Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaj napisał(a):
Spajkuś sieroto, gdzie się ten twój pan albo paniuśka schowali ?? Taki fajny pies i się marnuje, ech..
chciałam się dołożyć do deklaracji stałych - 50 z. od kwietnia..

kaj, witaj u Spajka!! :-)
Mala_czarna sie ogromnie ucieszy jak zobaczy twoj post!!

Posted

Spajk jak widać nic sobie nie robi ani z zimy, ani z tej tony śniegu, wszystko ma w 4 literach. Czubek jeden, towarzystwo mu odpowiada i nie chce mu się ruszyć tyłka do domu stałego ;)

Przyszły 3 deklaracje, za co bardzo dziękuję!! :)
od kaj - 50 zł
od ania z poznania - 30 zł
od ag2709 - 50 zł

Posted

[quote name='mdk8']dobry wieczór. Poproszę nr. konta postaram się pomóc od czasu do czasu w miarę możliwości.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję, zaraz wysyłam pw!!
Gdyby ktokolwiek chciał też jakiś fajny, krótki, ale treściwy tekst wymyśleć dla Spajka to będę wdzięczna, pieniążki na koncie Spajka póki co są, wykupię ogłoszenia na bazarku.

Posted

[quote name='mdk8']dobry wieczór. Poproszę nr. konta postaram się pomóc od czasu do czasu w miarę możliwości.[/QUOTE]

Wpłynęło 10 zł, bardzo dziękuję :)
Wpłatę dopisuję w drugim poście rozliczeniowym, we wpłatach jednorazowych, bazarkach, itp. :)

Posted

[COLOR=#800080][B]Zapraszam na bazarek dla Spajka i Barnaby[/B][/COLOR]:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242173-Z-kołnierzykiem-połyskiem-i-paseczkiem-ubrania-filmy-buty-letnie-do-24-04[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tak długo tu nie pisałam, ale mi ostatnio czasu brak, a i prywatnie nie było ostatnio najlepiej. Może jak czas i pogoda pozwoli to się wybiorę do Spajka w ten długi weekend? A może ktoś chciałby potowarzyszyć? ;)

Posted

Zapłaciłam za hotel, zaraz zaznaczę w rozliczeniach. Jadę do Joasi w czwartek, będę mieć nowe zdjęcia, tylko tekst do ogłoszeń nadal potrzebny, moje kompletnie nie zdały egzaminu :(

Posted

Jak się pewnie domyślacie u Spajka nie byłam, ale pogoda na to nie pozwalała. Do Joasi mam kawałek drogi (niestety), a zdjęcia w deszczu to raczej do niczego się nie przydadzą. Umówiłyśmy się z Joasią na tę niedzielę, jeśli będzie ładnie to pojadę.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jak się pewnie domyślacie u Spajka nie byłam, ale pogoda na to nie pozwalała. Do Joasi mam kawałek drogi (niestety), a zdjęcia w deszczu to raczej do niczego się nie przydadzą. Umówiłyśmy się z Joasią na tę niedzielę, jeśli będzie ładnie to pojadę.

i będa zdjęcia tez łysodupego tybcia? :cool3:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Będą!! A Ty wiesz, że on już bezjajeczny jest? :)

nie wiem bo nic nie piszecie na jego watku i mi nie miga w subskrypcjach ;)

a ja tez mam teraz gołodupca w domu ;)

Posted

Gołodupca na DT????
Na wątki ostatnio nie mam czasu wchodzić, tyle tylko co w pracy, pewnie na bieżąco nie jestem :(

Ponoć w niedzielę znowu pogoda ma się zepsuć, ale teraz chyba stawiam wszystko na jedną kartę i pojadę, no chyba, że jakaś burza i gradobicie będzie ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Gołodupca na DT????
Na wątki ostatnio nie mam czasu wchodzić, tyle tylko co w pracy, pewnie na bieżąco nie jestem :(

nie, rezydenta napadł fryzjer ;)
- klik -