Camara Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 kinga napisał(a):.... - ze po prostu każdy człowiek musi tego swojego psa gdzieś wypatrzeć - i ze każdy pies musi trafić na tego swojego jedynego pana... i dlatego cierpliwie i uparcie będę go ogłaszać... aż do skutku :roll: tak jak Sonię z Zielonej Góry... Quote
BasiaD Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Forest, a Ty czemu wleczesz się w ogonie, hopaj na górę po domek, ale już! Quote
PaulinaT Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 O rany - Morus ma dom?? Jak pieknie! :multi: Że też ja przegapiłam taką informację... :roll: Forest znajdzie - na pewno, musi znaleźć się taki ktoś kto stanie przed jego boksem albo zobaczty zdjęcie i poczuje w sercu że to jest pies dla niego. Quote
kinga Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='PaulinaT']O rany - Morus ma dom?? Jak pieknie! :multi: Że też ja przegapiłam taką informację... :roll: ...to chyba Forest się nie obrazi za małą dygresję nt. kolegi z sąsiedniego boksu, tj. Morusa - Fuksa ;) Morus -Fuks po wyjściu ze schronu miał kilka godzin do swojego pociągu, stąd wraz ze swoją Panią został zaproszony do mnie. Nastąpiło Spotkanie Rodzinne Po Latach :p - z moją Tajgą, z którą były nierozłączne przez pierwsze 1,5 roku, a potem nie widziały się 2,5 roku. Rozczochrańce - ku naszemu wzruszeniu - rozpoznały się...:lol: : ( Morus - Fuks to ten na smyczy ) Quote
PaulinaT Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='kinga'] hihiii jakby się w lutrze przeglądały :lol: :lol: :lol: straaaaasznie podobne! Forest chyba sie nie obrazi... :roll: w końcu każdy sposób dobry żeby się znaleźć na pierwszej stronie ;) Quote
kinga Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 może ktoś szuka przemiłego, lubiącego przytulać się psa? może ktoś lubi Onki, ale takie ciut-nie-onkowate? :p ...Forest Gump we własnej psiej osobie melduje się na posterunku :lol: Quote
kinga Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 w wątku Foresta nie dzieje się nic :-( w życiu Foresta tez nie za wiele :-( widziałam go dziś po tygodniu niewidzenia - ile ten pies ma do opowiedzenia! jak on się żalił - jak on mi cały czas opowiadał, że mu źle - jak on mi płakał w rękaw - jak on mnie koniecznie chciał po twarzy wylizać... Forest cały czas się skarżył i skarżył - a gdy odchodziłam, łapą chciał mnie zatrzymać - to jedną - to drugą on mi przypomina wyżlicę Korę, którą wyrwała ze schronu tanitka - tak samo, jak ona, nie moze żyć bez człowieka :shake: Quote
BasiaD Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kto przygarnie milasnego Foreścika? On tak bardzo na to zasługuje! Quote
kinga Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Forest to jest taki "psi pies" - jak to kiedyś ktoś ładnie napisał ;) taki bez fanaberii, bez humorów, wpatrzony w czlowieka spośród mojej sfory ja mam takiego - który kocha ludzi i świetnie sie czuje w ich towarzystwie, któremu zawsze się wszystko chce, którego nasi przyjaciele najbardziej lubią... gdyby nie ten właśnie pies - Lipton - który nie toleruje innych samców na swoim terenie - Forest byłby już u mnie...:-( Quote
PaulinaT Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Forest marsz na początek. Biedaku...... :shake: Quote
kinga Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 mój kochany Forest ma nową sąsiadkę przez siatkę :-( też niemłodą, też z nikłymi szansami na adopcję dopieszczam, dopieszczam na dwie ręce - tyle tylko mogę :-( a tu Belka - sąsiadka Foresta: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30681 Quote
Camara Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 smuto mi się robi jak zaglądam na wątek Foresta... pusto tu i cicho :-( Quote
kinga Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Camara napisał(a):smuto mi się robi jak zaglądam na wątek Foresta... pusto tu i cicho :-( smutno mi się robi, jak zaglądam do Foresta w schronisku... zapomniany pies, który ma w sobie tyle chęci do pokochania na nowo człowieka... tyle chęci - taki potencjał - po prostu nikomu niepotrzebny Quote
BasiaD Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Oj nie, napewno na takiego wspaniałego psiura musi czekać gdzieś domek tylko on jeszcze o tym nie wie :cool1: Quote
PaulinaT Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Cioteczki - a co z pozytywnym myśleniem???? Quote
BasiaD Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Forest Ty jeszcze bez domku i w samym ogonie?? Wskakuj na 1 , migusiem hop! Domku znajdź się, to taki przytulasty szczotek! Quote
PaulinaT Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Szczotek - jaki szczotek, szorskONek :p Quote
BasiaD Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 No tak szorstkowłosy ONEK! Ale za to jaki miluśiński! Ideał piesa. Kto mu da domek? Quote
kinga Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 u psów schroniskowych wzrusza mnie zawsze to, jak dużo pamiętają z czasów, kiedy miały swojego człowieka jak znów cieszą sie na widok smyczy - po roku czy dwóch odsiadki w schronie jak w nowym domu kręcą się pod drzwiami, zeby wyjść na dwór, mimo, ze w schronie przez długi czas żyły przecież niemal we własnych odchodach w boksie najbardziej wzrusza mnie, kiedy podczas robienia zdjęć pracownik wyda psu komendę: siad! - i ten pies - przestraszony, rozkojarzony - pięknie siada przy nodze zastanawiam się często - bo ciągle myślę o nim z dużą bezradnością - ile pamięta Forest i czy jeszcze kiedyś będzie miał okazję pokazać, ile pamięta :-( Quote
Camara Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 coś słabo u mnie z pozytywnym myśleniem :shake: Gdzie twój dom Forest???? Quote
kinga Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 halo haaalooo szukam fajnych ludzi, którzy szukają dla siebie fajnego psa ;) takich, co to niekoniecznie muszą mieć psa młodego i rasowego takich, którzy chcą zaprosić do swojego domu np. ...Foresta :loveu: ( proszę dzwonić: 600-870-571) Quote
kinga Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 no trudno :mad: zero zainteresowania wątkiem -to ja będę walczyła o Foresta :lol: ...muszę sobie radzić jakoś w ekstremalnych warunkach... :cool3: Quote
kinga Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 a moze ktoś by się tak skusił na Foresta? :p Quote
Recommended Posts