teraz trzeba o Panu Michale "marzyć";):loveu: O cudnym domku dla Pablo, by już nigdy nie był głodny, by już nigdy nie marzł i by już nigdy się nie bał................ By był zdrowy i szczęśliwy!!!:loveu: Quote
eufrazyna Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Wciąż nie mam żadnych wieści,ale mam nadzieję, że jutro coś w skrzynce będzie. Mam do pracy na drugą zmianę, więc jakby coś rano było, to dam znać. Skoro Pan Michał podał mi na siebie namiary, podał nazwisko, maila, napisał osobiście do fundacji i prywatnie też do mnie o swoich zamiarach pomocy Pablo, to wierzę, że coś z tego będzie. W końcu jest to człowiek fizycznie i realnie istniejący, mieszkajacy w bloku obok, też ma psa. Trzymajmy kciuki dalej, będzie dobrze. Domek się dobry znajdzie, choćbym go miała sama zbudować! Quote
jostel5 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='eufrazyna'] Domek się dobry znajdzie, choćbym go miała sama zbudować![/QUOTE] :) Super! To zbuduj i dla moich podopiecznych ,bo mnie jakoś cienko to idzie...! Albo mnie naucz!:) Jutro zrobię obiecany przelew,a teraz -Pablo-na spacerek! Quote
marta0731 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='eufrazyna'] Domek się dobry znajdzie, choćbym go miała sama zbudować![/QUOTE] Ja w hurtowni budowlanej pracuję, to materiały za pół darmo będą ;););) Quote
eufrazyna Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 O, to super :) kurczę, pewnie każdy z nas po cichu marzy, że jakby miał wielki dom z jeszcze większym ogrodem, to dawałby dt i ds co i rusz :) Miałby kojce i budy ocieplane i mógłby tabuny zwierząt u siebie trzymać. I do tego jeszcze masę kasy na koncie coby na dobrą karmę i weta starczyło...ech!pomarzyć dobra rzecz ;) Quote
marta0731 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='eufrazyna']O, to super :) kurczę, pewnie każdy z nas po cichu marzy, że jakby miał wielki dom z jeszcze większym ogrodem, to dawałby dt i ds co i rusz :) Miałby kojce i budy ocieplane i mógłby tabuny zwierząt u siebie trzymać. I do tego jeszcze masę kasy na koncie coby na dobrą karmę i weta starczyło...ech!pomarzyć dobra rzecz ;)[/QUOTE] Ja to jakbym miała full kasy to bym miała wielki dom i każdy psiak miałby swój pokój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak... marzyć każdy może...:roll: Ciotki chyba zrobimy wielką akcję gry w totka:razz: Będzie bazarek na kupony w lotto:eviltong: Quote
Mysza2 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 jakie wiadomości :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dopiero teraz doczytałam. Trzymam mocno kciukasy Quote
tatankas Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='eufrazyna']O, to super :) kurczę, pewnie każdy z nas po cichu marzy, że jakby miał wielki dom z jeszcze większym ogrodem, to dawałby dt i ds co i rusz :) Miałby kojce i budy ocieplane i mógłby tabuny zwierząt u siebie trzymać. I do tego jeszcze masę kasy na koncie coby na dobrą karmę i weta starczyło...ech!pomarzyć dobra rzecz ;)[/QUOTE] Oj na pewno,cały hotelik od razu,co się rozdrabniać. Quote
eufrazyna Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Niestety jeszcze nie mam wiadomości. Cały czas czekam... Quote
Mysza2 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 jeszcze raz zaproszę na bazarek dla Pabla z ciuszkami dla maluszków [url]http://www.dogomania.pl/threads/197614-%C5%9Bliczne-ciuszki-dla-maluszk%C3%B3w-na-leczenie-boksia-Pabla-do-11.12.2010-godz-22-00[/url] Quote
Nutusia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dom mam, ogród mam, psy mam, koty mam i boksię... też będę miała! :) Gorzej z kasą :( Niestety, choć jest ogród, boksów być nie może, bo ja nie umiem nie być z psami i efekt byłby taki, że boksy stałyby puste, a całe towarzystwo i tak byłoby w domu. Ewentualnie ja w boksach :) Pawełku, trzymam z całej siły za powodzenie planu o kryptonimie "Pan Michał"! Quote
andegawenka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Nutusia']Dom mam, ogród mam, psy mam, koty mam i boksię... też będę miała! :) Gorzej z kasą :( Niestety, choć jest ogród, boksów być nie może, bo ja nie umiem nie być z psami i efekt byłby taki, że boksy stałyby puste, a całe towarzystwo i tak byłoby w domu. Ewentualnie ja w boksach :) Pawełku, trzymam z całej siły za powodzenie planu o kryptonimie "Pan Michał"![/QUOTE] Oj to dużo masz:Cool!: Quote
Nutusia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='andegawenka']Oj to dużo masz:Cool!:[/QUOTE] Tak myślisz?... :) Quote
andegawenka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Nutusia']Dom mam, ogród mam, psy mam, koty mam i boksię... też będę miała! :) Gorzej z kasą a całe [/QUOTE] ja tyle nie mam;):smile: Quote
hecia13 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Nutusia']Tak myślisz?... :)[/QUOTE] Bardzo dużo... Jakbym ja tak miała, to już i Pablo i Fafik i jeszcze Totik na dokładkę byliby u mnie... Quote
Recommended Posts