Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Jeszcze nie dzwoniła :( Nie wypuszczam z ręki telefonu! A co to są okolice Fundacji?... :)

To sa okolice Fundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa, zadzwoni Madziu na pewno! ;););)

Posted

Tatankas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziekujemy za zorganizowanie bazarku

Dziękujemy bardzo za fanty Forumowiczom boksery.pun.pl :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Mysza2']A ja zapraszam na bazarek dla Pabla z ciuszkami dla maluszków które podarowała Anastazja2009
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197614-ciuszki-dla-maluszk%C3%B3w-na-leczenie-boksia-Pabla-do-11.12.2010[/URL][/QUOTE]

[quote name='emhokr']w pon rano leci 50 zł!!! :D[/QUOTE]

Cioteczki jesteście niesamowite :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel:
Pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Kapsel']To sa okolice Fundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa, zadzwoni Madziu na pewno! ;););)[/QUOTE]

O mateńko - kompletnie nie moje okolice :( Ale mogę ewentualnie przekazać komuś - na Woli, Żoliborzu, Mokotowie, Bemowie... Ostatecznie wysłać paczkę.
Zadzwoniła, ale to pewnie już wiesz :)

Posted

[quote name='Nutusia']O mateńko - kompletnie nie moje okolice :( Ale mogę ewentualnie przekazać komuś - na Woli, Żoliborzu, Mokotowie, Bemowie... Ostatecznie wysłać paczkę.
Zadzwoniła, ale to pewnie już wiesz :)[/QUOTE]

To się dopytam co i jak, a może Germaine sama napisze. Pewnie wysłanie nie będzie się opłacać bo wyjdzie drogo... :roll:

Wszystko wiem :)

Posted

Zaraz idę odwiedzić powyższe bazarki i też zapraszam - [url]http://www.dogomania.pl/threads/197606-KsiÄ…ĹĽki-kartki-Ĺ›wiÄ…teczna-kalendarze-do-10-XII-godz.-20.00?p=15863640#post15863640[/url]
- połowa dla Pablo :)

Posted

Moi drodzy, na dogo jestem od niedawna. Mam bassety i jestem na forum "Nasze bassety". Stąd dowiedziałam się o Pablu, zmieszczono o nim info u nas. Jest Pan Michał, z którym jestem w kontakcie, mój sąsiad z osiedla, też ma boksera. On i jego żona chcieliby dać dom i zająć się leczeniem Pabla. Próbujemy się skontaktować z Germaine prowadzącą tą adopcję. Mam nadzieję, że będzie happy end i pies trafi do dobrego, odpowiedzialnego domu. Pewnie więcej osób chce psu pomóc, więc mam nadzieję, że los psa się odmieni na lepsze. Zresztą już tak jest za sprawą Germaine :)
Pozdrawiam serdecznie,
Aga

Posted

[quote name='eufrazyna']Moi drodzy, na dogo jestem od niedawna. Mam bassety i jestem na forum "Nasze bassety". Stąd dowiedziałam się o Pablu, zmieszczono o nim info u nas. Jest Pan Michał, z którym jestem w kontakcie, mój sąsiad z osiedla, też ma boksera. On i jego żona chcieliby dać dom i zająć się leczeniem Pabla. Próbujemy się skontaktować z Germaine prowadzącą tą adopcję. Mam nadzieję, że będzie happy end i pies trafi do dobrego, odpowiedzialnego domu. Pewnie więcej osób chce psu pomóc, więc mam nadzieję, że los psa się odmieni na lepsze. Zresztą już tak jest za sprawą Germaine :)
Pozdrawiam serdecznie,
Aga[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja myślałam, że nic mnie już nie zadziwi :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: znowu spadła nam gwiazda z nieba :mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca,ale... mocno trzymajmy kciuki. Pan Michał już wysłał maila do fundacji sos bokserom. Ja się nagrałam Germaine z wiadomością, ale i tak będę dzwonić. Pan Michał ma za zaufaną klinikę i lekarzy "od boksiów", bardzo się przejął. Oby sie udało!

Posted

Wczoraj. przeżyłyśmy rzekomą adopcję przez łobuza, przeczytajcie jego posty to tylko strona. Niejaki Steff....zaczynam juz wzystkiego się obawiać. Szczególnie post 207

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194636-_NOSÓWKA_Wraca-z-adopcji_-Szukamy-nadal-domu-_Pszczółka-MAJA-_-pomóżcie_OGŁOSZENIA!?p=1586648[/url]

:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='andegawenka']Alu, jemu nie chodziło o adpocję psa, po prostu sobie zadrwił z nas. Chyba na poprzedniej stronie jest podany link do innego psa gdzie wręcz życzy śmierci psu...[/QUOTE]
Tak wiem, Ninuś, czytałam :shake::shake::shake: potwory :angryy:

Posted

[quote name='Anastazja2009']Pomożcie mi przekonać Michala Germaine dzis moze bedzie dzwonic do niego... :( Probuje probuje i nic...;( Nie chce żeby Pablus trafil do takiego kretyna![/QUOTE]

Spokojnie Anastazja, swoim nieprzemyślanym wpisem obrażasz i zniechęcasz eufrazyne, tak nie można :shake:. Jej propozycja, to najlepsze co mogłoby się trafić, należy sprawdzić.