yoko100 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 dopiero znalazlam zapomnialam sobie o tym, wyslalam 30 zl dla siostrzyczek Quote
Awit Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Poker']Przestałam pisać o mojej suni i o Foksiu, bo nie zauważyłam jakiegokolwiek zainteresowania informacjami o nich. Hehe, nie zauważyła zainteresowania:-) Trzeba pisać nie bacząc czy czytają czy nie, ale na 100% czytają, więc pisz:-) Quote
Avilia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Nowa wpłata na koncie suniek: 30zł-yoko100 dziękujemy! Quote
agniecha82x Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 cudownych rodzinnych Swiat :Rose: Quote
Poker Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a co tu tak cicho? Czy Livia wyjechała na narty w Alpy włoskie albo francuskie ? ;) Quote
gonia66 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Poker napisał(a):a co tu tak cicho? Czy Livia wyjechała na narty w Alpy włoskie albo francuskie ? ;) Livia (Beti aktualnie) nie wyjechała, ale jej "pańcia" dziś pojechała na wycieczke w góry własnie a ona biedna z jej pokoju wychodziła tylko jak usłyszała lodówkę albo poczuła jedzonko....na chwilkę a potem spowrotem hyc na łozeczko..na Marty ciuszek:) Nawet mnie za bardzo nie chciała wpuszczac do pokoju- wpuszczała, ale warczała przy próbach zbliżenia (tylko na "swoim terytorium"). Ja sie tam jej nie boje, bo nikogo nie ugryzła do tej pory, ale żal mi było ja drażnić, więc jej z oczu schodziłam:) Ale jak Biti wychodziła ze "swoich włości", to juz tuliła się do mnie chetnie, tylko, ze na chwilkę:) Krwawi juz mniej, podsikuje w zasadzie wcale(chyba, ze nie widzę), a jak chce na dwór, wyraźnie to sygnalizuje- kręci się i chodzi po mieszkaniu:) JAk tylko Marta wróciła- na krok jej nie odstepowała- ciagle była przy niej...teraz dopiero, gdy Marta poszła do łazienki, Beti poszła na "swoje łózeczko":) Ogólnie to cudowny psiak, tylko ciagle głodna;)...z Salmunia od wigilii juz jest "sztama", czasem na siebie warkną, ale ogólnie jest spokój i zgoda, nawet sie razem potrafią chwilkę pobawic ( a moja Salmusia do zabaw nieskora jest ogólnie)...Bedę za nia na pewno tęskniła...Salma chyba tez, bo przedwczoraj , kiedy Beti pojechała z Marta do Piotrka na dwa dni, to salma wyraźnie Betinki szukała:) Domek na pewno będzie miał pociechę z dziewczynki...gorzej z nami..;) Quote
gonia66 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Wklejam zgodnie z regulaminem i życzeniem cioteczki księgowej, paragon za weta, szczepienie i odrobaczenie Livci z 15.12, a zaraz potem kilka fotek z wczoraj:) Uploaded with ImageShack.us A tu dziewczynka szczesliwa juz, bo "jej pańcia" w domku- nie odstępowała jej na krok:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I jeszcze jedno:) Uploaded with ImageShack.us Quote
Avilia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Te uszy ma nieziemskie!Cudo;) Czekam jeszcze na podanie kwoty za jedzonko (zgodnie z umową) i zrobię przelew do Marty na konto. Quote
gonia66 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Avilia napisał(a):Te uszy ma nieziemskie!Cudo;) Czekam jeszcze na podanie kwoty za jedzonko (zgodnie z umową) i zrobię przelew do Marty na konto.TAk, jak pisałam na PW, prześlij za jedzonko 20 zł, bo teraz dziewczynka jest u mnie i u mnie je:):) A żarłoczek nieziemski jest- gdyby mogła, jadłaby cały czas, ale spokojnie- karmię dziewczynki obie z umiarem:) Quote
Avilia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Robię przelew na kwotę 63zł na konto Marty. Quote
Avilia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cioteczki, na koncie suczek jest sporo kaski,a dojdzie jeszcze jakieś 150zł z moich bazarków.Myślałam o tym aby wspomóc finansowo resztę psiaków od wariatki tj.Majeczkę i Foksia.Np. na razie po 50zł dla jednego.Co o tym sądzicie?AgusiaP chciała iść z Majeczką do weta,ale niestety skarpeta Majeczki świeci pustkami,za odrobaczenie Agusia też płaciła sama.U Foksia zapewne podobnie. Koksa pieniążków w sumie nie potrzebuje,bo jest już wysterylizowana,na szczepienie i odrobaczenie Poker sobie odciągnęła ze swojego bazarku.Nas czeka jeszcze sterylka Livii która przecież nie będzie kosztowała 500zł.Szkoda,żeby pieniądze leżały "zamrożone" skoro można wspomóc resztę. Quote
gonia66 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Avilia napisał(a):Cioteczki, na koncie suczek jest sporo kaski,a dojdzie jeszcze jakieś 150zł z moich bazarków.Myślałam o tym aby wspomóc finansowo resztę psiaków od wariatki tj.Majeczkę i Foksia.Np. na razie po 50zł dla jednego.Co o tym sądzicie?AgusiaP chciała iść z Majeczką do weta,ale niestety skarpeta Majeczki świeci pustkami,za odrobaczenie Agusia też płaciła sama.U Foksia zapewne podobnie. Koksa pieniążków w sumie nie potrzebuje,bo jest już wysterylizowana,na szczepienie i odrobaczenie Poker sobie odciągnęła ze swojego bazarku.Nas czeka jeszcze sterylka Livii która przecież nie będzie kosztowała 500zł.Szkoda,żeby pieniądze leżały "zamrożone" skoro można wspomóc resztę.Jeszcze pamiętajmy o ewentualnym transporcie Livci..pewnie tez bedzie kosztował...ale myslę, że jak najbardziej powinnismy wspomóc Majeczkę i Foksia...w sumie to "rodzenstwo" a więc "jedno", a jeśli chodzi o sterylkę, to w rozmowie , Pani Livci mowiła, ze ponosi koszty sterylki, jesli bedzie zrobiona we Wrocku, a jesli nie, to u siebie sama oplaci, wiec o kasę na sterylke Livci się nie martwimy:) Quote
