Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam spajkusiu, ale muszę szukac wszędzie pomocy...
18 psów i 15 kotów zostało praktycznie bez opiekuna, bo teresa, która się nimi opiekowała wczoraj przeszła udar i leży w szpitalu;
przoszę, zajrzyjcie...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240308-opiekunka-po-udarze-18-ps%C3%B3w-i-15-kot%C3%B3w-w-markach-czeka-na-pomoc?p=20492951#post20492951[/url]

Posted
Posted

Za moment wysyłam stałą dla Spajka... Nie mam głowy ostatnio, poza tym staram się zrobić bazarek dla moich podopiecznych, bo domków też nie widać i... zapomniałam... Poprawię się zaraz:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Za moment wysyłam stałą dla Spajka... Nie mam głowy ostatnio, poza tym staram się zrobić bazarek dla moich podopiecznych, bo domków też nie widać i... zapomniałam... Poprawię się zaraz:-)

Nic się nie stało Ewa, jeszcze do rozliczenia troszkę zostało :)

Nutusia napisał(a):
Brak chętnych na Spajka jest dla mnie całkowicie niezrozumiałym fenomenem. Ani naukowo ani na zdrowy babski rozum nie jestem w stanie tego pojąć!

Ja też Nutusiu nie ogarniam, i tylko mogę sobie popisać jak bardzo mi go szkoda, że już taki szmat czasu bez swojego domu w hotelu siedzi.

Posted

Wiadomo, że dużym psom ciężej znaleźć dom, ale przecież nawet dogi ludzie adoptują! Że o miłośnikach dużych psów, a jednocześnie "przeciwnikach" wszelkich pokurczy i dziamgających zagryzaków pokosnych nie wspomnę! ;)
Młody, piękny, zdrowy... NIE POJMUJĘ!!!

Posted

[quote name='Nutusia']Wiadomo, że dużym psom ciężej znaleźć dom, ale przecież nawet dogi ludzie adoptują! Że o miłośnikach dużych psów, a jednocześnie "przeciwnikach" wszelkich pokurczy i dziamgających zagryzaków pokosnych nie wspomnę! ;)
Młody, piękny, zdrowy... NIE POJMUJĘ!!!

nie, to na pewno nie o mnie ;)

Posted

3x - Ty, jako fanka dużozwierzów - podumaj co jest nie tak, nie wiem, z ogłoszeniami, ze Spajkiem, z całym tym światem (!?!?), że TAKI pies jeszcze domu nie ma?...

Posted

Nutusia napisał(a):
3x - Ty, jako fanka dużozwierzów - podumaj co jest nie tak, nie wiem, z ogłoszeniami, ze Spajkiem, z całym tym światem (!?!?), że TAKI pies jeszcze domu nie ma?...

jak dla mnie to on ciut za mały jest ;)

tudziez mala_czarna jest za mądra
bo moja zorka potworka poszła do cudnego domu ale jak to mówią głupi ma zawsze szczęscie ;)

Posted

3 x napisał(a):
jak dla mnie to on ciut za mały jest ;)

No kurcze, jak on jest mały to ja Statua Wolności jestem! :)
Ty się kochana chyba musisz wybrać ze mną do hotelu żeby na własne oczy zobaczyc. Nutusia widziała, niech powie jakiej Spajkoliński jest wielkości!

Nutusia napisał(a):
A tak na poważnie, to jak, gdzie... szukać mu domu?...

Może trzeba napisać, że dokładamy dwa worki karmy, i dopłacamy do adopcji....