Awit Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 To Livcia zostaje na zawsze:-) Wspaniale, zbyt wielka miłość by wyobrazić sobie sunię u kogoś innego:-) Za dwa tygodnie ja będę jechała w okolicę ok 40km od Płocka od strony w-wy. Quote
Awit Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Niech bardzo uważa na nią, jak nie ma adresatki, to plasterek z telefonem przyklej do obroży..... Quote
yoko100 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/500-psow-ze-schroniska-zostanie-uspionych,1,4119015,wiadomosc.html zobaczcie:( Quote
Avilia Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Gdzie przekazać pieniążki które pozostały na koncie? Quote
AgusiaP Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Martusia jesteście wspaniali, że zostawiliście Livkę:loveu::loveu::loveu:, ale ja czułam, że Livka zostanie z Wami;) Quote
Poker Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Pieniążki może potrzebne są dla Majeczki ,a jeżeli nie , to może na pozostałe psiaki z tego samego miejsca. Quote
paulinken Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Poker napisał(a):Pieniążki może potrzebne są dla Majeczki ,a jeżeli nie , to może na pozostałe psiaki z tego samego miejsca. No czekam na jakieś info, czy suczkom jeszcze potrzeba. Bo bazarek już dawno skończony i kasa czeka. Proponowałam Pirusia, jakby co. Quote
Lucyna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Avilia napisał(a):Gdzie przekazać pieniążki które pozostały na koncie? Chyba są potrzebne na sterylizację Majeczki ... Quote
Lucyna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Koksa już dawno jest w domku :lol: http://www.dogomania.pl/threads/198629-KOKSA-sunia-uratowana-przed-wyw%C3%B3zk%C4%85-do-Mys.u-mnie-w-DT./page10 Quote
Avilia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Lucyna']Chyba są potrzebne na sterylizację Majeczki ... Wobec tego przekazuję 250zł na sterylizację Majeczki.Agusiu chyba mam jeszcze gdzieś Twój nr konta to Ci od razu przeleję. Zostało 200zł-kastracja Foksia? Quote
Poker Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 powiem tak , jak jestem za sterylizacją suniek , tak co do kastracji młodych psów nie jestem przekonana.Uważam ,że psa można dopilnować , a kastracja w późniejszym wieku. Zawsze miałam niekastrowane psy i zawsze umierały jako starzy kawalerowie.Kwestia odpowiedzialności. Ale jak uznacie kastrację za konieczną, to pogadam z DT. W tej chwili potrzebny jest atak ogłoszeń . Quote
Lucyna Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Dzisiaj będą, nika odpisała, że dzisiaj zrobi ... Quote
BUDRYSEK Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 powtorze raz jeszcze....super, ze historia ma happy end :) teraz czas na Foxika i Majeczkę...prosimy o pomoc z ogloszeniami Quote
BUDRYSEK Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 zapraszam na jeszcze roboczy ale juz otwarty watek moich tymczaskow i nie tylko... http://www.dogomania.pl/threads/2008...7#post16170057 Quote
Awit Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ha, a ja właśnie dowiedziałam się, że Koksa ma wątek..... Jeśli są pieniądze, to uważam, że warto Foksa wykastrować, nawet jak to spokojny psiaczek, nie latający za sukami, to zawsze zapobiegnie się nowotworowi jąder. To moje zdanie, a ja jestem za kastracją wszystkiego co się rusza.... Quote
Lidan Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Potwór ze skalpelem w ręku :eviltong: Żartuję oczywiście ;) A ja wiem, że Livcia/Bieti/Betka (i pies jeden wie jak jeszcze) była w ten weekend u goni i chyba wyczuła, że jest już u siebie bo cieszyła się podobno bardzo i tak się dobijała do domu, że były problemy z otwarciem drzwi, żeby wpuścić ją do środka :loveu: Quote
Avilia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Popieram zdanie Awit. Są fundusze na kastrację to kastrujemy. Ja także jestem za tym aby kastrować i sterylizować wszystko co się rusza. Poker,pogadaj proszę z opiekunką Foksia. Quote
BUDRYSEK Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zygmuś, niewidomy staruszek http://www.dogomania.pl/threads/2010...-czeka...na-co Quote
paulinken Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ciotki, bardzo proszę o informację komu przelać pieniądze z bazarku książkowego? Już u mnie leżą i leżą... Quote
Avilia Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 paulinken napisał(a):Ciotki, bardzo proszę o informację komu przelać pieniądze z bazarku książkowego? Już u mnie leżą i leżą... Paulinken,może do lecznicy? Mamy za psiaki 7tyś długu,dostaliśmy info,że mamy JAK NAJSZYBCIEJ to opłacić.Nie chcemy stracić tej lecznicy.Bo gdzie będziemy leczyć psy,że tak powiem "na krechę"?Żadna inna się na to nie zgodzi,a tam i fachowcy bardzo dobrzy. Podałabym Ci nr konta prosto na lecznicę. Quote
paulinken Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Avilia napisał(a):Paulinken,może do lecznicy? Mamy za psiaki 7tyś długu,dostaliśmy info,że mamy JAK NAJSZYBCIEJ to opłacić.Nie chcemy stracić tej lecznicy.Bo gdzie będziemy leczyć psy,że tak powiem "na krechę"?Żadna inna się na to nie zgodzi,a tam i fachowcy bardzo dobrzy. Podałabym Ci nr konta prosto na lecznicę. Mi obojętnie, żeby tylko reszta ciotek się zgodziła. Quote
Avilia Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 paulinken napisał(a):Mi obojętnie, żeby tylko reszta ciotek się zgodziła. Więc czekamy na decyzję.Dług przegigant.My naprawdę zaczynamy tonąć;( Ale jak przejść obojętnie obok potrąconego i leżącego w rowie psa?No powiedzcie jak?Jak zostawić staruszka na mrozie na pewną śmierć?Nie da się po prostu;(( Quote
Recommended Posts