Aldrumka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Mala_czarna a ile kosztuje wyróżnienie ? Quote
mala_czarna Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Wyróżnienie na gumtree (przez kilka dni pokazuje się na górze) to koszt 49 zł. Zdjęcie będzie widoczne w galerii na stronie głównej. Wyróżnienie na Tablica to koszt 9,99 zł na 7 dni lub 24,99 zł na 30 ani Wyróżnienie na Alegratka - 7,38 na tydzień Quote
mala_czarna Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Doszła deklaracja od NataZG - 100 zł :) :) Do pierwszej strony rozliczeń dopiszę jak zapytam ją czy to za październik, czy do końca roku, nie mniej jednak pięknie dziękuję, jak zwykle :) :multi: Quote
mala_czarna Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Dopytałam o pieniążki - 100 zł to deklaracja Natalii za październik :) Quote
Aldrumka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 przelałam 25 zl, to wyróżnij wg uznania czy tablicę na dłużej czy tablicę i Alegratke na krócej Quote
mala_czarna Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Aldrumko, bardzo dziękuję!!! Wyróżnię Na krócej Tablicę i Alegratkę - na dwóch portalach większe prawdopodobieństwo!! Quote
mala_czarna Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 (edited) Aldrumko - dotarła już wpłata - 25 zł. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Wyróżniłam już ogłoszenie na Tablicy (na tydzień za 9,99 zł), zapłaciłam przelewem z konta, i czekam na weryfikację. Wyróżniłam też Alegratkę za 7,38 zł Na koncie Spajka zostało w takim razie 7,62 zł :) Dopisuję to do pierwszej strony rozliczeń (wpłaty jednorazowe). Edited September 27, 2013 by mala_czarna Quote
mala_czarna Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 http://tablica.pl/oferta/spajk-mlody-dzentelmen-pod-krawatem-ID31NE5.html#5595a07022;promoted http://alegratka.pl/ogloszenie/spajk-mlody-dzentelmen-pod-krawatem-22378716.html?h=5561b6e2f57c4cd2 Quote
Aldrumka Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 więc czekamy na efekty, oby były - taki piękny pies :) Quote
mala_czarna Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Piękny, to prawda. Ludzie się chyba nie znają po prostu :( Quote
Awit Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Na gumtree opłaca się najbardziej od razu na 31 dni - za 35 zł. Bo na 7 dni kosztuje 9zł. I wyświetla się na górze w danej kategorii. Trzymam kciuki żeby ktoś go zobaczył. Quote
mala_czarna Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Póki co cisza, ale może to za szybko? Myslałam, że chociaż jakiś jeden głupi nawet telefon będzie, ale nikt nie dzwonił niestety. Quote
mala_czarna Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Spajkuś dostał 50 zł od mojej koleżanki z pracy. Joasiu, nie wiem czy tu wchodzisz, ale bardzo dziekuję!! :) Wpłata dopisana do rozliczeń jednorazowych na miesiąc październik! Quote
mala_czarna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Spajkusia. Pani zobaczyła jego plakacik powieszony na drzewie, zdaje się, że w okolicach Mickiewicza, lub też Kochanowskiego, może coś pomyliłam.. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo pani ma jeszcze na temat adopcji rozmawiać z mężem, w każdym razie ci ludzie mieszkają w domu jednorodzinnym w Błoniu, mają malutkie dziecko i dwa kotki. Pani najbardziej właśnie dopytywała się o stosunek Spajka do dzieci i do kotów, zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że Spajk lubi dzieci, a koty mu absolutnie nie przeszkadzają. Quote
3 x Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='mala_czarna']Dzisiaj miałam telefon w sprawie Spajkusia. Pani zobaczyła jego plakacik powieszony na drzewie, zdaje się, że w okolicach Mickiewicza, lub też Kochanowskiego, może coś pomyliłam.. Nie wiem czy coś z tego będzie, bo pani ma jeszcze na temat adopcji rozmawiać z mężem, w każdym razie ci ludzie mieszkają w domu jednorodzinnym w Błoniu, mają malutkie dziecko i dwa kotki. Pani najbardziej właśnie dopytywała się o stosunek Spajka do dzieci i do kotów, zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że Spajk lubi dzieci, a koty mu absolutnie nie przeszkadzają.[/QUOTE] oj fajnie by było i wogole fajnie, ze ktokolwiek zadzwonił :) Quote
mala_czarna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='3 x']oj fajnie by było i wogole fajnie, ze ktokolwiek zadzwonił :)[/QUOTE] Też się cieszę :) Coś mi się zdaje, że ten plakacik to powiesiła tam kaj!! Quote
Nutusia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Do Błonia mam w sumie rzut beretem - a Ziutka to nawet na piechotę doleci, jakby co ;) Quote
mala_czarna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Nutusiu, żeby tylko małżonek się zgodził to Cię poproszę o wizytę :) Quote
mala_czarna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Doszły dwie deklaracje - 30 zł od ania z poznania i 50 zł od ag2709 :) Dziękuję dziewczyny :) Quote
Nutusia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Małżonkowi trzeba sprawę przedstawić tak, żeby wręcz prosił żonę o zgodę na adopcję Spajkolińskiego!!!! ;) Quote
kaj Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Mickiewicza to moja prawie codzienna trasa spacerowa.... sprawdzę ten dom, poproszę o kontakt :) - może zaprezentuję też mojego psa, który jest mniej więcej wzrostu Spajka, żeby ocenili jak się czują z takimi gabarytami :) Quote
kaj Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 jeszcze jedno niedyskretne pytanie? - mala-czarna, jakiego jesteś wzrostu? A jeśli ktoś chciałby do mnie dołączyć, to oczywiście serdecznie zapraszam :) Quote
bric-a-brac Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Ja już któryś raz miałam sytuację, że wyróżniałam ogłoszenia i w tym samym czasie pies znajdował dom, ale z zupełnie innego źródła ogłaszania niż tego wyróżnionego. Taka przewrotność losu. Trzymam kciuki mocno! Quote
mala_czarna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Całe 164 cm mam :) Zobaczymy czy pani oddzwoni do mnie po naradzie z małzonkiem :) Bardzo bym chciała, bo mi tego naszego Spajkulca szkoda strasznie. Tyle czasu w hotelu siedzieć to normalnie granda! Quote
3 x Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='kaj']Mickiewicza to moja prawie codzienna trasa spacerowa.... sprawdzę ten dom, poproszę o kontakt :) - może zaprezentuję też mojego psa, który jest mniej więcej wzrostu Spajka, żeby ocenili jak się czują z takimi gabarytami :)[/QUOTE] dom jest w Błoniu ogłoszenia Pani widziała na Mickiewicza :) [quote name='kaj']jeszcze jedno niedyskretne pytanie? - mala-czarna, jakiego jesteś wzrostu? A jeśli ktoś chciałby do mnie dołączyć, to oczywiście serdecznie zapraszam :)[/QUOTE] jak sama nazwa wskazuje mała czarna jest mała i czarna ;) Quote
Recommended Posts