hecia13 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Kapsel']Która z cioteczek dostała boksiowy kalendarz??? Bo ja dzisiaj już mam :multi::multi::multi: Ja:multi::multi::multi: A propos rozkładania się, to mój Dinuś tak jadał kości: Quote
Anastazja2009 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 a ja mam 3 kalendarze ;P!!:) swieta sa prezent sa :P mysle jeszcze nad kupieniem 2 ...:D dziewczyny pablo ma rozwolnie i to jakie!! leje sie z niego dostal rochy nifurosazyd i loperamid ( prochy zjada jak jedzenie lekoman ;) ) wydaje mi sie ze to robale...;/ bo moja niunia tez zaczela miec nie ladna kupke. tylko ze Pablo zakupkal mi caly pokoj i wszedl w to potem wskoczyl na łóżko;/ Quote
Kapsel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Anastazja2009 napisał(a):a ja mam 3 kalendarze ;P!!:) swieta sa prezent sa :P mysle jeszcze nad kupieniem 2 ...:D dziewczyny pablo ma rozwolnie i to jakie!! leje sie z niego dostal rochy nifurosazyd i loperamid ( prochy zjada jak jedzenie lekoman ;) ) wydaje mi sie ze to robale...;/ bo moja niunia tez zaczela miec nie ladna kupke. tylko ze Pablo zakupkal mi caly pokoj i wszedl w to potem wskoczyl na łóżko;/ Matko święta :shake::shake::shake: a był odrobaczany? Quote
Anastazja2009 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Był,ale kurcze jeżeli to było jego pierwsze odrobaczenie w życiu to przecież te robale sa juz tak silne ze to moglo guzik pomoc;/ Quote
tatankas Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Powinien zostać odrobaczony w takim razie 3xpod rząd co 2 tygodnie.Tylko w ten sposób można wytępić wszystkie. Quote
andegawenka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 tatankas napisał(a):Powinien zostać odrobaczony w takim razie 3xpod rząd co 2 tygodnie.Tylko w ten sposób można wytępić wszystkie. ...mój przyjechał zarobaczony a kupa idealna....nie zeżarł jakiejś słoniny, u nas tyle tego leży, ludzie wyrzucają dla ptaków. Quote
tatankas Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Dostałam fanty na bazarek od Anastazja&Aleksander ze ŚWINOUJŚCIA.Załatwiłam transport do Szczecina do mojej siostry.Rzeczy odbiorę w święta od niej i będzie w styczniu bazarek dla Pabla i mojej podopiecznej z banerku Kiry.Jedna rzecz jednak tak spodobała się mojej siostrzyczce,że poprosiła mnie o kontakt z Anastazja&Aleksander w celu ustalenia opcji kup teraz.Wyszło 80zł.Siostra zapłaci,więc pieniążki będą dla Pabla jeszcze przed świętami.Wyślę je w poniedziałek tytułem dla Pabla od Anastazja&Aleksander.Widzisz Kapselku cud się zdarzy na pewno dla naszego Pablusia. Quote
Kapsel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='tatankas']Dostałam fanty na bazarek od Anastazja&Aleksander ze ŚWINOUJŚCIA.Załatwiłam transport do Szczecina do mojej siostry.Rzeczy odbiorę w święta od niej i będzie w styczniu bazarek dla Pabla i mojej podopiecznej z banerku Kiry.Jedna rzecz jednak tak spodobała się mojej siostrzyczce,że poprosiła mnie o kontakt z Anastazja&Aleksander w celu ustalenia opcji kup teraz.Wyszło 80zł.Siostra zapłaci,więc pieniążki będą dla Pabla jeszcze przed świętami.Wyślę je w poniedziałek tytułem dla Pabla od Anastazja&Aleksander.Widzisz Kapselku cud się zdarzy na pewno dla naszego Pablusia. Aduś, :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: to Ty jesteś NASZYM CUDEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hura!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
tatankas Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Kapsel']Aduś, :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: to Ty jesteś NASZYM CUDEM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hura!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kapselku to nie ja,to Anastazja&Aleksander należą się brawa i podziękowania,a że moja siostra za sreberkiem całkiem jak ja,to tak przy okazji wyszło.hihihi.A tak przy okazji to żaden problem pomagać. Quote
Kapsel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='tatankas']Kapselku to nie ja,to Anastazja&Aleksander należą się brawa i podziękowania,a że moja siostra za sreberkiem całkiem jak ja,to tak przy okazji wyszło.hihihi.A tak przy okazji to żaden problem pomagać. To dziękujemy również pięknie Anastazji&Aleksander :Rose::Rose::Rose: Aduś, żeby tak choć garstka tak myślała jak Ty o pomaganiu :shake::shake::shake: Większość psiaków byłaby szczęśliwa ;););) Quote
tatankas Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 No i następne dobre wiadomości.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę za rzeczy z bazarku forumowiczów www.boksery.pun.pl .Uzbierane na Fifka i Pabla zostało 242zł,więc dla chłopaków będzie po równo po 121zł.Super nie!!!Pieniądze będą na koncie też w poniedziałek.Smacznego dla psiaków. Quote
