Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki temu, że kilka osób zapłaciło już za grudzień, mogłam zapłacić Joasi za hotel - 400 zł. Jeśli ktoś życzy sobie skan faktury za hotel, tutaj, na wątku, to proszę mówić, takowa oczywiście będzie :) Nadal zostało do zapłacenia 200 zł - za karmę dla Spajka jeszcze z pobytu u Donki. Będzie do rozliczenia mój bazar z ubraniami, mały bazarek z ciuszkami dla niemowląt, Aldrumka robiła bazarek dla Spajkunia i Foczki, oraz AniaGucio :)

Posted

Nie chcę się wtrącać, ale może lepiej zapłacić za wyróżnienie na "chodliwym" portalu, bo z doświadczenia z moimi tymczasami wiem, że domki znajdują się głównie z tych największych, najbardziej znanych portali. Na inne chyba trochę szkoda czasu i pieniędzy... Ale oczywiście wybór należy do Decydentów ;)

Posted

Tak, zgadzam się z tym. Jak Spajkuś miał wyróżnione przeze mnie gumtree i tablicę to jakoś coś się ruszyło. Ludzie dzwonili, ale jak słyszeli, że hotel dość daleko od Warszawy, i że nie dowożę psa do domu, to niestety rezygnowali. Foczunia też miała wyróżnione gumtree i tablicę, i cisza niestety była :(

Posted

moze lepiej nazbierac jednak na transport niz oplacac ciagle hotele,jesli to tylko zawarzylo o domku dla Spajka tzn. ten transport.No i pies mialby wtedy swoj dom...a to najwazniejsze:-)

ile kosztuje wyroznienie tablicy i gumtree?

Posted

W Przyjacielu Psie jest ogłoszenie Spajka ze zdjęciem, widziałam :)
Oby ktoś go wreszcie zauważył.

Ja też stale wyróżniam, głownie gumtree i na pewno odzew jest większy ale to drogie okropnie, 20 zł na tydzień za psa. Oszaleć można z tymi kosztami.

Posted

Tak tylko wrzuciłam bazarek z ogłoszeniami ;) 90ogł. mozna rozbic na 3 psiaki po 30 ogłoszeń. Nie trzeba ogłaszac tylko jednego.

Ja ostatnio niestety nie mam szczescia ani do wyróżnionego gumtree, ani wyróżnionej tablicy czy gratki.. kompletny brak odzewu...

Posted

mysza 1 napisał(a):
W Przyjacielu Psie jest ogłoszenie Spajka ze zdjęciem, widziałam :)
Oby ktoś go wreszcie zauważył.

Ja też stale wyróżniam, głownie gumtree i na pewno odzew jest większy ale to drogie okropnie, 20 zł na tydzień za psa. Oszaleć można z tymi kosztami.

O rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nie wierzę!!!!!!!!!! Matko kochana, a jak wysyłałam to ogłoszenie, to w ogóle nie wierzyłam, że zobaczę tam Spajka :) :) :)

Posted

beataczl napisał(a):
moze lepiej nazbierac jednak na transport niz oplacac ciagle hotele,jesli to tylko zawarzylo o domku dla Spajka tzn. ten transport.No i pies mialby wtedy swoj dom...a to najwazniejsze:-)

ile kosztuje wyroznienie tablicy i gumtree?

6 zł z małymi groszami płaciłam za tydzień na gumtree :)

Posted

Jeszcze nie sprawdzałam jak on do kota, ale Spajk jest jednak dosyć aktywnym psem, trzeba się z nim bawić, trochę z nim popracować, musi się wybiegać.
Sprawdzę jak z kotem.

A miskę, to jednak mam podejrzenia...

Posted

Słuchajcie, czy jest mozliwość wstawienia dodatkowego, drugiego postu do wątku Spajka? :( Nie mieszczą już się rozliczenia. Wpłynęło 20 zł deklaracji od Ewy, i nie jestem w stanie tego zapisać na pierwszej stronie :(

Posted

[quote name='mala_czarna']Słuchajcie, czy jest mozliwość wstawienia dodatkowego, drugiego postu do wątku Spajka? :( Nie mieszczą już się rozliczenia. Wpłynęło 20 zł deklaracji od Ewy, i nie jestem w stanie tego zapisać na pierwszej stronie :([/QUOTE]

napisz do moda, Maupa4 działa szybko :)
pokaż jej wątek i napisz o co cho ;) znaczy ze prosisz o jeszcze jeden post np czwarty czy którystam

Posted

[quote name='mala_czarna']Słuchajcie, czy jest mozliwość wstawienia dodatkowego, drugiego postu do wątku Spajka? :( Nie mieszczą już się rozliczenia. Wpłynęło 20 zł deklaracji od Ewy, i nie jestem w stanie tego zapisać na pierwszej stronie :([/QUOTE]

Moglabys rowniez przeniesc stare deklaracje/ rozliczenia z 2010/2011 do nastepnego postu (#2169) i mialabys miejsce na nowe rozliczenia. Na pierwszej stronie musisz jedynie napisac gdzie na watku znajduja
sie stare rozliczenia. :-)

Widzialam takie rozwiazanie na innych watkach, wiec mysle ze byloby ok?! ;-)

Posted

Zaraz napiszę do Maupy :)

Dzisiaj po pracy pognałam do Empiku po "Przyjaciel Pies". No i zobaczcie!!! :)

Tekst jest zmodyfikowany przez Redakcję, ale bardzo mi sie podoba :) Naprawdę nie liczyłam na to, że Spajk trafi do gazety, wysłałam tylko meila, napisałam tekst, wysłałam zdjęcia, no i taka niespodzianka :)

Posted

[quote name='obraczus87']To trzymam kciuki za Spajka :) !!![/QUOTE]

Przydadzą się, bo tak mi żal tego biedaka. Ileż to można w hotelu siedzieć, czy to pech jakiś? :(
Ale kurczę, Foczka też nikogo nie interesuje, absolutnie nikt nie dzwoni.