Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maruda666']A ja sobie pomarudzę - Kapselku, z tą moją wpłatą dalej nic nie wiadomo??

Danusiu Kochana, ja już chyba potwierdziłam Twoją wpłatę. Czy nie pisałam. Juz zakręcona jestem.

To jeszcze raz potwierdzam na 200% że Twoja wpłata dotarła. Dziękujemy bardzo!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Tatankas Kochana mogłabyś dopisać Marudkę w pierwszym poście i Kamilę28 i Yanę również? Miałam potwierdzenie telefoniczne. Bardzo dziękujemy :hand::Rose::Rose::Rose:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

suche od germaine nie pamietam nazwy jutro napisze. Wiecie co on wczoraj wydostal sie z klatki jak bylismy na poczcie i zjadl ze smietnika wszystko co sie dalo! wiec teraz go goni jak jutro bedzie to samo to trzeba isc do weta... ;/ Wlasnie byl kapany na pewno 1 raz w życiu! (był w swoich odchodach ;( ) Wielkie przeżycie dla naszej 3!! :)

Posted

E tam... Zamek pewnie spryciuch otworzy:mad:;););)
Może lepiej na szafce gdzie jest kosz zamontować takie zabezpieczenie jak dla małych dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

proszę o szerszy opis kąpieli:lol:

Posted

Założyliśmy mu kaganiec bo M chciał go podnieśc i pokazal ząbki potem Michal polał mu odrazu kark to się zaczął tak rzucac ze sie przewrocił potem ja wzielam prysznic i polałam najpierw lapkę potem drugą cały czas mówiąc mu, że jest bardzo grzecznym psiakiem. I się uspokoił ;) wyciągneliśmy go to tak szalał,że przewracał się na pyszczek bo przez łabkę nie ma takiej stabilności ;) aj skarbek kochany!

Posted

Moja pierwsza bokserka Astra, omijała łazienkę szerokim łukiem. Gdy słyszała, że leje się woda w wannie, zaszywała się głęboko pod łóżko. Do łazienki ciągnęło sie ją we dwie osoby. A Cezek kochał łazienkę i wodę z prysznica - tylko usłyszał że się leje, bezceremonialnie dopychał sie do wanny i pił, pił, pił:evil_lol: Ale kąpieli też się bał.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Moja pierwsza bokserka Astra omijała łazienkę szerokim łukiem a gdy słyszała, że leje się woda w wannie zaszywała się głęboko pod łóżko. Do łazienki ciągnęło sie ją we dwie osoby. A Cezek kochał łazienkę i wodę z prysznica - tylko usłyszał że się leje, bezceremonialnie dopychał sie do wanny i pił, pił, pił:evil_lol: Ale kąpieli też się bał.

Marudko to Ty miałaś i boksinkę??? Nic się nie chwaliłaś :roll: :roll: :roll:
Mój Kapsel to z łazienki lubi tylko mydło lizać, az nieraz się spieni jak nie zauważę :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o tak na pewno!:) a wiecie że Pabo codziennie w nocy prznajmnie mi chuchnie tym swoim śmierdzącym oddechem żeby go przytulic i pozwolic wejsc na łożko!!:) mam ochote go wtedy zaprowadzic do lazienki i chociaz umyc zeby ble...:D:)

Posted

marta0731 napisał(a):
Anastazja jakbyś się spytała, to bym Ci poradziła, że najlepiej to do wanny wleźć razem z psem:diabloti::diabloti::diabloti:;););)

Faktycznie, to najlepszy sposób, szkoda ze dokumentacji z tej kąpieli Martuś nie zrobiłaś :D:D:D