Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
Teraz rodzina mnie zlepia i sklada...:evil_lol: Mowia, ze jeszcze moge sie im przydac:lol:

dobre dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i mają rację

przydasz się na pewno przynajmniej takim neptykom jak ja:oops: :cool3: :cool3:

Posted

w takim razie przydac sie Forestowi, choc tu moj geniusz zawodzi. Probuje od dluzszego czasu i nic, niestety.:shake: ..ani plakaty, ani zameczanie znajomych dalszych i blizszych, ani nic w ogole:-( Moze te banerki cos pomoga?!

swan napisał(a):
dobre dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i mają rację

przydasz się na pewno przynajmniej takim neptykom jak ja:oops: :cool3: :cool3:

Posted

Samoglow,wiesz jak to się robi?:czytaj:

ktoś to tutaj już praktykuje, nie wiem,czy to nie pomysł kiwi:hmmmm:

Jak masz nowy banerek to idziesz :painting: i wpisujesz się ludziom w galerie/foto blogi. Podobno tam dużo ludzi zagląda:evil_lol:

Posted

swan napisał(a):

Jak masz nowy banerek to idziesz :painting: i wpisujesz się ludziom w galerie/foto blogi. Podobno tam dużo ludzi zagląda:evil_lol:

Bardzo dobry pomysł. Chyba zlikwiduję swoje motto a też przykleję banerek. Dzisiaj nad tym popracuję.
Wart rozpropagowania.

Posted

taki jest los wszystkich zarozumialcow na swiecie. :shake: Zeby tak wbic sie w galerie?! :crazyeye: Toz to wyzsza szkola jazdy, a moje humanistyczne wyksztalcenie na nic tutaj:-( Trzeba poradzic sie Lupe:p

swan napisał(a):

Posted

choinka, wlazłam jak taka głupia naiwna na to allegro, przeczytałam, zobaczyłam zdjęcia i :placz: :placz: :placz:

ech, serce się rozpada na kawałki:-(

Camara, Ty masz dwa psy prawda? Jak Ty to robisz, że tylko dwa?:cool1:

Ja mam pięć i tak naprawdę to nie stać mnie na te psy i dobrze że TZ moją działalność charytatywną sponsoruje, pod przykrywką, że mamy stado psów stróżujących pilnujących domu i magazynu z narzędziami:cool3:

ech..... forest forest....że też ja nawet nie mam kogo pytać, czy by się Tobą nie zaopiekował:-(

Posted

swan napisał(a):

Camara, Ty masz dwa psy prawda? Jak Ty to robisz, że tylko dwa?:cool1:

mam dwa... swoje :p
i na ogół jeszcze jakieś cóś :roll:
a to się przybłąka...
a to z rozmysłem (ale bezrozumnie:evil_lol:) użyczę kącika dogomaniackiej biedzie..
i jeszcze trzy (na stałe) w okolicy, które właścicieli niby mają, ale bez mojej pomocy już dawno skończyłyby marnie żywot zjedzone przez pchły i robale nie doczekawszy się napełnienia miski...
i jeszcze ze dwa (okazyjnie) które przychodzą wieczorkiem (po spuszczeniu z łańcucha) na wyżerkę :roll:

i już dawno przestało mnie być stać na to wszystko :cool1:

Posted

no ale wiecie - przecież dzieją się cuda - przecież cuda się zdarzają

i mi się marzy, że komuś będzie sie chciało:

- tak jak Karinie - tłuc się 400 km w jedną stronę - po Pytię - wcale nie najmłodszą i nie najbardziej wystrzałową

- albo jak temu miłemu panu, który wczoraj zadzwonił do mnie, wypatrzywszy w necie jednego z psiaków - a dziś przyjechał po niego ze Szczecina - a kierowniczce schronu aż oczy wyszły :-o - bardzo wypasionym jeepem, bardzo elegancki, i bardzo miły

- albo jak Magdzie, która wracając z wakacji w Hiszpanii prosto z plecakiem przyszła do schroniska, zeby wybrać sobie takiego psa, który nie ma szans na adopcję - i wybrała Fuksa - brata mojej Tajgi, który od urodzenia przez 4 lata siedział w schronie

- albo jak...
- albo jak...

ze komuś tak się będzie chciało - ze zobaczy Foresta - i to będzie to
... bo przecież cuda się zdarzają, prawda?

