Ellig Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ktos w koncu wypatrzy spajka i to bedzie ten najlepszy domek dla niego:) Quote
mala_czarna Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Dzieki temu, że kilka osób zapłaciło już za grudzień, mogłam zapłacić Joasi za hotel - 400 zł. Jeśli ktoś życzy sobie skan faktury za hotel, tutaj, na wątku, to proszę mówić, takowa oczywiście będzie :) Nadal zostało do zapłacenia 200 zł - za karmę dla Spajka jeszcze z pobytu u Donki. Będzie do rozliczenia mój bazar z ubraniami, mały bazarek z ciuszkami dla niemowląt, Aldrumka robiła bazarek dla Spajkunia i Foczki, oraz AniaGucio :) Quote
obraczus87 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 a może któras Ciotka zechce wykupic Spajkowi ogłoszenia?? :razz: 90 ogłoszeń za 10zł KLIK Quote
Nutusia Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nie chcę się wtrącać, ale może lepiej zapłacić za wyróżnienie na "chodliwym" portalu, bo z doświadczenia z moimi tymczasami wiem, że domki znajdują się głównie z tych największych, najbardziej znanych portali. Na inne chyba trochę szkoda czasu i pieniędzy... Ale oczywiście wybór należy do Decydentów ;) Quote
mala_czarna Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Tak, zgadzam się z tym. Jak Spajkuś miał wyróżnione przeze mnie gumtree i tablicę to jakoś coś się ruszyło. Ludzie dzwonili, ale jak słyszeli, że hotel dość daleko od Warszawy, i że nie dowożę psa do domu, to niestety rezygnowali. Foczunia też miała wyróżnione gumtree i tablicę, i cisza niestety była :( Quote
beataczl Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 moze lepiej nazbierac jednak na transport niz oplacac ciagle hotele,jesli to tylko zawarzylo o domku dla Spajka tzn. ten transport.No i pies mialby wtedy swoj dom...a to najwazniejsze:-) ile kosztuje wyroznienie tablicy i gumtree? Quote
mysza 1 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 W Przyjacielu Psie jest ogłoszenie Spajka ze zdjęciem, widziałam :) Oby ktoś go wreszcie zauważył. Ja też stale wyróżniam, głownie gumtree i na pewno odzew jest większy ale to drogie okropnie, 20 zł na tydzień za psa. Oszaleć można z tymi kosztami. Quote
beataczl Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 trzymam kciuki za odzew .:-) za tydzien jakby nikt sie nie zglosil zaplace za wyroznienie tablicy i gumtree ok..? Quote
obraczus87 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Tak tylko wrzuciłam bazarek z ogłoszeniami ;) 90ogł. mozna rozbic na 3 psiaki po 30 ogłoszeń. Nie trzeba ogłaszac tylko jednego. Ja ostatnio niestety nie mam szczescia ani do wyróżnionego gumtree, ani wyróżnionej tablicy czy gratki.. kompletny brak odzewu... Quote
mala_czarna Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 mysza 1 napisał(a):W Przyjacielu Psie jest ogłoszenie Spajka ze zdjęciem, widziałam :) Oby ktoś go wreszcie zauważył. Ja też stale wyróżniam, głownie gumtree i na pewno odzew jest większy ale to drogie okropnie, 20 zł na tydzień za psa. Oszaleć można z tymi kosztami. O rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nie wierzę!!!!!!!!!! Matko kochana, a jak wysyłałam to ogłoszenie, to w ogóle nie wierzyłam, że zobaczę tam Spajka :) :) :) Quote
mala_czarna Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 beataczl napisał(a):moze lepiej nazbierac jednak na transport niz oplacac ciagle hotele,jesli to tylko zawarzylo o domku dla Spajka tzn. ten transport.No i pies mialby wtedy swoj dom...a to najwazniejsze:-) ile kosztuje wyroznienie tablicy i gumtree? 6 zł z małymi groszami płaciłam za tydzień na gumtree :) Quote
beataczl Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 a jak Spajk do kotow..jest taki watek na przygarne psa-dom z ogrodem [h=1]Duże, niemłode cielę lubiące koty[/h] Quote
