Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Witaj Anaztazjo&Aleksaneder :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Dzięki za wszystko :loveu::loveu::loveu:
wam należy się uznanie i szacunek, to wy tu pomagacie, miło patrzeć na zdrowiejące psy i radość z ich oczu, gdyby nie wy ich los by się nie zmienił .

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anastazja2009 napisał(a):
jejku tak sie juz w nim zakochałam jest cudowny ten nasz Pablo dziewczyny!! Śpi jak połamaniec podeśle zdjecie Kapselkowi:) oczywiscie wszystkie ciocie Pablo mocno caluje swoimi nieświezymi oddechami! :PD

Watki pomyliłam, wychodzę Pabla szukać:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

....ja cie:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

jejku tak sie juz w nim zakochałam jest cudowny ten nasz Pablo dziewczyny!! Śpi jak połamaniec podeśle zdjecie Kapselkowi:) oczywiscie wszystkie ciocie Pablo mocno caluje swoimi nieświezymi oddechami! :PD

Wystarczyło 10 dni- nie będę w tym miejscu cytowała wpisów przerażonej Anastazji z 8 grudnia - i ... miłość rozszalała się na dobre :loveu:. Miło czytać o takiej zmianie.

Posted

Aga a nie dałaś zdjęc Pablo ze swoją sunią. Zaraz skopiuję ze stron fundacyjnych

Pablo coraz lepiej dogaduje się z bokserką rezydentką, nie jest już tak zazdrosny i zaborczy jak na początku.

Posted

Ale piękne oba psiaki,mój mężuś ostatnio stwierdził,że mu się bardzo białaski podobają,więc może kiedyś i takie białe piękności u nas zagości,kupię mu dla siebie na prezent:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!!

Posted

Biale boksie sa cudne tylko,że ze skóra ma problemy;( drapie sie do krwi ;( a Pablo to uwielbia na niej spac;) wczaoraj Poznal mojego drugiego boksia no niestety oboje nie wykastrowani i nie bylo miło..

To podziwiam za odwagę,:multi::multi::multi: ja takiej nie posiadam :shake:

Posted

Zdjecia z blondynką, mam na myśli boksię;), wzruszające:).
Kilka dni temu Pablitek niczego nie umiał, a teraz...:)

Nie tylko białe boksery mają problemy ze skórą, moja pręguska również, wiem, jakie to jest męczące i dla zwierzaka i dla domu.

Posted

Jutro bedzie ciezko bo moj maluch jest u mnie wiec zobaczymy co sie stanie. Oj Kapselku ja to sie cholernie bałam,ale trzeba go uczyc,żeby fajny domek go wziął miał. Wlasnie pablus szczeka przez sen ;). Jest tak cwany,że w nocy jak tylko sie odsune od krawedzi łozka Pablo jest juz na nim i ma tak tawardy sen po minucie, ze nie da się go zrzucic "bo przeciez on juz spi czy ja tego nie widze " : D

Posted

No moja niunika tak sie drapie ze uszkodzila sobie oczko wczesniej miala narosl przez zatarcie a teraz blizna na pol oka ;/ nie otwiera go do konca.. Napierw strasznie gryzla brzuch, z brzucha uczulenie przezucilo sie na pyszczek i szyje ;( tak biedna jest dlatego zakladamy jej koszulke przynajmniej mniejsza krzywde sobie robi jak nas nie ma

Posted

Anastazjo skontaktuj się w tej sprawie z ageralion, ona ma wielkie doświadczenie jeśli chodzi o alergię skórna u bokserów. Przerobiła prawie wszystko. Napisz do niej. Jest tutaj na wątku Pablo również.

Posted

Kapsel napisał(a):
Anastazjo skontaktuj się w tej sprawie z ageralion, ona ma wielkie doświadczenie jeśli chodzi o alergię skórna u bokserów. Przerobiła prawie wszystko. Napisz do niej. Jest tutaj na wątku Pablo również.

Ja też podzielę się doświadczeniem, alergia u mojej zaczęła się jak miała 1,5 - 2 lata, a teraz ma prawie sześć. Kirusia ma alergię skórną i wziewną...:shake:

Posted

tatankas napisał(a):
Ale piękne oba psiaki,mój mężuś ostatnio stwierdził,że mu się bardzo białaski podobają,więc może kiedyś i takie białe piękności u nas zagości,kupię mu dla siebie na prezent:diabloti::diabloti::diabloti:

Jaka ty przebiegła jesteś... :diabloti:

Posted

Tatankas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Potwierdzam wpłatę z bazarku

Dla boksia Fifka i Pabla po 121zł zbazarku od forumowiczów www.boksery.pun.pl
20/12/2010 - 242,00 PLN

Hura!!!! :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2:Dzięki Tatankas i dziewczyny z forum www.boksery.pun.pl :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: