mala_czarna Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Obiecane zdjęcia Spajka. Prawie na każdym zdjęciu z Enią, nieodłączną towarzyszką;) Fajnie by było gdyby ta dwójka poszła razem do adopcji :) Co do Spajka to nic się nie zmieniło; nadal przylepa straszna, łasy na smaczki, spragniony kontaktu z człowiekiem, nie wiem co napisać więcej, bo dla mnie ten pies ma same plusy. Bez przerwy łapkę podawał, albo próbował ładować się na kolana żeby go głaskać. Quote
mala_czarna Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 (edited) Edited August 17, 2013 by mala_czarna Quote
Nutusia Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Pięknie wygląda. Chyba trochę ciałka nabrał, w sensie... zmężniał :) Quote
mala_czarna Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Nutusia napisał(a):Pięknie wygląda. Chyba trochę ciałka nabrał, w sensie... zmężniał :) Jak dla mnie to zawsze był niezły kawał psa, ale mysza mi mówiła, że on wcale taki duży nie jest :) Tylko, że ja raczej kurdupel jestem, to może z innej perspektywy patrzę na Spajka. Ze złych wiadomości: powinniśmy zaszczepić na wirusówki, a nie bardzo mamy z czego. Doszła deklaracja za lipiec od Aga35 - 20 zł. Dziękuję. Quote
mala_czarna Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Zapomniałam jeszcze o tych zdjęciach: taki wielki jestem, ale uwielbiam się wytarzać na trawce, uwielbiam jak mnie po brzuchu drapią :) Quote
Nutusia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Wieczny dzieciak! :) Po "starej znajomości" zapraszam na bluzkowy bazarek - wszystko od złotówki ;) - na mojego desantowego tymczasa... http://www.dogomania.pl/forum/threads/246332-OD-1-z%C5%82-Wielka-WYPRZ-bluzki-bluzeczki-wdzianka-od-36-do-52!!!!31-08 Quote
mysza 1 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Perspektywa mi się zmieniła, bo teraz w domu jakieś mikropieski 25 kg ;) a bezdomne też nie takie duże i muszę stwierdzić, że mały to Spajk nie jest. Mogę go u mnie na fanpage wrzucić jeśli chcesz, jest trochę fanów, zawsze to jakaś reklama. Quote
mala_czarna Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 mysza 1 napisał(a):Perspektywa mi się zmieniła, bo teraz w domu jakieś mikropieski 25 kg ;) a bezdomne też nie takie duże i muszę stwierdzić, że mały to Spajk nie jest. Mogę go u mnie na fanpage wrzucić jeśli chcesz, jest trochę fanów, zawsze to jakaś reklama. :evil_lol::evil_lol: Świat się kończy jak mysza pisze, że Spajk jesnak mały nie jest! Mysza, oczywiście, że wrzuć go na Waszą stronkę, będe bardzo wdzięczna!! Cuda się zdarzają, może ktoś go jednak wypatrzy! Btw. Faktycznie te mieski to takie makro, 25 kilo to prawie jak nie pies :eviltong: Quote
mala_czarna Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Przyszła deklaracja za wrzesień od NataZG - 100 zł :) Bardzo dziękuję!! :loveu: Quote
Ewa Marta Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Śliczny z niego psiak i taki miły... To naprawdę nieprawdopodobne, że nikt nie dzwoni:-( Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Powinnam zmienić tytuł wątku, bo to niedługo już 3 lata w hotelu. W ogłoszeniach trzeba będzie pisać: ponad 4-letni Spajk do adopcji :( Quote
kaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 hej, poleciała moja deklaracja wrześniowa + parę złoty na szczepienia. A czy akcja plakatowa była już robiona? ja mieszkam pod Wa-wą, mogłabym porozwieszać w strategicznych miejscach, a nuszzzz.. Quote
kaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 może odświeżyć mu ogłoszenia? on jest ogłaszany tylko na mazowszu, czy w okolcznych województwach też? Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Odświeżam wszystkie te ogłoszenia, które przychodzą do mnie na adres mejlowy. Teraz mogę zrobić nowe (mam pieniądze na koncie u Spajka), np. na województwo mazowieckie. Nie umiem robić plakatów, a w pracy nie mam dostępu do kolorowej drukarki niestety. I bardzo dziękuję za deklarację!! Quote
Nutusia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Chyba czas ruszyć na podbój innych województw, skoro go na rodzinnym Mazowszu nie chcą... Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Nutusia napisał(a):Chyba czas ruszyć na podbój innych województw, skoro go na rodzinnym Mazowszu nie chcą... Miał jeszcze robione na łódzkie, i lubelskie. Quote
Nutusia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Dajcie go na Śląsk szeroko pojęty - moje psy tam trafiły na super domki ;) Quote
kaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 to zrobię plakat na własną rekę i powieszę w okolicy :) Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 kaj napisał(a):to zrobię plakat na własną rekę i powieszę w okolicy :) Ja kiedyś wydrukowałam, ale nie w kolorze takie proste ogłoszenie, że oddam psa do adopcji, i powiesiłam na tablicy informacyjne chyba w gabinetach weterynaryjnych, ale nikt nie był zainteresowany. Kaj, jak zrobisz plakat na własną rękę to wklej go tutaj jeśli możesz, dobrze? :) Quote
kaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Zrobiłam, tylko ja kompletnie jestem niekumata jak tu się cokolwiek wkleja.. poproszę o instrukcje. Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Jeśli zapisany jest w formacie jpg to trzeba go chyba najpierw do fotosika wkleić, albo na imageshack, i póxniej dopiero tutaj, na wątku :) Znaczy mam nadzieję, że dobrze tłumaczę, bo ja też chyba niezbyt kumata w tej kwestii ;) Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Jeszcze chciałam napisać, że doszła kolejna deklaracja od ania z poznania - 30 zł. Bardzo dziękuję :) Quote
kaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='mala_czarna']Jeśli zapisany jest w formacie jpg to trzeba go chyba najpierw do fotosika wkleić, albo na imageshack, i póxniej dopiero tutaj, na wątku :) Znaczy mam nadzieję, że dobrze tłumaczę, bo ja też chyba niezbyt kumata w tej kwestii ;) rany boskie... ;) Quote
kaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 a jak wrzuciłam tu, to coś dało? http://www.garnek.pl/mmiszaa/26766841/spajku-szuka-domu Quote
Recommended Posts