kaj Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 a może mogłabym przesłać go w mailu komuś, kto juz jest zarejestrowany na fotosiku albo tym drugim, bo garnek widzę pomniejsza po skopiowaniu. może coś w zmienić w tekście? Quote
mysza 1 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Oczywiście zapomniałam o wrzuceniu Spajka ale się poprawię ;) Quote
mala_czarna Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 kaj - wszystko jest ok, plakat jest widoczny! :) Bardzo dziękuję. Ja go mogę wydrukować, ale jak już mówiłam, nie w kolorze. Powieszę w kilku zaprzyjaźnionych lecznicach, mam nadzieje, że nie będą kręcić nosem, bo widziałam już ogłoszenia innych psów :) Mysza, to ja poczekam, może jak Spajk będzie widoczny na Tablicy Fundacji to ktoś go szybciej zauważy :) Quote
3 x Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 mala_czarna napisał(a):kaj - wszystko jest ok, plakat jest widoczny! :) Bardzo dziękuję. Ja go mogę wydrukować, ale jak już mówiłam, nie w kolorze. Powieszę w kilku zaprzyjaźnionych lecznicach, mam nadzieje, że nie będą kręcić nosem, bo widziałam już ogłoszenia innych psów :) Mysza, to ja poczekam, może jak Spajk będzie widoczny na Tablicy Fundacji to ktoś go szybciej zauważy :) mogę wydrukowac w kolorze tyle że nie zahaczam o centrum warszawy praktycznie wogóle moge ew na rondzie wiatraczna zostawić na portiernii Quote
mala_czarna Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 O, Gosia, a może umówimy się jutro na Wiatracznej to odbiorę?? ;) Quote
kaj Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 to jak tak, to wklejam też wersję w której zamiast 'pożyteczny' jest 'przyjazny' , do wyboru :) http://www.garnek.pl/mmiszaa/26772274/spajk2-szuka-domu Quote
3 x Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 mala_czarna napisał(a):O, Gosia, a może umówimy się jutro na Wiatracznej to odbiorę?? ;) oki doki :) ja jestem na wiatracznej do 16:30 ale mogę zostawić na portiernii Quote
mala_czarna Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 (edited) Kaj - dziękuję :) Gosiu, nie wyrobię się do 16.30, to zostaw na portierni :) Słuchajcie, a mnie kolejna bida życ nie daje :( Mieszka cały czas na ulicy, dokarmiają go czasem dobrzy ludzie, piesek koczuje pod sklepem. Znajduje się w tej chwili w okolicach Glonojecka. Hotel wchodziłby w grę, ale skąd pieniądze?? A może jakiś DT za koszty ewentualnego leczenia, karmy?? Błagam, pomyślcie coś :( Psiaczek nie jest już młody Tutaj opis Tuptusia ze strony FB - Nikt nigdy nie oszczędzał tego psa. Najpierw jego 'pan' porzucił go w lesie, gdzie znaleźli go robotnicy od kanalizacji. Tak pies trafił na wieś pod Glinojeckiem. Przez miesiąc opiekowali się nim robotnicy. Niestety, po skończeniu pracy odjechali (do Lublina!), a pies został... Gdyby nie parę mieszkańców wsi, pies by nie żył. Dokarmiają go (nie zawsze jest to jednak psia karma...), pies ma nawet miskę.. Ale czy tak ma żyć do końca swoich dni? Nie jest najmłodszy, sięga mi do połowy łydki.Skwar doskwiera-cień raz jest, a za chwilę go nie ma.Woda się nagrzewa.. I nie każdy jest 'miły' dla psa. Pies koczuje naprzeciwko sklepu, podobno nie raz został poobijany. Teraz wygląda jakby został skopany. Pilnie szukamy dla niego domu tymczasowego w okolicach Płońska lub domu stałego! Edited September 3, 2013 by mala_czarna Quote
mala_czarna Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Doszła deklaracja od kaj - 50 zł, i dodatkowo 50 zł na szczepienie. Kaj, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Te 50 zł zostanie ujęte w rozliczeniach, w deklaracje jednorazowe wrzesień, dobrze? :) I kolejna deklaracja, tym razem od DZIR - za wrzesień, październik i listopad - 30 zł. Też bardzo dziękuję :) Quote
mala_czarna Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Wykupiłam ogłoszenia dla Spajkusia na bazarku ogłoszeniowym, ale płacę już z własnych pieniędzy. Wczoraj Spajk został zaszczepiony na wirusówki + kaszel kennelowy. Skan rachunku wstawię jak wet prześle do Joasi. Quote
Nutusia Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Witanko! Gdybyście miały bazarek do zareklamowania - polecam bazarek, na którym można wykupić zapraszanie ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246872-ZAPROSZENIOWY-dla-Tiny-i-Sariny-do-dnia-15-09-2013?p=21276427#top Quote
