Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
gonou66 wiesz moze kiedy bedzie sterylka i na kiedy trzeba załatwiac transport do Płocka?
Sterylka na pewno po 10 stycznia:) dokładną datę będzie Marta znała jak pojedzie do Wrocka (dziś jedzie ale na 3 dni, bo znow kilka dni wolnego na horyzoncie:))No i potem niech się Beti "zagoi"..nie wiem ile trzeba liczyć dni, ale mysle, ze transportu po 15-tym, ok 20-go można juz szukać:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Sterylka na pewno po 10 stycznia:) dokładną datę będzie Marta znała jak pojedzie do Wrocka (dziś jedzie ale na 3 dni, bo znow kilka dni wolnego na horyzoncie:))No i potem niech się Beti "zagoi"..nie wiem ile trzeba liczyć dni, ale mysle, ze transportu po 15-tym, ok 20-go można juz szukać:):)

dzięki :)
oj, to się Pani jeszcze troszkę naczeka na małą

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dzięki :)
oj, to się Pani jeszcze troszkę naczeka na małą
NO naczeka, jeśli chcemy ją wysterylizować..jesli nie i zostawimy to w rękach Pani, to można szykowac transport na "już"...decyzja nalezy do Was:)

Posted

Dziewczyny mamy sporo pieniążków na koncie suniek.Może zasponsorować Majeczce,Koksie i Foksiowi wyróżnione Allegro?
Tylko proszę w końcu o odpowiedź,nie chcę sama dysponować finansami.A szkoda żeby leżały "zamrożone".

Posted

Avilia napisał(a):
Dziewczyny mamy sporo pieniążków na koncie suniek.Może zasponsorować Majeczce,Koksie i Foksiowi wyróżnione Allegro?
Tylko proszę w końcu o odpowiedź,nie chcę sama dysponować finansami.A szkoda żeby leżały "zamrożone".

jasne ,moze ktoś w końcu je wypatrzy?

Posted

gonia66 napisał(a):

Wybaczcie, ja znowu to samo:-)
Dajcie Pani sunię już po.

Posted

paulinken napisał(a):
Z bazarku książkowego (fanty podarowali UBOCZE, Plicha i Nutusia) też będzie parę groszy, czekam na potwierdzenia, czy paczki dotarły. Na czyje konto wtedy lać? ;)

Paulinken na moje;) Jestem księgową suń;) Masz gdzieś jeszcze moje konto?

Co do sterylki-ja zawsze jestem za tym aby wysterylizować przed wydaniem do adopcji.

Posted

[quote name='Avilia']Paulinken na moje;) Jestem księgową suń;) Masz gdzieś jeszcze moje konto?

Co do sterylki-ja zawsze jestem za tym aby wysterylizować przed wydaniem do adopcji.OK, w takim razie sterylizujemy Livcie we wrocku- prosze o przelanie na konto Marty 200 zł (bo taką chyba cenę mówiła wetka), paragon wkleimy po...Dziś postaram się zadzwonići dogadac konkretny termin..wszystko napisze, jak bede wiedziala..

[quote name='Avilia']Ponawiam pytanie: Czy któraś z Was zamieściła info na transportowym,że szukamy transportu dla Livci?Jeżeli nie to zamieszczę.JA nie dawałam...mozesz zamieszczac cioteczko, ale pisz od razu, że chodzi o transport w okolicach 20go stycznia...

Posted

PO godz. 20 mam zadzwonic jeszcze umówić się na dokładny termin i godzinę, tak, żeby pasowało Marcie z godzinami zajęć. Dam znać, tak jak pisałam, co i jak:)

Posted

Sterylka w przyszły wtorek o godz. 13.00, już jesteśmy umówione z panią doktor:) JUż zaczynam przeżywać...
A powiem Wam, ze moja Salmunia jakby smutna się zrobiła po wyjeździe gwiazdeczki do Wrocka..
Coraz piękniej sie dogadywały, chociaz Livcia zawsze musiala być "na wierzchu":)
Ale pewnego ranka(kiedy nie było Marty w domku w nocy) obudziłam się z dwiema mordeczkami na mojej kołderce:)
OJ.....bedziemy płakac, będziemy...nie ma bata;):p

Posted

Dobrze,że sterylka już w przyszły wtorek.

