Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']na kiedy planowany jest wyjazd Livci?Za ok tydzień ma mieć ściągnięte szwy..potem mozna juz chyba sunię wieźc do domku...
Obiecane fotki Livci:

Posted
Posted

[quote name='Avilia']Goniu zdjęcia się nie wyświetlają...Włąsnie widzę..:( A linki ktore podalam do zdjęc na poprzedniej stronie dzialaja??To jesli dzialaja, wkleje linki, ok?
EDIT
Link do dowodu wpłaty:
http://img1.poczta10.o2.pl/?cmd=getpart&link=55x1AukYNW7x00LU01QAkk00D6kkO02ifAioBI69wHsqAAlW2apKzXkMSMfGGc2k
link książeczki zdrowia:
http://img2.poczta10.o2.pl/?cmd=getpart&link=55x1AukYNW7x00LU01QAkgBYsk8F2MfAioBI69wHsqAAlW2apKzXkMiMfGGc2k
Mam nadzieję, że teraz się otworzy.

Posted

Kurcze...a najlepsze jest to, ze u mnie etraz są nawet fotki a wczesniej sparwdzalam linki i tez się wyswietlaly...no nic bede musiala inaczej...ok:) Postaram sie starym sposobem przez image..

Posted

Lidan napisał(a):
Mam wiadomości o Livci:
"Livcia ma już ściągnięte szwy, wszystko bardzo ładnie się zagoiło, wetka jest bardzo zdziwiona i zadowolona."

to świetnie. Tylko nie rozumiem zdziwienia wetki, czyżby wątpiła w swoje umiejętności czy ma dużo powikłań po sterylce ,a Livcia jest wyjątkiem ?
To kiedy wyjazd do DS?

Posted

Szkoda ,że nie możesz dalej być księgową. A może jednak , mam nadzieję ,że to już niedługo będzie potrzebne.
Jeżeli chodzi o mnie , to ja sobie poradzę z księgowaniem ew. wpływów dla Koksy. W sumie na razie nie ma takiej potrzeby. A z pieniędzy dla Livci niech się rozlicza bezpośrednio gonia66 albo jej córka, która może też się zalogować i przy okazji podawać informacje o suni z pierwszej ręki dopóki nie ma gonia66.

Posted

Lidan napisał(a):
Mam wiadomości o Livci:
"Livcia ma już ściągnięte szwy, wszystko bardzo ładnie się zagoiło, wetka jest bardzo zdziwiona i zadowolona."

Poker napisał(a):
to świetnie. Tylko nie rozumiem zdziwienia wetki, czyżby wątpiła w swoje umiejętności czy ma dużo powikłań po sterylce ,a Livcia jest wyjątkiem ?

Już wiem o co chodziło ;-)
Wetka była zdziwiona, że wyjątkowo ładnie jak na tydzień jest zagojone wszystko. Nie, że nie ma powikłań.
Bardzo się cieszyła,że Livcia dzielnie wszystko zniosła i przy jej ADHD nie było żadnej niespodzianki :)
Poker napisał(a):
Szkoda, że nie możesz dalej być księgową. A może jednak , mam nadzieję ,że to już niedługo będzie potrzebne.
Jeżeli chodzi o mnie , to ja sobie poradzę z księgowaniem ew. wpływów dla Koksy. W sumie na razie nie ma takiej potrzeby. A z pieniędzy dla Livci niech się rozlicza bezpośrednio gonia66 albo jej córka, która może też się zalogować i przy okazji podawać informacje o suni z pierwszej ręki dopóki nie ma gonia66.

Marta nie może się zalogować ani tym bardziej być księgową Livci, bo po pierwsze teraz ma sesje i siedzi całymi dniami nad książkami, a po drugie gonia często logowała się z jej komputera na swoje konto. Nie jestem pewna, ale chyba nie mogą być utworzone 2 konta z jednego komputera :hmmmm: Dziewczyny obawiają się, że mogłyby zostać zablokowane dożywotnio za takie "przestępstwo" i wolą nie ryzykować. Z tego co mi wiadomo Marta jest rozliczona co do złotówki, więcej pieniędzy nie potrzebuje na Livcie, jedzenie podobno sama jej kupuje.

Posted

dostałam dziś informację ,że Livcia zostanie na stałe w DT. W tej sytuacji zadzwoniłam do pani z Płocka ,żeby się spytać czy weźmie Koksę i pani wyraziła chęć adoptowania jej. Szukam transportu do Płocka lub w pobliże w promieniu 100 km.

Posted

Poker napisał(a):
dostałam dziś informację ,że Livcia zostanie na stałe w DT. W tej sytuacji zadzwoniłam do pani z Płocka ,żeby się spytać czy weźmie Koksę i pani wyraziła chęć adoptowania jej. Szukam transportu do Płocka lub w pobliże w promieniu 100 km.

:-o:crazyeye::-o Cudowne wieści!
Szukamy transportu do Płocka.

Teraz kwestia finansów,gdzie przekazujemy pieniążki.Ja na jakiś czas muszę zrezygnować,będę rzadziej na Dogo,komu mam przekazać pieniążki?