Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...widzę, ze BasiaD została wiernie na placu boju...;)
Basia - wielkie dzięki :loveu:

( Camara może czuc się częściowo zwolniona z kibicowania, gdyż obarczona jest wraz z Kasie nieco kłopotliwym :oops: Linkim z Koszalina, natomiast PaulinaT - ma zdaje się Szarika - psa z podobnym "wzięciem ":cool3: , jak Forest...:razz: )

ps: Camara - częściowo... ale nie zupełnie :mad:

Posted

[quote name='PaulinaT']Kinga - do nóżek padam i o wybaczenie proszę :roll:

Ja ostatnio przepadłam na placu boju na śmierć i życie... o życie, mało na dogo jestem... :-(

a co takiego się stało????

Posted

Koci wirus... niewiedomojaki ale zjadliwy jak cholera. Nieiwadomoskądsiewziął. Najpierw Halo ledwie się wymigał, teraz od 3 tygodni walcze o Migotkę... powoli sił mi... NAM, mi i Migoci, braknie... :-(

Posted

Koty Pauliny... migiem brać się za zdrowienie, bo jak nie to :mad:
no doooobrrra... żartowałam z tym :mad: ale reszta serio :p

Nie zapomniałam o Foreście... tylko pomysłów brak :cool1: Gdzie mu tego domu szukać????

Posted

Camara napisał(a):

Nie zapomniałam o Foreście... tylko pomysłów brak :cool1: Gdzie mu tego domu szukać????

wiesz, Camara, ja tak sobie myślę, myślę...:hmmmm:

...mam! w Krakowie! :lol: :lol: :lol:

Posted

Kinga... zdecydowanie za dużo myślisz :cool3: i nie wiem czy w dobrym kierunku te twoje myśli idą :roll: coś za bardzo zbaczają na południe :evil_lol:

ech... mnie osobiście taki Forest by nie zawadzał... szkoda, że tylko ja mam takie poglądy - zdecydowanie rozbieżne z poglądami reszty rodziny z miśkami na czele :cool1:

Posted

Camara napisał(a):
Kinga... zdecydowanie za dużo myślisz :cool3: i nie wiem czy w dobrym kierunku te twoje myśli idą :roll:

:cool1:

ale tylko popatrz, ile nam już wspólnie z tego myślenia wynikło :lol:

a na północ, choćbym chciała - nie mogę wysyłać :niewiem: -woda, Wielka Woda...:-(

no, Camara - sama rozumiesz - GDZIEŚ muszę te psy ekspediować...:roll:

Posted

kinga napisał(a):
ale tylko popatrz, ile nam już wspólnie z tego myślenia wynikło :lol:

właśnie oglądnęłam nowe zdjęcia Młynarza... i siem spłakałam jak norka :roll:
to ogromne szczęście w życiu, że miałam okazję choć troszeczkę wziąć udział w odmianie jego losu... taką maleńką troszeczkę - a jakie ogromne zadowolenie :p Młynarz dłuuuugo szukał domu... tak, że już traciłam nadzieję..
i jeszcze Haneczka :p
a Toka - masz jakieś wieści o niej?
Forestowi też się uda :fadein:

(Morusa też widziałam - to niesamowite, jak ten pies się zmienił :crazyeye:)

Posted

o Toce nie mam żadnych wieści :shake: - muszę się zebrać na odwagę i napisać ...

noo, a jeszcze w Metamorfozach ( na stronie schroniska koszalińskiego - dla niewtajemniczonych) jest Dotti :lol: - czyli Nasza Pierwsza Wspólna Rottka ( nie mylić z drugą - Sabcią;) )

i Linkuś czeka w kolejce :loveu:

i Belci musi się udac, i Forestowi - koniecznie

Posted

a Forest to jest taki Forest - Dziamgolec :p , Forest - Terrorysta - Od -Pieszczot:lol:

dla przykładu: Forest jest w boksie nr 22, w tym szpalerze są jeszcze boksy do numeru 29...no i ja nie znam żadnego psa z boksów 23-29 :shake:

bo kiedy odchodzę od boksu Foresta, jego rozpacz jest tak wielka :placz: , taaakaa wieeelkaaa :placz: :placz: :placz: , ze nie mogłabym zrobić mu tego, zeby się jeszcze GDZIEKOLWIEK zatrzymac po drodze :shake:

uciekam w popłochu, a jak przystaję, to po to, zeby zawrócić jeszcze raz do Foresta ;)

no to komu Foresta Dziamgolca - komu-komu-komu-komu:hmmmm: ?????

Posted

...a mnie się marzy, ze któregoś dnia ktoś tak po prostu do mnie zadzwoni czy napisze...
ze chce Foresta
a ja będę wiedziała, ze to ten najlepszy na swiecie dom ;)

...marzenia czasem się spełniają, prawda?

Posted

Wśród moich psich znajomych jest i Forest i Gamp, oba to wspaniałe wierne psy, oba są przepiękne...ale co najważniejsze oba mają najwspanialsze na świecie domy. Tak więc Forest Gamp szosrtkowłosy z Koszalina - jesteś chłopie skazany na wspaniały dom :p
Tak musi być... i kropka!