andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='tatankas']Dziewczyny mam już zdjęcia pierniczków i opisy,bazarek jest już w budowie,teraz muszę wyjść,ale będę około 14.00 to skończę budować i będę dziś wystawiać jeszcze.Do kiedy zrobić bazarek?Jak zrobię na 2-3 dni to nie wiadomo czy pójdą i tak w weekend nie ma jak przesłać,może do niedzieli? Pomyślcie.Wpadnę po południu to przeczytam co zdecydowałyście.Tu macie link do bazarku,jeszcze zdjęć nie ma: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197857-W-budowie-bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-i-Pabla%21%21%21?p=15887787#post15887787"]http://www.dogomania.pl/threads/197857-W-budowie-bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-i-Pabla!!!?p=15887787#post15887787[/URL][/QUOTE] Ło, lube pernyka;) Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [B]Tatankas[/B] :buzi: myślę, że do niedzieli może być. Kto ma kupić to kupi, a musi byc czas na wysłanie i zebranie pieniążków, żeby zdążyć do świat. [B]Goldenku,[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu:powiedz ile pieniążków wysłałaś, dopiszemy na pierwszej stronie ;) Quote
Yana Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 łapka rzeczywiście wygląda fatalnie :-( i może nawet go boli co do zachowania Pabla, to myslę, że on potrzebuje czasu. Sytuacja jest dla nie go nowa i na pewno bardzo stresująca. Ze wszystkim musi się oswoić, nauczyć nowych reguł życia. Trzeba mu wszystko pokazać, on potrzebuje miłości, ale tez jasnego wytyczenia granic, pokazania jakie zachowania są dopuszczalne a jakie nie. trzymam kciuki, żeby chłopak szybko się nauczył funkcjonowania w nowym domu ! Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='wujek & ciocia']witam cioteczki i zapisuję :)[/QUOTE] Witamy wujka & ciocię :smile::smile::smile: Niektóre cioteczki boksiowe i nie boksiowe znają nasze wujostwo :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Nutusia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Pawełek-warkotek?... A na zdjęciach taki aniołecek :) Quote
tatankas Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Zapraszam na bazarek pierniczkowy.Już otwarte!!!Na nasze ukochane boksie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom[/url]!!! Kapselku zaraz przesyłam te pieniążki od [b]maddy[/b] z boksery.pun.pl,byłam w kantorku wymienić euro na złotówki-[b]wyszło 315zł[/b].Potwierdzisz odbiór. Quote
Anastazja2009 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Hej dziewczyny dzis moja kolezanka siedziala z nimi do 12 tylko raz warknal wrocilam przed 17 i dopiero skonczylam sprzatac...;/ wynajmowane mieszkanie panele cale opkupkane i obsiusiane...( wymienione panele przez wlasciciela przed wprowadzka) to nic najgorsze jest to, ze uslyszalam dzis od sasiadki ze jest wariatka i jak beda te " szatany" szczekac to ona zadz do wlasciciela...;/ ja niestety nie moge wziac wolnego zeby Quote
Anastazja2009 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 zeby z nim posiedziec bo w poniedzialek dopiero mnie przyjeli;/ nie mam pojecia co robic Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Anastazja2009']Hej dziewczyny dzis moja kolezanka siedziala z nimi do 12 tylko raz warknal wrocilam przed 17 i dopiero skonczylam sprzatac...;/ wynajmowane mieszkanie panele cale opkupkane i obsiusiane...( wymienione panele przez wlasciciela przed wprowadzka) to nic najgorsze jest to, ze uslyszalam dzis od sasiadki ze jest wariatka i jak beda te " szatany" szczekac to ona zadz do wlasciciela...;/ ja niestety nie moge wziac wolnego zeby[/QUOTE] To faktycznie ciężka sprawa, wobec powyższego to co szukamy DT dla Pablo? Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='tatankas']Zapraszam na bazarek pierniczkowy.Już otwarte!!!Na nasze ukochane boksie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom[/URL]!!! Kapselku zaraz przesyłam te pieniążki od [B]maddy[/B] z boksery.pun.pl,byłam w kantorku wymienić euro na złotówki-[B]wyszło 315zł[/B].Potwierdzisz odbiór.[/QUOTE] [B]Maddy:buzi::buzi::buzi: :crazyeye: [/B]Bardzo dziękujemy!!!![B] :bigcool::bigcool::bigcool: [/B]Potwierdze oczywiście [B]:smile::smile::smile: [/B] Quote