mala_czarna Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Nutusia']Witanko! Gdybyście miały bazarek do zareklamowania - polecam bazarek, na którym można wykupić zapraszanie ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246872-ZAPROSZENIOWY-dla-Tiny-i-Sariny-do-dnia-15-09-2013?p=21276427#top Nutusiu, dziękuję :) Kurde, ja się zebrać nie mogę do zrobienia bazarku :( Mam od cholery fantów, i przyznaję, nie idzie mi to w ogóle. Quote
Ewa Marta Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Zniwu z poślizgiem, ale wpłaciłam właśnie deklarację za wrzesień dla przystojniaka:-) Quote
Nutusia Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Ja się wreszcie zmobilizowałam, ale tylko dzięki temu, że robimy we dwie. Samej jest naprawdę trudno :( Quote
3 x Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 mala_czarna napisał(a):Nutusiu, dziękuję :) Kurde, ja się zebrać nie mogę do zrobienia bazarku :( Mam od cholery fantów, i przyznaję, nie idzie mi to w ogóle. licytujemy sie która ma ile fantów do wystawienia? ;) Quote
mala_czarna Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 3 x napisał(a):licytujemy sie która ma ile fantów do wystawienia? ;) Nie przebijesz mnie, ręczę moją pustą głową! :evil_lol: Btw. Dzisiaj będe na 100% po plakaciki!! Quote
mala_czarna Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Ewa Marta napisał(a):Zniwu z poślizgiem, ale wpłaciłam właśnie deklarację za wrzesień dla przystojniaka:-) Jakim tam poślizgiem :) Bardzo dziękuję!! Quote
3 x Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) [quote name='mala_czarna']Nie przebijesz mnie, ręczę moją pustą głową! :evil_lol: Btw. Dzisiaj będe na 100% po plakaciki!! Kamila wyślesz mi plakacik na maila? [email protected] nie umiem ściągnać z garnka :oops: wersję z "przyjazny" poprosze :) edit. już mam Edited September 6, 2013 by 3 x Quote
mala_czarna Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Ale rozumiem, że mam go u siebie na twardym zapisać, i przesłać Ci w formie pdfa? :) Quote
mala_czarna Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 O kurde, nie da rady!!! Nie wiem jak mam to zrobić, tam się chyba trzeba najpierw zalogować?? Quote
3 x Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 mala_czarna napisał(a):Ale rozumiem, że mam go u siebie na twardym zapisać, i przesłać Ci w formie pdfa? :) mala_czarna napisał(a):O kurde, nie da rady!!! Nie wiem jak mam to zrobić, tam się chyba trzeba najpierw zalogować?? Kamila już mam :) koleżankę mam spytniejszą od siebie także wydrukowane będą czekały na portierni Quote
Lida Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 mala_czarna napisał(a):Kaj - dziękuję :) Gosiu, nie wyrobię się do 16.30, to zostaw na portierni :) Słuchajcie, a mnie kolejna bida życ nie daje :( Mieszka cały czas na ulicy, dokarmiają go czasem dobrzy ludzie, piesek koczuje pod sklepem. Znajduje się w tej chwili w okolicach Glonojecka. Hotel wchodziłby w grę, ale skąd pieniądze?? A może jakiś DT za koszty ewentualnego leczenia, karmy?? Błagam, pomyślcie coś :( Psiaczek nie jest już młody Tutaj opis Tuptusia ze strony FB - Nikt nigdy nie oszczędzał tego psa. Najpierw jego 'pan' porzucił go w lesie, gdzie znaleźli go robotnicy od kanalizacji. Tak pies trafił na wieś pod Glinojeckiem. Przez miesiąc opiekowali się nim robotnicy. Niestety, po skończeniu pracy odjechali (do Lublina!), a pies został... Gdyby nie parę mieszkańców wsi, pies by nie żył. Dokarmiają go (nie zawsze jest to jednak psia karma...), pies ma nawet miskę.. Ale czy tak ma żyć do końca swoich dni? Nie jest najmłodszy, sięga mi do połowy łydki.Skwar doskwiera-cień raz jest, a za chwilę go nie ma.Woda się nagrzewa.. I nie każdy jest 'miły' dla psa. Pies koczuje naprzeciwko sklepu, podobno nie raz został poobijany. Teraz wygląda jakby został skopany. Pilnie szukamy dla niego domu tymczasowego w okolicach Płońska lub domu stałego! I co z tym psiaczkiem, bo nie mogę znaleć ciągu dalszego? Quote
joaaa Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Bo chyba nic, nadal jest na ulicy :( Tu jest na FB: https://www.facebook.com/events/109005442632733/ I album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.394423343991761.1073741952.254742034626560&type=1 Quote
Recommended Posts