BasiaD Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Kto da domek takiemu przeympatycznemu szorściakowi! Domki, odzywajcie si ę! Quote
kinga Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 ...widzę, ze BasiaD została wiernie na placu boju...;) Basia - wielkie dzięki :loveu: ( Camara może czuc się częściowo zwolniona z kibicowania, gdyż obarczona jest wraz z Kasie nieco kłopotliwym :oops: Linkim z Koszalina, natomiast PaulinaT - ma zdaje się Szarika - psa z podobnym "wzięciem ":cool3: , jak Forest...:razz: ) ps: Camara - częściowo... ale nie zupełnie :mad: Quote
BasiaD Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Foreściku kochany, wskakuj do góry po domek! Quote
PaulinaT Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kinga - do nóżek padam i o wybaczenie proszę :roll: Ja ostatnio przepadłam na placu boju na śmierć i życie... o życie, mało na dogo jestem... :-( Quote
kinga Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='PaulinaT']Kinga - do nóżek padam i o wybaczenie proszę :roll: Ja ostatnio przepadłam na placu boju na śmierć i życie... o życie, mało na dogo jestem... :-( a co takiego się stało???? Quote
PaulinaT Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Koci wirus... niewiedomojaki ale zjadliwy jak cholera. Nieiwadomoskądsiewziął. Najpierw Halo ledwie się wymigał, teraz od 3 tygodni walcze o Migotkę... powoli sił mi... NAM, mi i Migoci, braknie... :-( Quote
kinga Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 ojej...:-( Paulina kochana, trzymajcie się i nie wygłupiajcie z tym wirusem :mad: -mało to innych nieszczęść? :mad: :mad: :mad: Quote
PaulinaT Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Dzięki.... Wrzesień jakiś taki fatalny jest... :shake: Quote
Camara Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Koty Pauliny... migiem brać się za zdrowienie, bo jak nie to :mad: no doooobrrra... żartowałam z tym :mad: ale reszta serio :p Nie zapomniałam o Foreście... tylko pomysłów brak :cool1: Gdzie mu tego domu szukać???? Quote
kinga Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Camara napisał(a): Nie zapomniałam o Foreście... tylko pomysłów brak :cool1: Gdzie mu tego domu szukać???? wiesz, Camara, ja tak sobie myślę, myślę...:hmmmm: ...mam! w Krakowie! :lol: :lol: :lol: Quote
PaulinaT Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kinga - ależ z ciebie cffffffffaniara... :roll: Quote
Camara Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kinga... zdecydowanie za dużo myślisz :cool3: i nie wiem czy w dobrym kierunku te twoje myśli idą :roll: coś za bardzo zbaczają na południe :evil_lol: ech... mnie osobiście taki Forest by nie zawadzał... szkoda, że tylko ja mam takie poglądy - zdecydowanie rozbieżne z poglądami reszty rodziny z miśkami na czele :cool1: Quote
kinga Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Camara napisał(a):Kinga... zdecydowanie za dużo myślisz :cool3: i nie wiem czy w dobrym kierunku te twoje myśli idą :roll: :cool1: ale tylko popatrz, ile nam już wspólnie z tego myślenia wynikło :lol: a na północ, choćbym chciała - nie mogę wysyłać :niewiem: -woda, Wielka Woda...:-( no, Camara - sama rozumiesz - GDZIEŚ muszę te psy ekspediować...:roll: Quote
Camara Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 kinga napisał(a):ale tylko popatrz, ile nam już wspólnie z tego myślenia wynikło :lol: właśnie oglądnęłam nowe zdjęcia Młynarza... i siem spłakałam jak norka :roll: to ogromne szczęście w życiu, że miałam okazję choć troszeczkę wziąć udział w odmianie jego losu... taką maleńką troszeczkę - a jakie ogromne zadowolenie :p Młynarz dłuuuugo szukał domu... tak, że już traciłam nadzieję.. i jeszcze Haneczka :p a Toka - masz jakieś wieści o niej? Forestowi też się uda :fadein: (Morusa też widziałam - to niesamowite, jak ten pies się zmienił :crazyeye:) Quote
kinga Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 o Toce nie mam żadnych wieści :shake: - muszę się zebrać na odwagę i napisać ... noo, a jeszcze w Metamorfozach ( na stronie schroniska koszalińskiego - dla niewtajemniczonych) jest Dotti :lol: - czyli Nasza Pierwsza Wspólna Rottka ( nie mylić z drugą - Sabcią;) ) i Linkuś czeka w kolejce :loveu: i Belci musi się udac, i Forestowi - koniecznie Quote
kinga Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 a Forest to jest taki Forest - Dziamgolec :p , Forest - Terrorysta - Od -Pieszczot:lol: dla przykładu: Forest jest w boksie nr 22, w tym szpalerze są jeszcze boksy do numeru 29...no i ja nie znam żadnego psa z boksów 23-29 :shake: bo kiedy odchodzę od boksu Foresta, jego rozpacz jest tak wielka :placz: , taaakaa wieeelkaaa :placz: :placz: :placz: , ze nie mogłabym zrobić mu tego, zeby się jeszcze GDZIEKOLWIEK zatrzymac po drodze :shake: uciekam w popłochu, a jak przystaję, to po to, zeby zawrócić jeszcze raz do Foresta ;) no to komu Foresta Dziamgolca - komu-komu-komu-komu:hmmmm: ????? Quote
kinga Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Forest się przypomina...:roll: Quote
kinga Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 ...a mnie się marzy, ze któregoś dnia ktoś tak po prostu do mnie zadzwoni czy napisze... ze chce Foresta a ja będę wiedziała, ze to ten najlepszy na swiecie dom ;) ...marzenia czasem się spełniają, prawda? Quote
PaulinaT Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 kinga napisał(a): ...marzenia czasem się spełniają, prawda? tak, zdecydowanie Quote
kinga Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 wielbicieli dużych, przemiłych, szorstkowłosych psów ...jakoś nie widzę :razz: Quote
PaulinaT Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Wśród moich psich znajomych jest i Forest i Gamp, oba to wspaniałe wierne psy, oba są przepiękne...ale co najważniejsze oba mają najwspanialsze na świecie domy. Tak więc Forest Gamp szosrtkowłosy z Koszalina - jesteś chłopie skazany na wspaniały dom :p Tak musi być... i kropka! Quote
kinga Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 dni lecą, tygodnie lecą, miesiące lecą... a Forest czeka... :-( Quote
kinga Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 oj, Foreście, Forescie - jak tu znaleźć ci ten dom?...:niewiem: Quote
Recommended Posts