Właśnie zrobiłam przelew na konto Marty na kwotę 200zł-na sterylkę Livii i 24zł dla Mikoady za wyróżnione allegro dla Foksia i Koksy.
Aktualizacja rozliczenia-post #2

Posted

[quote name='Avilia']Dobrze,że sterylka już w przyszły wtorek.

Właśnie zrobiłam przelew na konto Marty na kwotę 200zł-na sterylkę Livii i 24zł dla Mikoady za wyróżnione allegro dla Foksia i Koksy.
Aktualizacja rozliczenia-post #2Dziękie wielkie, Marta zapłaci i weźmie jak ostatnio paragonik, wkleimy na wątek oczywiscie:) Tez się ciesze, że juz będzie "po", choć nie lubie i boje się wszelkiego rodzaju "ingerencji"..:( ..no, ale jak mus, to mus...mnie się cos wydaje, że Livcia miala juz kiedys maluszki...:( Ma bardzo wyciagniete cucochy jak na swój wek:(

Posted

Moja Tereska też miałą takie cycki jakby wykarmiła co najmniej jeden miot.
Wetka przy zabiegu powiedziała, że miała maleńką macicę i nie miała szczeniaków i że z czasem sutki zaczną jej się zmniejszać.
Faktycznie, powciągały się i są mniejsze ale i tak są dużo większe niż Fredzi, które ledwo widać.

Posted

Awit napisał(a):
Moja Tereska też miałą takie cycki jakby wykarmiła co najmniej jeden miot.
Wetka przy zabiegu powiedziała, że miała maleńką macicę i nie miała szczeniaków i że z czasem sutki zaczną jej się zmniejszać.
Faktycznie, powciągały się i są mniejsze ale i tak są dużo większe niż Fredzi, które ledwo widać.

AAaaaaaa..to mozliwe w takim razie...zapytam wiec wetkę po sterylce, jak mysli:) Tak, czy siak....jesli miała to juz wiecej miec nie bedzie;):):)

Posted

gonia66 napisał(a):
AAaaaaaa..to mozliwe w takim razie...zapytam wiec wetkę po sterylce, jak mysli:) Tak, czy siak....jesli miała to juz wiecej miec nie bedzie;):):)

I całe szczęście,że więcej mieć nie będzie.Jak była u mnie to też miałam takie wrażenie,że Livcia już chyba maluszki miała.

Goniu zapytaj Marty czy pieniążki doszły dobrze?

Posted

Avilia napisał(a):
I całe szczęście,że więcej mieć nie będzie.Jak była u mnie to też miałam takie wrażenie,że Livcia już chyba maluszki miała.

Goniu zapytaj Marty czy pieniążki doszły dobrze?
Właśnie jestem po rozmowie z Marta:) Pieniązki-200 zł już doszło, dziekujemy:) Livcia (Beti) szczęsliwa, jej jest wszedzie dobrze, gdzie jest człowiek, a obecnie, gdzie jest Marta:):)Tu chodziła za nią nawet do łazienki..a jak ja traciła z oczu, przez ok godzine była niespokojna...
To straszna przytulanka i pieszczoszka, jakich mało...Staje na dwóch łapkach prosząc o pieszczotki a kiedy sie zaczyna ja głaskać, to robi cos w stylu "pies zemdlał"...nagle obsuwaja jej sie łapinki, przewraca się brzuchem do góry i łepek jej zwisa bezwładnie z euforii:):)Czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałam:):) OJ...domek bedzie bardzo szczęsliwy z posiadania takiej przyjaciólki:) (z nami gorzej będzie;):):p)

Posted

Koksa też tak się osuwa z poddańczym wyrazem oczek ,ale ja to traktuję właśnie jako poddawanie się i nie pozwalam jej na to, stawiam ją na łapki.Ona musi w końcu poczuć się pewnie.