Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyróżnienie na gumtree (przez kilka dni pokazuje się na górze) to koszt 49 zł. Zdjęcie będzie widoczne w galerii na stronie głównej.

Wyróżnienie na Tablica to koszt 9,99 zł na 7 dni lub 24,99 zł na 30 ani

Wyróżnienie na Alegratka
- 7,38 na tydzień

Posted

Doszła deklaracja od NataZG - 100 zł :) :)
Do pierwszej strony rozliczeń dopiszę jak zapytam ją czy to za październik, czy do końca roku, nie mniej jednak pięknie dziękuję, jak zwykle :) :multi:

Posted (edited)

Aldrumko - dotarła już wpłata - 25 zł. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Wyróżniłam już ogłoszenie na Tablicy (na tydzień za 9,99 zł), zapłaciłam przelewem z konta, i czekam na weryfikację.

Wyróżniłam też Alegratkę za 7,38 zł

Na koncie Spajka zostało w takim razie 7,62 zł :)
Dopisuję to do pierwszej strony rozliczeń (wpłaty jednorazowe).

Edited by mala_czarna
Posted

Na gumtree opłaca się najbardziej od razu na 31 dni - za 35 zł.
Bo na 7 dni kosztuje 9zł.
I wyświetla się na górze w danej kategorii.
Trzymam kciuki żeby ktoś go zobaczył.

Posted

Dzisiaj miałam telefon w sprawie Spajkusia. Pani zobaczyła jego plakacik powieszony na drzewie, zdaje się, że w okolicach Mickiewicza, lub też Kochanowskiego, może coś pomyliłam..
Nie wiem czy coś z tego będzie, bo pani ma jeszcze na temat adopcji rozmawiać z mężem, w każdym razie ci ludzie mieszkają w domu jednorodzinnym w Błoniu, mają malutkie dziecko i dwa kotki. Pani najbardziej właśnie dopytywała się o stosunek Spajka do dzieci i do kotów, zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że Spajk lubi dzieci, a koty mu absolutnie nie przeszkadzają.

Posted

[quote name='mala_czarna']Dzisiaj miałam telefon w sprawie Spajkusia. Pani zobaczyła jego plakacik powieszony na drzewie, zdaje się, że w okolicach Mickiewicza, lub też Kochanowskiego, może coś pomyliłam..
Nie wiem czy coś z tego będzie, bo pani ma jeszcze na temat adopcji rozmawiać z mężem, w każdym razie ci ludzie mieszkają w domu jednorodzinnym w Błoniu, mają malutkie dziecko i dwa kotki. Pani najbardziej właśnie dopytywała się o stosunek Spajka do dzieci i do kotów, zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że Spajk lubi dzieci, a koty mu absolutnie nie przeszkadzają.[/QUOTE]

oj
fajnie by było
i wogole fajnie, ze ktokolwiek zadzwonił :)

Posted

Mickiewicza to moja prawie codzienna trasa spacerowa.... sprawdzę ten dom, poproszę o kontakt :) - może zaprezentuję też mojego psa, który jest mniej więcej wzrostu Spajka, żeby ocenili jak się czują z takimi gabarytami :)

Posted

jeszcze jedno niedyskretne pytanie? - mala-czarna, jakiego jesteś wzrostu?
A jeśli ktoś chciałby do mnie dołączyć, to oczywiście serdecznie zapraszam :)

Posted

Ja już któryś raz miałam sytuację, że wyróżniałam ogłoszenia i w tym samym czasie pies znajdował dom, ale z zupełnie innego źródła ogłaszania niż tego wyróżnionego. Taka przewrotność losu.
Trzymam kciuki mocno!

Posted

Całe 164 cm mam :)
Zobaczymy czy pani oddzwoni do mnie po naradzie z małzonkiem :)
Bardzo bym chciała, bo mi tego naszego Spajkulca szkoda strasznie.
Tyle czasu w hotelu siedzieć to normalnie granda!

Posted

[quote name='kaj']Mickiewicza to moja prawie codzienna trasa spacerowa.... sprawdzę ten dom, poproszę o kontakt :) - może zaprezentuję też mojego psa, który jest mniej więcej wzrostu Spajka, żeby ocenili jak się czują z takimi gabarytami :)[/QUOTE]
dom jest w Błoniu
ogłoszenia Pani widziała na Mickiewicza :)

[quote name='kaj']jeszcze jedno niedyskretne pytanie? - mala-czarna, jakiego jesteś wzrostu?
A jeśli ktoś chciałby do mnie dołączyć, to oczywiście serdecznie zapraszam :)[/QUOTE]

jak sama nazwa wskazuje mała czarna jest mała i czarna ;)