Avilia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 gonia66 napisał(a):Jeszcze pamiętajmy o ewentualnym transporcie Livci..pewnie tez bedzie kosztował...ale myslę, że jak najbardziej powinnismy wspomóc Majeczkę i Foksia...w sumie to "rodzenstwo" a więc "jedno", a jeśli chodzi o sterylkę, to w rozmowie , Pani Livci mowiła, ze ponosi koszty sterylki, jesli bedzie zrobiona we Wrocku, a jesli nie, to u siebie sama oplaci, wiec o kasę na sterylke Livci się nie martwimy:) Super w takim razie! O transporcie pamiętamy,ale przecież także nie wyniesie 500zł. Czekam na opinię jeszcze innych ciotek. EDIT. Czy Livia jest już zgłoszona na wątku transportowym? Quote
Avilia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mały off Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/199022-No-name-ciekawi-Ci%C4%99-tytu%C5%82-Zajrzyj!Dla-Lexi-i-Hipcia.Do-6.01.2011-godz.22-00!?p=16000964#post16000964 Quote
Awit Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 gonia66 napisał(a):Jeszcze pamiętajmy o ewentualnym transporcie Livci..pewnie tez bedzie kosztował...ale myslę, że jak najbardziej powinnismy wspomóc Majeczkę i Foksia...w sumie to "rodzenstwo" a więc "jedno", a jeśli chodzi o sterylkę, to w rozmowie , Pani Livci mowiła, ze ponosi koszty sterylki, jesli bedzie zrobiona we Wrocku, a jesli nie, to u siebie sama oplaci, wiec o kasę na sterylke Livci się nie martwimy:) Wiem, żem nudna ale nie dawajcie jej bez sterylki. Quote
gonia66 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Awit napisał(a):Wiem, żem nudna ale nie dawajcie jej bez sterylki.Nie jestes nudna, ja tez tak myslę..ale jesli by się trafil transport szybciej, to....w kazdym razie jest umowiona na sterylkę ok 10go stycznia, pani powiedziala, ze odda pieniazki do reki, jesli bedzie sterylizowana u nas:) Quote
Poker Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jutro idę na rtg łapki, bo Koksa utyka na nią coraz mocniej, po schodach schodzi na 3. łapkach. Przy badaniu nie boli , wet uważa ,że to stara sprawa ,ale zlecił zdjęcie. Na razie mam 50 zł. W razie czego będę wołać. Quote
Avilia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Poker napisał(a):Jutro idę na rtg łapki, bo Koksa utyka na nią coraz mocniej, po schodach schodzi na 3. łapkach. Przy badaniu nie boli , wet uważa ,że to stara sprawa ,ale zlecił zdjęcie. Na razie mam 50 zł. W razie czego będę wołać. Wołaj,wołaj jakby co.Oby to nie było nic gorszego;/ Trzymam kciuki! Paragonik weź w razie co. Quote
mikoada Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Pamiętajcie również proszę o Rysiu i Romusiu, którzy również mieszkali u tej kobiety. Chłopcy są obecnie w hoteliku http://www.dogomania.pl/threads/198134-Rysio-i-Romu%C5%9B-prosz%C4%85-o-pomoc-!!! Quote
gonia66 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Poker napisał(a):Jutro idę na rtg łapki, bo Koksa utyka na nią coraz mocniej, po schodach schodzi na 3. łapkach. Przy badaniu nie boli , wet uważa ,że to stara sprawa ,ale zlecił zdjęcie. Na razie mam 50 zł. W razie czego będę wołać. I jak po wizycie??Coś poważnego?? Quote
Poker Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 o łapce napisałam na wątku Kosi. Natomiast tu napiszę ,że aapisałam tekst do ogłoszenia na wątku Foksia ,ale tam mało kto zagląda.Najważniejsze,że pies upchnięty. Znajoma zagląda na jego wątek i pewnie brak zainteresowania psem nie zachęci jej do tymczasowania psów, a takie szanse moim zdaniem są. Pomijając zaglądanie , to nie ma ogłoszeń .Ja wysłałam do Wyborczej i koniec. Musiałam się wyżalić. Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 znaleziono SH/AM http://www.dogomania.pl/threads/1991...8#post16012628 Quote
Awit Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Poker ja zaglądam do Foksika, wczoraj a raczej dziś w nocy wrzuciłam go na kilka stron. Już nie wchodziłam na dogo, bo byłam padnięta Zaraz wejdę na jego wątek. Tu jest www.alegratka.pl www.cafeanimal.pl www.gumtree www.adopcjapsa.pl www.kupiepsa.pl www.psy.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.adopcje.org www.wybierzmiska.pl www.szerlok.pl Quote
Poker Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkim suniom znalezienia wspaniałych domków , a ich wybawicielkom samych radości w nowym roku życzy cioteczka Poker z mężem i wszystkimi futrami Quote
Recommended Posts