Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tatankas']Dziewczyny mam już zdjęcia pierniczków i opisy,bazarek jest już w budowie,teraz muszę wyjść,ale będę około 14.00 to skończę budować i będę dziś wystawiać jeszcze.Do kiedy zrobić bazarek?Jak zrobię na 2-3 dni to nie wiadomo czy pójdą i tak w weekend nie ma jak przesłać,może do niedzieli? Pomyślcie.Wpadnę po południu to przeczytam co zdecydowałyście.Tu macie link do bazarku,jeszcze zdjęć nie ma:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197857-W-budowie-bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-i-Pabla%21%21%21?p=15887787#post15887787"]http://www.dogomania.pl/threads/197857-W-budowie-bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-i-Pabla!!!?p=15887787#post15887787[/URL][/QUOTE]

Ło, lube pernyka;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Tatankas[/B] :buzi: myślę, że do niedzieli może być. Kto ma kupić to kupi, a musi byc czas na wysłanie i zebranie pieniążków, żeby zdążyć do świat.

[B]Goldenku,[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu:powiedz ile pieniążków wysłałaś, dopiszemy na pierwszej stronie ;)

Posted

łapka rzeczywiście wygląda fatalnie :-( i może nawet go boli

co do zachowania Pabla, to myslę, że on potrzebuje czasu. Sytuacja jest dla nie go nowa i na pewno bardzo stresująca. Ze wszystkim musi się oswoić, nauczyć nowych reguł życia. Trzeba mu wszystko pokazać, on potrzebuje miłości, ale tez jasnego wytyczenia granic, pokazania jakie zachowania są dopuszczalne a jakie nie.

trzymam kciuki, żeby chłopak szybko się nauczył funkcjonowania w nowym domu !

Posted

[quote name='wujek & ciocia']witam cioteczki i zapisuję :)[/QUOTE]
Witamy wujka & ciocię :smile::smile::smile: Niektóre cioteczki boksiowe i nie boksiowe znają nasze wujostwo :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

Zapraszam na bazarek pierniczkowy.Już otwarte!!!Na nasze ukochane boksie:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom[/url]!!!

Kapselku zaraz przesyłam te pieniążki od [b]maddy[/b] z boksery.pun.pl,byłam w kantorku wymienić euro na złotówki-[b]wyszło 315zł[/b].Potwierdzisz odbiór.

Posted

Hej dziewczyny dzis moja kolezanka siedziala z nimi do 12 tylko raz warknal wrocilam przed 17 i dopiero skonczylam sprzatac...;/ wynajmowane mieszkanie panele cale opkupkane i obsiusiane...( wymienione panele przez wlasciciela przed wprowadzka) to nic najgorsze jest to, ze uslyszalam dzis od sasiadki ze jest wariatka i jak beda te " szatany" szczekac to ona zadz do wlasciciela...;/ ja niestety nie moge wziac wolnego zeby

Posted

[quote name='Anastazja2009']Hej dziewczyny dzis moja kolezanka siedziala z nimi do 12 tylko raz warknal wrocilam przed 17 i dopiero skonczylam sprzatac...;/ wynajmowane mieszkanie panele cale opkupkane i obsiusiane...( wymienione panele przez wlasciciela przed wprowadzka) to nic najgorsze jest to, ze uslyszalam dzis od sasiadki ze jest wariatka i jak beda te " szatany" szczekac to ona zadz do wlasciciela...;/ ja niestety nie moge wziac wolnego zeby[/QUOTE]

To faktycznie ciężka sprawa, wobec powyższego to co szukamy DT dla Pablo?

Posted

[quote name='tatankas']Zapraszam na bazarek pierniczkowy.Już otwarte!!!Na nasze ukochane boksie:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom[/URL]!!!

Kapselku zaraz przesyłam te pieniążki od [B]maddy[/B] z boksery.pun.pl,byłam w kantorku wymienić euro na złotówki-[B]wyszło 315zł[/B].Potwierdzisz odbiór.[/QUOTE]

[B]Maddy:buzi::buzi::buzi: :crazyeye: [/B]Bardzo dziękujemy!!!![B] :bigcool::bigcool::bigcool:
[/B]Potwierdze oczywiście [B]:smile::smile::smile:
[/B]

Posted

Dziewczyny na pewno nie powiem Wam ze jak za 3 dni go nie zabierzecie to wyrzuce go na klatke" jak niektorzy ludzie.. w week tez z nim nie popracuje mam zajecia...;/ nie wiem zobaczymy jak jutro dzis dopiero 2 dzien wiec moze bedzie lepiej:( tylko ze nie chce wyleciec z domu...

Posted

[quote name='Anastazja2009']a Pan Tomek go nie bierze w koncu?[/QUOTE]

Nie Anastazjo, na razie nie. Pan Michał ma boksia 8-letniego tzw. "jedynaka" bardzo zazdrosnego, a nasz Pabluś, tez jest przecież chłopczykiem :shake: Byłaby zapewne jatka :-(

Posted

Chyba chodzi o Pana Michała? Z tego co wiem to na razie nie ma decyzji. Wydaje mi się, że Pablo musimy szukać nowego dt na JUŻ. Anastazja spróbowała, chwała Ci za to :) ale cóż nie oszukujmy się raczej się tak nie da na dłuższą metę. No więc, nowy dt proszony o pilne zgłoszenie się :)

Posted

Oj przepraszam Pan Michal.. OJ trzeba cos szuakac na prawde bo juz nie dlugo pewnie operacja, a my od 24 jestesmy w rozjazdach.. Na szczescie moj Boksio jest u siostry bo juz w ogole by bylo strasznie w domu...Noc wytrzymuje z zalatwianiem sie.. nie wiem czemu dzis tak narobil...Póki co jest bezpieczny u mnie i staram sie ze wszystkich sil zeby nabrał zaufania do nas. Daje mu tyle milosci ile mam i dach nad glową.. Tylko niestety nie moge mu poswiecic duzo czasu..Przepraszam dziewczyny

Posted

[quote name='_Goldenek2']Pieniądze na Pabla wysłalam elektronicznie 2.12.... dziwne, że do tej pory nie dotarły ....[/QUOTE]
Też wysłałam, też 2.12, też elektronicznie i .......też się nie podpisałam?!:oops:

Posted

Zapraszam-dodałam dwa dodatkowe fanty,które dzisiaj zdobyłam nr.26,27.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197497-Na-boksia-Fifka-i-Pabla-fanty-od-forumowicz%C3%B3w-boksery.pun.pl!!!(koniec-12.12.2010[/url])

Posted

[quote name='haniabor']Też wysłałam, też 2.12, też elektronicznie i .......też się nie podpisałam?!:oops:[/QUOTE]
Dziewczyny, Haniu, Goldenku, podajcie kwoty, bo daty znam, Ada dopisze na pierwszej stronie :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Kapsel']Beatko na pewno Twoje pieniążki dotarły, tylko nie napisałaś pewnie na przelewie, ze dla Pablo z dogo od Goldenka :calus::roll:[/QUOTE]

Wszystko napisałam jak trzeba. Sprawdzałam na przelewie. Wysłałam 20 zł.

Posted

[quote name='_Goldenek2']Wszystko napisałam jak trzeba. Sprawdzałam na przelewie.[/QUOTE]
Wobec tego juz Beatko, szybciutko się dopytuję i o Hanię też ;);););)