BasiaD Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hej Forest Ty już dawno powinienieś być w swoim domku! Hopaj na 1 po domek, ale już! Quote
Arlan Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 I ja tego psiaka na dogo jeszcze nie widziałem:-o .Kurcze...no co powiedziec jest poprostu rewelacyjny.No i ta jego zawadiacka bródka:loveu: .Nie można uwierzyć,że tak piękny pies w schronie siedzi! No to zmykaj nocną porą na górę Forrest.... Quote
kinga Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 nie mam pomysłu, jak pomóc Forestowi :shake: a im więcej denerwuję sie z jego powodu - tym większą mam blokadę, zeby cokolwiek pisać - bo mało produktywne jest to pisanie... już zaczęłam - wbrew rozsądkowi - zastanawiać się, jakby Forest wyglądał w moim domu... - ale byłaby to największa głupota, jaką mogłabym zrobić :placz: - prawdopodobnie zgotowałabym Forestowi koszmar - zarówno jemu, jak i moim psom moje stado składa się z trzech sztuk - a wśród nich jest Lipton - pies, z którego wyłazi co rusz pierwszy - nie najlepszy chyba - rok zycia ( Liptona przygarnęłam z ulicy) Lipton wciąż walczy z innymi psami o naszą uwagę - przy czym, o ile dwie nasze suki poważa, o tyle - innych psów - samców nie toleruje, a już na swoim terenie to :shake: cóż... byłabym kretynką, gdybym liczyła na cud - ze tym razem podzieli moją sympatię do innego, duzego i dorosłego psa :shake: a Forest zasługuje na zdecydowanie lepszą drugą połowę życia, niż ciągłe awantury, izolowanie, walkę o swoje... Forest zdecydowanie zasługuje na prawdziwy, spokojny dom Quote
swan Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dopiero teraz przeczytałam wątek Foresta i tyle mogę napisać, że przynajmniej się dowiedziałam, że braciszek Tajgi znalazł nowy dom:lol: No widzisz Kinga, a jeszcze niedawno on Ci spędzał sen z powiek. Więc nie mów, że się nie spełniają marzenia:mad: Quote
Arlan Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Psiaku na święta życzę ci tylko jednego: Nowego domu i pana jakiego sobie wymarzyłeś...:razz: Quote
kinga Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 przeglądałam wątek Foresta i znalazłam takie cos sprzed 2,5 miesiaca: kinga napisał(a): już nie wiem,. w którego psa ręce włożyć :niewiem: - czy w tego mojego ukochanego Foresta - czy w 10-letnią dalmatynkę, oddaną tydzień temu - czy w przemiłą sukę, która siedzi juz ponad 4 lata - czy w Gafę, czy w malutką, niespełna roczną psinkę z nużycą... no ile tych rąk trzeba by mieć? ile? i wiecie, kurka, marzenia jednak się spełniają - prawie wszystkie... Gafa i dalmatynka Semi już od jakiegoś czasu mają świetne domy - daleko, daleko od Koszalina, psinka z nużycą jest leczona w domu tymczasowym, Pytia , która od 4 lat siedzi w schronisku - ma w lutym pojechać aż do Białegostoku ;) i tylko Forest nadal przebywa w ciasnym boksie numer 22... Quote
kinga Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 ojej, jakie piękne:loveu: dziękuję bardzo i mam wielką nadzieję, że Nowy Rok bedzie dla Foresta szczęśliwy :cool1: Quote
AniaB Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 kingo, ja tu do kiary chodze, a Ty nawet nie mówisz, ze takie cudo masz....:loveu: :-( oj forest nie zasłuzyłes na taki los...oj nie Quote
kinga Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='AniaB']kingo, ja tu do kiary chodze, a Ty nawet nie mówisz, ze takie cudo masz....:loveu: :-( oj forest nie zasłuzyłes na taki los...oj nie oj, nie zasłużył...:shake: Forest to taki przemiły, kochany pies, którego nikt nie chce :shake: i tak jak u Kiary - najbardziej boli mnie to, że pies, który ucieknie z boksu czy wymsknie sie z obroży - podbiega do mnie wierząc, że JA go ochronię :placz: a ja nic nie mogę zrobić - i tego psa, który mi zaufał, oddaję w ręce pracownika, który wpycha go, przerazonego, z powrotem do boksu ...wiem,ze tak trzeba - ale to boli jak diabli :placz: ( dla niewtajemniczonych: wątek Kiary, która dziś mnie dobiła :-( : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37730) Quote
wanda szostek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Wątku Kiary już nie dam rady przeczytać. Padam. Foresta podnoszę, a kartka wklejona jako dodatkowe zdjęcie niech mu szczęście przyniesie Quote
kinga Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 dzięki Paulina ;) ja nie wiem, co się dzieje :shake: - co sie zrobi goręcej w sprawie Foresta - i już - juz wydaje sie, że dom jest w zasięgu łapy - naraz cichnie wszystko... :shake: a mnie się porobiło kilka psów na cito - i znów nie mogę sie nim zająć z zaangażowaniem :placz: - no i jaka ze mnie wielbicielka FOresta? - taka trochę od siedmiu boleści :shake: Quote
PaulinaT Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kinga - zajmujesz się tymi, którzy w danym momencie potrzebuja Ciebie najbardziej. Więcej nie mozesz... po prostu... Quote
PaulinaT Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Wróciłam właśnie ze spacerku. Dzisiaj byłam leniem i wzięłam całą trójce na jeden raz. Oj to wyzwanie - 3 krętacze na smyczach prowadzić... i tak sobie szłam ulicami mokrymi od deszczy i żałowałam strasznie, ze nie mam rąk więcej - jakbym ich miała np. 4 to by wystarczyło ręki i dla Foresta. A tak... :shake: Tak pięknie by było, gdyby Forest znalazł wreszcie dobry dom... Quote
kinga Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Ty i tak juz na tym zdjeciu wyglądasz fantastycznie z trójcą na smyczach :loveu: ale jakby tak dobrze popatrzeć, Paulina - to między cyfrą: 3 a cyfrą: 4 - jest naprawdę niewielka różnica...:roll: Quote
PaulinaT Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A dziękować dziękować :oops: Kinga... hm, między liczbą 3 a 4 jest różnica 2 brzuszków :eviltong: ... i co najmniej 2 rąk :shake: Quote
AniaB Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 PaulinaT - czyżbys sugerowała, ze masz trzy rece:evil_lol: bo rozumiem, zę brakuje Ci czwartej, ale co z trzecią, proszę pisz, co z trzecią:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tak wyszło? :lol: Nieeee ale brak jednej, znaczy tej trzeciej jestem nadludzkim wysiłkiem woli i przy olbrzymiej dawce gimnastyki sobie jakoś zrekompensować ale braku 2 rąk to już nie dam rady... :placz: Quote
Recommended Posts