Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiecane zdjęcia Spajka. Prawie na każdym zdjęciu z Enią, nieodłączną towarzyszką;) Fajnie by było gdyby ta dwójka poszła razem do adopcji :) Co do Spajka to nic się nie zmieniło; nadal przylepa straszna, łasy na smaczki, spragniony kontaktu z człowiekiem, nie wiem co napisać więcej, bo dla mnie ten pies ma same plusy. Bez przerwy łapkę podawał, albo próbował ładować się na kolana żeby go głaskać.

Posted

Nutusia napisał(a):
Pięknie wygląda. Chyba trochę ciałka nabrał, w sensie... zmężniał :)

Jak dla mnie to zawsze był niezły kawał psa, ale mysza mi mówiła, że on wcale taki duży nie jest :) Tylko, że ja raczej kurdupel jestem, to może z innej perspektywy patrzę na Spajka.
Ze złych wiadomości: powinniśmy zaszczepić na wirusówki, a nie bardzo mamy z czego.
Doszła deklaracja za lipiec od Aga35 - 20 zł. Dziękuję.

Posted

Perspektywa mi się zmieniła, bo teraz w domu jakieś mikropieski 25 kg ;) a bezdomne też nie takie duże i muszę stwierdzić, że mały to Spajk nie jest. Mogę go u mnie na fanpage wrzucić jeśli chcesz, jest trochę fanów, zawsze to jakaś reklama.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Perspektywa mi się zmieniła, bo teraz w domu jakieś mikropieski 25 kg ;) a bezdomne też nie takie duże i muszę stwierdzić, że mały to Spajk nie jest. Mogę go u mnie na fanpage wrzucić jeśli chcesz, jest trochę fanów, zawsze to jakaś reklama.

:evil_lol::evil_lol: Świat się kończy jak mysza pisze, że Spajk jesnak mały nie jest!
Mysza, oczywiście, że wrzuć go na Waszą stronkę, będe bardzo wdzięczna!! Cuda się zdarzają, może ktoś go jednak wypatrzy!

Btw. Faktycznie te mieski to takie makro, 25 kilo to prawie jak nie pies :eviltong:

Posted

hej, poleciała moja deklaracja wrześniowa + parę złoty na szczepienia. A czy akcja plakatowa była już robiona? ja mieszkam pod Wa-wą, mogłabym porozwieszać w strategicznych miejscach, a nuszzzz..

Posted

Odświeżam wszystkie te ogłoszenia, które przychodzą do mnie na adres mejlowy. Teraz mogę zrobić nowe (mam pieniądze na koncie u Spajka), np. na województwo mazowieckie.
Nie umiem robić plakatów, a w pracy nie mam dostępu do kolorowej drukarki niestety.

I bardzo dziękuję za deklarację!!

Posted

kaj napisał(a):
to zrobię plakat na własną rekę i powieszę w okolicy :)

Ja kiedyś wydrukowałam, ale nie w kolorze takie proste ogłoszenie, że oddam psa do adopcji, i powiesiłam na tablicy informacyjne chyba w gabinetach weterynaryjnych, ale nikt nie był zainteresowany. Kaj, jak zrobisz plakat na własną rękę to wklej go tutaj jeśli możesz, dobrze? :)

Posted

Jeśli zapisany jest w formacie jpg to trzeba go chyba najpierw do fotosika wkleić, albo na imageshack, i póxniej dopiero tutaj, na wątku :) Znaczy mam nadzieję, że dobrze tłumaczę, bo ja też chyba niezbyt kumata w tej kwestii ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Jeśli zapisany jest w formacie jpg to trzeba go chyba najpierw do fotosika wkleić, albo na imageshack, i póxniej dopiero tutaj, na wątku :) Znaczy mam nadzieję, że dobrze tłumaczę, bo ja też chyba niezbyt kumata w tej kwestii ;)

rany boskie... ;)