Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma mozliwości, żeby karma nie doszła. Donka mi odpisała, że jeszcze sprawdzi, może cos pomyliła. Ja zamawiam zawsze Canun Dog, i to od tego samego dostawcy od samego początku.

Posted

Zawsze jest możliwość złożenia reklamacji - mam nadzieję że komentarza nie wystawiłas bez potwierdzenia że karma doszla?bo wtedy to faktycznie po ptakach...
napisz lub zadzwoń do sprzedającego i poproś o sprawdzenie - niech poda numer przesyłki kurierskiej to na stronie kuriera można będzie sprawdzić czy i kto odebrał przesyłkę :)

Posted

Mogę napisać do dostawcy, ale ja zawsze podaję w namiarach numer Donki, więc gdyby nie było jej w domu, to kurier by dzwonił. Naprawdę dziwne to wszystko, a może Donce coś się pomyliło?

Posted

Dobra, sprawdziłam w płatnościach na moim koncie w banku, i na koncie Allegro. Płatność za karmę zrobiłam 24 maja, karma doszła góra po dwóch dniach, czyli 26 maja. Zakładam, że starczyła na cały czerwiec, więc nie możliwe żeby Spajk został bez karmy w czerwcu. Bo w lipcu to i owszem, zgodzę się z tym.

[TABLE="class: listingMyAccount width2 forms"]
[TR]
[TD="colspan: 2"] [TABLE]
[TR]
[TD="class: form2 small"] Oferta: Polecana przez hodowców karma Canun Dog Sport 20kg (2350673423)
Sprzedający: vipazor (4184) [/TD]
[TD="class: form2 small"] Liczba sztuk: 1[/TD]
[TD="class: toright form2 small"]Cena 89,90 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form2"]Sposób dostawy: Przesyłka kurierska[/TD]
[TD="class: form2"][/TD]
[TD="class: form2 toright"] 0,00 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formsubmit toright, colspan: 3"]Do zapłaty: 89,90 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: toright, bgcolor: #eee, colspan: 3"]Zapłacono: 89,90 zł[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Metoda płatności[/TD]
[TD="class: form2"]Płacę z Nordea[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Identyfikator[/TD]
[TD="class: form2"]221750882[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Status[/TD]
[TD="class: form2"] [TABLE]
[TR]
[TD] Zakończona[/TD]
[TD] Dopłać[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Przekazaliśmy Twoją wpłatę Sprzedającemu. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Utworzenie[/TD]
[TD="class: form2"]2012-05-24 09:45:04[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Rozpoczęcie[/TD]
[TD="class: form2"]2012-05-24 09:53:33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Zakończenie[/TD]
[TD="class: form2"]2012-05-24 09:53:33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Sposób i koszt dostawy[/TD]
[TD="class: form2"]Przesyłka kurierska 0,00 zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form1"]Numer przesyłki[/TD]
[TD="class: form2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='kejciu']Podejrzewam że skoro nie ma odpowiedzi to wszystko jest ok :)[/QUOTE]
jeśli wszystko jest ok to i tak powinna byc odpowiedź - może jeszcze donka napisze

• 2 weeks later...
Posted (edited)

1/ Za lipiec przelałam dla Spajka- 10 pln ok 9-10 lipca. 2/ Proponuje rozważyć ogłaszanie Spajka jako psa w typie OWCZARKA zMAJORKI - CA de BESTIAR krótkowłosy- to może zwiększy jego szanse na adopcje. Zauważyłam ,że psy ogłaszane jako "w typie rasy...." mają dużą oglądalność. Miałam w rodzinie ślub polsko- hiszpański i to właśnie oni wska zali mi tą rasę . Pokazywałam im zdjęcia Spajka. POwiedzieli .,że ma trochę za dużo bieli przy szyji ale przecież na wystawę się nie wybiera" W Polsce te psy są wcale nie rzadkie -uważane na miłe duże kundle . Są to psy pasterskie , stróżujące i obronne. , nazywane też hiszpańskie psy pasterskie . Obronne to też terytorialne a więc nie takie znowu duże pluszaki.

Edited by DZIR
Posted

Jestem, wczoraj wróciłam z dłuuugiego urlopu :) Dzisiaj wejdę na konto i sprawdzę wpłaty, to zrobię rozliczenie. Donka sie nadal nie odezwała w sprawie tej karmy, więc uznaję, że karma doszła. W sprawie Spajka nadal cisza, pakietu ogłoszeń nie wykupię, bo za hotel nie zapłaciłam, w sumie nie ma nawet z czego.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Wyleniuchowana wróciłaś? Bo ja z bólem na tydzień wyjechałam, bez ochoty na urlopowanie, dziwna jestem ;p

Ja tak długo już na urlopie nie byłam, że te 4 tygodnie to minęły jak z bicza strzelił ;)
Zaraz wpiszę na pierwszą stronę, że doszły wpłaty od kropka77, DZIR, i nicolaczek :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ja tak długo już na urlopie nie byłam, że te 4 tygodnie to minęły jak z bicza strzelił ;)
Zaraz wpiszę na pierwszą stronę, że doszły wpłaty od kropka77, DZIR, i nicolaczek :)

no ja się właśnie zastanawiałam co tu tak cicho o zmierzchu, a tu mala_czarna leżała wentylkiem do góry na wakacjach :evil_lol:

Posted

Teraz to bym dopiero na urlop pojechała, bom zmęczona straszliwie :) Trzeba się za bazarek ciuchowy brać, ale w tygodniu nie mam czasu, muszę się sama zmobilizować, kopnąć w 4 litery i przysiąść w weekend!

Posted

Wpłyneło mi na konto 90 zł od ag2709, ale w treści przelewu napisane jest, że to za lipiec, a to dużo za dużo :) Dopiszę na pierwszej stronie, a jak wróci Agatka to może poprawi jak coś źle zrozumiałam.