Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem za :)

mój mąż właśnie próbował zagonić córcię do łazienki, bo "malowała" farbkami-bardziej siebie niż papier, jaką on ma wyobraźnię :D do łóżka zagania ją strasząc dziadkiem mrozem, a do łazienki zagonił ją dziadkiem brudem :D

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murko, moze napisz jakis krociutki sms jak sie czuje nasza Pandzia w domku, czy wszystko w porzadku? Bylybysmy spokojniejsze.

Basiu, wazne, ze ratujesz te bidy, chyba siedzenie w klatce jest lepsze niz smierc. Zawsze przyjdzie jakies rozwiazanie jak to teraz dla borderka.

Posted

Kasia była wczoraj - odebrała chłopaczka. Nuteczka juz po zabiegu. Kochana malizna grzeczniuśka. Borderkowaty jest niewiele większy od Nuteczki.
Dziekuję wszystkim za pomoc.
Podałam Kasi karmę dla Nutki, chłopaczka, Majeczki i nie wiem jak to rozdysponuje Kasia, ale grunt, że papu jest. W sumie 60 kg.

Posted

Miałam dzisiaj dzwonić do domku Pandziowego, ale się nie wyrobiłam :-( Hania ma problemy koopkowe i dzisiaj był finał, cały prawie dzień wisiała na mnie... Postaram się jutro zadzwonić, myślę, że wszystko ok, bo uczulałam, że gdyby coś się działo, żeby się kontaktowali.

A borderowaty czeka na imię, zaraz na wątek hotelikowy wstawię parę jego fotek. Bardzo fajny chłopaczek. Od Nutki to jest tak ze dwa razy większy ;) Waży ok. 10 kg, jest wielkości Kawy.
Jest już zaszczepiony na wściekliznę, odrobaczony i odpchlony (to wszystko ma od weta z Tarnobrzega). Chyba trzeba by go jeszcze kropnąć na wirusy?

Posted

no i popatrzcie!! dzisiaj ktoś wypierniczył obok mojego bloku takiego małego cudaczka. Oczywiście przyprowadzono go do nas do mieszkania. Chłopak bezstresowy, przyjacielski bardzo. Młodziuśki. Jest na razie u mojej mamy.

Kajtek mojej mamy niestety ale ma "wielkie ale" do pieska. Jkaos na razie mama ich godzi.
Prosze o pomoc - może komuś zginął porozsyłajcie gdzie się da.
Ja u siebie na forach zgłoszę.

Posted

Dzwoniłam, wszystko ok, Państwo są zachwyceni sunią. Na razie Pandzia jest jeszcze troszkę przestraszona (pierwszej nocy kiepsko spała, cały czas niemal ziała, podejrzewam, że ze stresu), ale już się powoli oswaja, dzisiaj już spokojnie spała. Ożywia się na ogrodzie, uwielbia na nim przebywać i brykać po śniegu. Nie psoci, coś tam nadgryzła dywan ;) ale ogólnie jest grzeczna i bawi się zabawkami :)
Czystość zachowuje perfekt :)

Posted

[quote name='Basia1968']
Podałam Kasi karmę dla Nutki, chłopaczka, Majeczki i nie wiem jak to rozdysponuje Kasia, ale grunt, że papu jest. W sumie 60 kg.

Basiu, ja liczę ok. 66,5 kg, bo prócz suchej były też saszetki z mokra karmą, zliczyłam wszystko i wyszło mi ok. 13 kg (mokrą karmę liczę jako 1/2 suchej).

A jeszcze rozlicznko Pandzi:

Stan konta na 25 grudnia wynosił +177,85 zł
Wpłaty:

40 zł właściciele Pandy
80 zł eloise
Razem: 297,85 zł

Koszty:
17 zł hotelowanie
(25-27.12)

297,85 zł - 17 zł = 280,85 zł
Pozostałość po hotelowaniu Pandzi wynosi +280,85 zł.

Ta kwota przechodzi na konto Sylwestra :)

• 1 month later...