Anastazja2009 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Pablo jest coraz bardziej zrównoważony dziś uczyłam go zostania kiedy miska już jest na podlodze i wiecie, że mu to wychodzi!!:) zrywa sie do niej,ale stanowczo mowie siad zostan i dopiero jak sie uspokoi podchodzi do miski wtedy jak mu pozowle !!:) Aj!!:) Własnie od 15min rzuca sie na krzeslo na kołkach i je gryzie! :) Swietna ma zabwe!! :) Quote
Kapsel Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Anastazja2009']Pablo jest coraz bardziej zrównoważony dziś uczyłam go zostania kiedy miska już jest na podlodze i wiecie, że mu to wychodzi!!:) zrywa sie do niej,ale stanowczo mowie siad zostan i dopiero jak sie uspokoi podchodzi do miski wtedy jak mu pozowle !!:) Aj!!:) Własnie od 15min rzuca sie na krzeslo na kołkach i je gryzie! :) Swietna ma zabwe!! :)[/QUOTE] On taki nieumiałek jest. Nic nie widział, nic nie wie, nikt go nie uczył. Dopiero teraz poznaje świat. Biedny boksiołek :-( Quote
marta0731 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Kapsel']On taki nieumiałek jest. Nic nie widział, nic nie wie, nikt go nie uczył. Dopiero teraz poznaje świat. Biedny boksiołek :-([/QUOTE] Aluś ale zobacz jak on się szybko uczy!!!:multi: Anastazja go niedługo nie odda:cool3: Quote
Jagoda1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Boksie są b. zdolne, a jeszcze Pablik młody, na pewno nauczy się szybko obcowania z człowiekiem, z normalnym domem. Trzymam kciuki... Quote
Kapsel Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Jagoda1']Boksie są b. zdolne, a jeszcze Pablik młody, na pewno nauczy się szybko obcowania z człowiekiem, z normalnym domem. Trzymam kciuki...[/QUOTE] I bardzo mądre, bardzo! :smile::smile::smile: Quote
Maruda666 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Śpieszę donieść, że z bazarku między innymi na Pablo, będzie na jego łapinę 60 kilka zł. Dziękuję jeszcze raz wszystkim kupującym:loveu: i podnoszącym :multi:pod moją nieobecność. Kapselku, trochę się martwię, że te moje 50zł jeszcze nie doszło - zastanawiam się , gdzie mogłam je posłać :evil_lol: (kiedyś zamiast na fundację posłałam jakiemuś facetowi z allegro:angryy:). Czy tylko mój komp wariuje ?- awatarki mam wielkości 10cm na 6cm - nie macie pojęcia jak pięknie u mnie wyglądają Wasza pieski:loveu: Quote
Kapsel Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Maruda666']Śpieszę donieść, że z bazarku między innymi na Pablo, będzie na jego łapinę 60 kilka zł. Dziękuję jeszcze raz wszystkim kupującym:loveu: i podnoszącym :multi:pod moją nieobecność. Kapselku, trochę się martwię, że te moje 50zł jeszcze nie doszło - zastanawiam się , gdzie mogłam je posłać :evil_lol: (kiedyś zamiast na fundację posłałam jakiemuś facetowi z allegro:angryy:). Czy tylko mój komp wariuje ?- awatarki mam wielkości 10cm na 6cm - nie macie pojęcia jak pięknie u mnie wyglądają Wasza pieski:loveu:[/QUOTE] Mardudko a kiedy wysłałaś, datę podaj i jak na przelewie napisałaś, to bardzo ważne :) Quote
Agnezia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ja mieszkam na Białołęce, biorac pod uwagę, że nie mamy samochodu to jest daleko do Marysina. A poza tym nie możemy jeszcze brać pieska na dt :( Quote
Maruda666 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Z konta ( mbank) poszło 06 grudnia, więc może to jeszcze jest czas? Napisałam -darowizna dla Pablo Quote
wujek & ciocia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 obecnie przelewy idą góra 1 dzień więc lepiej sprawdzić :( Quote
Maruda666 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Posprawdzałam - nr konta właściwy. To chyba też zależy od tego między jakimi bankami przebiega operacja. Mam nadzieję, że w poniedziałek wpłynie na konto. Quote
Kapsel Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Maruda666']Z konta ( mbank) poszło 06 grudnia, więc może to jeszcze jest czas? Napisałam -darowizna dla Pablo[/QUOTE] Danusiu na pewno wpłynęło, zaraz potwierdzę. Bardzo dziękujemy :Rose::iloveyou: Quote
tatankas Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Maruda666']Posprawdzałam - nr konta właściwy. To chyba też zależy od tego między jakimi bankami przebiega operacja. Mam nadzieję, że w poniedziałek wpłynie na konto.[/QUOTE] Dokładnie tak,do mnie też przelewy idą tego samego dnia,albo jeden dzień,o ile jest to taki sam bank,lub bank z tych większych.Miałam jak na razie tylko parę sytuacji,gdy przelew szedł więcej niż 4 dni. Pabluś,tak jak inne bokserki,jest mądry,piękny i zdolny,tylko trzeba tak jak z każdy psem z nim ćwiczyć,wcześniej nikt tego nie robił,więc jest na etapie umiejętności 2-3 miesięcznego psiaka. Quote
Anastazja2009 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Tak to wprawda dzis zaczal robic kupke w domku wyciagnelam go na dwor przypomniec ze swoje potrzeby robimy na dworku ;)! Jest coraz bardziej cwany i jak kazdy boksio spi na kanapie i nawet juz mu tam moja boksia nie przeszkadza;) Quote
Kapsel Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Anastazja2009 napisał(a):Tak to wprawda dzis zaczal robic kupke w domku wyciagnelam go na dwor przypomniec ze swoje potrzeby robimy na dworku ;)! Jest coraz bardziej cwany i jak kazdy boksio spi na kanapie i nawet juz mu tam moja boksia nie przeszkadza;) Cudownie, ze Pablo wreszcie zrozumiał, że boksia to naprawdę nic złego :-):-):-) Potrzeb tez nauczy się raz dwa. Trzymamy kciuki za szybkie wychowanie boksiołka :smile: Quote
Maruda666 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jak na warunki w jakich żył dotychczas, to robi wspaniałe postępy :) Inteligentna bestyjka:) Quote
Anastazja2009 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Też go podziwiam, że tak szybko łapie na prawde jest bardzo inteligentny ! Quote
Agnezia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ZAPRASZAM NA BAZAREK 50 KSIĄŻEK O RÓŻNEJ TEMATYCE :cool3: WSZYSTKO DLA BOKSERKÓW :) http://www.dogomania.pl/threads/198196-50-KSI%C4%84%C5%BBEK-dla-ka%C5%BCdego-na-SOS-bokserom-do-29-12-do-22-00 Quote
Kapsel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Miła od Gucia, bardzo dziękujemy za piękne życzenia :kiss_2: :loveu: Anastazjo i jak stosunki z sunią się układają? Chyba nie napiszesz, że nasz zdolny uczeń już śpi na jednym posłaniu z boksią? :lol!::niewiem: Quote
andegawenka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A bassety w Polsce jeszcze są? Aluniu, Monika na watku Didołka napisała " gdzie stał tam srał" a teraz czysty mieszczuch kanapowy się zrobił. Nasz Pablo też taki bedzie... Quote
Maruda666 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Boksiowe cioteczki :modla: zajrzyjcie, podrzućcie czasem - dla suni z małymi szczeniorami ze zmarzniętej norki http://www.dogomania.pl/threads/198227-Nadaj-mi-imiÄ™-zamarzaĹ‚am-z-siostrami-do-20.12.2010-godz.20.00?p=15925101#post15925101 Quote
Kapsel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 andegawenka napisał(a):A bassety w Polsce jeszcze są? Aluniu, Monika na watku Didołka napisała " gdzie stał tam srał" a teraz czysty mieszczuch kanapowy się zrobił. Nasz Pablo też taki bedzie... Faktycznie, przecież Didolec też był przy budzie na łańcuchu, jak sobie przypomnę to..... straszne wtedy te zdjęcia przy budzie były :shake: Pabluś, tez taki będzie, tylko trochę cierpliwości potrzeba:razz: Quote
kora78 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 od Bilbo, nad ktorym Sos rozpostarlo czesciowo swoje skrzydla, idzie dla Pablo 100zl :) Quote
Recommended Posts