Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaP napisał(a):
Tak Lucynko szła nawet chwilkę przy mojej nodze :lol: chociaż boi się strasznie :-(
I jak kucnę na dworze to podchodzi do mnie nawet :multi::multi::multi:

Cudne uczucie, prawda Agusiu..??:)

Posted

Lidan napisał(a):
To świetnie :-) Wieczorem jest spokojniej więc i pies pewniej się czuje. Będzie coraz lepiej :kciuki:

Własnie dlatego zdecydowałam się dłużej z nią pospacerować ;)
W ciągu dnia dużo ludzi się kręci.
Drzwi są cały czas otwarte Zuzia moja kicia jest bardzo zainteresowana nową lokatorka a moja sunieczka oczywiście zazdrosna i troszkę obrażona jak do nie mówie udaje, ze nie słyszy a jak mówię do Majeczki cały czas szczeka :evil_lol:

Posted

to dobrze ,że lepiej. jutro będzie jeszcze lepiej.

Natomiast nasza panna zrobiła przykrą niespodziankę. :mad:Widziałam ,że chce siusiu, bo się kręciła, wypuściłam ją , wróciła po chwili pod drzwi.Za moment przyłapałam ją ,że kuca na chodniczku , więc migiem ją na ogródek.Wróciła po chwili. I dosłownie za 2 minuty nalała wielkie bajoro w kuchni. :angryy: Miałam sprzątania na pół godzimy i pranie chodników, na szczęście pralka mnie wyręczyła.

Posted

Agusiu bardzo się cieszę,że są postępy!Oby tak dalej!
Czytałam,że wykąpałaś już Majeczkę.Dzisiaj jadę do weta umawiać kocura na kastrację,może wezmę od razu tabletki na odrobaczenie dla Twojej panny?Ile ona może mniej więcej ważyć?Chyba tak góra 10kg?

Poker-to Ci przykra niespodzianka,nie spodziewałam się.U mnie (zarzekam się na wszystko) żadna z dziewczyn nawet kropelki w domu nie puściła (choć pierwszego dnia na to czekałam,bo martwiło mnie,że się nie załatwiają).Mam nadzieję,że był to jednorazowy wybryk.

Posted

Kiedy się dowiemy która sunia ma jechać?
Nasza niunia grzeczna, zaczyna się przymilać.Jest bardzo delikatna psychicznie.Na spacerku ładnie szła na smyczy .Je jak koń.

Z bazarków dla dziewczynek mam 230 zł.Na które konto przelać?

Posted

AgusiaP napisał(a):
Tak Lucynko szła nawet chwilkę przy mojej nodze :lol: chociaż boi się strasznie :-(
I jak kucnę na dworze to podchodzi do mnie nawet :multi::multi::multi:

Agusia,gratuluje postępów,z dnia na dzień będzie coraz lepiej:lol: A jak ona będzie Cię kooochaaaała....zobaczysz...

Posted

kaja69 napisał(a):
Agusia,gratuluje postępów,z dnia na dzień będzie coraz lepiej:lol: A jak ona będzie Cię kooochaaaała....zobaczysz...

A Ty jąąąąąąąąą

Posted

Poker napisał(a):
Kiedy się dowiemy która sunia ma jechać?
Nasza niunia grzeczna, zaczyna się przymilać.Jest bardzo delikatna psychicznie.Na spacerku ładnie szła na smyczy .Je jak koń.

Z bazarków dla dziewczynek mam 230 zł.Na które konto przelać?

Możesz do mnie.Zaraz podeślę konto.Poker może odlicz sobie z tego na tabletki na odrobaczenie i szczepienie dla małej i przelej to co zostanie?

Goniu-zamówić Marcie karmę czy będzie kupowała sama i dostawała zwrot?Bo już się pogubiłam.

Posted

gonia66 napisał(a):
Cudne uczucie, prawda Agusiu..??:)

Cieszy niesamawicie :multi::multi::multi:

Poker napisał(a):
to dobrze ,że lepiej. jutro będzie jeszcze lepiej.

Natomiast nasza panna zrobiła przykrą niespodziankę. :mad:Widziałam ,że chce siusiu, bo się kręciła, wypuściłam ją , wróciła po chwili pod drzwi.Za moment przyłapałam ją ,że kuca na chodniczku , więc migiem ją na ogródek.Wróciła po chwili. I dosłownie za 2 minuty nalała wielkie bajoro w kuchni. :angryy: Miałam sprzątania na pół godzimy i pranie chodników, na szczęście pralka mnie wyręczyła.

