Ra_dunia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 (edited) 27 grudnia Pandunia pojechała do nowego domku :multi: POWODZENIA MALEŃSTWO :loveu: PANDUNIA obecnie wygląda tak (wiele domków może żałować, że taka piękność nie jest w ich rodzinie ;) ): Słodziutka, 4 miesięczna Panda zamieszkała w hoteliku u Murki. Dotychczas maleńka znała jedynie schroniskowy boks. Jest jeszcze troszkę zdziwiona zmianami, ale jak to szczeniak - ciekawość i chęć zabaw szybko pomogą w socjalizacji. Pandunia jest kudłata i dość mocnej budowy, wyrośnie z niej prawdopodobnie psiak w typie bordera. Jest odrobaczona i zaszczepiona. A oto nasza bohaterka :loveu:: Jeszcze w schronisku I już u Murki :multi:: NOWE ZDJĘCIA STRONA 4!!! W sprawie adopcji Panduni prosimy o kontakt z jej obecną opiekunką: 503 68 30 50 [email protected] [email protected] [SIZE=2]Banerek - proszę się częstować ;) Edited February 22, 2012 by Ra_dunia Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 TEKST DO OGŁOSZEŃ: Cześć! Mam 4 miesiące i od niedawna mam na imię Panda. Przedtem nie miałam imienia, bo mieszkałam w dziwnym miejscu gdzie było niewielu ludzi za to wiele psiaków takich jak ja. Mówią, że to miejsce to schronisko i że stamtąd można dostać się do domu. Ja czekałam i czekałam i jakoś nikt mnie do domu nie zabierał. Aż raz przyszły duże i zabrały mnie do fajnych ludzi. Ponoć to jeszcze nie jest MÓJ DOM, ale jest weselej i milej niż w schronisku. Teraz się trochę martwię, że jak ten MÓJ DOM zacznie mnie szukać, to może mnie nie znaleźć, dlatego szybko piszę: MÓJ DOMKU ja czekam w hoteliku dla psów w potrzebie i żeby mnie z niego zabrać to musisz zadzwonić albo napisać tutaj: 503 68 30 50 [email protected] [email protected] A... powiedzieli, że mam jeszcze napisać, że jestem zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona, kochana i w ogóle super. I że jak będę już duża to mogę trochę przypominać bordera (mam nadzieję, że to dobrze i że to znaczy, że będę nadal taka ładna jak jestem teraz). To pamiętaj MÓJ DOMKU - ja tutaj na Ciebie czekam Twoja PANDUNIA. Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 ROZLICZENIE: Pozostałość po hotelowaniu Migotki wynosi +140,85 zł. Stan konta na 25 grudnia wynosił +177,85 zł Wpłaty: 40 zł właściciele Pandy 80 zł eloise Razem: 297,85 zł Koszty: 17 zł hotelowanie (25-27.12) 297,85 zł - 17 zł = 280,85 zł Pozostałość po hotelowaniu Pandzi wynosi +280,85 zł. Ta kwota przechodzi na konto Sylwestra :smile: Quote
Reno2001 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cześc Pandziulkiu. Jesteś przeeeeeepięęęęęęknaaaaaa!!!! Quote
Ulka18 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Piekny tekst do ogloszenia Raduniu, taki sciskajacy za serce. Dzieki wielkie :Rose: Dzisiaj sie wezme za aukcje allegro. Pandusia jest przekochana, wierze, ze znajdzie dobry dom :kciuki: Raduniu, pls zrob banerek Pandulkowy. Mam miejsce w podpisie. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 No piękności po prostu! Co tu dużo gadać! Quote
Daria Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mój ulubiony psiak ze schroniska! jest przesłodka i lubi jak sie ją głaską po brzusiu :) Quote
Ulka18 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Murko, czy masz dla malej Pandusi jakies preparaty wapniowe? Ona ma dosc miekkie kolanka, przydaloby sie jej dawac wapn. Quote
agusiazet Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Zgadzam się z Darią, Panda to był najsympatyczniejszy, najbardziej lgnący do człowieka psiak w boksie szczeniaków! Super malutka, że udało Ci się zamieszkać u Murki, teraz już będzie z górki, bo takie śliczne dziewczynki długo na domek nie czekają! Quote
Ra_dunia Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Zobaczymy jakie jeszcze zdjęcia Murka trzyma w zanadrzu a wtedy na pewno wybiorę jakieś dla małej na banerek :) Daria - słyszałam jaki kawał dobrej roboty odwalasz przy szczeniakach :) Super! Quote
Luna123 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Imię się przyjęło;) to nie może być inaczej, żeby mnie tu nie było:cool3: Quote
Murka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Reszta fotek :) Pandzia sprawuje się bardzo dobrze, w pierwszy dzień nie chciała w ogóle wychodzić z boksu, ale już bryka, bardzo lubi towarzystwo innych psów. Przy czym nie jest bardzo dokuczliwa, ukochała sobie zwłaszcza starszego jamnika Szarpa, który też jest nowym nabytkiem i uwielbia spać razem z nim w jego budzie ;) Ma swoją budkę w innym boksie, ale widać potrzebuje psiego towarzystwa. A jamniorek jest dla niej bardzo tolerenacyjny, śpią wtuleni w siebie :) Zaczyna też załatwiać się na spacerkach i to zaraz po wyjściu z boksu, a to bardzo dobry objaw. Strasznie pocieszna jest :loveu: Quote
Murka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Tutaj jeszcze ze swoim ukochanym Szarpem :) Quote
agusiazet Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Urocza ta Pandzia:) Jamniczek również, a zimowe zdjęcia przepiękne! Quote
Murka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Aha, doszczepiliśmy Pandę na wściekliznę, koszt to 18 zł: http://img11.imageshack.us/img11/5238/pandarachunek.jpg Quote
Ulka18 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Fajna ta nasza Panda. Sama na zdjeciach wydaje sie duza, dopiero przy innych psach widac, jaka to malizna jest. Quote
Luna123 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 słodka malizna:loveu: a Szarpa nie odstępuje też na spacerkach:cool3: Quote
Ra_dunia Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Na razie coś takiego. Póki co zdjęcia niestety ciut niewyraźne ;) a Panda na białym troszkę zanika :D Quote
kaskadaffik Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Faktycznie u Kasi na rękach wygląda na dużą, a tak naprawdę to malizna śliczna jest :) Kochana cudna mordeczka !!! Quote
Ulka18 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Pandusia jest od wczoraj na wyroznionym allegro. Potrzebne bylyby inne ogloszenia. Raduniu, moja Mama przeczytala ogloszenie Pandusi i tak sie splakala i wzruszyla, ze maly wlos bym jechala po Pande do Murki. Prosila, zeby Ci przekazac, ze masz niesamowity talent :fadein: Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 :oops: dziękuję :oops: Mam nadzieję, że ktoś jeszcze oprócz Twojej Mamy tak się wzruszy i pokocha Pandunię ;) Quote
Recommended Posts