Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Przestałam pisać o mojej suni i o Foksiu, bo nie zauważyłam jakiegokolwiek zainteresowania informacjami o nich. Martwię się ,że domek w Płocku może przepaść. Jeżeli Livia nie ma jak dojechać przed styczniem, to może moja sunia, która ma jutro sterylkę pojechałaby ? Byłoby to możliwe przypuszczalnie zaraz po świętach. Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Avilia napisał(a):Spokojnie kochani;) Tu jest wątek suniek i o nich tutaj dyskutujemy;) Więc zapytam,jak się mają panienki?Poker jak Twoja sunia?Będą foteczki?Ruszyłabym z ogłoszeniami.Dokłądnie tak Avillo:) Włąsnie o to mi chodzi;) To watek suniek;) Nasza Livcia własnie jedzie w gości- do Piotrusia:) Przejdzie test "na małe dzieci" przy okazji:) Wczoraj, jak w TV w czasie filmu płakało strasznie dziecko, Livcia zerwala się z drugiego pokoju i stanęła przed TV przygladając się i nasłuchując uwaznie i z zaciekawieniem...trwalo to dłuższą chwilkę i było dla nas zaskoczeniem- moja Salma w tym czasie lezała na sofie i nie ruszało jej nic- żaden płacz;):D Cos chyba z dziecmi u Livci "było na rzeczy":)Dzis sparwdzimy. Ogólnie jest troche lepiej z dziewczynkami...choć nie na medal:) Livcia znaczy teren systematycznie, kropelkami (w dwoch miejcach- tam, gdzie robila to Salma jak do nas przyjechała, choć to bylo bardzo dawno i dywan kilka razy od tej pory prany)...Załatwia się dosłownie kilka minut po przyjściu z podwórka. Mamy niestety troche utrudnione spacery, bo pieski sąsiadów zwachały "gratkę" i kiedy tylko Livica wychodzi, zjawiaja się, jak spod ziemi...dziewczynka zamiast załatwiać się, musi sie odpedzac albo chce się z nimi bawic...:(..pod nasze drzwi jeszcze zaden kawaler nie zawitał (o dziwo). tam, gdzie Livcia śpi(czyli w pokoju u Marty) nie znaczy- jest czysciutko:);) Cwaniara jedna- z salonu naszego zrobiła sobie WC;):D Postaram sie dzis zrobic trochę fotek, jak wrocą dziewczyny i wkleić :) Quote
Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Na tym wątku będzie jechał pies z Warszawy do Wrocławia we wtorek. Może Livcia by się załapała w drodze powrotnej ? http://www.dogomania.pl/threads/197662-Potrzebny-TRANSPORT-WARSZAWA-WROC%C5%81AW%28Zielona-G%C3%B3ra-Legnica-Boles%C5%82awiec-Leszno%29!!Pilnie/page6 Quote
Julia84 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dziewczyny zapalcie świeczkę na choince: http://www.naszachoinka.pl/ każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych) Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Julia84']Dziewczyny zapalcie świeczkę na choince: http://www.naszachoinka.pl/ każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych)JA tez zapalilam, zaraz zapalę jeszcze dwie;):D Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Poker']Na tym wątku będzie jechał pies z Warszawy do Wrocławia we wtorek. Może Livcia by się załapała w drodze powrotnej ? http://www.dogomania.pl/threads/197662-Potrzebny-TRANSPORT-WARSZAWA-WROC%C5%81AW%28Zielona-G%C3%B3ra-Legnica-Boles%C5%82awiec-Leszno%29!!Pilnie/page6 Ale Pokerku jak we wtorek..??:o Przeciez Livci nie ma we wrocku juz od piątku..:( Quote
Cajus JB Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Mam wątek w subskrybcjach od dawna i to zaznaczony. To jedno. Druga sprawa to że z transportem nigdy nie jest lekko. Poker skąd ma jechać sunia? Wybacz, że tego nie wiem ale mam ze 30 wątków Klaudus i około 400 innych aktywnych. Nie czytam wszystkich bo nie daję rady. A i tak wolę wysyłać pw z prośbami o pomoc lub dodawać od czasu do czasu informacje, które mogą pomóc. Quote
Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 wiem o tym ,że jej nie ma we Wrocławia, ale może udałoby się zgrać transport.Przecież ludzie jeżdżą do Wrocławia. Mogę spróbować się dowiedzieć czy ktoś nie jedzie A Twoja córa nie mogłaby jej podrzucić za koszt paliwa? Mam wrażenie ,że mi najbardziej zależy ,żeby domek nie przepadł. Quote
Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 CajusJB, sunia ma jechać od gonia66 czyli z Leśnej na Dolnym Śląsku do Płocka. Czeka sprawdzony dom, szkoda żeby przepadł. Quote
Cajus JB Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jest chyba kilka osób z tych okolic transportujących psiaki. Muszę sprawdzić. Poszukam. Może uda się też coś połączyć. Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Poker napisał(a):wiem o tym ,że jej nie ma we Wrocławia, ale może udałoby się zgrać transport.Przecież ludzie jeżdżą do Wrocławia. Mogę spróbować się dowiedzieć czy ktoś nie jedzie A Twoja córa nie mogłaby jej podrzucić za koszt paliwa? Mam wrażenie ,że mi najbardziej zależy ,żeby domek nie przepadł.Nie Poker...to nie jest tak, jak myslisz...Jest po prostu trudny czas teraz i pogodowo i "okazjonalnie"...(świeta za pasem)...szczerze mówiąc, to ja nawet nie mam głowy do tego, zeby o tym mysleć, bo wiem jakie są warunki na drodze... Ale żeby rozwiac watpliwości wszelkie, zadzwoniłam do PAni...bardzo miła kobieta, porozmawiałam z Nią dłużej, opowiedziałam o Livci to, co juz wiem i Pani zapewniła, ze będzie czekała tyle i le bedzie trzeba na dziewczynke i ucieszy się jak tylko bedzie mozliwy przyjazd. Własnie oczekuje na taka przytulankę- czyli "dziewczynke do kochania":) Więc nic na siłe...normalnie, to nie powinnam byc zadowolona takim gościem- sunia z cieczka, ktora choc tulasna, przekochana i przesympatyczna, plami, próbuje zdominowac moja ukochana rezydentke, podsikuje...powinnam na głowie stwac, zeby jak najszybciej "mieć spokój";)ale uważam, że powinnismy do tego podejśc "na spokojnie"..:) Znajdzie się transport-tego jestem pewna, ale moze warunki drogowe sie poprawia a i na pewno ludzie nie bedą zajęci przedświatecznymi porządkami, zakupami i bieganiną...Myslę, że najbezpieczniej załatwiać konkretnie transport z Wrocka po Nowym Roku...a jeśli trafi się coś wczesniej, tez będzie dobrze:) Poker napisał(a):CajusJB, sunia ma jechać od gonia66 czyli z Leśnej na Dolnym Śląsku do Płocka. Czeka sprawdzony dom, szkoda żeby przepadł.W Lesnej bedzie tylko do konca roku,więc jeśli do tej pory transportu nie będzie, potem transport juz tylko z Wrocka:) A domek nie przepadnie na 100%, Pani się podjęła i zobowiązała, że będzie czekała ile bedzie potrzeba, bo doskonale rozumie trudny czas...:) Quote
Cajus JB Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Nie zmienia to faktu, że jeśli będzie okazja to warto skorzystać. Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Cajus JB']Nie zmienia to faktu, że jeśli będzie okazja to warto skorzystać. Juz o tym pisałam... [quote name='gonia66']powinnam na głowie stwac, zeby jak najszybciej "mieć spokój";)ale uważam, że powinnismy do tego podejśc "na spokojnie"..:) Znajdzie się transport-tego jestem pewna, ale moze warunki drogowe sie poprawia a i na pewno ludzie nie bedą zajęci przedświatecznymi porządkami, zakupami i bieganiną...Myslę, że najbezpieczniej załatwiać konkretnie transport z Wrocka po Nowym Roku...a jeśli trafi się coś wczesniej, tez będzie dobrze:) Quote
Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 jak pisałam w tym tygodniu będzie transport psa z Warszawy do Wrocławia, więc sunia mogłaby się zabrać z powrotem.tylko pani musiałaby po nią podjechać. Mogę spróbować załatwić transport z Leśnej do Wrocławia, nie obiecuje ,ale jak dostanę przyzwolenie , to mogę popytać. Quote
Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Założyłam wątek SUNI http://www.dogomania.pl/threads/198629-SUNIA-uratowana-przed-wyw%C3%B3zk%C4%85-do-Mys.u-mnie-w-DT.?p=15961963#post15961963 Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Obiecane fotki Livci z dzisiaj:) jest Aniołem Stróżem Marty...Gdzie Marta, tam Livcia...no, chyba, ze ktos urzeduje w kuchni;):p Tu Marta sie uczy- Livcia pilnuje, zeby nikt nie przeszkadzał:) Uploaded with ImageShack.us A teraz się pobawimy:) Uploaded with ImageShack.us Gdzie jest Martusia??? Uploaded with ImageShack.us OOO!!!!Jest Martusia!!MAm ją:):) Uploaded with ImageShack.us Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jakaś kolacyjka..???:o Uploaded with ImageShack.us No co...tak sobie tylko spogladałam;) Uploaded with ImageShack.us NO dobra, juz idę do siebie;) Uploaded with ImageShack.us Tylko jeszcze zerkne, czy Zuzia ładnie zjadła, bo może juz nie chce??:eviltong: Uploaded with ImageShack.us Quote
Poker Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ale one są podobne z Koksunią, prawie jak bliźniaczki. Fajniutka sunia i też łakomczuszek . Założyłam wątek chłopaczkowi http://www.dogomania.pl/threads/198655-FOKS-%C5%9Bliczny-rudy-lisek-szuka-domku.Prosz%C4%99-o-og%C5%82oszenia-!!!?p=15964444#post15964444 Quote
Avilia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Piękna Livia;) Dziewczyny po Nowym Roku mam załatwiony transport z Warszawy do Płocka.Przydałoby się znaleźć tylko transport z Wrocka do Warszawy. Poker zainteresowanie suniami jest oczywiście nadal!Ja codziennie staram się zaglądać,choć nie zawsze piszę-nie zawsze mam na to czas.Dzisiaj ruszam z ogłoszeniami Foksia i Abry. Quote
sosiczka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Okradanie fundacji w majestacie prawa: http://www.dogomania.pl/threads/198650-SKANDAL!!!-%C5%81atanie-dziury-bud%C5%BCetowej-kosztem-OPP-1-dla-Skarbu-Pa%C5%84stwa Quote
Poker Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Avilia napisał(a):Piękna Livia;) Dziewczyny po Nowym Roku mam załatwiony transport z Warszawy do Płocka.Przydałoby się znaleźć tylko transport z Wrocka do Warszawy. Poker zainteresowanie suniami jest oczywiście nadal!Ja codziennie staram się zaglądać,choć nie zawsze piszę-nie zawsze mam na to czas.Dzisiaj ruszam z ogłoszeniami Foksia i Abry. Dzięki. Abrę przerobiliśmy na smaczną KOKSĘ. Quote
Avilia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Poker napisał(a):Dzięki. Abrę przerobiliśmy na smaczną KOKSĘ. I super:) Koksa bardzo ładnie:) Przeoczyłam post w którym dałaś link do wątku suńki.Już tam pędzę. Quote
yoko100 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 prosze o numer konta rozdzielam pieniazki z bazarku:) Quote
Avilia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 yoko100 napisał(a):prosze o numer konta rozdzielam pieniazki z bazarku:) Już posyłam;) Quote
Recommended Posts