Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kapsel']Która z cioteczek dostała boksiowy kalendarz??? Bo ja dzisiaj już mam :multi::multi::multi:
Ja:multi::multi::multi:
A propos rozkładania się, to mój Dinuś tak jadał kości:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam 3 kalendarze ;P!!:) swieta sa prezent sa :P mysle jeszcze nad kupieniem 2 ...:D
dziewczyny pablo ma rozwolnie i to jakie!! leje sie z niego dostal rochy nifurosazyd i loperamid ( prochy zjada jak jedzenie lekoman ;) ) wydaje mi sie ze to robale...;/ bo moja niunia tez zaczela miec nie ladna kupke. tylko ze Pablo zakupkal mi caly pokoj i wszedl w to potem wskoczyl na łóżko;/

Posted

Anastazja2009 napisał(a):
a ja mam 3 kalendarze ;P!!:) swieta sa prezent sa :P mysle jeszcze nad kupieniem 2 ...:D
dziewczyny pablo ma rozwolnie i to jakie!! leje sie z niego dostal rochy nifurosazyd i loperamid ( prochy zjada jak jedzenie lekoman ;) ) wydaje mi sie ze to robale...;/ bo moja niunia tez zaczela miec nie ladna kupke. tylko ze Pablo zakupkal mi caly pokoj i wszedl w to potem wskoczyl na łóżko;/

Matko święta :shake::shake::shake: a był odrobaczany?

Posted

tatankas napisał(a):
Powinien zostać odrobaczony w takim razie 3xpod rząd co 2 tygodnie.Tylko w ten sposób można wytępić wszystkie.

...mój przyjechał zarobaczony a kupa idealna....nie zeżarł jakiejś słoniny, u nas tyle tego leży, ludzie wyrzucają dla ptaków.

Posted

Dostałam fanty na bazarek od
Anastazja&Aleksander

ze ŚWINOUJŚCIA.Załatwiłam transport do Szczecina do mojej siostry.Rzeczy odbiorę w święta od niej i będzie w styczniu bazarek dla Pabla i mojej podopiecznej z banerku Kiry.Jedna rzecz jednak tak spodobała się mojej siostrzyczce,że poprosiła mnie o kontakt z Anastazja&Aleksander w celu ustalenia opcji kup teraz.Wyszło 80zł.Siostra zapłaci,więc pieniążki będą dla Pabla jeszcze przed świętami.Wyślę je w poniedziałek tytułem dla Pabla od Anastazja&Aleksander.Widzisz Kapselku cud się zdarzy na pewno dla naszego Pablusia.

Posted

[quote name='tatankas']Dostałam fanty na bazarek od
Anastazja&Aleksander

ze ŚWINOUJŚCIA.Załatwiłam transport do Szczecina do mojej siostry.Rzeczy odbiorę w święta od niej i będzie w styczniu bazarek dla Pabla i mojej podopiecznej z banerku Kiry.Jedna rzecz jednak tak spodobała się mojej siostrzyczce,że poprosiła mnie o kontakt z Anastazja&Aleksander w celu ustalenia opcji kup teraz.Wyszło 80zł.Siostra zapłaci,więc pieniążki będą dla Pabla jeszcze przed świętami.Wyślę je w poniedziałek tytułem dla Pabla od Anastazja&Aleksander.Widzisz Kapselku cud się zdarzy na pewno dla naszego Pablusia.

Aduś, :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:
to Ty jesteś NASZYM CUDEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Hura!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Kapsel']Aduś, :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:
to Ty jesteś NASZYM CUDEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Hura!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kapselku to nie ja,to Anastazja&Aleksander należą się brawa i podziękowania,a że moja siostra za sreberkiem całkiem jak ja,to tak przy okazji wyszło.hihihi.A tak przy okazji to żaden problem pomagać.

Posted

[quote name='tatankas']Kapselku to nie ja,to Anastazja&Aleksander należą się brawa i podziękowania,a że moja siostra za sreberkiem całkiem jak ja,to tak przy okazji wyszło.hihihi.A tak przy okazji to żaden problem pomagać.
To dziękujemy również pięknie Anastazji&Aleksander :Rose::Rose::Rose:

Aduś, żeby tak choć garstka tak myślała jak Ty o pomaganiu :shake::shake::shake:
Większość psiaków byłaby szczęśliwa ;););)

Posted

No i następne dobre wiadomości.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę za rzeczy z bazarku forumowiczów www.boksery.pun.pl .Uzbierane na Fifka i Pabla zostało 242zł,więc dla chłopaków będzie po równo po 121zł.Super nie!!!Pieniądze będą na koncie też w poniedziałek.Smacznego dla psiaków.

Posted

[quote name='tatankas']No i następne dobre wiadomości.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę za rzeczy z bazarku forumowiczów www.boksery.pun.pl .Uzbierane na Fifka i Pabla zostało 242zł,więc dla chłopaków będzie po równo po 121zł.Super nie!!!Pieniądze będą na koncie też w poniedziałek.Smacznego dla psiaków.
Brakuje mi słów!!! :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

andegawenka napisał(a):
...mój przyjechał zarobaczony a kupa idealna....nie zeżarł jakiejś słoniny, u nas tyle tego leży, ludzie wyrzucają dla ptaków.

To moja straszna zmora........ Idę z Montkiem, i nie wiem nigdy czy on wącha, żeby coś sobie podlać, czy zaraz coś bedzie miętolił w pysku, śmieciarz jeden:mad:
A rzucają wszystko, od chleba po kości... masakra:roll::shake:

Posted

[quote name='tatankas']No i następne dobre wiadomości.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę za rzeczy z bazarku forumowiczów www.boksery.pun.pl .Uzbierane na Fifka i Pabla zostało 242zł,więc dla chłopaków będzie po równo po 121zł.Super nie!!!Pieniądze będą na koncie też w poniedziałek.Smacznego dla psiaków.

Tatankas,Ty zostaniesz mianowana niedługo Mistrzynią Boksiowych Bazarków czyli MBB:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Anastazja2009 napisał(a):

A może też on do suchego wogóle nie przyzwyczajony...? Pewnie nigdy nie jadł tego, tylko jakieś pomyje :(

Posted

Moja Maryśka też suchego nie chce. Nie wiem co ona wcześniej jadła, ale suche leży w misce na stałe, żeby mogła sobie chrupnąć, i ona tego nie ruszy bez dosmaczenia np. olejem albo zmielonym żwaczem. A jako podstawę żywienia dostaje BARF i to wcina, aż jej się uszy trzęsą. Jedyna suche, które jej pasuje to Frolic, który dostaje jako smakołyki...

Posted

mam do dogomaniakow pytanie. chcialbym zaczac robic bazarki ogloszeniowe, ale oglaszac tylko na 15-20 stronach. widzicie teraz, jakie ceny sobie narzucaja. po 5zl za 30 stron, p o10zl za 30 stron. kiedys byly po 10zl za 70 stron, ale teraz mozna tylko pomarzyc...
ja pomyslalam o 4zl za pakiet. ci Wy na to?
przyjmie sie??
dla Bodzia bylby pierwszy :)

Posted

tak licze.... robi teraz caly grzudzien, paja, czy pati, itp. a juz utargu 500zl!!! alne ona robi 3 pakiety, 3 wielkosci. ja mysle o takim malym, bo to sie szybko robi, nie musiabym sie logowac na kolejnych..
dla mnie to zdzierstwo brac 5zl za 20ogloszen, ktore sie robi w pol godziny. przeciez ta kasa idzie czasem z psow, ktore nic nie maja... w sumie tez na psa. ale jednak...
chyba,ze kilka stron bym dodala i brala po 5zl, zeby sie latwiej jednak liczylo :)

Posted

Witaj Anaztazjo&Aleksaneder :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Dzięki za wszystko :loveu::loveu::loveu:

Zdjęcia Pablo się wgrywaja i idzie jak krew z nosa :shake::shake::shake::angryy:

Posted

Kapsel napisał(a):
Witaj Anaztazjo&Aleksaneder :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Dzięki za wszystko :loveu::loveu::loveu:

Zdjęcia Pablo się wgrywaja i idzie jak krew z nosa :shake::shake::shake::angryy:

Fotki będą:loveu::loveu::loveu::loveu::multi: