Avilia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 INFO Z PUNKTU: http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY! Są kolejne dwa psy! ON-ek bez oczka i dziadek!Klaudia mówiła,że dziadek jest na wpół zamarznięty!Nie ma siły się ruszać!Wszędzie pełno śniegu,woda w miskach pozamarzała,a on nie ma siły wejść do budy!Tak jak i ON-ek! POMOCY!Te psy mogą nie przeżyć kolejnej nocy! Pomóżcie nam je uratować! Nie mamy czasu!DT potrzebne na już!Dosłownie na TERAZ!One nie mogą tam zostać! Może ktoś zdoła upchnąć u siebie choć jednego psiaka?Sytuacja jest krytyczna!Mróz -15 stopni,a te psy nawet do bud nie mają siły się schować!!!:placz::placz::placz: PROSZĘ O POMOC!!!SAME NIE DAMY RADY!!!TE PSY TAM UMRĄ!ZAMARZNĄ JEŻELI W PORĘ ICH NIE WYCIĄGNIEMY!!! Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ooo nie:(:(: to moze rezerwowac miejsca w hotelikach i zbierac deklaracje niewiem :( Quote
Avilia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 yoko100 napisał(a):ooo nie:(:(: to moze rezerwowac miejsca w hotelikach i zbierac deklaracje niewiem :( Niestety nie mamy czasu na zbieranie deklaracji;( Te psy muszą się znaleźć jak najszybciej w jakimś ciepłym miejscu...Nie ma nikt choćby wolnego garażu? Czy w łazience przetrzymać...;( Błagam o pomoc dla tych zwierząt! Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 zgadzam sie ale jesli nawet beda przetrzymane gdzies to potem trzeba bedzie gdzies je umiescic i stedy sie przydadza pieniazki nawet na leczenie a wiec deklaracje sie przydadza im wczesniej tym lepiej Quote
AgusiaP Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Boziu i co z Wami bidulki będzie...:-(:-(:-( Quote
Julia84 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dziewczyny, już w jednym wątku to proponowałam ale tu też o tym napiszę. Klauduś, czy nie mogłabyś się spróbować skontaktować z p. Krystyną z Oświęcimskiego schroniska? Może tam by się ulitowali i przyjęli choćby czasowo te psiny, które najpilniej potrzebują znaleźć DT. Wiem ze to nie ten rejon itd, ale może ze względu na zimę by się zgodzili. p. Krystyna jest przekochaną osobą i w ogóle osoby tam pracujące mają wielkie serca i nie pozwolą zrobić krzywdy zwierzętom. Mogłbysmy zbierac pieniążki na utrzymanie ich w schronisku czasowo. Oświęcim jest blisko Pszczyny... I tak pomyślałam że osoba która zna dokladnie sytuację piesków, mogłaby spróbować przedzwonić do nich, przedstawić sytuację... może akurat... :-( To samo tyczy się Portosa i/lub innych potrzebujących bid... Quote
Plicha Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jestem wsciekla na ta bezsilnosc, nie sadzilam ze ludzie beda tacy obojetni. Nie wiem juz jak pomoc :-( czy ktos ma jeszcze jakis pomysl :-( Quote
AgusiaP Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ja cały dzień myśle o suniach... Serce pęka jak patrzy się na te ich zdjęcia :-(:-(:-( Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jestem za daleko, zeby fizycznie pomoc, a jutro juz czwartek ..................:(:( Quote
ag2709 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A nie ma opcji jakiegoś hoteliku? Byle by je tam umieścić i szybko (oby) zebrać deklaracje i wpłaty jednorazowe. jakby co, finansowo, pomogę w miarę możliwości. Ale niestety mogę pomóc tylko tak, bo Pszczyna i okolice to w ogole nie mój rejon.. Quote
Nooks Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Trzeba zebrac deklaracje i zabrac psiny chociaz na 2-3 dni do hotelu, to zawsze wiecej czasu zeby cos konkretnego znalezc! Ja niestety mam ciezka sytucje finansowa i deklaruje sie wplacic tylko 15zl, wystarczy na jedna noc w hotelu? Niestety moge tylko wplacac za pomoca serwisu Paypal, bo mieszkam aktualnie za granica Quote
Szarotka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Podniose watek, jestem obstawiona deklaracjami. Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Boziu dzisiaj czwartek...:-(:-(:-( Bidulki co z Wami będzie... Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 wywoz do myslowic zostal przelozony o tydzien .. zagladajcie na watek ogolny pszczynski i na watki pozostalych psow..... Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ja jestem dzisiaj sama w pracy więc powysyłam PW z prośbą o pomoc Quote
Livka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jestem Agusiu - jak mogę pomóc , zabrać pieski niestety nie mogę :shake:, a tego potrzebują najbardziej ... Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Livka napisał(a):Jestem Agusiu - jak mogę pomóc , zabrać pieski niestety nie mogę :shake:, a tego potrzebują najbardziej ... Pięknie dziękuje, że jesteś :loveu: Oczywiście rozumiem. Odwiedzaj sunieczki musimy coś wymyślic. One nie mogą jechac do Mysłowic...:-(:-(:-( Quote
abra64 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja nie mogę wziąć psiaka ale jeżeli trzeba jakąś wpłatę to ok. 15 zł będę mogła wpłacić. Trzymam kciuki żeby im się powiodło Quote
BUDRYSEK Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Julia84 napisał(a):Dziewczyny, już w jednym wątku to proponowałam ale tu też o tym napiszę. Klauduś, czy nie mogłabyś się spróbować skontaktować z p. Krystyną z Oświęcimskiego schroniska? Może tam by się ulitowali i przyjęli choćby czasowo te psiny, które najpilniej potrzebują znaleźć DT. Wiem ze to nie ten rejon itd, ale może ze względu na zimę by się zgodzili. p. Krystyna jest przekochaną osobą i w ogóle osoby tam pracujące mają wielkie serca i nie pozwolą zrobić krzywdy zwierzętom. Mogłbysmy zbierac pieniążki na utrzymanie ich w schronisku czasowo. Oświęcim jest blisko Pszczyny... I tak pomyślałam że osoba która zna dokladnie sytuację piesków, mogłaby spróbować przedzwonić do nich, przedstawić sytuację... może akurat... :-( To samo tyczy się Portosa i/lub innych potrzebujących bid... mozesz załatwić nr do Niej? Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 abra64 napisał(a):ja nie mogę wziąć psiaka ale jeżeli trzeba jakąś wpłatę to ok. 15 zł będę mogła wpłacić. Trzymam kciuki żeby im się powiodło Wielkie dzięki :loveu: Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jestem i ja na zaproszenie, ale nijak pomóc nie mogę :( Bardzo mi przykro... Quote
paulinken Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jestem na zaproszenie. Mogę porobić ogłoszenia, ale chyba coś nie mam szczęścia... Jaki inny plan? Hotelik? Quote
Livka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 AgusiaP napisał(a):Pięknie dziękuje, że jesteś :loveu: Oczywiście rozumiem. Odwiedzaj sunieczki musimy coś wymyślic. One nie mogą jechac do Mysłowic...:-(:-(:-( Mogę coś jednorazowo wpłacić jak będzie taka potrzeba - psiaczki trzymajcie się !!! Trzymam za was kciuki :kciuki: Quote
Julia84 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='BUDRYSEK']mozesz załatwić nr do Niej? Budrysku - nr do p. Krystyny to 602 373 129 Widzę, że jest też dostępny na stronie kontaktowej schroniska: http://www.otozoswiecim.schronisko.net/kontakt.html Może się zgodzą... Quote
Recommended Posts