PaulinaT Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Forest.... :placz::placz::placz: Zimno się zrobiło, wietrznie i deszczowo-śniegowo a on w boksie biedaczysko :placz::placz::placz: Quote
julqa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jak wyrazicie zgode moge umiescic na aaby.pl, tylko jakby ktos przesłał mi na maila,albo tu umiescił zdjecia i główny tekst, to co tam zamiescic,a ja sobie poformatuje i zamieszcze. Quote
PaulinaT Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Hopaj chłopaku w górę po domek. Żeby się ciotka kinga już o ciebie nie martwiła...:shake: Quote
wanda szostek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wanda szostek napisał(a):Dodaję: eoferty do 7.01 mojeanonse pl 60 dni isu.pl 27 dni etablica 30dni bono-polska.pl 90 dni 24 polska.pl do 24 XI aport-polska.com 45 dni oraz animalia. pl 4 łapy Dzisiaj tylko - ogłoszenia adverts pl Quote
kinga Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 kochane moje :loveu: - bo taki ruch robi się w wątku Foresta - a ciotka kinga, co to najbardziej w nim zakochana - milczy...:oops: pochłonęły mnie bowiem kropki - czyli dalmatyńczyki, co to w ilości szt. 3 pojawiły się w schronie - i których spedycja jest pilna, aczkolwiek kłopotliwa :shake: a Forest... Forest jest kochany, jak zwykle :loveu: dziś go odwiedziłam, dokarmiłam... i obiecalam sobie, ze jak tylko wypchnę dalmatynczyki, to... ...to Foresta ich śladem muszę wysłać też - koniecznie :placz: julqa - jutro zamieszczę zdjęcia Foresta i tekst - bo na aaaby.pl to go jeszcze nie widzieli :mad: Quote
kinga Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 ... i Gafa -z boksu obok - przewala się już od kilku dni na łóżku u Eli_and_Krzysia, i Semi zalega na baraniej skórze na tymczasie, w oczekiwaniu na niedługi wyjazd do domu stałego... - a Forestowi jakoś nie jest dane znaleźć nowy dom :shake: pozostaje mu betonowa posadzka w nieogrzewanym , półotwartym boksie - chyba, ze uda mu sie wcisnąc do lichej budy Quote
wanda szostek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 wanda szostek napisał(a):Dzisiaj tylko - ogłoszenia adverts pl Dodane: Gumtree.pl Quote
kinga Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 oj, dzięki Paulina - za lojalność :loveu: Forest nie ma szcześcia, a ja mam wyrzuty sumienia wielkie, ze się nim nie zajmuję, jak trzeba ale kurczę, tych psów w schronie jest tyle...tyle... ze - ech :placz: Quote
PaulinaT Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Się polecam :p Tyle jest tych biedaków - co jednemu sie uda dwa następne już w kolejce czekają :-( Dzisiaj w moim sercu i myślach zagościły 3 panienki malutkie - dziczki z łapanki i ich 2 towarzyszy, którzy się złapać nie dali... :-( Quote
wanda szostek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Forest ogłoszony na portalu internetowym Bai na dwa miesiące Quote
kinga Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 choroba, niedługo to będzie najbardziej rozreklamowany pies w Polsce :cool3: ...i nic :shake: Quote
wanda szostek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 kinga napisał(a):choroba, niedługo to będzie najbardziej rozreklamowany pies w Polsce :cool3: ...i nic :shake: Kinga wszystkie psy które ogłaszam , to ogłaszam jednakowo. Dlatego ostatnio daję dziennie ogłoszenie tylko na jednej stronie ogłoszeniowej. Nie martw się, że cisza. Musi go zobaczyć odpowiedni człowiek. Ja od wiosny ogłaszałam Bandiego, który 11 lat spędził w schronisku i właśnie teraz być może sfinalizuje się domek. Trzeba czekać cierpliwie i wierzyć. Quote
kinga Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 kochana jesteś Wanda ;) dziękuję za optymizm, bo ja ostatnio mam zdecydowane obniżenie nastroju w psich tematach :-( Quote
PaulinaT Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Każdy może mieć gorszy czas - kinga ściskam cię mocno :calus: A Forest juz niedługo wyruszy na spacer ze swoim człowiekiem... wyruszy prawda?? :razz: Quote
wanda szostek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ogłoszony na kupsprzedaj.pl na 30 dni Quote
wanda szostek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Forest dzisiaj ogłoszony na www.jestemtu.pl To nie jest duża strona ogłoszeniowa, ale i tu ktoś zagląda. Ogłoszenia tu są tylko na dwa tygodnie Quote
kinga Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 słuchajcie, powiedzcie mi - czy ja mam zrobić jakieś nowe zdjęcia Forestowi? czy to coś pomoże? ...choć właściwie nie wiem, co to zmieni - on jest fantastyczny w realu :loveu: , ale co by nie mówić - szaro-bury i nie rzucający sie w oczy - na zdjęciach...:shake: Quote
PaulinaT Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Forest - kiedy ten twój dom cię wreszcie znajdzie?? Quote
wanda szostek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kinga napisał(a):słuchajcie, powiedzcie mi - czy ja mam zrobić jakieś nowe zdjęcia Forestowi? czy to coś pomoże? ...choć właściwie nie wiem, co to zmieni - on jest fantastyczny w realu :loveu: , ale co by nie mówić - szaro-bury i nie rzucający sie w oczy - na zdjęciach...:shake: Fart dodatkowo ogłoszony w Kupisz psa. Kinga zdjęcia zawsze są mile widziane. On nie ma zdjęcia jak stoi. Sama nie wiem co Ci podpowiedzieć. Gdybym miała jednego do ogłaszania to puściłabym się jeszcze na ogłoszenia płatne, ale ja ich ogłaszam już blisko 20. Można byłoby spróbować na Allegro , Swistaku itp. Aukcja powinna być wyróżniona. Szanse wtedy wzrastają. Będę jeszcze go ogłaszała na ogłoszeniach darmowych, jak nic nie wyjdzie w Styczniu wystawię mu aukcje. Quote
Recommended Posts