Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

INFO Z PUNKTU:

http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!

Są kolejne dwa psy!
ON-ek bez oczka i dziadek!Klaudia mówiła,że dziadek jest na wpół zamarznięty!Nie ma siły się ruszać!Wszędzie pełno śniegu,woda w miskach pozamarzała,a on nie ma siły wejść do budy!Tak jak i ON-ek!
POMOCY!Te psy mogą nie przeżyć kolejnej nocy!
Pomóżcie nam je uratować!
Nie mamy czasu!DT potrzebne na już!Dosłownie na TERAZ!One nie mogą tam zostać!

Może ktoś zdoła upchnąć u siebie choć jednego psiaka?Sytuacja jest krytyczna!Mróz -15 stopni,a te psy nawet do bud nie mają siły się schować!!!:placz::placz::placz:

PROSZĘ O POMOC!!!SAME NIE DAMY RADY!!!TE PSY TAM UMRĄ!ZAMARZNĄ JEŻELI W PORĘ ICH NIE WYCIĄGNIEMY!!!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

yoko100 napisał(a):
ooo nie:(:(: to moze rezerwowac miejsca w hotelikach i zbierac deklaracje niewiem :(

Niestety nie mamy czasu na zbieranie deklaracji;( Te psy muszą się znaleźć jak najszybciej w jakimś ciepłym miejscu...Nie ma nikt choćby wolnego garażu?
Czy w łazience przetrzymać...;( Błagam o pomoc dla tych zwierząt!

Posted

zgadzam sie ale jesli nawet beda przetrzymane gdzies to potem trzeba bedzie gdzies je umiescic i stedy sie przydadza pieniazki nawet na leczenie a wiec deklaracje sie przydadza im wczesniej tym lepiej

Posted

Dziewczyny, już w jednym wątku to proponowałam ale tu też o tym napiszę.
Klauduś, czy nie mogłabyś się spróbować skontaktować z p. Krystyną z Oświęcimskiego schroniska? Może tam by się ulitowali i przyjęli choćby czasowo te psiny, które najpilniej potrzebują znaleźć DT. Wiem ze to nie ten rejon itd, ale może ze względu na zimę by się zgodzili. p. Krystyna jest przekochaną osobą i w ogóle osoby tam pracujące mają wielkie serca i nie pozwolą zrobić krzywdy zwierzętom.
Mogłbysmy zbierac pieniążki na utrzymanie ich w schronisku czasowo. Oświęcim jest blisko Pszczyny...
I tak pomyślałam że osoba która zna dokladnie sytuację piesków, mogłaby spróbować przedzwonić do nich, przedstawić sytuację... może akurat... :-(
To samo tyczy się Portosa i/lub innych potrzebujących bid...

Posted

A nie ma opcji jakiegoś hoteliku? Byle by je tam umieścić i szybko (oby) zebrać deklaracje i wpłaty jednorazowe. jakby co, finansowo, pomogę w miarę możliwości. Ale niestety mogę pomóc tylko tak, bo Pszczyna i okolice to w ogole nie mój rejon..

Posted

Trzeba zebrac deklaracje i zabrac psiny chociaz na 2-3 dni do hotelu, to zawsze wiecej czasu zeby cos konkretnego znalezc! Ja niestety mam ciezka sytucje finansowa i deklaruje sie wplacic tylko 15zl, wystarczy na jedna noc w hotelu?

Niestety moge tylko wplacac za pomoca serwisu Paypal, bo mieszkam aktualnie za granica

Posted

Livka napisał(a):
Jestem Agusiu - jak mogę pomóc , zabrać pieski niestety nie mogę :shake:, a tego potrzebują najbardziej ...

Pięknie dziękuje, że jesteś :loveu: Oczywiście rozumiem. Odwiedzaj sunieczki musimy coś wymyślic. One nie mogą jechac do Mysłowic...:-(:-(:-(

Posted

Julia84 napisał(a):
Dziewczyny, już w jednym wątku to proponowałam ale tu też o tym napiszę.
Klauduś, czy nie mogłabyś się spróbować skontaktować z p. Krystyną z Oświęcimskiego schroniska? Może tam by się ulitowali i przyjęli choćby czasowo te psiny, które najpilniej potrzebują znaleźć DT. Wiem ze to nie ten rejon itd, ale może ze względu na zimę by się zgodzili. p. Krystyna jest przekochaną osobą i w ogóle osoby tam pracujące mają wielkie serca i nie pozwolą zrobić krzywdy zwierzętom.
Mogłbysmy zbierac pieniążki na utrzymanie ich w schronisku czasowo. Oświęcim jest blisko Pszczyny...
I tak pomyślałam że osoba która zna dokladnie sytuację piesków, mogłaby spróbować przedzwonić do nich, przedstawić sytuację... może akurat... :-(
To samo tyczy się Portosa i/lub innych potrzebujących bid...

mozesz załatwić nr do Niej?

Posted

abra64 napisał(a):
ja nie mogę wziąć psiaka ale jeżeli trzeba jakąś wpłatę to ok. 15 zł będę mogła wpłacić. Trzymam kciuki żeby im się powiodło

Wielkie dzięki :loveu:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Pięknie dziękuje, że jesteś :loveu: Oczywiście rozumiem. Odwiedzaj sunieczki musimy coś wymyślic. One nie mogą jechac do Mysłowic...:-(:-(:-(

Mogę coś jednorazowo wpłacić jak będzie taka potrzeba - psiaczki trzymajcie się !!!
Trzymam za was kciuki :kciuki: