mala_czarna Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Melduję, że 20 zł od Ewa Marta już doszło. Dziękuję :) Quote
Ewa Marta Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Niestety nie dam rady pomoc bardziej, sama mam minus u Atosia ale mam nadzieje, ze ktos sie zlituje i wesprze... Quote
mala_czarna Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Ewa Marta napisał(a):Niestety nie dam rady pomoc bardziej, sama mam minus u Atosia ale mam nadzieje, ze ktos sie zlituje i wesprze... Ewa, spokojnie, Ty i tak wpłacasz od samego początku bez żadnego poślizgu!! :) I bardzo, bardzo za to dziękuję! Quote
mala_czarna Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Dorało 100 zł od nicolaczek (za luty i marzec). Bardzo dziękuję Ola! :) Quote
mala_czarna Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Chyba mam pomroczność jasną, bo nie bardzo rozumiem, czemu nie mogę zmienić tytuł wątku, i dostaję następujący komunikat: [h=3]Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji[/h] [LIST] [*]Tekst, który próbujesz zamieścić jest za długi (20528 znaków). Proszę zredukuj jego długość do 20000 znaków. [/LIST] Chciałam tylko zamienić słowo "prawie" na ponad". Quote
3 x Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 mala_czarna napisał(a):Chyba mam pomroczność jasną, bo nie bardzo rozumiem, czemu nie mogę zmienić tytuł wątku, i dostaję następujący komunikat: [h=3]Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji[/h] Tekst, który próbujesz zamieścić jest za długi (20528 znaków). Proszę zredukuj jego długość do 20000 znaków. Chciałam tylko zamienić słowo "prawie" na ponad". może watek jest za stary - wówczas musisz poprosić moda o zmiane tytułu ja tak mialam u Freda Quote
mala_czarna Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 3 x napisał(a):może watek jest za stary - wówczas musisz poprosić moda o zmiane tytułu ja tak mialam u Freda Niedługo Spajk będzie najdłużej zasiedziałym w hotelu psem na Dogo. I kolejna deklaracja się chyba wykruszyła, patrząc po wpłatach w drugim wątku :( Zły dzień mam chyba dzisiaj, bo mi się juz nad tym wszystkim płakać chce. Z tych ostatnich ogłoszeń nie ma żadnego odzewu :( Quote
atulek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mala-czarna podaj nr. konta to wpłacę na Spajka 50 zł.Nie martw się będzie dobrze. Quote
mala_czarna Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 atulek napisał(a):Mala-czarna podaj nr. konta to wpłacę na Spajka 50 zł.Nie martw się będzie dobrze. Bardzo dziękuję, zaraz podam na pw. Nie wiem czy będzie dobrze, Spajk jakoś nikogo nie chwyta za serce. Nie wiem, za duży jest, ludzie się martwią, że na leczenie za dużo wydadzą, na jedzenie?? Quote
atulek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Po prostu jeszcze nie trafił na swojego człowieka ,ale idzie wiosna ludzie chętniej adoptują psy sama jak brałam szczeniaki to zawsze wiosną.Poproszę psie anioły o domek dla Spajkiego. Quote
mala_czarna Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Atulek, bardzo dziękuję, dotarło już do mnie 50 zł dla Spajka!! :) Zaznaczam to w drugim poście rozliczeniowym, we wpłatach jednorazowych i bazarkach :) Quote
mala_czarna Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Joasia pomoże sklecić jakiś nowy tekst do ogłoszeń dla Spajka :) Może ten juz się opatrzył, i warto pomyślec nad czymś nowym? Quote
obraczus87 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Kama, głowa do góry :) Spajk znajdzie w koncu dom. Dosia siedzi w hotelu dluzej niz Spajk KLIK i dopiero teraz na horyzoncie pojawił się domek. Quote
mala_czarna Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 obraczus87 napisał(a):Kama, głowa do góry :) Spajk znajdzie w koncu dom. Dosia siedzi w hotelu dluzej niz Spajk KLIK i dopiero teraz na horyzoncie pojawił się domek. Matko kochana, a ja byłam pewna, że Dosia już dawno w domu!!! Może faktycznie i na Spajka przyjdzie czas, bo tyle juz czasu w hotelu siedzi, żal biedaka :( Z dobrych wieści to wam powiem, że w niedzielę Foczka pojechała do domu!! :) Quote
jola_li Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 mala_czarna napisał(a):Z dobrych wieści to wam powiem, że w niedzielę Foczka pojechała do domu!! :) To bardzo dobre wieści :). A o mojego Maniusia tez się nie biją :(... Ale i on na pewno znajdzie dom... Quote
Nutusia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Czyli jednak można się domku doczekać ;) Teraz czas na Spajka i na Mańka. Chłopaki - brać przykład z koleżanki Foczki :) Quote
mala_czarna Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Wpłynęła do mnie zaległa deklaracja (za styczeń, luty i marzec) od Vega36, a także już za kwiecień i maj :) Razem 50 zł. Bardzo dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Kolejne zaległe wpłaty dotarły - od NataZG - w sumie na 300 zł :) to są wpłaty od marca 2012 do marca 2013 r. + już za trzy kolejne miesiace!! Bardzo dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Nie mogę dopisać już nic do pierwsze strony. Mozna to jakoś zmienić?? Quote
mala_czarna Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Nutusia napisał(a):Tylko do moda wystąpić o dodanie postu ;) Już mi Maupa własnie jakiś czas temu dodała ten drugi post :) Może napiszę w drugim poście, że Nata uregulowała wpłaty od marca 2012 do marca 2013?? Quote
bea100 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 mala_czarna napisał(a):Joasia pomoże sklecić jakiś nowy tekst do ogłoszeń dla Spajka :) Może ten juz się opatrzył, i warto pomyślec nad czymś nowym? A może czegoś innego by spróbować? ;) Myślę o takim skrótowcu, coś w tym stylu: Młody, wesoły, zdrowy, Duży Czarny TĘSKNI i CZEKA w hoteliku NA DOM. Więcej informacji pod telefonem .............. I tylko tyle. Plus ze 2 nowe foteczki np jak się bawi... Quote
mala_czarna Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 bea100 napisał(a):A może czegoś innego by spróbować? ;) Myślę o takim skrótowcu, coś w tym stylu: Młody, wesoły, zdrowy, Duży Czarny TĘSKNI i CZEKA w hoteliku NA DOM. Więcej informacji pod telefonem .............. I tylko tyle. Plus ze 2 nowe foteczki np jak się bawi... Bea, chyba się z Tobą zgodzę, że takie krótkie i jasne komunikaty są najlepsze! :) Quote
kakadu Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/thread...zę-podpiszcie podpiszcie proszę petycję i powysyłajcie do znajomych - to bardzo ważne... Quote
kaj Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Spajkuś sieroto, gdzie się ten twój pan albo paniuśka schowali ?? Taki fajny pies i się marnuje, ech.. chciałam się dołożyć do deklaracji stałych - 50 z. od kwietnia.. Quote
Recommended Posts