joaaa Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 On przed upałem chowa się do budy, bo budy mam zaje..., robione na miejscu przez górali i zgrubych dechi 5cm styropianu. Oczywiście z przedsionkiem. Więc kopie raczej z nudów, tak samo urządza awantury. Quote
mala_czarna Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Zobaczcie jak Spajk pięknie na zdjęciach wychodzi. I dodam, że autorem zdjęć jest 4-letni Natuś :) Quote
Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 No zjawiskowy On jest - i ten elegancki biały żabocik! ;) :) Quote
joaaa Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 No elegancki i całuśny. A w kwestii zdjęć, to dodam, że Natek robił zdjęcia zupełnie samodzielnie, nikt mu nie pokazywał, ani nie ustawiał. Tu jest wydarzenie Natka, może ktoś wpadnie: https://www.facebook.com/events/117705195080678/163097577208106/?notif_t=plan_mall_activity Quote
mala_czarna Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Nutusia']No zjawiskowy On jest - i ten elegancki biały żabocik! ;) :)[/QUOTE] Na tej drugiej fotce najfajniej wyszedł :loveu: Taki słodziak kochany, i tyle czasu żadnego domu na horyzoncie. Quote
Ewa Marta Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 To naprawdę piękny pies i wierzyć się nie chce, że nikt nie dzwoni:-( Kama, swoją lipcową składkę wpłaciłam dopiero 12 lipca, po powrocie z urlopu. Quote
mala_czarna Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Ewa Marta']To naprawdę piękny pies i wierzyć się nie chce, że nikt nie dzwoni:-( Kama, swoją lipcową składkę wpłaciłam dopiero 12 lipca, po powrocie z urlopu.[/QUOTE] Ewa, ja wiem, że on jest super psem. Jest ładny, łagodny, uwielbia dzieci, toleruje koty, nie wiem czemu już tyle czasu jest w zasadzie bezdomny :shake: Za deklarację dziękuję, dzisiaj wejdę na konto to uzupełnię wpłaty. Quote
mala_czarna Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Ewa, bardzo dziękuję, deklaracja doszła :) Quote
mala_czarna Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 NataZG zrobiła Spajkusiowi niespodziankę, i w lipcu, zamiast 20 zł deklaracji stałej, Spajkuś dostał 80 zł :) Bardzo dziękuję w imieniu Spajkulca :) :multi: Quote
mala_czarna Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Mnie to już głupio pisać, że mi go szkoda, że taki ładny, a domu nadal nie ma, bo co mi z tego pisania przyjdzie? :roll: Jak udało mi się umieścić jego ogłoszenie w Moim Psie to byłam pewna, że zadzwonią telefony, a tu guzik z pętelką, cisza jak była tak jest nadal. Quote
mala_czarna Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Dzisiaj na konto wpłynęło 150 zł od nicolaczek :) Ola mi napisała, że 100 zł to deklaracja za czerwiec i lipiec, a pozostałe 50 zł to dodatkowo, w ramach odsetek ;) Te 50 zł zapisuję w rozliczeniach jako wpłata jednorazowa, i bardzo dziękuję! :Rose: Quote
gameta Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 przepraszam, że się wcinam, ale dałam Spajka tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245070-du%C5%BCy-pies-b%C4%85d%C5%BA-suka-Lublin-i-okolice/page2 może się uda? Spajk jest cudowny, żałuję, że nie mogę go zabrać... Quote
mala_czarna Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Gameta, bardzo dziękuję! I cieszę się, że zajrzałaś do nas :) Quote
mala_czarna Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Kolejny prezent dla Spajkusia :) NataZG zamiast 20 zł deklaracji za sierpień przesłała... 100 zł :) :loveu: Bardzo dziekuję w imieniu tego wielkiego, czarnego dziada ;) I 30 zł deklaracji wpłynęło od ania z poznania. Bardzo wam dziewczyny dziękuję :) Quote
gameta Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='mala_czarna']Gameta, bardzo dziękuję! I cieszę się, że zajrzałaś do nas :)[/QUOTE] cały czas zaglądam, ale nie piszę, bo jak sama stwierdziłaś, ile można pisać "taki fajny a ciągle bez domu" :( Quote
mala_czarna Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Gameta, ja mam ochotę zrzec się opieki nad Spajkiem i przekazać jego wątek komuś innemu. Może nieudolnie te ogłoszenia robię, może zdjęcia nie takie, ale mnie to już wszystko powoli rozwala. Wpłynęła deklaracja za sierpień od kaj - 50 zł. Bardzo dziękuję!! Quote
gusia0106 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Kama, przecież to nie ma nic wspólnego z Twoją osobą. Pies jest pechowy niestety Quote
mala_czarna Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Foczka tyle czasu w hotelu siedziała, ale Spajk to już rekordy bije :roll: Quote
Ewa Marta Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='mala_czarna']Foczka tyle czasu w hotelu siedziała, ale Spajk to już rekordy bije :roll:[/QUOTE] Znam większych rekordzistów;-) Kama, ja niestety tylko stałą deklaracje wpłaciłam wczoraj, bo na moich psiakach same minusy mam:-( Tak sobie myślę... a może zmienić mu imię do ogłoszeń? Czasami najmniejsza zmiana czyni cuda... Quote
mala_czarna Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 Doszła deklaracja od Ewa Marta - bardzo dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Doszła deklaracja od kropka77 - 20 zł. Bardzo dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 W piątek wybieram się do Joasi, będą nowe zdjęcia, tylko nie wiem co z tego, bo w sumie to nic nie daje. Czy ktokolwiek z zaglądających ma jakieś pomysły na skuteczną adopcję Spajka? On generuje naprawdę duże koszty. Przepraszam, że tak dosłownie to napisałam, ale chyba warto szczerze w końcu powiedzieć :( Jeszcze trochę i to już 3 lata będzie, Spajk nie może w nieskończoność być psem hotelowym :( Quote
mala_czarna Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Spajkusia :) Zdjęcia jak zwykle takie sobie, ale z niego jest straszna wiercidupa. Wstawię już jutro bo wstawiłam u mojego Skubisia i nie mam siły na więcej. Quote
Recommended Posts