Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On przed upałem chowa się do budy, bo budy mam zaje..., robione na miejscu przez górali i zgrubych dechi 5cm styropianu.
Oczywiście z przedsionkiem.
Więc kopie raczej z nudów, tak samo urządza awantury.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']No zjawiskowy On jest - i ten elegancki biały żabocik! ;) :)[/QUOTE]

Na tej drugiej fotce najfajniej wyszedł :loveu: Taki słodziak kochany, i tyle czasu żadnego domu na horyzoncie.

Posted

[quote name='Ewa Marta']To naprawdę piękny pies i wierzyć się nie chce, że nikt nie dzwoni:-(

Kama, swoją lipcową składkę wpłaciłam dopiero 12 lipca, po powrocie z urlopu.[/QUOTE]

Ewa, ja wiem, że on jest super psem. Jest ładny, łagodny, uwielbia dzieci, toleruje koty, nie wiem czemu już tyle czasu jest w zasadzie bezdomny :shake:
Za deklarację dziękuję, dzisiaj wejdę na konto to uzupełnię wpłaty.

Posted

Mnie to już głupio pisać, że mi go szkoda, że taki ładny, a domu nadal nie ma, bo co mi z tego pisania przyjdzie? :roll:
Jak udało mi się umieścić jego ogłoszenie w Moim Psie to byłam pewna, że zadzwonią telefony, a tu guzik z pętelką, cisza jak była tak jest nadal.

Posted

Dzisiaj na konto wpłynęło 150 zł od nicolaczek :) Ola mi napisała, że 100 zł to deklaracja za czerwiec i lipiec, a pozostałe 50 zł to dodatkowo, w ramach odsetek ;) Te 50 zł zapisuję w rozliczeniach jako wpłata jednorazowa, i bardzo dziękuję! :Rose:

Posted

Kolejny prezent dla Spajkusia :) NataZG zamiast 20 zł deklaracji za sierpień przesłała... 100 zł :) :loveu:
Bardzo dziekuję w imieniu tego wielkiego, czarnego dziada ;)

I 30 zł deklaracji wpłynęło od ania z poznania. Bardzo wam dziewczyny dziękuję :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Gameta, bardzo dziękuję!
I cieszę się, że zajrzałaś do nas :)[/QUOTE]

cały czas zaglądam, ale nie piszę, bo jak sama stwierdziłaś, ile można pisać "taki fajny a ciągle bez domu" :(

Posted

Gameta, ja mam ochotę zrzec się opieki nad Spajkiem i przekazać jego wątek komuś innemu. Może nieudolnie te ogłoszenia robię, może zdjęcia nie takie, ale mnie to już wszystko powoli rozwala.

Wpłynęła deklaracja za sierpień od kaj - 50 zł. Bardzo dziękuję!!

Posted

[quote name='mala_czarna']Foczka tyle czasu w hotelu siedziała, ale Spajk to już rekordy bije :roll:[/QUOTE]

Znam większych rekordzistów;-) Kama, ja niestety tylko stałą deklaracje wpłaciłam wczoraj, bo na moich psiakach same minusy mam:-(
Tak sobie myślę... a może zmienić mu imię do ogłoszeń? Czasami najmniejsza zmiana czyni cuda...

Posted

W piątek wybieram się do Joasi, będą nowe zdjęcia, tylko nie wiem co z tego, bo w sumie to nic nie daje. Czy ktokolwiek z zaglądających ma jakieś pomysły na skuteczną adopcję Spajka? On generuje naprawdę duże koszty. Przepraszam, że tak dosłownie to napisałam, ale chyba warto szczerze w końcu powiedzieć :( Jeszcze trochę i to już 3 lata będzie, Spajk nie może w nieskończoność być psem hotelowym :(

Posted

Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Spajkusia :) Zdjęcia jak zwykle takie sobie, ale z niego jest straszna wiercidupa. Wstawię już jutro bo wstawiłam u mojego Skubisia i nie mam siły na więcej.