Kapsel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='tatankas']No i następne dobre wiadomości.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę za rzeczy z bazarku forumowiczów www.boksery.pun.pl .Uzbierane na Fifka i Pabla zostało 242zł,więc dla chłopaków będzie po równo po 121zł.Super nie!!!Pieniądze będą na koncie też w poniedziałek.Smacznego dla psiaków. Brakuje mi słów!!! :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
marta0731 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 andegawenka napisał(a):...mój przyjechał zarobaczony a kupa idealna....nie zeżarł jakiejś słoniny, u nas tyle tego leży, ludzie wyrzucają dla ptaków. To moja straszna zmora........ Idę z Montkiem, i nie wiem nigdy czy on wącha, żeby coś sobie podlać, czy zaraz coś bedzie miętolił w pysku, śmieciarz jeden:mad: A rzucają wszystko, od chleba po kości... masakra:roll::shake: Quote
marta0731 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='tatankas']No i następne dobre wiadomości.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę za rzeczy z bazarku forumowiczów www.boksery.pun.pl .Uzbierane na Fifka i Pabla zostało 242zł,więc dla chłopaków będzie po równo po 121zł.Super nie!!!Pieniądze będą na koncie też w poniedziałek.Smacznego dla psiaków. Tatankas,Ty zostaniesz mianowana niedługo Mistrzynią Boksiowych Bazarków czyli MBB:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marta0731 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Anastazja2009 napisał(a): dziewczyny pablo ma rozwolnie i to jakie!! leje sie z niego dostal rochy nifurosazyd i loperamid ( prochy zjada jak jedzenie lekoman ;) ) wydaje mi sie ze to robale...;/ bo moja niunia tez zaczela miec nie ladna kupke. tylko ze Pablo zakupkal mi caly pokoj i wszedl w to potem wskoczyl na łóżko;/ A może też on do suchego wogóle nie przyzwyczajony...? Pewnie nigdy nie jadł tego, tylko jakieś pomyje :( Quote
hecia13 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Moja Maryśka też suchego nie chce. Nie wiem co ona wcześniej jadła, ale suche leży w misce na stałe, żeby mogła sobie chrupnąć, i ona tego nie ruszy bez dosmaczenia np. olejem albo zmielonym żwaczem. A jako podstawę żywienia dostaje BARF i to wcina, aż jej się uszy trzęsą. Jedyna suche, które jej pasuje to Frolic, który dostaje jako smakołyki... Quote
kora78 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 mam do dogomaniakow pytanie. chcialbym zaczac robic bazarki ogloszeniowe, ale oglaszac tylko na 15-20 stronach. widzicie teraz, jakie ceny sobie narzucaja. po 5zl za 30 stron, p o10zl za 30 stron. kiedys byly po 10zl za 70 stron, ale teraz mozna tylko pomarzyc... ja pomyslalam o 4zl za pakiet. ci Wy na to? przyjmie sie?? dla Bodzia bylby pierwszy :) Quote
Maruda666 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Po 5zł też pewnie pójdzie - a łatwiej liczyć :) Quote
kora78 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 tak licze.... robi teraz caly grzudzien, paja, czy pati, itp. a juz utargu 500zl!!! alne ona robi 3 pakiety, 3 wielkosci. ja mysle o takim malym, bo to sie szybko robi, nie musiabym sie logowac na kolejnych.. dla mnie to zdzierstwo brac 5zl za 20ogloszen, ktore sie robi w pol godziny. przeciez ta kasa idzie czasem z psow, ktore nic nie maja... w sumie tez na psa. ale jednak... chyba,ze kilka stron bym dodala i brala po 5zl, zeby sie latwiej jednak liczylo :) Quote
Anastazja2009 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 jejku tak sie juz w nim zakochałam jest cudowny ten nasz Pablo dziewczyny!! Śpi jak połamaniec podeśle zdjecie Kapselkowi:) oczywiscie wszystkie ciocie Pablo mocno caluje swoimi nieświezymi oddechami! :PD Quote
Anastazja&Aleksander Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 tatankas napisał(a):A tak przy okazji to żaden problem pomagać. pomaganie to przyjemność, jednak gdyby ludzie dbali o to co maja to takie fora były by potrzebne jedynie do rozmówek na temat podopiecznych. Quote
Kapsel Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witaj Anaztazjo&Aleksaneder :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Dzięki za wszystko :loveu::loveu::loveu: Zdjęcia Pablo się wgrywaja i idzie jak krew z nosa :shake::shake::shake::angryy: Quote
andegawenka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kapsel napisał(a):Witaj Anaztazjo&Aleksaneder :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Dzięki za wszystko :loveu::loveu::loveu: Zdjęcia Pablo się wgrywaja i idzie jak krew z nosa :shake::shake::shake::angryy: Fotki będą:loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Recommended Posts