Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='haniabor']Poszło 50 dla boksioła[/QUOTE]

Dziękujemy Haneczko :calus::calus::calus:
Aduś napiszesz na pierwszej w wolnej chwili? :jumpie::jumpie::jumpie:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam wpłatę
[B]
Od maddy[/B] dla Pabla z forum [URL="http://www.boksery.pun.pl/"]www.boksery.pun.pl[/URL] - 315,00 PLN
08/12/2010

[B]JOSTEL5-[/B]DLA PABLA - 30,00 PL
07/12/2010

Bardzo dziękujemy!!!!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

Zapisane [B]Kapselku[/B].Widzisz.Mówiłam,że cioteczki boksiowe nas nie zawiodą.Na teraz zebrane już [B]720zł[/B].Wiem,że to wciąż mało,bo operacja będzie kosztować pewnie majątek,ale niezły początek.:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='tatankas']Zapisane [B]Kapselku[/B].Widzisz.Mówiłam,że cioteczki boksiowe nas nie zawiodą.Na teraz zebrane już [B]720zł[/B].Wiem,że to wciąż mało,bo operacja będzie kosztować pewnie majątek,ale niezły początek.:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
Początek majątku

Posted

[quote name='Anastazja2009']grosz do grosza i łapka gotowa;)[/QUOTE]

No i dt z "możliwościami" potrzebny!
Anastazja Tobie bym hymn zaśpiewała za chęci i nie poddawanie się...:loveu:
ale dt nowy potrzebny dla "niegrzecznego" Pablo...:mad:

Posted

Wiecie co jest najlepsze,że dziś zauważyłam pierwszy rAZ u niego taka nie pewnośc (zaraz po tym jak 3 razy rzucil sie na spacerze na moja ksiezniczke) a wiec zacznijmy od poczatku idac na smyczy nie zwraca uwagi na nic i na nikogo sika i robi kupe gdzie mu sie podoba, bylismy w parczku sposciłam moja a Pablus na smyczce Asia wariowala kiedy przybiegala do mnie ten tylko aby siegnac i ja dziabnac;( ale kiedy podbiegl do mojej niuni goldenek i zaczal sie z nia swietnie bawic to malego tak to zdzwilo:( to bylo takie smutne a zarazem mile ze poznaje juz ze psy to nie jest wróg i to samo tyczy się ludzi i tak stał biedny i patrzył jak ta dwojka bawi się świetnie ale kiedy goldenek podbieg on warczal wiec woli przygladac sie z daleka na wpelni zdrowe ufajace psy:(

Posted

[quote name='Anastazja2009'] kiedy podbiegl do mojej niuni goldenek i zaczal sie z nia swietnie bawic to malego tak to zdzwilo:( to bylo takie smutne a zarazem mile ze poznaje juz ze psy to nie jest wróg i to samo tyczy się ludzi i tak stał biedny i patrzył jak ta dwojka bawi się świetnie ([/QUOTE]

Boziu, jaki on biedny i całkowicie nieuświadomiony........:-( Co można od niego wymagać, jak on tego wszystkiego po prostu nie zna!:-(:niewiem:

Ale nauczy się szybko, w końcu boksiem jest:happy1:

Anastazja, i tak będę spiewać:eviltong: choć dobrze że tego nie słyszysz:cool3:

Posted

też się dołączam do kibicowania... i operacja się uda.... i Pablo nadrobi wszystkie stracone dni , które wegetował przy budzie... wielkie serducho:loveu::loveu::loveu::loveu: dla pani która tak pięknie zareagowała i wykupiła pieseczka...a jego zwyrodniali właściciele powinni byś przykuci do budy Pabla na taki sam krótki łańcuch i do tej samej budy... i już więcej nic nie powiem....się zamykam czyli ... P>S> piesuniu wyjdziesz z tego;)

Posted

[quote name='eufrazyna']Straszne to, że młody psiak nie wie jak się bawić...Czyli generalnie szukamy teraz już nie dt ale ds, tak?[/QUOTE]

Ds pewnie i tak szukamy, ale teraz pilne nowe dt, u Anastazji Pablo nie może zostać, za dużo problemów wychowawczych wyszło na jej warunki i mozliwości

Posted

Przyłączam swój cieńki głosik do hymnów pochwalnych :) dla wszystkich którzy pomagają Pablo. Piesku, musisz wyzdrowieć - nie masz wyjścia :loveu: Chyba że chcesz słuchać naszych zawodzeń :evil_lol:
Moje 50 jeszcze nie doszło? - wysłałam szóstego.

Posted

[quote name='Anastazja2009']Nic mi prosze nie spiewac robie co w mojej mocy dla Pabla chodź wiem,ze to za malo i to mnie smuci...[/QUOTE]
Nie smuć się, zrobiłaś ile mogłaś, a nawet więcej, głową muru nie przebijesz.
Cioteczki pisałyście już do jakiś DT?
Jeśli tak to napiszcie do jakich żeby się nie dublować.

Posted

Hej dziewczyny. Dzis bylismy u weta z nim caly dzien wymiotowal 4 razy na łóżu;( wiec od 5;30 rano mylam je a to nie taka prosta sprawa. zwymiotowal Germaine w samochodzie dostal kroplowke i cos na wstrzymanie wymiotów dziś biedny ma głodówke ;( Dostalismy klatke dla niego wiec mniej bede się denerwowac jak mnie nie bedzie w domu. sam sie tam kladzie;)

Posted

He, he, wiedziałam, że będzie lubił. ;)
Możesz przykrywać klatkę kocem, to wtedy będzie czuł się jeszcze bezpieczniej.

Tu Joanna, to ze mną rozmawiałaś przez telefon. :)

Posted

A wiadomo skąd te wymioty? Ze stresu, czy coś zjadł (pewnie nie przyzwyczajony do normalnego karmienia:shake:)

Zobaczymy jak sobie poradzi w klatce... Czy się będzie tam też załatwiał...:roll:
Ciotki, klatka jest tylko po to by nie niszczył? Czy pies w niej nie będzie szczekał jak będzie sam?

Posted

Takie informacje tez dostałam od Germaine, biedny Pabluś, dostał tez antybiotyk. Może coś zjadł na spacerze?

Informacje dostałam od Germaine telefonicznie, bo ona jest w drodze z Dagusiem, [URL]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=616[/URL] jedzie prawie na sygnale bo dostał chyba skrętu żoładka :-(:-(:-(

Mam tez informacje dotyczące operacji. Operacja odbędzie się w najbliższym czasie, bo za długo czekać z nią niestety nie można. Najgorsze jest to złamanie w łokciu. Jeśliby się nie dało zrobić, obleje mu się i powstanie taka gula, więc nie ma wyjścia operacja musi być. Moze go to tez bardzo boleć i dlatego tez u niego takie zachowania występują. Operacja będzie bardzo poważna i ciężka. Po operacji mogą wystąpić komplikacje, dlatego że specjalną płytkę, (będzie sprowadzona z zagranicy, tak jak i śruby) którą mu umieszczą może się i tak zdarzyć, że będzie mu się ona obsuwała, lub może się obluzować i to jest bardzo niebezpieczne.

Przewidziane koszty wyglądają następująco: koszt śrub i płytek - 500 zł :shake:
Koszt operacji+rehabilitacja+leki chirurdzy planują w granicy 1800-2500zł. :shake:

Kochani, damy radę???? :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Bardzo mi miło:)Tak przykryłam z jednej strony i co chwile wchodzi i wychodzi ;), kladzie się i śpi:)
Tak i najgorsze jesto to ze omało nie ugryzl weta dzis wiec Pan doktor powiedzial ze ciezko bedzie z nim po opercji ze zmiana opatrunków!;/ dzis nie warczal na moja niunie !

Posted

Nie ma za co dziękować, od tego jestem. ;)
Klatkę można przykryć też całkowicie, tylko, żeby mu nie było za gorąco.
U mnie w klatce spały na raz Igo i Kuba, a czasami próbował wepchać się też Hudini.
Kuba jak zrobił awanturę z innymi psami, to sam tam chodził.
A Laila, jak była u mnie, to też chętnie wchodziła, Porto też.

[quote name='marta0731']
Ciotki, klatka jest tylko po to by nie niszczył? Czy pies w niej nie będzie szczekał jak będzie sam?[/QUOTE]
Tak, jak siedzi w klatce, to też nie powinien szczekać.
Warunkiem jest to, że lubi klatkę i bezpiecznie w niej się czuje.
Jeżeli tak nie jest, to najpierw trzeba to wyćwiczyć.

Posted

[quote name='Kapsel']Takie informacje tez dostałam od Germaine, biedny Pabluś, dostał tez antybiotyk. Może coś zjadł na spacerze?

Informacje dostałam od Germaine telefonicznie, bo ona jest w drodze z Dagusiem, [URL]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=616[/URL] jedzie prawie na sygnale bo dostał chyba skrętu żoładka :-(:-(:-(

Mam tez informacje dotyczące operacji. Operacja odbędzie się w najbliższym czasie, bo za długo czekać z nią niestety nie można. Najgorsze jest to złamanie w łokciu. Jeśliby się nie dało zrobić, obleje mu się i powstanie taka gula, więc nie ma wyjścia operacja musi być. Moze go to tez bardzo boleć i dlatego tez u niego takie zachowania występują. Operacja będzie bardzo poważna i ciężka. Po operacji mogą wystąpić komplikacje, dlatego że specjalną płytkę, (będzie sprowadzona z zagranicy, tak jak i śruby) którą mu umieszczą może się i tak zdarzyć, że będzie mu się ona obsuwała, lub może się obluzować i to jest bardzo niebezpieczne.

Przewidziane koszty wyglądają następująco: koszt śrub i płytek - 500 zł :shake:
Koszt operacji+rehabilitacja+leki chirurdzy planują w granicy 1800-2500zł. :shake:

Kochani, damy radę???? :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:[/QUOTE]

Jak to [b]Kapselku[/b] znowu w nas wątpisz,pewnie,że damy radę.Nie ma innej opcji!!!