Ciesz się Pokerku, że na chodniczku ja musiałam wczoraj prać łóżko i kocyk dobrze, że nie zrobiła siusiu na poduszkę lub kołdre ;)

Avilia napisał(a):
Agusiu bardzo się cieszę,że są postępy!Oby tak dalej!
Czytałam,że wykąpałaś już Majeczkę.Dzisiaj jadę do weta umawiać kocura na kastrację,może wezmę od razu tabletki na odrobaczenie dla Twojej panny?Ile ona może mniej więcej ważyć?Chyba tak góra 10kg?

Tak wykąpałam ;) Napewno nie zrobiłabym tego tek wcześnie, gdyby Majeczka nie okupkała się za strachu. Mąż ją już wyciągnął z pod tej wanny ona leżała on ją głaskał ją o ona cały czas robiłe k...e. Co ona przeszła nawet nie chce myślć :-(:-(:-(

[quote name='kaja69']Agusia,gratuluje postępów,z dnia na dzień będzie coraz lepiej:lol: A jak ona będzie Cię kooochaaaała....zobaczysz...

Mam taką nadzieję Aneczko :lol:

I mamy postępik Majeczka zrobiła dzisiaj rano na spacerku siusiu :multi::multi::multi:

Oleńko tabletki na odrobaczenie jej kupie bo muszę też kupić dla moich gadzin ;), ale pięknie dziękuje.

Posted

Avillo, myslę, że Marta kupi i zachowa paragony i jakby co, wysle Ci razem z fakturą za weta (sterylke)...chyba, ze wolice zamówić, to nie ma sprawy. W zasadzie jest to obojętne. Jesli będziesz chciala zamawiac- to zadzwon do mnie proszę, bo przez 2 dni mnie nie bedzie na dogo (conajmniej 2 dni). MOj nr prześle na PW:)
Mała je wszystko, wiec nie ma problemu z jedzeniem...:)
Cieszę się Agusiu z postępów....zobaczysz co to bedzie za miłośc...oszalejecie wszyscy:)

Posted

Zostawię 50 zł na szczepienie i odrobaczenie. I chciałabym jeszcze zwrócić sobie 50 zł , które dałam Budrysek na paliwo czyli przelałabym 130 zł.
Moja panienka gardzi suchym , gotowane wcina ,aż uszy się trzęsą.

Posted

gonia66 napisał(a):
Avillo, myslę, że Marta kupi i zachowa paragony i jakby co, wysle Ci razem z fakturą za weta (sterylke)...

Tak chyba będzie najlepiej.Goniu jak będziecie znały koszt zabiegu to podeślij mi nr konta Marty.

Poker napisał(a):
Zostawię 50 zł na szczepienie i odrobaczenie. I chciałabym jeszcze zwrócić sobie 50 zł , które dałam Budrysek na paliwo czyli przelałabym 130 zł.

Nie ma problemu.

Posted

Moja Majeczka też nie tknie się suchego pomimo tego, że miseczka stoi cały czas.
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku siusiu zrobiła kupke niby też, ale nie wiem czy się cieszyć bo to ze strachu jak podszedł do Nas mały piesek.
Jak stała tak poleciało...

Posted

AgusiaP napisał(a):
Moja Majeczka też nie tknie się suchego pomimo tego, że miseczka stoi cały czas.
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku siusiu zrobiła kupke niby też, ale nie wiem czy się cieszyć bo to ze strachu jak podszedł do Nas mały piesek.
Jak stała tak poleciało...

Boże... :-( ta psinka rzeczywiście musiała przejść straszne rzeczy :-(
Ale z dnia na dzień będzie lepiej i ten lęk będzie mniejszy.
Ja się nie mogę doczekać zdjęc malutkiej :-) ale to później - tak zeby jej niepotrzebnie nie stresować.

Posted

Julia84 napisał(a):
Boże... :-( ta psinka rzeczywiście musiała przejść straszne rzeczy :-(
Ale z dnia na dzień będzie lepiej i ten lęk będzie mniejszy.
Ja się nie mogę doczekać zdjęc malutkiej :-) ale to później - tak zeby jej niepotrzebnie nie stresować.

Mam zdjęcia tylko nie umiem wstawić na Dogo :oops:

Posted

Matko moja jedyna!!!
Jaki skarbeczek przerażony maksymalnie, Boże:-(
Jak dobrze, że Agusia, że ją wzięłaś, to dla niej byłby koniec jakby trafiła do schroniska:-(<tfu>
A jaka mniamniusia....

Czy są zdjęcia suni Marty??