Camara - dziękuję bardzo :iloveyou:

Posted

wczoraj Forest czuł się byle jak - osowiały, nic nie chciał ode mnie wziąc na ząb, oko miał w fatalnym stanie :shake: - no to uprosiłam , zeby został poddany oględzinom.

Wyprowadzanie Foresta z boksu wyglądało tak, ze lepiej nie mówić - pracownik usiłował zza najciemniejszego kąta budy wywlec na smyczy cos, co chciało sie zdematerializować w sposób absolutny :shake:

...przywlekli jakoś tę kupkę nieszczęścia do budynku, obejrzeli, przepisali antybiotyk - po czym oddelegowali na tzw. część hotelową, do zwolnionego właśnie boksu

poszłam odwiedzić te moją kupkę nieszczęścia... a kupka nieszcześcia jak mnie zobaczyła :multi: , jak mi skoczyła łapami na ramiona :multi: , jak zaczęła szaleć :loveu: , przytulać się :loveu: ...

no to co - no to dziś w ramach pracy wyskoczyłam do schroniska z przemyconą z domu w torebce smyczą i uchem wędzonym ;) - i wzięłam kolegę na pierwszy od lipca spacer :lol:

to był na spacerze nie-ten-pies :loveu: - ileż było radości, ojej - a co chwilę Forest spoglądał na mnie, po czym dochodził do wniosku,z e jakoś powinien mi się zrewanżowac za miłe popołudnie :p i wykonywał mi entuzjastyczny skok na ramiona :evil_lol:

zna ładnie komendę siad, ma w sobie zyłkę myśliwska - chodziliśmy akurat po łąkach, gdzie niewątpliwie dużo się działo, bo go aż nosiło, pięknie wrócił ze mną do schroniska, pięknie wszedł do boksu, gęba usmiechnięta od ucha do ucha :lol: , a jęzor wywalony jak po całym dniu chodzenia :eviltong:

a pożegnanie było najfajniejsze - bo już wyszłam z jego boksu, i na pozegnanie jeszcze go koncami palców chciałam pomerdać
a on wysunął przez kraty pysk, złapał koniec rękawa mojej kurtki :-o , wciągnął moją rękę całą do środka :-o , po czym jedną łapą przytrzymał ją sobie, wypiął pierś i dumny, że mnie przechytrzył - kazał się łobuz głaskać :p

o- taki jest Forest :loveu:

Posted

Już ostatnio na wątku Maksia z mojego podpisu było o limitach którym to zdarza się zmieniać... :roll:
Ja też jestem na to przykładem... :evil_lol:

:diabloti:

Camara - bosko jest u Ciebie w ogródku :loveu:

ps. A propos upchania kilopsa na niewielkiej przestrzeni. Wczoraj byłam z czipsami moimi u mojej mamy i w jej nieażtakwielkim salonie w zgodnej komitywie znalazły się 2xczipsy, 3 psy i 3 suki: Miki, Szarik, Bari, Abi, Milka i najmłodsza Lalucha (wymieniałam wg wieku nie zasług ;))

Posted

[quote name='Camara']Kinga - zobacz tu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3806952#post3806952

ja nie podpuszczam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kinga - to specjalnie dla ciebie :p Zobacz ile kg psa można upchać w maleńkim ogródku :eviltong:

droga Koleżanko Camaro :cool3:
czy ja Cię dobrze rozumiem? :crazyeye:

- widziałam Twój ogródek na własne oczy - masz ok. 500 m2 ziemi i na tej powierzchni 3 podhalany

ja mam ogródek mniej więcej 6,5 razy większy od twojego...
:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:
czy według Ciebie powinnam sobie sprowadzić... 20 podhalanów? :eek2: :eek2: :eek2:

:stupid: :stupid: :stupid:

Posted

ale jednego Foresta z pewnoscia!:diabloti: [quote name='kinga']droga Koleżanko Camaro :cool3:
czy ja Cię dobrze rozumiem? :crazyeye:

- widziałam Twój ogródek na własne oczy - masz ok. 500 m2 ziemi i na tej powierzchni 3 podhalany

ja mam ogródek mniej więcej 6,5 razy większy od twojego...
:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:
czy według Ciebie powinnam sobie sprowadzić... 20 podhalanów? :eek2: :eek2: :eek2:

Posted

[quote name='kinga']....

Kinga naprawdę chcesz 20 :crazyeye::multi:
o tylu nie myślałam, ale czego się nie robi dla koleżanek :cool3:
jak pozbieram te moje białe bidy to 19 będzie na pewno. 20 to Forest :p
zamawiać TIR-a :cool3: