Maruda666 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Brawo Bilbo :multi:, Brawo Kora:multi: Quote
Kapsel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='kora78']od Bilbo, nad ktorym Sos rozpostarlo czesciowo swoje skrzydla, idzie dla Pablo 100zl :)[/QUOTE] Hura!!!!!! :jumpie::jumpie::jumpie: Bardzo Bilbusiowi :loveu:dziękujemy, darczyńcom :loveu: i Przewodniczącej Komisji ds. Finansowych, czyli Kory78 :loveu::bigcool::bigcool::bigcool::bye: Quote
marta0731 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='kora78']od Bilbo, nad ktorym Sos rozpostarlo czesciowo swoje skrzydla, idzie dla Pablo 100zl :)[/QUOTE] Hurrrraaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola: Kapselek widzisz..... uzbiera się:multi: Quote
Kapsel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='marta0731']Hurrrraaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola: Kapselek widzisz..... uzbiera się:multi:[/QUOTE] Wierzę Martuś, że się uzbiera :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
tatankas Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 No w końcu cię przekonałyśmy.Wiara to bardzo dużo.Bardzo się cieszę. Quote
Mysza2 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A z bazarku z ciuszkami dla maluszków uzbierało się tylko 24 zł:( Quote
Maruda666 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Wiara przenosi góry... to co tam taka jedna łapa:) Quote
tatankas Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='Mysza2']A z bazarku z ciuszkami dla maluszków uzbierało się tylko 24 zł:([/QUOTE] Dziesięć takich bazarków i będzie 240zł.[b]Mysza2[/b]-kobieto słabej wiary-ciebie też musimy naprostować? Quote
emhokr Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 wiem od znajomej... jej wetka od jej psisk współpracuje z fundacją propsią, konkretnie Rottka... gdyby skonsultowała -za friko- rtg Pablusowej łapki to może udałoby się taniej zrobic operację? nic nie można obiecac, ale może warto spróbowac? samo obejrzenie fot nic nie kosztuje... a i klinikę ma nieźle wyposażoną, całodobową... Quote
Kapsel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='emhokr']wiem od znajomej... jej wetka od jej psisk współpracuje z fundacją propsią, konkretnie Rottka... gdyby skonsultowała -za friko- rtg Pablusowej łapki to może udałoby się taniej zrobic operację? nic nie można obiecac, ale może warto spróbowac? samo obejrzenie fot nic nie kosztuje... a i klinikę ma nieźle wyposażoną, całodobową...[/QUOTE]Myslę, że konsultacji nigdy nie za wiele. Musze powiedzieć Germaine. Dzięki Emhokr :smile: [quote name='Mysza2']A z bazarku z ciuszkami dla maluszków uzbierało się tylko 24 zł:([/QUOTE] Mysiu, dobre i 24 zł. Mieć a nie mieć? Cieszymy się bardzo z każdego grosika. :multi::multi::multi::multi: Quote
Yana Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 od nas też poszedł przelew na Pabla. Na razie 30 zł, ale po Świetach znowu coś wplacimy. Na przelewie chyba nie podałam nicku. Quote
Kapsel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Yana']od nas też poszedł przelew na Pabla. Na razie 30 zł, ale po Świetach znowu coś wplacimy. Na przelewie chyba nie podałam nicku.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy!!!!! Yano :calus::buzi::hand: Quote
kora78 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 szefowa komisji. hehehe a deklaracji tam zadnej nie miala. to jest sztuka ;) czy nie trzeba cisnac z czasem? kosc kazdego dnia sie zrasta. kiedy on mial to polamane wg weta? i za jednym zamachem? Quote
Kapsel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Operacja najprawdopodobniej zaraz po świętach, bo nie może byc żadnej przerwy w leczeniu, a wiadomo jak to jest ze świętami i lekarzami. Quote
kora78 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 aha a cos wiadomo, czy to bylo za jednym razem wszystkie te zlamania? to beda mu lamac te lape? on teraz na niej staje normalnie, chodzi? kiedy to bylo zlamane? makabryczna jestem, wiem :( Quote
Kamila28 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 dziś poszło ode mnie na Pabla 20 zł - na razie nie mogę więcej, ale trzymam kciuki za Pablusia ;) Quote
andegawenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Mysza2']A z bazarku z ciuszkami dla maluszków uzbierało się tylko 24 zł:([/QUOTE] Myszko nie martw się, to inny przedział wiekowy.... Quote
Kapsel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='kora78']aha a cos wiadomo, czy to bylo za jednym razem wszystkie te zlamania? to beda mu lamac te lape? on teraz na niej staje normalnie, chodzi? kiedy to bylo zlamane? makabryczna jestem, wiem :([/QUOTE] Na te pytania musi nam Germaine odpowiedzieć :razz: [quote name='Kamila28']dziś poszło ode mnie na Pabla 20 zł - na razie nie mogę więcej, ale trzymam kciuki za Pablusia ;)[/QUOTE] Dziękujemy Kamiluś,:calus::Rose: :Cool!::ylsuper: Quote
Anastazja2009 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Uwaga Wuga dziewczyny Pablo wczoraj wyszedl z zamknietej zwiazanej klatki !!! J w szoku! male tornado w domku, ale ok:P I co Pablo śpi z niunia razem z nami w łóżku! Jeszcze czasami burknie! Ale jest duzo lepiej! kochany szkarb Quote
Agnezia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Niesamowite umiejętności !!! I niesamowicie pojętny pies:) Całe życie na łańcuchu, a już wie co to łóżko :) Quote
Kapsel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Anastazja2009']Uwaga Wuga dziewczyny Pablo wczoraj wyszedl z zamknietej zwiazanej klatki !!! J w szoku! male tornado w domku, ale ok:P I co Pablo śpi z niunia razem z nami w łóżku! Jeszcze czasami burknie! Ale jest duzo lepiej! kochany szkarb[/QUOTE] Na takie właśnie wiadomości czekałam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiedziałam, że tak będzie :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Anastazja jak on wyszedł z tej klatki???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Anastazja2009 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Kapseku długo będę nad tym myślala i omalo ze zdziwienia nie padłam jest tak cholernie mądry, że otworzył sobie klatke kurcze dziś była przywiazana w 3 miejscach i juz nie dal rady! z łożka to teraz by nie z chodził :)!! dalej je szbyko, ale powiem " pablo do mnie" i odchodzi od miski!! Aj jestem na prawde w wielkim szoku jak on jest bardzo madry! Serio cudo nie pies!! Quote
hecia13 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wiedziałam, że tak będzie :D Że Pabliś mądry i że nie będzie warczał, przyzwyczai się i będzie dobrym pieskiem :multi: Quote
marta0731 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Błogo się robi czytając o Pablusiu :) Kochany mądry pies!!! :) Quote
Maruda666 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A ja sobie pomarudzę - Kapselku, z tą moją wpłatą dalej nic nie wiadomo?? Quote
Recommended Posts