Anastazja2009 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dziewczyny na pewno nie powiem Wam ze jak za 3 dni go nie zabierzecie to wyrzuce go na klatke" jak niektorzy ludzie.. w week tez z nim nie popracuje mam zajecia...;/ nie wiem zobaczymy jak jutro dzis dopiero 2 dzien wiec moze bedzie lepiej:( tylko ze nie chce wyleciec z domu... Quote
Anastazja2009 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jutro Germaine przywiezie klatke zobaczymy jak bedzie sie zachowywal Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 On po operacji bedzie potrzebował opieki i najlepiej by było, żeby ktoś był cały czas w domu :-(:roll::roll::roll: Quote
Anastazja2009 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 a Pan Tomek go nie bierze w koncu? Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Anastazja2009']a Pan Tomek go nie bierze w koncu?[/QUOTE] Nie Anastazjo, na razie nie. Pan Michał ma boksia 8-letniego tzw. "jedynaka" bardzo zazdrosnego, a nasz Pabluś, tez jest przecież chłopczykiem :shake: Byłaby zapewne jatka :-( Quote
Agnezia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Chyba chodzi o Pana Michała? Z tego co wiem to na razie nie ma decyzji. Wydaje mi się, że Pablo musimy szukać nowego dt na JUŻ. Anastazja spróbowała, chwała Ci za to :) ale cóż nie oszukujmy się raczej się tak nie da na dłuższą metę. No więc, nowy dt proszony o pilne zgłoszenie się :) Quote
Anastazja2009 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Oj przepraszam Pan Michal.. OJ trzeba cos szuakac na prawde bo juz nie dlugo pewnie operacja, a my od 24 jestesmy w rozjazdach.. Na szczescie moj Boksio jest u siostry bo juz w ogole by bylo strasznie w domu...Noc wytrzymuje z zalatwianiem sie.. nie wiem czemu dzis tak narobil...Póki co jest bezpieczny u mnie i staram sie ze wszystkich sil zeby nabrał zaufania do nas. Daje mu tyle milosci ile mam i dach nad glową.. Tylko niestety nie moge mu poswiecic duzo czasu..Przepraszam dziewczyny Quote
haniabor Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='_Goldenek2']Pieniądze na Pabla wysłalam elektronicznie 2.12.... dziwne, że do tej pory nie dotarły ....[/QUOTE] Też wysłałam, też 2.12, też elektronicznie i .......też się nie podpisałam?!:oops: Quote
tatankas Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Zapraszam-dodałam dwa dodatkowe fanty,które dzisiaj zdobyłam nr.26,27. [url]http://www.dogomania.pl/threads/197497-Na-boksia-Fifka-i-Pabla-fanty-od-forumowicz%C3%B3w-boksery.pun.pl!!!(koniec-12.12.2010[/url]) Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='haniabor']Też wysłałam, też 2.12, też elektronicznie i .......też się nie podpisałam?!:oops:[/QUOTE] Dziewczyny, Haniu, Goldenku, podajcie kwoty, bo daty znam, Ada dopisze na pierwszej stronie :modla::modla::modla: Quote
_Goldenek2 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kapsel']Beatko na pewno Twoje pieniążki dotarły, tylko nie napisałaś pewnie na przelewie, ze dla Pablo z dogo od Goldenka :calus::roll:[/QUOTE] Wszystko napisałam jak trzeba. Sprawdzałam na przelewie. Wysłałam 20 zł. Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='_Goldenek2']Wszystko napisałam jak trzeba. Sprawdzałam na przelewie.[/QUOTE] Wobec tego juz Beatko, szybciutko się dopytuję i o Hanię też ;);););) Quote
haniabor Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kapsel']Dziewczyny, Haniu, Goldenku, podajcie kwoty, bo daty znam, Ada dopisze na pierwszej stronie :modla::modla::modla:[/QUOTE] Poszło 50 dla boksioła Quote
Recommended Posts