mala_czarna Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='joaaa']Ktoś obgryzł miskę! :mad: Może jakiś dzik?? No na pewno nie Spajk! :shake::eviltong: [quote name='beataczl']a jak Spajk do kotow..jest taki watek na przygarne psa-dom z ogrodem Duże, niemłode cielę lubiące koty Trzeba zapytać Joasię. :) Quote
joaaa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Jeszcze nie sprawdzałam jak on do kota, ale Spajk jest jednak dosyć aktywnym psem, trzeba się z nim bawić, trochę z nim popracować, musi się wybiegać. Sprawdzę jak z kotem. A miskę, to jednak mam podejrzenia... Quote
mala_czarna Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 O rany, no może się nudził, dzisiaj taka fatalna pogoda, to i miskę troszkę pogryzł :) Quote
mala_czarna Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Słuchajcie, czy jest mozliwość wstawienia dodatkowego, drugiego postu do wątku Spajka? :( Nie mieszczą już się rozliczenia. Wpłynęło 20 zł deklaracji od Ewy, i nie jestem w stanie tego zapisać na pierwszej stronie :( Quote
3 x Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='mala_czarna']Słuchajcie, czy jest mozliwość wstawienia dodatkowego, drugiego postu do wątku Spajka? :( Nie mieszczą już się rozliczenia. Wpłynęło 20 zł deklaracji od Ewy, i nie jestem w stanie tego zapisać na pierwszej stronie :([/QUOTE] napisz do moda, Maupa4 działa szybko :) pokaż jej wątek i napisz o co cho ;) znaczy ze prosisz o jeszcze jeden post np czwarty czy którystam Quote
wasabi81 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='mala_czarna']Słuchajcie, czy jest mozliwość wstawienia dodatkowego, drugiego postu do wątku Spajka? :( Nie mieszczą już się rozliczenia. Wpłynęło 20 zł deklaracji od Ewy, i nie jestem w stanie tego zapisać na pierwszej stronie :([/QUOTE] Moglabys rowniez przeniesc stare deklaracje/ rozliczenia z 2010/2011 do nastepnego postu (#2169) i mialabys miejsce na nowe rozliczenia. Na pierwszej stronie musisz jedynie napisac gdzie na watku znajduja sie stare rozliczenia. :-) Widzialam takie rozwiazanie na innych watkach, wiec mysle ze byloby ok?! ;-) Quote
mala_czarna Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Zaraz napiszę do Maupy :) Dzisiaj po pracy pognałam do Empiku po "Przyjaciel Pies". No i zobaczcie!!! :) Tekst jest zmodyfikowany przez Redakcję, ale bardzo mi sie podoba :) Naprawdę nie liczyłam na to, że Spajk trafi do gazety, wysłałam tylko meila, napisałam tekst, wysłałam zdjęcia, no i taka niespodzianka :) Quote
mala_czarna Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 (edited) Wyróżniłam Spajkowi Tablicę do 12 listopada: http://tablica.pl/oferta/spajk-chce-zostac-twoim-przyjacielem-ID1L5j7.html I wyróżniona alegratka na łódzkie: http://alegratka.pl/ogloszenie/spajk-pies-dla-aktywnych-kocha-dzieci-21206589.html Edited November 5, 2012 by mala_czarna Quote
mala_czarna Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='obraczus87']To trzymam kciuki za Spajka :) !!![/QUOTE] Przydadzą się, bo tak mi żal tego biedaka. Ileż to można w hotelu siedzieć, czy to pech jakiś? :( Ale kurczę, Foczka też nikogo nie interesuje, absolutnie nikt nie dzwoni. Quote
mala_czarna Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Dotarły wszystkie wpłaty z bazarku ubraniowego. Spajk dostaje 64 zł, i taka suma poleciała na konto Foczki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233239-Reserved-Benetton-H-M-i-masa-innych!-do-26-X-do-godz-21 Quote
mysza 1 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Fajnie, że takie cuda z tym Przyjacielem psem :) ;) Oby ktoś go wypatrzył. Quote
Recommended Posts