Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

27 grudnia Pandunia pojechała do nowego domku :multi:

POWODZENIA MALEŃSTWO :loveu:

PANDUNIA obecnie wygląda tak (wiele domków może żałować, że taka piękność nie jest w ich rodzinie ;) ):

Słodziutka, 4 miesięczna Panda zamieszkała w hoteliku u Murki.

Dotychczas maleńka znała jedynie schroniskowy boks. Jest jeszcze troszkę zdziwiona zmianami, ale jak to szczeniak - ciekawość i chęć zabaw szybko pomogą w socjalizacji.

Pandunia jest kudłata i dość mocnej budowy, wyrośnie z niej prawdopodobnie psiak w typie bordera.

Jest odrobaczona i zaszczepiona.

A oto nasza bohaterka :loveu::

Jeszcze w schronisku

I już u Murki :multi::

NOWE ZDJĘCIA STRONA 4!!!

W sprawie adopcji Panduni prosimy o kontakt z jej obecną opiekunką:

503 68 30 50
[email protected]
[email protected]

[SIZE=2]Banerek - proszę się częstować ;)

Edited by Ra_dunia
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TEKST DO OGŁOSZEŃ:

Cześć! Mam 4 miesiące i
od niedawna mam na imię Panda. Przedtem nie miałam imienia, bo mieszkałam w dziwnym miejscu gdzie było niewielu ludzi za to wiele psiaków takich jak ja. Mówią, że to miejsce to schronisko i że stamtąd można dostać się do domu.
Ja czekałam i czekałam i jakoś nikt mnie do domu nie zabierał. Aż raz przyszły duże i zabrały mnie do fajnych ludzi.
Ponoć to jeszcze nie jest MÓJ DOM, ale jest weselej i milej niż w schronisku.
Teraz się trochę martwię, że jak ten MÓJ DOM zacznie mnie szukać, to może mnie nie znaleźć, dlatego szybko piszę: MÓJ DOMKU ja czekam w hoteliku dla psów w potrzebie i żeby mnie z niego zabrać to musisz zadzwonić albo napisać tutaj:
503 68 30 50
[email protected]
[email protected]

A... powiedzieli, że mam jeszcze napisać, że jestem zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona, kochana i w ogóle super. I że jak będę już duża to mogę trochę przypominać bordera (mam nadzieję, że to dobrze i że to znaczy, że będę nadal taka ładna jak jestem teraz).

To pamiętaj MÓJ DOMKU - ja tutaj na Ciebie czekam
Twoja PANDUNIA.

Posted

ROZLICZENIE:
Pozostałość po hotelowaniu Migotki wynosi +140,85 zł.

Stan konta na 25 grudnia wynosił +177,85 zł
Wpłaty:

40 zł właściciele Pandy
80 zł eloise
Razem: 297,85 zł

Koszty:
17 zł hotelowanie
(25-27.12)

297,85 zł - 17 zł = 280,85 zł
Pozostałość po hotelowaniu Pandzi wynosi +280,85 zł.

Ta kwota przechodzi na konto Sylwestra :smile:

Posted

Piekny tekst do ogloszenia Raduniu, taki sciskajacy za serce. Dzieki wielkie :Rose:
Dzisiaj sie wezme za aukcje allegro. Pandusia jest przekochana, wierze, ze znajdzie dobry dom :kciuki:

Raduniu, pls zrob banerek Pandulkowy. Mam miejsce w podpisie.

Posted

Zgadzam się z Darią, Panda to był najsympatyczniejszy, najbardziej lgnący do człowieka psiak w boksie szczeniaków! Super malutka, że udało Ci się zamieszkać u Murki, teraz już będzie z górki, bo takie śliczne dziewczynki długo na domek nie czekają!

Posted

Zobaczymy jakie jeszcze zdjęcia Murka trzyma w zanadrzu a wtedy na pewno wybiorę jakieś dla małej na banerek :)

Daria - słyszałam jaki kawał dobrej roboty odwalasz przy szczeniakach :) Super!

Posted

Reszta fotek :)
Pandzia sprawuje się bardzo dobrze, w pierwszy dzień nie chciała w ogóle wychodzić z boksu, ale już bryka, bardzo lubi towarzystwo innych psów. Przy czym nie jest bardzo dokuczliwa, ukochała sobie zwłaszcza starszego jamnika Szarpa, który też jest nowym nabytkiem i uwielbia spać razem z nim w jego budzie ;) Ma swoją budkę w innym boksie, ale widać potrzebuje psiego towarzystwa. A jamniorek jest dla niej bardzo tolerenacyjny, śpią wtuleni w siebie :)
Zaczyna też załatwiać się na spacerkach i to zaraz po wyjściu z boksu, a to bardzo dobry objaw.
Strasznie pocieszna jest :loveu:

Posted

Pandusia jest od wczoraj na wyroznionym allegro. Potrzebne bylyby inne ogloszenia.

Raduniu, moja Mama przeczytala ogloszenie Pandusi i tak sie splakala i wzruszyla, ze maly wlos bym jechala po Pande do Murki. Prosila, zeby Ci przekazac, ze masz niesamowity talent :fadein: